2013. augusztus 15. csütörtök

aug. 15
0:06
NS: Alempijevics-interjú; Görbicz ámul; Elek és Kádár is megy? - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
aug. 15
0:06
Összes csoportellenfelünk döntetlenezett szerdán (Agroinform)
A magyar-cseh (1-1) barátságos találkozóan kívül számos felkészülési mérkőzést rendeztek szerte a világon szerdán.
aug. 15
0:10
Felkészülés: Cazorla volt a spanyol vezér Ecuadorban (She)
Felkészülési mérkőzésen a spanyol labdarúgó-válogatott két góllal nyert Ecuadorban. A vendégeknél Santi Cazorla mindkét spanyol gólnál döntő érdemeket mondhat magáénak: a második találatot speciel ő szerezte. Az elsőt pedig Álvaro Negredo. A spanyoloknál Cristian Tello bemutatkozott a felnőttválogatottban, Iker Casillas pedig már 149. alkalommal lépett pályára abban.
aug. 15
0:14
Videó: a válogatott két csatárral állhat ki a románok ellen (She)
A csehek elleni 1–1-gyel végződő felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Egervári Sándor elmondta, a második félidei kétcsatáros játék azt is jelentheti, hogy a románok ellen is így áll fel a csapat. A szövetségi kapitány úgy véli, nem álltunk messze a győzelemről, és hogy nem lehetünk elégedetlenek.
aug. 15
0:42
Videó: Önbizalommal mehetünk a románok ellen - Juhász (She)
A csehek elleni 1–1 után a játékosok között általános volt a vélemény, miszerint a második félidőben mutatott játék jobban feküdt a válogatottnak. Juhász Roland szerint önbizalommal várhatjuk a románok elleni vb-selejtezőt. Dzsudzsák Balázs elmondta, nem szabad egy teljes félidőt ennyire pontatlanul játszani. A bravúrosan védő Bogdán Ádám szerint a védelemnek sokkal jobban kell zárnia.
aug. 15
0:46
Tenisz: Djokovics és Murray nyert, V. Williams kiesett (She)
A férfiaknál a világelső Novak Djokovics és a világranglista-2. Andy Murray is kétszettes győzelemmel jutott be a Cincinnatiben zajló férfi tenisztorna harmadik fordulójába: a szerb Juan Mónacót, míg a skót Mihail Juzsnijt búcsúztatta. Kiesett a nőknél Venus Williams, aki az orosz Jelena Vesznyinától kapott ki nagy csatában.
aug. 15
1:00
Női kézilabda: 16 gólos ETO-siker a Veszprém ellen (She)
A mosonszolnoki sportcsarnokban tartott bemutató és egyben felkészülési mérkőzést a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata és a Magyar Kupa-bronzérmes Veszprém Barabás. A mérkőzést a győriek nyerték 38–22-re – számolt be róla a gyorietokc.hu.
aug. 15
2:30
Dzsudzsák, Bogdán és Vanczák bukaresti formában. A többiek...? - értékelés (Agroinform)
Pariban voltunk a csehekkel, de csak a gólok számában. Amúgy sokat köszönhetünk nekik, a szerencsének meg a kapusunknak.
aug. 15
7:00
A világ előtt és mögött... (Behaviour)
Az elkövetkezendő hetekben eldől, hogy félig üres, vagy félig tele a pohár a hétfőn zárult hazai rendezésű vívó-világbajnokságon elért magyar eredményekkel kapcsolatban. A szakemberek többsége az integrált világversenyen szerzett hat magyar éremnél többet várt, néhány fegyvernemben pedig bántóan nagy a lemaradásunk annak ellenére, hogy látható előrelépés az elmúlt évekhez képest. Noha mindenki…
aug. 15
7:02
Orbán Éva döntős kalapácsvetésben (Behaviour)
A keddi, minden igényt kielégítő versenynap után a szokásosnál kevesebb izgalmat hozott a moszkvai atlétikai világbajnokság szerdai viadala.
