2013. augusztus 29. csütörtök

aug. 29
0:42
Milan: Matri érkezhet, bár az ultrák nem kérnek belőle (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Milan labdarúgócsapata 12 millió euróért megvenné Alessandro Matrit a Juventustól. A piros-feketék legvérmesebb szurkolói azonban ennek nem örülnének.
aug. 29
1:00
Spanyol Szuperkupa: 0-0-val a Barcelonáé a trófea (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Atlético Madriddal a spanyol Szuperkupa visszavágóján, így 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal elhódította a trófeát, története során tizenegyedszer. Lionel Messi a 89. percben tizenegyest hibázott az akkor már tíz emberrel játszó fővárosiak ellen.
aug. 29
6:24
US Open: Marosi Katalinék két szettben nyertek (Metropol)
A magyar teniszező oldalán az amerikai Megan Moulton-Levyvel két szettben győzött az Irina-Camelia Begu és Klara Zakopalova román-cseh párossal szemben.
aug. 29
6:42
Szilágyi Liliána újra döntőben (Infostart)
Csendesebb napja volt szerdai a magyar úszóknak Dubajban, a junior világbajnokságon: a nap legjobb híre, hogy Szilágyi Liliána az ötödik legjobb idővel döntős 50 méteres pillangóúszásban.
aug. 29
6:42
Bajnokok Ligája: a csoportkör mezőnye (Metropol)
Az angolok, a németek és a spanyolok a maximális négy csapattal vesznek részt a labdarúgó Bajnokok Ligája 2013/14-es idényének csoportkörében.
aug. 29
6:44
A Barcelona nyerte a Spanyol Szuperkupát (Metropol)
A katalán csapat története során tizenegyedszer hódította el a trófeát.
aug. 29
7:00
Minden jó, ha jó a vége (Behaviour)
Megszerezte története 50. világbajnoki címét a magyar öttusasport: az áhított sikert a tajvani seregszemle zárónapján a Demeter Bence, Kasza Róbert, Marosi Ádám összeállítású a férfi váltó szállította.
aug. 29
7:02
Tízgólos vereséget szenvedett a Szeged (Behaviour)
Hidegzuhany érte a Pick Szeged megújult kézilabda csapatát a macedón fővárosban. Rendkívül gyenge, s különösen a támadásvezetésben mutatott ötletszegény játékkal tízgólos vereséget szenvedett a Tisza-parti együttes a Bajnokok Ligája selejtezőjében, s szinte lehetetlen ebből a hátrányból kiharcolni a továbbjutást.
aug. 29
7:04
Haladás a stadion felé (Behaviour)
Úgy tűnik, most már nem is igazi fideszes az olyan, aki nem tud saját településének vagy annak csapatának egy modern stadiont, vagy legalább egy sportcsarnokot építtetni állami pénzen.
aug. 29
7:06
Eddig gyenge magyar szereplés (Behaviour)
Amikor a magyar cselgáncs-válogatott még itthon az utolsó simításokat végezték dzsúdósaink, nem volt olyan sportági nyilatkozó, aki ne több érmet remélt volna Ungváriéktól. Aztán amikor már a második nap telt el Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokságon úgy, hogy még a nyolc közé sem került be magyar versenyző, Nagy András sportigazgató már más hangon nyilatkozott a Kossuth Rádiónak.
aug. 29
7:08
Tini ejtette ki a régi bajnokot (Behaviour)
Vélhetően az idei US Open egyik legnagyobb meglepetése született meg az esztendő utolsó Grand Slam-tornájának első fordulójában.
aug. 29
7:10
Szalai törlesztett nyolcmilliós árából (Behaviour)
Szalai Ádám két góllal járult ahhoz, hogy új csapata, a Schalke bejusson a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe. A magyar válogatott csatár keze megsérült, elképzelhető, hogy műteni kell. Ma estére kiderül, mely együttesek szerepelhetnek a két nemzetközi kupasorozat főtábláján.
aug. 29
7:18
US Open: Marosi Katalinék továbbjutottak a 2. fordulóba (She)
Az eső miatti szünetet követően, helyi idő szerint szerda este folytatódott a játék a US Openen: Marosi Katalin oldalán az amerikai Megan Moulton-Levyvel két szettben győzött az Irina-Camelia Begu és Klara Zakopalova román-cseh párossal szemben.
