2013. július 22. hétfő

júl. 22
0:12
MotoGP: Márquez növelte előnyét, Rossi dobogós (She)
A MotoGP géposztály összetett pontversenyében élen álló spanyol Marc Márquez (Honda) nyerte meg a gyorsaságimotoros-vb Laguna Seca-i futamát, így a legutóbbi, Német Nagydíjon is nyertes pilóta előnye tovább nőtt üldözőivel szemben.
júl. 22
6:30
Froome-ot megkoronázták Párizsban (Infostart)
A várakozásnak megfelelően Christopher Froome nyerte meg a 100. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.
júl. 22
7:06
Arany-kupa: Donovan-parádé, az amerikaiak is a négy között (She)
A házigazda Egyesült Államok sima győzelmet aratott Salvador ellen a 12. Arany-kupa negyeddöntőjében. Az amerikaiak 5–1-re nyertek.
júl. 22
7:06
Vizes vb: a 21-es, nyerő szám! (Behaviour)
Eredetileg négy ország pályázott a 2019-es, illetve a 2021-es vizes világbajnokság rendezési jogára, de mivel Azerbajdzsán és az Egyesült Arab Emírségek az utolsó pillanatban visszalépett, a két állva maradó ország egymás között "osztozkodott" a győzelmen: Dél-Korea a 2019-es, Magyarország pedig a 2021-es világbajnokságot rendezheti. A magyar pályázatot maga Orbán Viktor miniszterelnök…
júl. 22
7:08
Élete meccse vár rá (Behaviour)
A katalán fővárosban péntek délután éppen a vizes vb megnyitója zajlott, amikor a szinkronúszó lányok akrobatikus bemutatójának képsorai alá a televíziós adás szerkesztői beúsztatták a döbbenetet keltő mondatot: Tito Vilanova lemondott a Barcelona vezetőedzői posztjáról.
júl. 22
7:10
Tragédia: Antonelli meghalt Moszkvában (Behaviour)
A gyorsasági motorsport mindkét világbajnokság versenyei folytatódtak ezen a hétvégén. A MotoGP mezőnye a legendás amerikai ringen Laguna Secában harcolt a vb-pontokért - a futamot lapzártánk után rendezték, és a német Stefan Bradl indulhatott a pole pozícióból -, míg a Superbike és a Supersport mezőnye Moszkvába látogatott.
júl. 22
7:12
Szétlövés helyett kijelölés (Behaviour)
Az elmúlt hétvégén rendezték meg a szegedi Matyi-éren az utolsó, mindent eldöntő válogató versenyt, amely alapján eldőlt, kik állhatnak rajthoz a magyar válogatott tagjaiként az augusztus végén, a németországi Duisburgban rendezendő kajak-kenu világbajnokságon. Egy biztos, néhány esetben háttéralku köttetett, hiszen vasárnap már csak két számban rendeztek szétlövést.
júl. 22
7:14
Tovább terjeszkedik a felcsúti "Aranycsapat" (Behaviour)
Tulajdonközösséget hozott létre Orbán Viktor, valamint édesapja, Orbán Győző és a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány a felcsúti stadion melletti területre április végén - értesült a Népszabadság.
júl. 22
7:24
NB II: Gyirmótra igazolt a Ciprusról hazatérő védő (She)
A gyirmotfc.hu tájékoztatása szerint Graszl Károly a Gyirmót FC-ben folytatja pályafutását. A labdarúgóval kétéves szerződést kötött a másodosztályú klub.
júl. 22
7:24
Froome nyert összetettben (Metropol)
A várakozásnak megfelelően Christopher Froome nyerte meg a 100. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.
júl. 22
7:26
Tenisz: Djokovics az élen, a legjobb magyar a 250. - ranglista (She)
Továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti a férfi teniszezők világranglistáját. Az első tízben nincs változás. A legjobb magyar Fucsovics Márton a 250. a rangsorban.
júl. 22
7:42
BL: a Győri ETO megérkezett Tel-Avivba (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint az együttes megérkezett az izraeli fővárosba, ahol kedden, magyar idő szerint 20.30 órától lép pályára a BL-selejtező 2. fordulójában a Maccabi Tel-Aviv ellen.
