2014. november 5. szerda

nov. 5
0:33
FTC: 19 éves Besic-utód a láthatáron? (She)
Bosnyák lapértesülés szerint a Ferencváros labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Amir Osmancevic. A 19 éves bosnyák középpályás szeme előtt Muhamed Besic példája lebeg.
nov. 5
7:09
NHL: lelépték a Montrealt, tovább hasít a Pittsburgh (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Chicago Blackhawks lemosta idegenben a Montreal Canadienst, 5–0-ragyőzött . Sorozatban ötödször nyert a Pittsburgh Penguins, amely a Minnesota Wild otthonában könyvelhetett el 4–1-es sikert.
nov. 5
7:27
NBA: a hibátlan Houston verte meg először a Miamit (She)
LeBron James és a Cleveland simán kapitulált Portlandben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság aktuális játéknapján. James Hardenék hasonlóan könnyedén nyertek Miamiban, továbbra is hibátlanok, a Lakers viszont még mindig nyeretlen. Rose és Noah sem játszott a Bullsban, de így is megverték az Orlandót, az ezúttal Torontóban elbukó Thundernél viszont hat bevethető játékos maradt. Nézzük…
nov. 5
7:29
BL: Bayern-Roma; továbbjuthat a PSG és a Barca is - program (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulója. A szerdai játéknap egyik legígéretesebb meccse a Bayern München–Roma találkozó lesz – az olaszországi 1–7 ellenére. A mai napon öt csapat biztosíthatja helyét a legjobb tizenhat között: a Bayern, a PSG, a Barcelona, a Chelsea és a Porto is kvalifikálhat a tavaszi, egyenes kieséses szakaszba.
nov. 5
7:45
NB I: Kassai a Real-Pool után a DVTK-Szparin fúj - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kihirdette az NB I 14. fordulójának játékvezetőit.
nov. 5
7:47
Brazília: őrizetbe vették Adrianót, akár tíz évet is kaphat (She)
Kábítószer-kereskedelem vádjával kedden őrizetbe vették Rio de Janeiróban Adrianót, a 48-szoros válogatott brazil futballistát.
nov. 5
8:03
Fellebbez az MLSZ az UEFA fegyelmi döntése ellen (Metropol)
A magyar szövetség szerint a román-magyar meccsel kapcsolatos eljárás során sérült az egyenlő elbírálás elve.
nov. 5
8:21
WTCC: Michelisz elismerte, gyári szerződést kaphat (She)
Michelisz Norbert, a túraautó-világbajnokságon szereplő Honda versenyzője gyári szerződésről tárgyal az istállóval.
nov. 5
8:39
Válogatott: „Megdöbbentem, hogy Dárdai meghívott” (She)
Poór Patrik személyében újoncot avathat Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az MTK védője pályafutása során először kapott meghívót a nemzeti együttesbe.
nov. 5
8:57
Súlyemelő-vb - Aján Tamás minden idők legnagyobb világbajnokságára számít (Infostart)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke szerint minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi Kazahsztán november első felében.
nov. 5
9:15
Videó: így játszik a Besic-utódként emlegetett bosnyák (She)
Mint beszámoltunk róla, bosnyák lapértesülés szerint a Ferencváros labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Amir Osmancevic. A 19 éves bosnyák középpályás szeme előtt Muhamed Besic példája lebeg. Tekintse meg, hogyan játszik!
nov. 5
9:33
Kábítószer-kereskedelemmel vádolják Adrianót (Infostart)
Kábítószer-kereskedelemmel vádolják a korábbi brazil válogatott labdarúgót, Adrianót. Ha bűnösnek találják, akár tíz év börtönbüntetést is kaphat.
nov. 5
9:33
Férfi kézilabda: A tavalyi döntős baját is elláthatja a Veszprém (Agroinform)
A válogatott meccsek után ismét visszatér a klubkézilabda, a magyar bajnokra rangadó vár a SEHA-Ligában.