aug. 29
7:18
Overdose elköszön, Opium Bullet bemutatkozik (Metropol)
„Két dolog sülhet ki ebből: óriási siker vagy végleges kudarc. Én azonban hiszek Opium Bulletben, és abban, hogy a vér nem válik vízzé.”
aug. 29
7:20
FTC: mégiscsak érkezhet Mateos a Real Madridtól (She)
A Nemzeti Sport spanyolországi információi szerint mégis elképzelhető, hogy David Mateos, a Real Madrid védője hamarosan a Ferencváros játékosa lesz.
aug. 29
7:36
MLS: Donovan nem vonult vissza, hosszabbított (She)
Pár hónappal azután, hogy kilátásba helyezte, hogy felhagy a profi labdarúgással, az amerikai Landon Donovan meghosszabbította szerződését a Los Angeles Galaxyval.
aug. 29
7:54
Válogatott: „A német orvosi vélemény kedvező” - Egervári (She)
Megkönnyebbülést hozott a hír Egervári Sándornak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának: mint arról beszámoltunk, a hivatalos diagnózis szerint Szalai Ádám keze nem tört el, nincs szükség műtétre, így a Schalke 04 magyar centerének nem is kell kihagynia mérkőzéseket, játszhat a Románia és Észtország elleni vb-selejtezőkön.
aug. 29
8:12
Női labdarúgás: hat éven belül cél egy világverseny; új szponzor (She)
A női labdarúgás felzárkóztatását tűzte ki célul a sportág hazai szövetsége (MLSZ), a program részeként névadó szponzora lett a női NB I-nek, amely ezentúl a Jet-Sol Liga nevet viseli.
aug. 29
8:14
BL: 3. kalapos Dortmund, 4. kalapos Napoli, 17.45-kor sorsolás (She)
A keddi és szerdai rájátszást követően az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kihirdette a hivatalos kalapbeosztást a 17.45-kor a monte-carlói Grimaldi Forumon tartandó Bajnokok Ligája-sorsolás előtt. A harminckét csapatot az UEFA-koefficiens alapján sorolták be, egy kivétellel: a Bayern München (mely a Barcelona után második a koefficienslistán) címvédőként megkapta az egyes kiemelési számot.
aug. 29
8:30
Videó: előre a női futballért - Bödéék az utcán fociztak (She)
A női labdarúgás felzárkóztatását tűzte ki célul a sportág hazai szövetsége (MLSZ), a program részeként névadó szponzora lett a női NB I-nek, amely ezentúl a Jet-Sol Liga nevet viseli. Az NSO Tv-nek Kanta József és Böde Dániel elmondta, képben vannak a lányok eredményeivel.
aug. 29
8:30
Janics Natasa négy számban indul (Metropol)
Mind a négy szakágban éremesélyesként indulnak a magyarok a ma kezdődő kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 29
8:48
Minden szakágban érmet remél a szövetségi kapitány a kajak-kenu-világbajnokságon (Infostart)
Az olimpiai számok többségében éremesélyesként kezdik meg a magyarok a duisburgi kajak-kenu világbajnokságot.
aug. 29
8:48
El: Fiorentina, Spurs, Feyenoord és még 57-en a főtábláért - program (She)
Az Európa-liga-selejtező rájátszáskörének visszavágóit rendezik ma, így estére kialakul a főtábla mezőnye a második számú európai kupában is. A Maccabi Tel-Aviv meccs nélkül főtáblás, miután selejtezős ellenfelét, a PAOK-ot a BL-selejtezőbe „emelték” a Metaliszt Harkiv kizárása miatt, de Paulo Sousáékon kívül ma hatvan csapat harcol a továbbjutásért. Ma pályára lép többek között a Stuttgart,…
aug. 29
8:48
Murray és Li Na simán győzött, Marosiék továbbjutottak (Agroinform)
Fognini és Paire kiesett a férfiaknál. Párosban győzött Marosi Katalin, oldalán az amerikai Megan Moulton-Levyvel.
aug. 29
9:06
Galambos döntős, a párosnak nem sikerült a bravúr az evezős vb-n (Infostart)
A könnyűsúlyú egypárevezősök között érdekelt Galambos Péter sikerrel vette csütörtöki középdöntőjét, és ezzel bejutott a pénteki hatos fináléba a dél-koreai Csungdzsuban zajló evezős-világbajnokságon. A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla, Juhász Adrián kettősnek nem sikerült a bravúr, ők a folytatásban a B döntőben, a 7-12. helyért szállnak majd vízre.