aug. 15
7:04
Hetedhét országon is túl (Behaviour)
Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a tegnapi (lapzártánk után véget ért), csehekkel szembeni barátságos mérkőzés előtt rögzítette: a mostani 23-as keret lesz az, amely a szeptemberi világbajnoki selejtezőkre is együtt készül majd. A meghívottak több mint fele külföldön futballozik. A magyarhoz fogható, nívótlan bajnokságban ők jelenthetik a megváltást. Kik ők, és milyen…
aug. 15
7:06
Dakarra hangol Pápán a MINI-csapat (Behaviour)
A MINI csapatát nem igazán lehet azzal megvádolni, hogy nem a legerősebb csapatával érkezne az augusztus 15. és 18-a között megrendezendő tizedik HunGarian Bajára. Az idei Dakar-győztes csapatot ezúttal a spanyol Világkupa futamot, a Baja Aragont megnyerő Nani Roma, Michel Perin duó, valamint az összetettben a második helyen álló Krzysztof Holowczyc, Andreas Schulz páros képviseli.
aug. 15
7:18
Felkészülés: Drogba kevés volt, Mexikó hengerelt (She)
Felkészülési mérkőzésen a mexikói labdarúgó-válogatott háromgólos győzelmet aratott Elefántcsontpart ellen.
aug. 15
7:20
Tenisz: Nadal négy gémet adott Beckernek, svájci búcsú (She)
A Cincinnatiban zajló, hárommillió dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában a negyedik helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két szettben nyert a német Benjamin Becker ellen, aki mindössze négy gémet hozott össze.
aug. 15
7:54
U16-os válogatott: Dragóner góljával győztük le Skóciát is (She)
Az U16-es magyar labdarúgó-válogatott Dragóner Filip góljával nyert Skócia ellen a moszkvai nemzetközi torna csoportkörének második fordulójában.
aug. 15
7:54
„Fradi-város” épülhet a Népligetben (Metropol)
Kubatov Gábor már hónapokkal ezelőtt azt mondta az FTC Baráti Kör tagjainak, hogy találtak szponzort is a sportváros felépítéséhez.
aug. 15
7:54
Hatmilliárdot nyomott a kormány a Forma1-be: Itt landolt a turisztikai pénzek fele (Behaviour)
A turisztikai célirányzat több mint felét, 6,4 milliárd forintot a Forma-1-re fordította tavaly a kormány, írja a Világgazdaság.
aug. 15
7:56
Paks: a hétvégén megsérülő középpályás már edzésben (She)
Már edzésbe állt Hullám Attila. A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks középpályása a múlt heti, Puskás Akadémia elleni (4–1) mérkőzésen sérült meg, aláfordult a bokája.
aug. 15
7:58
Sportlétesítmény: „Fradi-város” épülhet a Népligetben - sajtóhír (She)
„Fradi-várost” építene Kubatov Gábor a Népligetben – írja a csütörtöki Népszabadság. A napilap cikke szerint rendkívül készséges a „Fradi-város” létrehozásában érintett Kőbánya is.
aug. 15
8:12
Fantasztikus nyeremények várnak az angol és a spanyol bajnoki rajton! (Agroinform)
Újra itt a futballszezon, ne tétovázz hát, játssz a hatharom.com-on az értékes nyereményekért!
aug. 15
8:30
Románia: Ilyen játékkal nincs esélyünk a magyarok ellen - Piturca (She)
Kimondottan dühös volt Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután együttese felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Szlovákiával. A szakember szerint hasonló játékkal a szeptemberi, két hazai vb-selejtezőn, a magyarok és a törökök ellen sem tudnak nyerni.
aug. 15
8:30
Rengeteg tanulsága volt ennek a meccsnek - Egervári Sándor (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott a cseh együttessel.
aug. 15
8:48
Románia: Mutu meg sem nézte a szlovákok elleni meccset (She)
A román labdarúgó-válogatottból ki nem mondottan ugyan, de átmenetileg száműzött Adrian Mutu saját bevallása szerint nem látta honfitársai szerdai felkészülési mérkőzését. Victor Piturca együttese Bukarestben 1–1-es döntetlent játszott Szlovákiával.
aug. 15
8:48
Nyer-e vb-t is az olimpia után a részeges orosz magasugró? (Agroinform)
Londonban 238 cm-el nyerte meg az olimpiát Ivan Uhov - az idei eredményeket látva ez nem biztos, hogy elég a vb-címhez.
