2013. július 27. szombat

júl. 27
0:09
Videó: a Pápa edzője kifakadt csapata teljesítményén (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Lombard Pápa és a Puskás Akadémia pontosztozkodásával kezdődött a labdarúgó NB I 2013–2014-es szezonja. A mérkőzés után a hazaiaktól Szűcs Lajos és Tóth Bálint, míg a vendégektől Benczés Miklós vezetőedző érétkelt az NSO Tv-nek.
júl. 27
1:39
Világjátékok: Vass Dóra karikával és labdával is 14. (She)
Elképesztő körülmények között készülhettek a ritmikus gimnasztikázók a kolumbiai Caliban zajló világjátékok szerenkénti versenyeire: versenyzésre gyakorlatilag alkalmatlan (legalábbis a FIG előírásainak nem megfelelő) csarnok, elmaradt szalagverseny, elromlott légkondicionáló és sorozatos csúszások után csak lebonyolították a karika és a labda selejtezőit. Az egyetlen magyar induló, Vass Dóra…
júl. 27
7:03
Barca: 29 millió eurós ajánlatot tesznek a Chelsea védőjéért? (She)
Sajtóhírek szerint a Barcelona 29 millió eurós ajánlatot készül tenni a Chelsea brazil válogatott játékosáért, David Luizért.
júl. 27
7:06
Történelmi mélyponton a magyar foci (Behaviour)
A Videoton és a Győr után csütörtökön a Honvéd és a Debrecen is elbúcsúzott a nemzetközi futballkupáktól, így először történt meg, hogy magyar csapat nem éri meg az augusztust az európai porondon, írja a samsungsport.hu.
júl. 27
7:08
Kupaősz: volt, nincs (Behaviour)
Soha olyan hamar nem ért véget a magyar labdarúgócsapatok számára az európai kupaküzdelem, mint az idén: augusztus még ránk sem köszöntött (a bajnokság még el sem kezdődött), de már mind a négy NB I-es delegált búcsúzott. A kudarcok nyomán 2015-től még nehezebb lehet elérni a Bajnokok Ligája és az Európa Liga főtábláját.
júl. 27
7:10
Litkey Farkas: micsoda tizenegyes! (Behaviour)
Izgalmas, szoros versenyben Litkey Farkas és csapata nyerte a 45. Kékszalag Laptop.hu Nagydíjat, ezzel 11. alkalommal diadalmaskodott a vitorlásversenyen. Litkey az idén az EvoPro magyar mérnökiroda színeiben indult a Lisa nevű hajóval, amellyel 2007-ben, 2009-ben és 2011-ben diadalmaskodott. A győztes elmondta: nehéz küzdelemben nyerték meg a versenyt, első alkalommal történt, hogy két hajó - a…
júl. 27
7:12
Gyárfás Tamás lett a FINA alelnöke (Behaviour)
Ezúttal nem a medencében, hanem a parton született a legjelentősebb magyar siker a barcelonai seregszemlén. Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség elnökét tudniillik tegnap egyhangú szavazással a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökévé választották.
júl. 27
7:39
Program: nyolcaddöntőznek női pólósaink; elkezdi a bajnok és a Fradi (She)
A barcelonai vizes világbajnokságon ma már a kieséses szakasz kezdődik a női vízilabdázók számára. Merész András együttese parádés csoportbeli szereplésének köszönhetően ma Nagy-Britanniával játszhat a negyeddöntőbe jutásért. A tegnapi nyitó mérkőzés után négy mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I: ma már a bajnoki címvédő Győri ETO és az aranyéremre hajtó Ferencváros is pályára lép, de…
júl. 27
7:41
MTK: a fiatal Horváth kezdhet centerben az újonc ellen (She)
Szombaton az MTK is megkezdi az NB I 2013–2014-es szezonját, a fővárosi együttes az első fordulóban az újonc Mezőkövesdet fogadja 19 órától a Hidegkuti-stadionban. Garami József, az MTK vezetőedzője tervei szerint fiatal csatárával, Horváth Péterrel töltheti be a Felcsútra igazoló Tischler Patrik távozásával, valamint Horváth Zsolt és Csiki Norbert sérülésével megüresedett centerposztot.