aug. 29
9:06
NB II: „El Maestro” távozik Nyíregyházáról, hazatér (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hivatalos honlapján bejelentette, hogy távozik középpályása, Nikon „El Maestro” Jevtics.
aug. 29
9:08
Lombard: Nem bánthatnak a Haladás szurkolói - Kenesei (She)
Kenesei Krisztián, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa támadója csapata honlapján beszélt a hétvégi, Haladás elleni bajnokiról, és kézsérüléséről.
aug. 29
9:10
Videó: Messi büntetőt hibázott, de kupát nyert a Barca (She)
Mint beszámoltunk róla, a Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Atlético Madriddal a spanyol Szuperkupa visszavágóján, így 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal elhódította a trófeát, története során tizenegyedszer. Lionel Messi a 89. percben tizenegyest hibázott az akkor már tíz emberrel játszó fővárosiak ellen. Tekintse meg a mérkőzés…
aug. 29
9:12
Evezős-vb: Galambos döntős, a párosnak nem sikerült a bravúr (She)
A könnyűsúlyú egypárevezősök között érdekelt Galambos Péter sikerrel vette csütörtöki középdöntőjét, és ezzel bejutott a pénteki hatos fináléba a dél-koreai Csungdzsuban zajló evezős-világbajnokságon. A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla, Juhász Adrián kettősnek nem sikerült a bravúr, ők a folytatásban a B döntőben, a 7-12. helyért szállnak majd vízre.
aug. 29
9:14
Kaposvár: távozott a csapattól a 21 éves guineai csatár (She)
Moustapha Diallo távozott a labdarúgó NB I-ben öt forduló után egy ponttal az utolsó helyen álló Kaposvártól.
aug. 29
9:24
Cselgáncs-vb: Ungvári Miklós legyőzője aranyérmes (She)
A nyolcaddöntőben Ungvári Miklós ellen győztes japán Ono Sohej nyerte meg a férfiak 73 kilogrammos kategóriájának küzdelmeit a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 29
9:26
Videó: kíméletlenül beletapostak Dani Alves hátába (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Atlético Madriddal a Spanyol Szuperkupa visszavágóján, így 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal elhódította a trófeát. A mérkőzés legcsúnyább jelenete a 85. percben játszódott le, amikor Diego Godin durván beletaposott a földön fekvő Dani Alves hátába. Íme!
aug. 29
9:28
Újpest: a Standard fiatal játékosa mégis a liláké lehet (She)
A belga La Meuse információi szerint kölcsönben az Újpest FC csapatában folytatja pályafutását Anil Koc, a Standard Liege török származású, belga állampolgárságú középpályása. A hírt egyelőre sem az Újpest, sem a Standard nem erősítette meg hivatalosan.
aug. 29
9:42
Kajak-kenu: rajtol a vb - a magyarok és a program (She)
Csütörtökön kezdetét veszi a kajak-kenu világbajnokság Duisburgban, ahol Storcz Botond szövetségi kapitány nyolc-tíz érmet remél a magyar csapattól. Íme, a kapitány várakozása, a magyar indulók és a program.
aug. 29
10:00
Videó: Murray ellenfele tenisz helyett másban villogott (She)
A brit Andy Murray sikerrel tudta le első mérkőzését címvédőként a US Open esős szerdai napján, 6:2, 6:4, 6:3-ra legyőzte Michael Llodrát. A francia az adogatása előtt dekázással szórakoztatta a közönséget. Íme!
aug. 29
10:00
Kajak-kenu vb: kilenc magyar hajó a vízen (Metropol)
Ideális időjárási körülmények között kezdődött meg csütörtök reggel a németországi Duisburgban a 40. gyorsasági kajak-kenu világbajnokság.
aug. 29
10:00
A Napoli ismét halálcsoportba kerülhet (Agroinform)
Csütörtökön 17.45-kor tartják a Bajnok Ligája csoportkörének sorsolását Monacóban.
aug. 29
10:02
Kajak-kenu vb: Medveczky és Dombvári középdöntős (She)
A kajakosok 1000 méteres egyéni versenyében induló Medveczky Erika és a férfiak hasonló számában rajthoz ülő Dombvári Bence is második lett előfutamában a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon, így mindkét magyar a délutáni középfutamban folytatja szereplését.