nov. 5
9:51
Videó: kiút - újpesti óriás oldhatja meg a csatárgondokat (She)
Kim Ojo, az Újpest FC labdarúgója két hónap kihagyás után szombaton a Puskás Akadémia FC ellen már bajnokin is bemutatkozhat a lila-fehéreknél. A nigériai csatár még szeptember 9-én, a Himesháza elleni Magyar Kupa-mérkőzésen szenvedett részleges combizomszakadást. A támadó az NSO Tv-nek beszélt a felépüléséről.
nov. 5
10:27
Átigazolás: a Fradit nem győzte meg, jöhet a Göteborg? (She)
A svéd médiában korábban a Ferencvárossal hírbe hozott Mohammed Abubakari a svéd labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, az IFK Göteborg felé kacsingat.
nov. 5
10:27
Tenisz: Nehéz rajt vár Babosra (Agroinform)
Babos Tímea szerdán egyéniben, csütörtökön pedig párosban ragad ütőt a 125 ezer dollár összdíjazású Limoges-i tornán.
nov. 5
10:29
F1: a Caterham csődje miatt nem tért vissza Barrichello (She)
A Caterham csődje választotta el Rubens Barrichellót attól, hogy rajthoz álljon az idei utolsó három futamon – állítja a csapathoz közel álló forrás.
nov. 5
10:45
Kína: Cannavaro váltja Lippit a bajnok élén, de nem egészen (She)
Hivatalosan is kinevezték Fabio Cannavarót a kínai bajnok Kuangcsou Evergrande élére, az olasz világbajnok a visszavonuló Marcello Lippit váltja a kispadon, a csapatot viszont még közösen irányítják.
nov. 5
10:45
Cannavaro váltja Lippit a Kuangcsou kispadján (Metropol)
A 2011-ben 136-szoros olasz válogatottként visszavonult játékos 2006-ban világbajnok lett, amikor Lippi volt a szövetségi kapitány.
nov. 5
10:47
F1: százmillió fontos ajánlat vetett véget a bojkott tervének (She)
A Formula–1 gazdasági jogtulajdonosa összesen 100 millió fontot ígért a Force Indiának, a Saubernek és a Lotusnak, hogy ne bojkottálja az idény hátralévő versenyeit. A CVC Capital Partners gazdasági csoport igazgatója, Donald Mackenzie telefonon beszélt a három csapat vezetőivel az Amerikai Nagydíj hétvégéjén, így győzte meg őket, hogy jobb, ha rajthoz állnak.
nov. 5
11:03
Világfutball: úgy tűnik, a Vidi védője nélkül nincs keret (She)
Rui Águas szövetségi kapitány ezúttal is meghívta a Zöld-foki Köztársaság labdarúgó-válogatottjába Stopirát, a Videoton védőjét.
nov. 5
11:03
Kosárlabda: Oroszországba vizitál a Szolnok (Agroinform)
A Eurocup legerősebb együttesének, a Himki Moszkva otthonában kellene helytállnia a magyar bajnoknak.
nov. 5
11:05
BL: a már barcás Suárez három legszebb gólja az Ajaxban (She)
Az FC Barcelona labdarúgója, Luis Suárez három és fél évig játszott a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax együttesében, amelyben 110 bajnoki mérkőzésen 83 gólt szerzett. Az uruguayi csatár szerda este korábbi csapatával találkozik a Bajnokok Ligájában, de addig is elevenítsék fel a támadó három legszebb gólját az Ajax játékosaként.
nov. 5
11:21
Olaszország: az asszony nem akarta, Chevantón még szabad (She)
Úgy tűnik, a Bp. Honvéd után az olasz Arezzo is felkerült ama csapatok listájára, amelyekbe – bár állítólag érdeklődtek iránta – NEM igazol Ernesto Javier Chevantón, a karrierje vége felé járó pengés uruguayi labdarúgó.
nov. 5
11:21
Nyeretlen a Lakers, veretlen a Houston (Metropol)
Ötödik mérkőzését is elveszítette a Los Angeles Lakers az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) 2014/15-ös idényében.
nov. 5
11:57
FIFA: tiltakozók zavarták meg Blatter zürichi előadását (She)
Tiltakozók próbáltak meg benyomulni a Zürichi Műszaki Főiskola épületébe, amikor Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke tartott előadást.