júl. 27
7:57
Arany-kupa: Klinsmannt eltiltották, nem lesz ott a döntőn (She)
Az Egyesült Államok szövetségi kapitánya, Jürgen Klinsmann nem lehet ott a kispadon az Arany-kupa döntőjében.
júl. 27
7:59
Tenisz: Agnieszka Radwanska a négy közé jutott Stanfordban (She)
Az első helyen kiemelt Agnieszka Radwanska is biztosította helyét az elődöntőben a stanfordi WTA-tornán, miután a negyeddöntőben három játszmában győzte le Varvara Lepchenkót.
júl. 27
8:15
Úszás: 2016-ban London rendezheti az Eb-t (She)
A 2014. évi berlini úszó Európa-bajnokság után 2016-ban London rendezheti az úszó-, műugró és műúszó Európa-bajnokságot.
júl. 27
8:33
Légiósok: Svábra nemcsak a bal, a jobb oldalon is számítanak (She)
Sváb Dánielre nemcsak bal, hanem jobb oldali védőként is számít Rudi Bommer, a Cottbus menedzsere. A szakember a korábbi ferencvárosi játékost az edzéseken és az edzőmérkőzéseken is többször kipróbálta ebben a pozícióban.
júl. 27
8:35
Videó: Usain Bolt csak 70 méter után vette át a vezetést (She)
Usain Bolt nyerte meg az atlétikai Gyémánt Liga 100 méteres síkfutóversenyét Londonban. A jamaicai nem rajtolt a legjobban, ám a hajrában már ellenállhatatlanul futott. A hatszoros olimpiai bajnok 70 méternél vette át a vezetést, végül 9.85-ös eredménnyel győzött.
júl. 27
8:48
Rodgers túl hamar szerezte meg Reina utódját, ezért kellett megszabadulnia tőle (Agroinform)
A Liverpool menedzsere állítólag azt hitte, hogy elviszik Pepe Reinát, ezért igazolta le Simon Mignolet-t.
júl. 27
8:51
Világjátékok: magyar ezüst és súlyos sérülés Caliban (She)
Kalmár István ezüstérmes lett a világjátékokon: a 115 kilogrammos szumós öröme azonban nem lehet felhőtlen, mivel az elődöntő után Achilles-ín-szakadást szenvedett, így hosszú kihagyás vár rá. A magyar csapat első érmese úgy lett második, hogy gyakorlatilag senkitől sem kapott ki a nem olimpiai sportágak Caliban zajló világversenyén. A női nehézsúlyúaknál Makai Erika közel volt az éremhez, végül…
júl. 27
9:06
Bolt már élesíti a formáját, idei legjobbjával nyert Londonban - videó (Agroinform)
9.85 másodperces eredménnyel nyert 100 méteren Usain Bolt a Gyémánt Liga-sorozat londoni versenyének első napján.
júl. 27
9:09
Videó: Anyagi gondok miatt adott el az MTK - Tischler (She)
Tischler Patrik nem sokkal a labdarúgó NB I rajtja előtt váratlanul a Puskás Akadémiához szerződött. A támadó az NSO Tv-nek elmondta, a fővárosi csapat anyagi gondjai miatt váltott. A Pápa ellen 1–1-re végződő nyitó mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, örül az egy pontnak.
júl. 27
9:11
FTC: Támadni fogunk - adta ki Moniz a jelszót (She)
Ricardo Moniz, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, az új idényben sem változik a filozófiájuk, folyamatosan támadnak majd a meccseken, hogy kiszolgálják a szurkolókat. Bár tiszteli a Pécset, de egyértelműen három pontot vár az idénynyitótól.
júl. 27
9:45
Salvador: a Vidi játékosa nem tud fogadási csalásról, játszana a válogatottban (She)
Gyanússá vált Salvador 2010-es, Egyesült Államok elleni meccse. Azon a találkozón pályára lépett Arturo Álvarez is, aki azonban állítja, nem tud semmit az egészről. A Videoton légiósa tart attól, hogy az eset árnyékot vet a salvadori válogatottra, amelyben azonban szívesen pályára lépne a jövőben is.