aug. 29
10:04
Real: Nem aggódom Bale érkezése miatt, maradok - Özil (She)
Az utóbbi hetekben a Manchester United labdarúgócsapatával is hírbe hozott Mesut Özil elmondta: biztosan kitölti 2016-ban lejáró szerződését a Real Madridnál, függetlenül attól, hogy Gareth Bale Madridba igazol-e.
aug. 29
10:06
Férfi kézi: Kovács Pétert felmentették az U19-es vb után (She)
Levelet kapott a szövetség elnökétől Kovács Péter, az évszázad magyar kézilabdázója, vb-ezüstérmes (1986) balátlövő, az IHF és az EHF edzői és módszertani bizottságának tagja, a balatonboglári Nemzeti Kézilabda-akadémia tanára, az U19-es férfiválogatottal a minap vb-10. helyet elérő tréner. Az MKSZ első embere, Vetési Iván azt írta a sportágban és a sportágért négy és fél évtizede dolgozó…
aug. 29
10:08
Videó: Balotelli bóknak vette, hogy Ibrához hasonlították (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőkörének visszavágóján 3–0-ra nyert a Milan a PSV Eindhoven ellen. A találkozót követően Mario Balotellit élő adásban hasonlították Zlatan Ibrahimovichoz, aki csak annyit mondott rá: „Igazi bók, hogy Ibrához hasonlítanak" Íme!
aug. 29
10:18
Román-magyar: 20 ezer jegy már elkelt, zsúfolt házat várnak (She)
Húszezer belépőt már eladtak a szeptember 6-án 20 órakor kezdődő Románia–Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőre – tudatta a román szövetség (FRF).
aug. 29
10:18
Magyar sikerek az ifjúsági vitorlázók világbajnokságán (Metropol)
Newportban rendezett Byte C II-es világbajnokságon a fiúknál Vadnai Jonatán, a lányoknál pedig Érdi Mária győzött.
aug. 29
10:20
Vitorlázás: Érdi Mária és Vadnai Jonatán ifjúsági világbajnok (She)
A férfi és a női mezőnyben is magyar siker született az ifjúsági vitorlázók Newportban rendezett Byte C II-es világbajnokságán, a fiúknál Vadnai Jonatán, a lányoknál pedig Érdi Mária diadalmaskodott.
aug. 29
10:36
Így várja a futballvilág a Bajnokok Ligája sorsolását (Infostart)
Ma délután háromnegyed hattól tartják Monacóban a labdarúgó Bajnokok Ligája őszi csoportmérkőzéseinek a sorsolását. Tizennyolc ország csapatai, tizennégy korábbi győztes szerepel a 32 résztvevő között. Várhatóan három csapat keretében lesz magyar játékos.
aug. 29
10:36
Videó: Balotelli élő adásban szólt be Ibrának (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőkörének visszavágóján 3–0-ra nyert a Milan a PSV Eindhoven ellen. A találkozót követően Mario Balotellit élő adásban hasonlították Zlatan Ibrahimovichoz, aki csak annyit mondott rá: „Ibrának igazi bók lehet, hogy hozzám hasonlítják" Íme!
aug. 29
10:36
Martino Vilanovának ajánlotta a trófeát (Agroinform)
A Barcelona nyerte a Spanyol Szuperkupát, a bajnok idegenben rúgott találattal múlta felül a kupagyőztes Atléticót.
aug. 29
10:38
Női kézi: a sikeres BL-selejtező a legfontosabb cél az FTC-nél (She)
A Bajnokok Ligája-selejtező sikeres megvívása és a főtáblára jutás a legfontosabb cél az FTC-Rail Cargo Hungária női kézilabdacsapata számára a hétvégén kezdődő idényben.
aug. 29
10:40
NB II: ingyenes lesz a belépés a Tatabánya-Vasas meccsre (She)
A szombati Bányásznap miatt a Tatabánya vezetősége úgy döntött, hogy valamennyi szurkoló ingyen tekintheti meg a hétvégi FC Tatabánya–Vasas FC NB II-es bajnoki mérkőzést – számolt be a Vasas hivatalos honlapja.
aug. 29
10:42
Videó: le kellett fogni a kiállított Atlético Madrid-sztárt (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Atlético Madriddal a Spanyol Szuperkupa visszavágóján, így 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal elhódította a trófeát. A mérkőzés hajrára fordulva végképp elszabadultak az indulatok, először Filipe Luíst állította ki a játékvezető, majd a már lecserélt Arda Turan is kapott egyet piros lapot. Az Atlético…

Keresés