júl. 22
7:44
Tenisz: S. Williams, Sarapova, Azarenka - az első 3 a ranglistán (She)
Nincs változás a női teniszezők világranglistájának élcsoportjában. Továbbra is az amerikai Serena Williams vezet, a második az orosz Marija Sarapova, míg a harmadik a fehérorosz Viktorija Azarenka.
júl. 22
7:46
Győr: mától szabad a vásár - jegyárusítás a Bayern-meccsre (She)
A Győri ETO FC hétfőn 10 órától bárki számára elérhetővé teszi, hogy jegyet vásároljon az augusztus 11-i, Bayern München elleni barátságos mérkőzésre – adta hírül az eto.hu.
júl. 22
8:18
DVTK: változások a diósgyőri utánpótlásban (She)
Minden új szezon egy új kezdet, ami természetszerűen változásokkal jár, de a diósgyőri utánpótlásban most nagyobb átalakítások történtek – olvasható a DVTK labdarúgócsapatának hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n.
júl. 22
8:36
Lombard: Kenesei sérült ujját visszatették a helyére (She)
Szombaton már beszámoltunk róla, hogy a Lombard újonnan igazolt játékosa, Kenesei Krisztián megsérült az Ajka elleni felkészülési meccsen. A csatár a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az esélyről.
júl. 22
8:38
NB II: a Ferencvárostól igazolt csatárt a Szolnok (She)
Elfogadta Máté János a Szolnoki MÁV ajánlatát, és az NB II-es együtteshez szerződött.
júl. 22
8:48
Nem mindenhol értik a szabályt: piros mezben ne ülj a kékek közé! - videó (Agroinform)
Néhány bátor Manchester United-szurkoló a Vörös Ördögök mezében ment el a Chelsea malajziai meccsére.
júl. 22
8:54
Groningen: megállapodtak a Liverpoollal Adorján érkezéséről (She)
Az FC Groningen hivatalos oldalán közölte, hogy megállapodott a Liverpoollal Adorján Krisztián érkezéséről. A holland klub tájékoztatása szerint a magyar játékos egy évre kölcsönbe érkezik.
júl. 22
8:54
Marquez nyert Laguna Secában is (Metropol)
A fiatal spanyol Stefan Brad és Valentino Rossi előtt végzett az élen az USA-ban.
júl. 22
8:56
Ajánló: Gera csapatával meccsel az NB I-es újonc - program (She)
A labdarúgó NB I hétvégi rajtjára készülő csapatok többsége már nem játszik előkészületi mérkőzést első bajnoki meccse előtt. Kivétel azonban az újonc Puskás Akadémia, amely 18 órától a Gera Zoltánt is a keretében tudó (bár rehabilitációja miatt biztosan nélkülöző) West Bromwich Albionnal találkozik Sopronban. Ami a nemzetközi programot illeti: pályára lép az Arsenal, az Internazionale és a…
júl. 22
8:58
FTC: spanyol hátvéd és csatár is érkezik - Moniz (She)
A Ferencváros vezetőedzője, Ricardo Moniz a szerb FK Vozsdovac elleni tegnapi, 3–0-ra megnyert felkészülési meccs után nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a nyári időszakról, illetve a további erősítési tervekről.
júl. 22
9:00
Videó: mindenáron BL, új koncepció és vetélytárs - Zubai (She)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hétfőn kezdi meg a felkészülést a 2013–2014-es szezonra. Az NSO Tv-nek Zubai Szabolcs, a csongrádiak válogatott beállósa beszélt az elvárásokról, valamint az új évad kihívásairól.
júl. 22
9:02
NB I: rajtol a szezon - az első forduló programja (She)
Július 26-án, pénteken elrajtol a labdarúgó NB I 2013–2014-es szezonja. A bajnokság nyitó meccsén a bennmaradást a legutóbbi idényben az utolsó fordulóban kiharcoló Lombard FC az újonc Puskás Akadémiával találkozik. Az egyetlen pénteki találkozót szombaton négy, vasárnap három meccs követi.
