2014. november 17. hétfő

nov. 17
5:12
Eb-selejtezők - Döntetlen és szurkolói rendbontás Milánóban (Infostart)
Olaszország 1-1-es döntetlent ért el a vendég horvát együttes ellen Milánóban a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi rangadóján, amelyen a második félidőben a vendégszurkolók rendbontása miatt tíz percig állt a játék.
nov. 17
6:06
NFL: a Patriots megint szétfutotta az Indianapolist (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának vasárnap esti rangadóján a New England Patriots a 199 yardot és 4 touchdownt futó Jonas Gray vezérletével 42–20-ra nyert az Indianapolis Colts vendégeként.
nov. 17
6:42
Tragédia a hokifordulóban, meghalt Rajz Attila (Infostart)
Meghalt Rajz Attila, a székesfehérváriak ob II-es jégkorongcsapatának korábbi válogatott játékosa a vasárnapi, dunaújvárosi fordulóban.
nov. 17
7:00
Rp. gyorskorcsolya: a férfiváltó ezüst-, Liu Shaolin bronzérmes (She)
A férfiváltók döntőjében második lett a Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összetételű magyar csapat a rövid pályás gyorskorcsolyázók montreali világkupáján. Férfi 1000 méteren Liu Shaolin Sándor harmadik helyet szerzett 1:24.837-es idővel.
nov. 17
7:02
NBA: legutóbb 11 éve céloztak ilyen rosszul a csapatok (She)
A Houston Rockets 69–65-re nyert az Oklahoma City Thunder otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
nov. 17
8:30
Eb 2016: a horvát kapitány szerint nem erről szól a futball (She)
A horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és egyik legjobb játékosa sem érti, mi szükség volt szurkolóik rendbontására az Olaszország elleni milánói Eb-selejtezőjükön (1–1).
nov. 17
8:33
Heti műsor: Győzelemmel vonulna téli szünetre a válogatott (Agroinform)
Az idei utolsó mérkőzésére készül a Dárdai-csapat, rangadók hete jön az európai klubfutballban. Heti előzetes.
nov. 17
8:48
NBA - 134 pont Oklahomában, 251 Los Angelesben (Infostart)
Összesen csak 134 pont esett az Oklahoma City Thunder-Houston Rockets (65-69) mérkőzésen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
nov. 17
8:48
India: Vadócz úgy érzi magát, mintha az NBA-be csöppent volna (She)
Gyorsan megismerkedett az indiai Szuperliga világával Vadócz Krisztián negyvenszeres magyar válogatott futballista. Amint arról beszámoltunk, a huszonkilenc esztendős középpályás pénteken repült Indiába, és szombaton, a Northeast United–Pune City (0–0) bajnokin az 57. percben be is állt a vendégcsapatba – addig a világ- és Európa-bajnok David Trezeguet mellett ült a kispadon.
nov. 17
9:06
Férfi tenisz-világranglista - Fucsovics két helyet rontott (Infostart)
Nem történt változás az élcsoportban a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján: az élen az ATP-világbajnokságot sorozatban harmadszor megnyerő szerb Novak Djokovic áll a vasárnapi döntőt hátsérülés miatt lemondó svájci Roger Federer előtt.
nov. 17
9:06
Videó: lángba borították a lelátót az ultrák - félbeszakadt a rangadó (She)
Tíz percre, negyedórával a meccs vége előtt félbeszakadt a nézőtéri rendbontások és a pirotechnikai eszközök használata miatt az olasz–horvát csata az Európa-bajnoki selejtezők H-csoportjában – a találkozó 1–1-es döntetlennel végződött.
nov. 17
9:09
Férfi tenisz-világranglista: Fucsovics két helyet rontott (Metropol)
A listát az ATP-világbajnokságot sorozatban harmadszor megnyerő szerb Novak Djokovic vezeti a svájci Roger Federer előtt.
nov. 17
9:11
Női tenisz-világranglista: Babos a 99. (Metropol)
A magyar teniszező egy helyet rontott. A rangsort változatlanul az amerikai Serena Williams vezeti.
nov. 17
9:27
Dárdai: ez az 1-0 Magyarország sikere (Metropol)
A magyar válogatott beugró szövetségi kapitánya teljesítette vállalását: irányításával a nemzeti együttes 7 pontot szerzett.
nov. 17
9:27
Nem megy haza többé - Halálra gázolták Budapesten (Behaviour)
nov. 17
9:29
Legalább tízezren lesznek a Közfelháborodás napja tüntetésen (Behaviour)
A szervező Facebook csoport "csatlakozó- számlálóján" eddig 20 ezren jelezték részvételi szándékukat.
nov. 17
9:42
Női tenisz-világranglista - Babos a 99. (Infostart)
Babos Tímea egy helyet rontva a 99. a női teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet.
nov. 17
9:42
Hiddink megmenekült (Blikk)
Amszterdam – Fellélegezhet Guus Hiddink (68), valószínűleg megtarthatja az állását.