júl. 27
10:00
Button és Räikkönen már a szabadedzésen gyilkolták egymást - videó (Agroinform)
Nem sokon múlott, hogy Räikkönen és Button már a második szabadedzésen összetörjék autóikat a Magyar Nagydíjon.
júl. 27
10:21
Videó: nyert a Roma, de az Arisz lőtte a meccs gólját (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Roma 2–1-re legyőzte az Arisz Szalonikit. A görögök szerezték meg a vezetést Chigozie Udoji szemfüles találatával. Lukasz Skorupski, az olaszok lengyel kapusa rosszul számított a nigériai szabadrúgásánál. A Roma Pablo Osvaldo és Michael Bradley góljával fordított. Összefoglaló.
júl. 27
10:24
Bolt 9.85-tel győzött 100-on (Metropol)
A hatszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter jól is rajtolt, de a táv második felében egyszerűen otthagyta ellenfeleit.
júl. 27
10:36
Elfőttek az agyak Londonban? Bale többet ér, mint Cristiano Ronaldo? (Agroinform)
Angol és spanyol források szerint a Tottenham csak rekordösszegért engedné el Gareth Bale-t a Real Madridhoz.
júl. 27
10:39
F1: Brawn az év végén átadhatja a Mercedes irányítását (She)
Ross Brawn már az év végén átadhatja a Mercedes-istálló karmesteri pálcáját a McLarentől elcsábított Paddy Lowe-nak - ezt maga a csapatfőnök árulta el.
júl. 27
10:57
Német Szuperkupa: A Bayern csak még erősebb lett - Bajner (She)
Bajner Bálint nem kerettag a legutóbbi idényben mindent besöprő Bayern München elleni Szuperkupa-mérkőzésre (20.30, tv: Eurosport2) készülő Borussia Dortmundban. A magyar támadó úgy véli, a bajorok csak még erősebbek lettek Pep Guardiola érkezésével.
júl. 27
10:59
Arsenal: Ha nem igazolunk, akkor is bajnokok lehetünk - Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere képesnek tartja csapatát arra, hogy a következő szezonban a bajnoki címért harcoljon. Akkor is, ha már nem igazolnak senkit az átigazolási időszakban.
júl. 27
11:12
A bajnokság után a Szuperkupát is megnyerheti az Ajax (Agroinform)
A hazai pályán játszó Ajax könnyedén két vállra fektetheti a nyáron alaposan meggyengülő Alkmaar együttesét.
júl. 27
11:14
Csak a bajnoki cím elfogadható - José Gomes (Agroinform)
A Videoton edzője kikéri magának a rosszindulatú pletykákat, és állítja, idény végén bajnok lesz a csapata. Exkluzív.
júl. 27
11:15
F1: Magyar Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Hungaroringen annyi felhő sincs a láthatáron, mint pénteken, amikor az átmeneti árnyékos időszakok miatt ingadozott az aszfalt hőmérséklete, és az erre kifejezetten kényes autók egymáshoz viszonyított teljesítménye fokról fokra, percről percre változott. A Lotus és a Ferrari Red Bull elleni esélye a hőmérséklettel egyenes arányban növekszik, azaz Kimi Räikkönen és Fernando Alonso még a…
júl. 27
11:30
Az Interrel edz az NBA legjobb focistája (Agroinform)
A hamarosan az Egyesült Államokban túrázó Inter meghívta egy edzésre a Los Angeles Lakers irányítóját, Steve Nash-t.
júl. 27
11:33
F1: végre megállapodtak a Concorde-szerződésről (She)
A Hungaroringen Jean Todt FIA-elnök megegyezett Bernie Ecclestone-nal a 2013-ban életbe lépő F1-es alapokmányról, azaz Concorde-szerződésről. Ennek értelmében már csak a hivatalos aláírások szükségesek ahhoz, hogy megszülessen a sportág szabályozásáról és lebonyolításáról szóló okmány.
júl. 27
12:24
A szumó is magyar sikersportág (Infostart)
A magyar szumóbirkózó Kalmár István szombat hajnalban ezüstérmes lett a nem olimpiai sportágak IX. Világjátékán a kolumbiai Caliban.
júl. 27
12:24
Csak Räikkönen szoríthatja meg a Red Bullokat (Agroinform)
Ha befér az első négy hely valamelyikére az időmérőn, vasárnap akár nyerhet is Kimi, egyébként Vettelnek áll a zászló.