nov. 5
11:57
Tipp: Az életben maradásért küzd a City, használjuk ki! (Agroinform)
A BL „E” csoportjában a Manchester City nehéz helyzetbe hozta magát a CSZKA otthonában elhullajtott két ponttal.
nov. 5
12:15
BL: a Pool-kapus hidegvérű csellel jutott túl Ronaldón (She)
A Liverpool kedd este 1–0-s vereséget szenvedett a Real Madrid otthonában, az angol csapat összesítésben 4–0-val zárta a BL-címvédő elleni két csoportmérkőzést. A háborúban tehát elesett a Pool, de győztes csata azért jutott Brendan Rodgers játékosainak.
nov. 5
12:33
Franciaország: Sagnol-ügy pattant ki, a téma rasszizmus (She)
Willy Sagnol, a Girondins Bordeaux vezetőedzője nagy vitát kavart Franciaországban az afrikai labdarúgókról adott minapi jellemzésével – többek között korábbi válogatottbeli társánál, Lilian Thuramnál is kicsapta a biztosítékot a rasszizmusba hajló nyilatkozat.
nov. 5
12:33
Bajnokok Ligája: Suárez a visszatérésre, a Barca pedig továbbjutásra készül Amszterdamban (Agroinform)
Három esztendő után tér vissza Amszterdamba Luis Suárez, akivel első pontjait szerezné meg a Barca.
nov. 5
12:35
Női kézi: íme, a 28-as bő keret az Európa-bajnokságra! (She)
Németh András szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabda-válogatott bő, 28 fős keretét a decemberi magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságra. A névsorban szereplő játékosok közül kerülnek ki azok a kézilabdázók, akik pályára léphetnek a kontinensviadalon.
nov. 5
12:51
FIFA: kiterjesztették az olasz szövetség elnökének eltiltását (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán kiterjesztette az olasz tagszervezet elnökének, Carlo Tavecchiónak az eltiltását.
nov. 5
13:09
Férfi kézi: a 19 éves beállót meglepte Dujsebajev bizalma (She)
A 19 éves Bánhidi Bence nagyszerűen szerepelt a férfi kézilabda-válogatottban az Európa-bajnoki selejtezőkön. A Balatonfüred KSE játékosa bízik abban, hogy továbbra is számítanak rá a felnőttek között.
nov. 5
13:11
Videó: a Barca ellen is a B-középből szurkol Van der Sar? (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában az Ajax 4–0-ra nyert a Dordrecht ellen. A találkozón Edwin van der Sar, az Ajax, a Juventus, a Fulham és a Manchester United korábbi, 130-szoros holland válogatott kapusa is tiszteletét tette, ám nem a VIP-részen ült, hanem a klub kemény magjának közepén szurkolt. Vajon az FC Barcelona elleni, szerda esti Bajnokok…
nov. 5
13:13
Dortmund: a szíve marasztalja Reust, de a Barcába vágyik (She)
Élénk érdeklődés övezi Marco Reus pályafutásának alakulását, esetleges klubváltásának fényében, annak ellenére, hogy a Dortmund kiváló középpályásának 2017 nyaráig érvényes szerződése van jelenlegi klubjával. Viszont a 25 millió eurós, szerződésben rögzített kivásárlási ára a képességeit tekintve bőven a megfizethető és megtérülő kategória a topklubok számára. Valami szól a Barcelona, a…
nov. 5
13:15
BL: Scholest alázta a Pool-szektor, az MU-zseni zsebre vágta őket (She)
A Liverpool szurkolói a Real Madrid ellen 1–0-ra elveszített BL-találkozó lefújását követően megtalálták az oldalvonalnál szakértői kötelességeinek eleget tévő Paul Scholest, aki egy bravúros húzással a feje tetejére állította a történetet.
nov. 5
13:17
Tenisz: Nadal elhagyta a kórházat, januárban versenyez (She)
Hazaengedték Rafael Nadalt, a spanyolok sztárteniszezőjét a barcelonai klinikáról, ahol hétfőn vakbélműtéten esett át.
nov. 5
13:27
Női kézilabda: Németh András Eb-keretet hirdetett (Agroinform)
A tornára 16 játékos nevezhető, az Eb idején pedig lehetőség lesz - legfeljebb három - cserére a 28 fős kereten belül.