nov. 17
10:00
MU: bombaüzlet - De Gea a Realnál, Bale Manchesterben? (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata hajlandó lemondani spanyol kapusáról, David de Geáról, ha így sikerül megszerezni a Real Madrid walesi klasszisát, Gareth Bale-t.
nov. 17
10:02
Románia: Mutu nem hagyhatta ki, hogy beszóljon Piturcának (She)
Az északíreket és a magyarokat megelőzve négy forduló után a román labdarúgó-válogatott vezeti az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportját. Keleti szomszédaink múlt pénteken hazai pályán Észak-Írországot verték meg 2–0-ra, a láttotakról pedig természetesen Adrian Mutu is véleményt formált.
nov. 17
10:03
Meglopták Budapesten a finn csatárt (Metropol)
Roman Eremenkótól a pénteki, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt szállodai szobájából ellopták az útlevelét, a pénztárcáját és a táblagépét.
nov. 17
10:04
Finnország: bukik a kapitány, Hyypiä vagy Litmanen jöhet? (She)
Egyre forróbb téma a szövetségi kapitány Mixu Paatelainen menesztése a finn labdarúgás világában. A szakvezető és csapata elé a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjének elérését állították minimális célként, ám a finnek budapesti vereségük után csak a csoport negyedik helyén telelnek. A finn közszolgálati televízió (YLE) kerekasztalánál szakértők beszélgettek a menesztés lehetőségeiről és a…
nov. 17
10:06
Magyar-finn: a CSZKA szerint időben visszatér Moszkvába a meglopott Eremenko (She)
A CSZKA Moszkva sportigazgatója szerint gond nélkül vissza fog tudni térni csapatához Roman Eremenko, a finn labdarúgó-válogatott játékosa, akitől a múlt pénteki, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt ellopták az útlevelét.
nov. 17
10:08
Videó: atyai tanács - „Palinak Berlinben kell maradnia!” (She)
Véber György távozása után Kulcsár Árpád megbízott edzőként vette át a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC irányítását. A korábbi középpályás a klub legendás játékosát, idősebb Dárdai Pált kérte fel segítőjének. Az NSO Tv a klub mellett a kapitányról is beszélgetett id. Dárdai Pállal.
nov. 17
10:21
EURO 2016: Kisegítik a meglopott Eremenkót (Agroinform)
Klubja és a válogatott is minden segítséget megad Roman Eremenkónak, akitől Budapesten ellopták az útlevelét.
nov. 17
10:36
Férfi kézi BL: Mikleré a hét védése; Mindegía bevágta (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség honlapja szerint Mikler Roland mutatta be a férfi Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a legnagyobb védést.
nov. 17
10:38
Dopping: a WADA-elnök nem akar börtönt a csalóknak (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke, Craig Reedie nem szeretné, hogy a doppingvétség miatt eltiltott sportolókat börtönbüntetéssel is sújtsák.
nov. 17
10:40
Barcelona: a Marseille edzője érkezik, ha Luis Enrique repül? (She)
Sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapatánál fontolgatják Luis Enrique menesztését, sőt, már a spanyol szakember helyettesét is kinézték: a Marseille mestere, Marcelo Bielsa ülhet a gránátvörös-kékek kispadjára.
nov. 17
10:42
UEFA: az angolok vb-bojkottról beszélnek, alakul a FIFA-ellenes koalíció (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) volt elnöke, David Bernstein a BBC-nek elmondta: véleménye szerint az UEFA tagállamainak drasztikus akcióval kellene felhívnia a FIFA figyelmét az azonnali reformok megindítására és a korrupció visszaszorítására. Bernstein úgy véli, az európai tagszövetségeknek egységesen bojkottálnia kellene a következő világbajnokságot.
nov. 17
10:57
Premier League: Lassan nem marad egészséges játékos a Unitednél (Agroinform)
A válogatott szünet alatt De Gea és Blind is kidőlt, utóbbi sérülése súlyos, hónapokat is kihagyhat.
nov. 17
11:12
Videó: kötény után könyököst kapott a liverpooli Fellainitól (She)
Belgium gól nélküli döntetlent játszott Walesszel hazai pályán a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező B-csoportjában. A belgák harci kedvéről az alábbi videó is jól tanúskodik, a találkozón a Manchester United középpályása, Marouane Fellaini előbb kötényt, majd könyököst osztott ki az ellenfél játékosának, az egyébként a Liverpoolt erősítő Joe Alennek.
nov. 17
11:30
Ghána: BL-döntős volt Chelsea-edző lehet a kapitány (She)
A BBC Sports és a SuperSportTV értesülései szerint a Ghánai Labdarúgó-szövetség a Chelsea volt menedzserét, az izraeli Avram Grantot nevezi ki szövetségi kapitánynak.
nov. 17
11:48
Tenisz: Federer felesége kihúzta a gyufát Wawrinkánál? (She)
Sajtóhírek szerint Roger Federer és Stanislas Wawrinka hosszasan vitatkozott egymással az öltözőben kettejük világbajnoki elődöntője után, amelyet Federer nagy csatában, négy mérkőzéslabdát hárítva nyert meg.