aug. 15
8:50
DVTK: Elek és Kádár is mehet? - „Szégyellje magát a kiszivárogtató!” (She)
Mint ismeretes, a DVTK labdarúgócsapata a héten szabadlistára tette Rudolf Gergelyt és L'lmam Seydit. Csakhogy... Két további labdarúgó, a válogatott Kádár Tamás és Elek Ákos sem biztos, hogy Diósgyőrben folytatja pályafutását.
aug. 15
9:06
Balczó András 75 éves (Infostart)
Balczó András háromszoros olimpiai, tízszeres világbajnok öttusázó, a Nemzet Sportolója pénteken lesz hetvenöt éves. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
aug. 15
9:06
Hetente negyven NFL-játékost vizsgálnak meg (Metropol)
A szezon minden hetében 8 csapat 5-5 játékosának vérét vizsgálják majd meg.
aug. 15
9:06
Védelem nélkül - meccselemzés, Magyarország-Csehország (Agroinform)
Jó kérdés, mi tartotta vissza a cseheket, hogy telepakolják Bogdán kapuját; igaz, nekünk is voltak lehetőségeink.
aug. 15
9:24
Atlétikai vb: Szabó kiesett, hat döntőt rendeznek ma - program (She)
A moszkvai atlétikai világbajnokságon hat versenyszámban rendeznek döntőket csütörtökön. Magyar versenyzőnek a mai napon már nem szurkolhatunk, mivel Szabó Barbara nem tudta teljesíteni a 1.95 méteres szintet a női magasugrás reggeli selejtezőjében.
aug. 15
9:24
Visszavonult a wimbledoni bajnok (Metropol)
A világranglista hetedik helyén álló, 28 éves francia Marion Bartoli egészségi problémákkal indokolta döntését.
aug. 15
9:24
Nem várják tárt karokkal Bale-t Madridban (Agroinform)
Carlo Ancelotti szükségtelennek tartja a walesi megszerzését és a játékosok is zúgolódnak.
aug. 15
9:26
Románia: Meg kell erősíteni a védekezést - Jenei (She)
Jenei Imre, a román és a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya a DigiSportnak csalódottan nyilatkozott a Románia–Szlovákia (1–1) felkészülési mérkőzésről, a szakember szerint a védekezést kellene megerősíteni.
aug. 15
9:28
Videó: így ikszeltek a mieink ellen készülő románok (She)
A román labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szlovákia ellen felkészülési mérkőzésen. Tekintse meg, milyen játékkal készült a Magyarország elleni szeptemberi sorsdöntő világbajnoki selejtezőre Románia.
aug. 15
9:30
Tenisz: 28 évesen visszavonul Wimbledon idei bajnoka (She)
A cincinnati tenisztorna második fordulójában elszenvedett veresége után bejelentette visszavonulását Marion Bartoli, az idei wimbledoni bajnokság női győztese. A világranglista hetedik helyén álló, 28 éves francia játékos egészségi problémákkal indokolta döntését.
aug. 15
9:42
Cselgáncs-vb - Bor Barna nem indulhat Rióban (Infostart)
A +100 kilogrammos Bor Barna térdsérülés miatt nem indulhat a Rio de Janeiróban augusztus 26-án kezdődő cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 15
10:00
Válogatott: Nem sokat tettem hozzá a mérkőzéshez - Kovács I. (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Csehországgal a Puskás Ferenc Stadionban. Kovács István, a Videoton középpályása klubja honlapján, a vidi.hu-n a találkozó után elmondta: örül, hogy kezdőként léphetett pályára a csehek ellen, de úgy érzi, nem sokat tudott hozzátenni a csapat játékához.
aug. 15
10:02
Cselgáncs: Bor Barna nem indul a riói világbajnokságon (She)
A +100 kilogrammos Bor Barna térdsérülés miatt nem indulhat a Rio de Janeiróban augusztus 26-án kezdődő cselgáncs-világbajnokságon, amelyen az előzetes nevezések alapján 95 ország csaknem 600 cselgáncsozója lép tatamira.
aug. 15
10:04
Tottenham: a Toulouse játékosa érkezik - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtjára készülő Tottenham Hotspur hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Toulouse francia válogatott középpályását, Étienne Capouét. A 25 esztendős játékos vételáráról, és arról, hogy mennyi időre kötelezte el magát a londoni klubhoz, nem szivárogtak ki információk.