júl. 22
9:12
PAFC: Nem az eredmény a fontos a West Brom ellen - Polonkai (She)
Polonkai Attila, az NB I-be feljutó Puskás Akadémia játékosa csapata honlapjának beszélt a hétfői West Bromwich Albion elleni felkészülési mérkőzésükről, és elmondta, ha meg tudják valósítani az edzésen gyakoroltakat, akkor egy jó mérkőzést játszhatnak az angolok ellen.
júl. 22
9:24
Egyelőre Roura lesz a főnök a Barcelonánál (Agroinform)
A katalán klubvezetők nem kapkodnak csak azért az edzőkereséssel, hogy a Bayern elleni meccsig meglegyen az új tréner.
júl. 22
9:48
Lombard: Méregből nem lehet futballt csinálni - Tóth (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa egy parázs hangulatú felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a másodosztályú Ajkát. Tóth Bálint, a pápaiak vezetőedzője csapata honlapjának kifejtette, nincs problémája a kemény játékkal, de a pályán gondolkodó játékosokra van szüksége.
júl. 22
9:50
NB II: kell a rutin a hátvédsorba, két új védő Tatabányán (She)
Az NB II-ben szereplő Duna FC Tatabánya labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött Szamosszegi Gáborral és Páles Tamással.
júl. 22
9:52
Argentína: két embert lelőttek a Boca Juniors meccse előtt (She)
Két ember életét vesztette abban a lövöldözésben, amely a két nagy múltú argentin labdarúgócsapat, a Boca Juniors és a San Lorenzo felkészülési mérkőzése előtt zajlott le. Az ország nemzetbiztonsági hivatalának vezetője, Sergio Berni elmondta, száz lövés dördült el a Buenos Aires-i összetűzésben, amelyben a két résztvevő szurkolótábor egyaránt Boca-fanatikusokból áll.
júl. 22
9:54
Légiósok: Remélem, hogy két héten belül új szerződést kötünk - Gera (She)
Gera Zoltán, a jelenleg szerződés nélkül álló, de a West Bromwich Albionnal készülő futballista szeretné, ha két héten belül szerződést hosszabbítana az angol klubbal.
júl. 22
10:06
Videó: Kobajasi összetörte az F1-es Ferrarit Moszkvában (She)
Egy Formula–1-es bemutatón összetörte Ferrariját Kobajasi Kamui, a Sauber korábbi pilótája. A japán versenyző a 2009-es F60-as modellel ütközött a korlátnak a vizes út miatt. Csapatánál nem estek kétségbe, mindössze húsz perc alatt hoztak egy másik járművet Kobajasinak, amellyel gond nélkül folytatni tudta a körözést.
júl. 22
10:08
El: Jobbak vagyunk a Honvédnál, de ez nem elég - Trajkovics (She)
A Vojvodina csapata nem azzal a szándékkal jön a kispesti Bozsik-stadionba, hogy egyszerűen kihúzza ikszre a Bp. Honvéd elleni Európa-liga-visszavágót – állítja Braniszlav Trajkovics, az újvidékiek futballistája.
júl. 22
10:18
Túlzottan magabiztos a Liverpool menedzsere a Suárez-ügyben? (Agroinform)
A Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers szerint nem igazol el csapatától az uruguayi Luis Suárez.
júl. 22
10:24
Dortmund: a Porto csatára is Klopp kiszemeltjei között (She)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője nem zárta ki, hogy a németek a jövőben kísérletet tesznek a Porto kolumbiai válogatott támadója, Jackson Martínez szerződtetésére.
júl. 22
10:26
Chelsea: játékos-edzőként térhet vissza Drogba - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere egy olyan szerződést fog kínálni a jelenleg a török Galatasarayt erősítő Didier Drogbának, amely aláírásával a csatár edzőként is megkezdhetné pályafutását a „kékeknél”.
júl. 22
10:28
Vác: Csank visszatér, ő irányítja a csapatot a megye I-ben (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Csank János lesz a megyei első osztályban induló Vác vezetőedzője.