júl. 27
12:26
Todt és Ecclestone megegyezett a Formula-1-es alapokmányról (Infostart)
Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke és a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone a Hungaroringen zajló versenyhétvégén egyezett meg az új Concorde-szerződésről, amely a világbajnoki sorozat alapokmánya.
júl. 27
12:27
Videó: Szalaiék strandröplabdás edzése a Schalkéban (She)
Fű helyett homok. Csütörtökön rendhagyó edzésen vett részt a Schalke 04 labdarúgócsapatának néhány játékosa Szalai Ádámmal egyetemben. A játékosok strandröplabdáztak egyet, és szemmel láthatóan élvezték a játékot.
júl. 27
12:29
Terepfutás: magyar bronz a magashegyi Eb-n (She)
Németh Csaba bronzérmes lett a magashegyi terepfutó Európa-bajnokságon.
júl. 27
12:42
Grosjean nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
Romain Grosjean, a Lotus francia pilótája nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzését a Hungaroringen.
júl. 27
12:42
Erősítések nélkül is a bajnoki címért harcolhatunk - Arséne Wenger (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger szerint készek gyorsan cselekedni az átigazolási piacon, de kapkodniuk nem kell.
júl. 27
12:45
Lens: kétéves szerződést köthetnek Coulibalyval - sajtóhír (She)
A L’Équipe információja szerint a francia másodosztályú bajnokságra készülő Lens kétéves szerződést köthet a DVSC-től távozó Adamo Coulibalyval.
júl. 27
13:00
Vettel a futamra gyakorolt, Grosjean volt a leggyorsabb, Pérez falnak ment - videó (Agroinform)
Romain Grosjean, a Lotus pilótája nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzését szombaton a Hungaroringen.
júl. 27
13:06
Hamilton indulhat az élről (Metropol)
A Mercedes brit pilótája indulhat az első rajtkockából vasárnap a Forma-1-es Magyar Nagydíjon. Grosjean nyerte a harmadik szabadedzést szombaton. Nyilatkozatok és interaktív grafikon a cikkben!
júl. 27
13:21
Vizes-vb: Gyurta Gergely a végén szakadt le 25 km-en (She)
Gyurta Gergely a 13. helyen végzett 25 km-en a barcelonai vizes világbajnokságon nyílt vízi úszásban.
júl. 27
13:24
Forma-1: megegyeztek az alapokmányról (Metropol)
A megállapodás megkötése azért húzódott egy ideje, mert Ecclestone a FIA-val több kérdésben nem jutott közös nevezőre.
júl. 27
13:36
Újabb pontszerzők a Világjátékokon (Infostart)
Az uszonyosúszóknál pontszerző helyeket csíptek el a magyarok a nem olimpiai sportágak IX. Világjátékán, a kolumbiai Caliban.
júl. 27
13:36
A Dzsudzsák nélküli Dinamo egy félidő alatt széthullott a Szpartak ellen (Agroinform)
4-1-es vereséget szenvedett a Dinamo Moszkva a Szpartak Moszkvától a Premjer Liga 3. fordulójában.
júl. 27
13:39
Vizes-vb: az orosz és az ausztrál női csapat már a nyolc között (She)
A papírformának megfelelően az orosz és az ausztrál válogatott is rendkívül könnyedén jutott a negyeddöntőbe a barcelonai vizes világbajnokság női vízilabdatornáján.
júl. 27
13:42
Magyar szumós ezüstérem (Metropol)
Az augusztus 5-ig tartó Világjátékon Magyarországot 12 sportágban 58 sportoló képviseli.
júl. 27
13:54
Gyurta Gergely 13. lett 25 kilométeren a barcelonai vb-n (Infostart)
Gyurta Gergely tizenharmadikként végzett a nyíltvízi úszók 25 kilométeres küzdelmében a barcelonai vizes világbajnokság szombati versenynapján.
júl. 27
13:54
A nap mérkőzése, avagy Borussia Dortmund-Bayern München (Agroinform)
A két német gigász a BL-finálé után a Német Szuperkupában feszül ismét egymásnak.

Keresés