aug. 15
10:06
Real Madrid: 85 millió euró plusz Coentrao Bale-ért - AS (She)
Az AS értesülései szerint a Real Madrid 85 millió eurót plusz Fabio Coentrao játékjogát ajánlotta fel a Tottenham futballistájáért, Gareth Bale-ért.
aug. 15
10:18
Videó: Ronaldo a 87. percben egyenlített Hollandia ellen (She)
A magyarokkal egy világbajnoki selejtezőcsoportban lévő holland labdarúgó-válogatott Portugáliában játszott barátságos mérkőzést, amelyen Kevin Strootman találatával sokáig vezetett, de a találkozó vége előtt nem sokkal Cristiano Ronaldo egyenlíteni tudott.
aug. 15
10:18
Összeállt Martino Barcája, íme a kezdőcsapat! (Agroinform)
Az FC Barcelona vasárnap 19 órakor a Levantét fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójában.
aug. 15
10:20
Vb 2014: a románok új gyepen fogadják a magyarokat (She)
Kicserélik a bukaresti Nemzeti Stadion gyepszőnyegét, így a román labdarúgó-válogatott bejáratos talajon fogadhatja a szeptember 6-ai vb-selejtezőn Magyarországot.
aug. 15
10:22
Videó: gól és gólpassz sarokkal a spanyolok meccsén (She)
Felkészülési mérkőzésen a spanyol labdarúgó-válogatott két varázslatos góllal nyert Ecuadorban. Az elsőt Álvaro Negredo hihetetlen könnyedséggel sarkazta a vendégek kapujába, míg a másodiknál Santi Cazorla kapott varázslatos átadást, szintén sarokkal.
aug. 15
10:24
DVTK: a fiatal kapus orvosolhatja a csatárgondokat? (She)
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője a boon.hu-nak elmondta, aki azt gondolja, hogy Rudolf Gergely és L'Imam Seydi átadólistára tételével két csatárral lettek kevesebben, az téved, ugyanis Bacsa Patrik állkapocssérülést szenvedett, így ő sem játszhat a Kecskemét elleni hétvégi bajnokin.
aug. 15
10:36
Vívó-vb: több mint húszezren látogatottak ki a versenyekre (She)
Nyolc nap alatt húszezernél is többen látogattak ki a SYMA Csarnokba, a hétfőn véget érő budapesti centenáriumi vívó-világbajnokság küzdelmeire. A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint ez a szám meghaladja előzetes várakozásaikat.
aug. 15
10:38
Románia: eltört Ciprian Marica állkapcsa - sajtóhír (She)
Súlyosan megsérült Ciprian Marica, a román labdarúgó-válogatott keretének egyik oszlopos tagja, legalábbis a ProSport román napilap információi szerint a támadónak eltörött az állkapcsa.
aug. 15
10:40
Válogatott: milyen eredményt vár a mieinktől Bukarestben? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott és Románia is 1–1-es döntetlennel hangolt tegnap este a két csapat szeptemberi világbajnoki selejtezőjére. Ön szerint mire lesznek képesek a mieink Bukarestben a szerdai felkészülési találkozók tükrében?
aug. 15
10:54
Válogatott: Románia ellen nem lehet így játszani - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott szélsője a Csehország ellen 1–1-re végződő felkészülési mérkőzést követően elmondta: az első játékrészben mutatott játékkal nem volt elégedett, de szerinte így is lehet esélyük a győzelemre a Románia elleni szeptemberi vb-selejtezőn.
aug. 15
10:56
Férfi kézi: Mocsai Tamás már edz, hamarosan futhat is (She)
Két hétig teljes tétlenségre volt ítélve Mocsai Tamás, a Hannover és a magyar kézilabda-válogatott jobbátlövője, aki július utolsó napján szenvedett ujjtörést. Jelenleg már edz ugyan, de visszatérésére még várnia kell, így több fontos felkészülési tornán, de még a bajnoki rajton sem léphet pályára.
aug. 15
11:12
A vártnál is több néző a budapesti vívó világbajnokságon (Infostart)
A szervezőbizottság reményeit is meghaladó nézőszámmal zárt a Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) centenáriumi világbajnoksága: a nyolc nap alatt összesen húszezernél is többen érkeztek a SYMA Csarnokba. Augusztus 7-én már a délután közepén minden jegy elfogyott, de a hétvégi napokon is népes közönség buzdította a vívókat - olvasható a szervezők közleményében.

Keresés