júl. 22
10:42
Videó: Donovan vezérletével négy között az amerikaiak (She)
A házigazda Egyesült Államok sima győzelmet aratott Salvador felett a 12. Arany-kupa negyeddöntőjében. Az amerikaiak 5–1-re nyertek, a mérkőzés legjobbja Landon Donovan volt, aki egy gólt szerzett, hármat pedig előkészített.
júl. 22
10:54
Egyensúly kell elöl és hátul - Carlo Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid új vezetőedzője elégedett volt csapata első, fölényesen megnyert edzőmérkőzése után.
júl. 22
11:00
Ultrafutás: pályacsúccsal, apját megelőzve nyert a magyar versenyző (She)
A címvédő Zahorán Ádám nyerte meg 215.4 km-es pályacsúccsal a Stuttgartban rendezett nemzetközi 24 órás futóversenyt.
júl. 22
11:00
Négy magyar érem a karatéban (Metropol)
A Budaörsi Városi Sportcsarnok adott otthont az egyetemisták és főiskolások hatodik karate Európa-bajnokságának.
júl. 22
11:02
Real Madrid: a Granada védője pótolhatja Coentraót - sajtóhír (She)
A Marca értesülései szerint Fábio Coentrao távozása esetén a Real Madrid labdarúgócsapata a Granada védőjét, Guilherme Siqueirát szerződtetné, aki ideális helyettese lehetne a királyiak első számú balhátvédjének számító Marcelónak.
júl. 22
11:02
Lázár fivérek: Újabb három bajnoki cím (Metropol)
A Lázár testvérek több aranyat is szereztek a Lipicai Lovasfesztivál keretében rendezett nemzetközi fogathajtó versenyen.
júl. 22
11:04
Lelőttek két szurkolót Argentínában (Metropol)
A lövöldözés a Boca Ju Boca Juniors rivális táborai között. Mintegy száz lövés dördült el.
júl. 22
11:12
A Bayern legyőzi a Barcát? (Agroinform)
A Konföderációs Kupán szereplő játékosok és kinevezett vezetőedző nélkül utaznak a katalánok Münchenbe.
júl. 22
11:18
24 óra, 215,4 kilométer futva (Infostart)
A címvédő Zahorán Ádám nyerte meg 215,4 km-es pályacsúccsal a Stuttgartban rendezett nemzetközi 24 órás futóversenyt.
júl. 22
11:18
Fogathajtó ob: Lázárék újabb három bajnoki címet szereztek (She)
Az egyeseknél Jámbor Vilmos, a ketteseknél Lázár Vilmos, a négyesek mezőnyében pedig Lázár Zoltán bizonyult a legjobbnak a hazaiak közül a Lipicai Lovasfesztivál keretében rendezett nemzetközi fogathajtó versenyen, Szilvásváradon.
júl. 22
11:18
Magyar címvédés a stuttgarti 24 órás futóversenyen (Metropol)
Zahorán Ádám 215,4 kilométert futott 24 óra alatt.
júl. 22
11:20
Charlton: megkezdték a tárgyalást Coulibaly szerződtetéséről (She)
Az angol második ligás Charlton Athletic labdarúgócsapata megkezdte a tárgyalásokat Adamo Coulibaly képviselőivel. Mint beszámoltunk róla, az NB I 2012–13-as gólkirálya próbajátékon szerepel a Charltonnál, két előkészületi meccsen is pályára lépett.
júl. 22
11:22
Vizes vb: montenegrói vereség a görögöktől, 17.30-kor kezdünk - program (She)
Meglepetéssel kezdődött a barcelonai vizes világbajnokság férfi vízilabdatornája. Az első meccsen Görögország 6–4-re legyőzte Montenegrót az A-csoportban
júl. 22
11:30
Kirúgta reklamáló védőjét és szabadságot hosszabbító kapusát a Diósgyőr (Agroinform)
A Diósgyőr szerződést bontott Nagy Tamással és Tajti Norberttel, mert megsértették a klub belső szabályzatát.

Keresés