2014. november 17. hétfő

nov. 17
20:30
Aranylabda: Nem pózolok alsónadrágban - Neuer beszólt CR-nek (She)
A német labdarúgó-válogatott és a Bayern München oszlopos tagja, Manuel Neuer meg van győződve arról, hogy valós esélye van győzni a FIFA-Aranylabda idei szavazásán. Eközben odapörkölt egy embereset a fő esélyesnek tartott címvédőnek, a portugál Cristiano Ronaldónak.
nov. 17
20:32
Asztalitenisz: magyar sikerek a férfi Szuperligában (She)
Az U21-es válogatott és a Celldömölk is nyert szlovák riválisa ellen a férfi asztalitenisz klubcsapatok Szuperligája hétfői játéknapján.
nov. 17
20:33
Magyar Válogatott: Dárdai nem marad magyar kapitány - jelentette ki a Hertha menedzsere (Agroinform)
A Hertha menedszere szerint Dárdai vissza fog térni a berlini klubhoz, megbízatása ugyanis lejárt.
nov. 17
20:48
Magyar-orosz: az orosz újságírók nem kímélték Capellót (She)
Elsősorban a jövőjével kapcsolatos híresztelésekre kellett reagálnia Fabio Capellónak, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a magyarok elleni keddi, felkészülési mérkőzést megelőzően.
nov. 17
20:50
Jégkorong Mol Liga: kiütéses brassói siker Dunaújvárosban (She)
A jégkorong Mol Liga hétfői játéknapján a Corona Brasov 5–2-re nyert a listavezető Dab.Docler otthonában, a címvédő Nové Zámky pedig 6–3-ra verte a sereghajtó Csíkszeredát.
nov. 17
21:24
Férfi kézi: Musztafa elnök szava dönthet a vb-részvételéről - Vetési (She)
Vetési Iván szerint Hasszan Musztafának, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnökének szava döntő lehet abban, hogy a magyar férfi válogatott beugróként részt vehet-e a januári, katari világbajnokságon.
nov. 17
21:26
Ajánló: Vidi-Fradi az NB I-ben; a Ligakupa, az NB II és az NB III heti programja (She)
Az NB I hétvégi programjából kiemelkedik a vasárnapi játéknapra sorsolt két rangadó: a listavezető Videoton a Ferencvárost fogadja, míg a címvédő DVSC-Teva a győriekhez látogat. Hétközben Ligakupa-fordulót rendeznek – kedden tizennégy, szerdán két találkozóval –, az NB II-es program pénteken kezdődik, a dömping azonban az NB III-mal egyetemben szombatra marad.
nov. 17
21:42
Videó: CR az autogramvadász kisfiút és mamáját is átölelte (She)
Egy ölelés is a jutalma lett annak a kisfiúnak, aki Cristiano Ronaldo autogramjára vadászott, amikor a portugál válogatott megérkezett az Argentína elleni keddi felkészülési labdarúgó-mérkőzés helyszínére. Mellesleg az ölelés a mamának is járt...
nov. 17
21:44
Megyei foci: fantomként került elő Koplárovics a megye III-ban (She)
A Manchester Unitednek 2002-ben, a Bajnokok Ligája selejtezőjében lőtt győztes góljával kultikus figurává váló Koplárovics Béla neve egy szürreális történetben bukkant fel a hétvégén: a ZTE korábbi labdarúgója tévedésből bekerült egy mérkőzés-jegyzőkönyvbe.
nov. 17
22:00
Férfi kézi: a Veszprémmel is BL-t nyerne a svéd beállós (She)
Az MKB-MVM Veszprémet erősítő Andreas Nilsson a Telekom Sporthírszolgálatnak adott nyilatkozatában elmondta, pályafutása szempontjából ideális helyre került, és fontos számára, hogy új együttese színeiben ismét BL-t nyerhet.
nov. 17
22:18
Női kézi: skandalum! Ez lenne a legendás német precizitás? (She)
Nem a szokványos körülmények között rendezték meg a HSG Blomberg/Lippe–Frisch Auf Göppingen (33–32) német élvonalbeli női kézilabda-mérkőzést, amelyen a játékvezetőkkel több adminisztratív probléma adódott, ráadásul az eredményjelző is bemondta az unalmast.
nov. 17
22:20
Futsal NB I: a sereghajtó négy gólt szerzett az éllovas ellen (She)
Más kérdés, hogy a futsal NB I 11. fordulójában a pont nélkül álló Újszegedi TC négy találata ellenére simán, 8–4-re kikapott az öt találatig jutó Dróth Zoltán vezette éllovas Rába ETO otthonában.
nov. 17
22:36
A magyar szövetség pályázik a 2017-es torna-világbajnokságra (Infostart)
A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) pályázik a sportág 2017-es világbajnokságának rendezési jogára.
nov. 17
22:36
Real: súlyosabb Modric sérülése, idén aligha játszik (She)
A vártnál súlyosabb Luka Modric sérülése, a Real Madrid horvát labdarúgója – aki az Olaszország elleni Eb-selejtezőn szenvedett ágyéksérülést – idén már aligha lép pályára.
nov. 17
22:38
Női válogatott: egy év után kerettag a BL-győztes magyar (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Markó Edina kijelölte keretét a nemzeti együttes idei utolsó mérkőzésére, a Macedónia elleni felkészülési meccsre.
nov. 17
22:40
Fiorentina: hetekre kidőlt az olasz válogatott védő (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina legalább három hétre elveszítette kilencszeres válogatott védőjét, Manuel Pasqualt.
nov. 17
23:12
Videó: A magyar szurkolók a legjobbak a világon - Nerea Pena (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapatának spanyol légiósa, Nerea Pena is népszerűsíti a decemberi magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságot. A vele készített kisfilmből megtudhatjuk, hogy a „magyar szurkolók a legjobbak a világon!"
nov. 17
23:14
Atlético: City? PSG? Simeone elhessegette a pletykákat (She)
Diego Simeone lehűtötte a kedélyeket, elmondása szerint esze ágában sincs távozni az Atlético Madridtól, boldog a spanyol bajnoknál, amelynél van egy befejezetlen ügye.
nov. 17
23:30
NS: Harc a kapitányért; CR7 kontra Messi; Lakásügynökök kíméljenek! - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
nov. 17
23:48
Magyar-orosz - Az orosz újságírókat elsősorban Capello jövője érdekli (Infostart)
Elsősorban a jövőjével kapcsolatos híresztelésekre kellett reagálnia Fabio Capellónak, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a magyarok elleni keddi felkészülési mérkőzést megelőzően.

Keresés