nov. 5
13:45
Női kézilabda Eb - Németh András keretet hirdetett (Infostart)
Németh András szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabda-válogatott bő, 28 fős keretét a decemberi magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságra.
nov. 5
13:45
BL: Ha Pool-klasszis lennék, most hőbörögnék - Lineker (She)
Gary Lineker, korábbi 80-szoros angol válogatott labdarúgó szerint a Liverpool hagyományaihoz méltatlan volt, hogy Brendan Rodgers menedzser a Real Madrid elleni keddi BL-csoportmeccsen a keret több klasszisát nem tette be a kezdőbe, személy szerint érintett játékosként ő bizony hőbörögne a szakember döntésén.
nov. 5
13:47
Videó: Klopp őrjöngött a szurkolói rendbontás miatt (She)
Jürgen Kloppot, a Borussia Dortmund vezetőedzőjét meglehetősen idegesítette, hogy a török szurkolók rakétákat lőttek a pályára és a hazai drukkerek szektorába a Galatasaray ellen 4–1-re megnyert BL-mérkőzésen. Az edző heves karmozdulatokkal jelzett a huligánoknak, hogy fejezzék be ténykedéseiket.
nov. 5
13:49
NB I: „Külön pikantériája lesz a pénteki Honvéd-FTC-nek” (She)
Aníbal Cesis Godoy, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd játékosa elmondta, az FTC elleni múlt heti kupamérkőzés nagyon feltüzelte őket, ezért külön pikantériája lesz a pénteki találkozónak.
nov. 5
14:03
Olimpiai csillagokat kapott a vízilabda szövetség logója (Infostart)
Bemutatta arculatának új elemeit a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ), a szerdai sajtóreggelin a két szövetségi kapitány és Kemény Dénes elnök is beszélt aktualitásokról.
nov. 5
14:03
Anglia: láncfűrész és vb-labda, kiárusít a tönkrement kapus (She)
David James, az angol labdarúgó-válogatott korábbi kapusa karrierje során összegyűjtött sportereklyék százait készül elárvereztetni.
nov. 5
14:03
Hosszú akár minden számban rajthoz állhat a rövidpályás ob-n (Metropol)
Hosszú Katinka a 25 méteres medencébe kiírt rövidpályás világkupa-sorozatot 69 éremmel, közte 51 arannyal zárta.
nov. 5
14:05
Úszás: Hosszú 17 számban is rajthoz állhat a rövid pályás ob-n (She)
Hosszú Katinka elképzelhetőnek tartja, hogy mind a 17 számban rajthoz áll majd az úszók csütörtökön kezdődő százhalombattai rövid pályás országos bajnokságán.
nov. 5
14:07
DVSC: Szakály Péter sem játszhat a szombati bajnokin (She)
Szakály Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva csapatkapitánya sérülés miatt nem léphet pályára a szombati, Dunaújváros elleni mérkőzésen.
nov. 5
14:09
ETO: Priskin Tamás bocsánatot kért a győri szurkolóktól (She)
Megbánta Priskin Tamás mindazt, amit a Gyirmót elleni labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzést követően mondott a csapat autóbusza mellett várakozó néhány ETO szurkolóknak, és megérti felháborodásukat.
nov. 5
14:11
Videó: az Újpest-edző megtréfálta Torghellét - megfagyott a levegő (She)
Nem mindennapi jelenet játszódott le az MTK–Újpest (0–1) mérkőzésen a NB I 13. fordulójában. Az újpestiek vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic a vendégek kispadjánál kicselezte Torghelle Sándort, ami a támadónak nem igazán tetszett.
nov. 5
14:21
Barca: francia rögbisek a Camp Nouban „garázdálkodhatnak” (She)
A 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság miatt stadion nélkül maradnak az ország másik kedvelt csapatsportágának, a rögbiseknek a legjobbjai, akiknél a bajnoki döntő egybeesik a futballisták kontinensviadalával. A rögbis vezetők léptek: az országon kívül rendeznék meg a bajnoki döntőt, mindenek előtt Barcelonában egyeztetnek.

Keresés