nov. 17
11:51
Drasztikus változtatásokra készül az orosz sportminiszter (Metropol)
Az orosz válogatott kikapott az osztrákoktól, ezt pedig nehezen viselte az orosz sportminiszter.
nov. 17
11:51
Sportfogadás: Küzdelmes hetet zártak a tippmesterek (Agroinform)
Az elmúlt a héten sem szárnyaltak a tippmesterek, de ezúttal sikerült pluszban zárniuk.
nov. 17
12:06
Magyar-orosz: „Változtatni kell, tízéves lemaradásban vagyunk” (She)
Drasztikus változtatásokra készül Vitalij Mutko orosz sportminiszter, miután a kedden, Budapesten játszó szbornaja szombaton 1–0-ra kikapott Bécsben az osztrákoktól a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének negyedik fordulójában.
nov. 17
12:08
Eb 2016: menesztik a bolgár kapitányt a Málta elleni iksz után (She)
Helyi lapértesülések szerint a máltaiak elleni hazai döntetlent követően menesztik Ljuboszlav Penevet, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
nov. 17
12:10
Videó: a miniszterelnökkel bulizott az izraeli válogatott (She)
Izrael 3–0-ra legyőzte odahaza Bosznia-Hercegovinát a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező B-csoportjában. Eli Guttmann csapata továbbra is hibátlan, és harmadik sikerével (egy mérkőzéssel kevesebbet játszva) a szextett élére ugrott, aminek örömére az együttes nagy ünneplést rendezett az öltözőben. Benjamin Netanjahu  miniszterelnökkel ugráltak és szelfiztek a játékosok.
nov. 17
12:24
Magyar-orosz - Drasztikus változtatásokra készül az orosz miniszter (Infostart)
Drasztikus változtatásokra készül Vitalij Mutko orosz sportminiszter, miután a kedden Budapesten játszó válogatott szombaton 1-0-ra kikapott Bécsben az osztrákoktól a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének negyedik fordulójában.
nov. 17
12:24
Eb 2016: 16 horvát drukkert állított elő az olasz rendőrség (She)
Az olasz rendőrség 16 horvát randalírozó szurkolót állított elő, akik miatt tíz percre meg kellett szakítani a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi rangadóját Milánóban.
nov. 17
12:26
Tizenhat horvát szurkolót állított elő a rendőrség Olaszországban (Infostart)
Az olasz rendőrség 16 horvát randalírozó szurkolót állított elő, akik miatt tíz percre meg kellett szakítani a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi rangadóját Milánóban.
nov. 17
12:26
Magyar-finn: A finneknek drukkoltam - Gruborovics (She)
Gruborovics Tamás, a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter Turku magyar játékosa elmondta, a Magyarország–Finnország Eb-selejtezőn a vendégeknek szurkolt.
nov. 17
12:28
Női kézi: Lekics az Eb kezdetére felépülhet sérüléséből (She)
A Vardar Szkopje női kézilabdacsapatát erősítő Andrea Lekics bokasérülést szenvedett a Buducsnoszt Podgorica elleni vasárnapi BL-mérkőzésükön, de a decemberi Eb-re valószínűleg felépül a szerb irányító.
nov. 17
12:45
Tizenhat horvát szurkolót állítottak elő (Metropol)
Horvát szurkolók petárdákat és füstbombát dobáltak be a pályára Olaszországban.
nov. 17
13:03
EURO 2016: A kicsik nagy fordulója - ünnepel Gibraltár, San Marino és Liechtenstein is (Agroinform)
Nagy hétvégéje volt a kicsiknek: Gibraltárban már a négy gólnak is örültek, míg Liechtensteinben hatalmas bulit csaptak.
nov. 17
13:18
Videó: éles helyzetben is zseniális labdalevétel a braziltól (She)
A kolumbiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Independiente Medellín 3–2-re nyert hétvégén a Deportivo Cali ellen. A találkozó egyik üde színfoltja a brazil középpályás, Elton Martins megoldása volt. A labdarúgó zseniális labdalevétele után a riporter is felemelte a hangját.
nov. 17
13:21
Zidane fia bemutatkozott a Real Madrid B-csapatában (Metropol)
A 19 éves középpályás eddig a királyi gárda C együttesében szerepelt.
nov. 17
13:36
Dakar 2015: három autóval áll rajthoz a magyar csapat (She)
Három versenyautóval, négy kísérő járművel, egy kamionnal és 25 fős stábbal indul el az Uniqa Sandlander Team a 2015. január 4-én induló dél-amerikai Dakar-ralin.
nov. 17
13:39
Modricra hat-nyolc hét kihagyás vár (Metropol)
A Real Madrid labdarúgója az olaszok elleni Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg.
nov. 17
13:57
A hétvége kérdése: Hamilton vagy Rosberg? (Metropol)
Akkor lehet világbajnok a Mercedes egyik, vagy másik pilótája, ha...

Keresés