2015. november 22. vasárnap

nov. 22
0:27
Férfi kézilabda BL - Könnyedén nyert a Veszprém (Infostart)
Az MVM Veszprém esélyeshez méltóan legyőzte a vendég Celjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában.
nov. 22
0:27
NB I: fekvőtámasz lábemeléssel, Fradi-bukfenc – galéria (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában megszakadt a Ferencváros nagy sorozata: a Fradi 34 veretlenül megvívott találkozó után kikapott az MTK-tól. Képgalériánkban az örökrangadón készült legjobb képeket is megtekintheti – akárcsak a többi találkozó látványos jeleneteit. Íme, a 16. forduló galériája!
nov. 22
7:21
NBA: Love és James elintézte az Atlantát (She)
Először találkozott a Cleveland és az Atlanta azóta, hogy az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) előző idényében egymással vívták a keleti konferencia döntőjét. Ahogy akkor, úgy most is a Cavaliers diadalmaskodott, pedig a kezdő sorából csak Kevin Love és LeBron James volt egészséges, de ez is elég volt a Hawks ellen, előbbi 25 ponttal, míg James 19 ponttal járult hozzá a sikerhez.
nov. 22
8:15
Man. City: a 80 milliós igazolás elmondta, hova akart szerződni (She)
Kevin De Bruyne, a Manchester City futballistája elárulta, melyik csapatba szeretett volna korábban szerződni, ám akkor José Mourinho lebeszélte a váltásról.
nov. 22
8:51
Tenisz: Babos Tímea tornagyőzelemmel zárta az évet (She)
Babos Tímea megnyerte a 115 ezer dollár (36.6 millió forint) összdíjazású tajvani kemény pályás challenger tenisztornát, a döntőben két szettben legyőzte az első helyen kiemelt japán Doi Miszakit.
nov. 22
9:09
Videó: „Florentino mondjon le!” – lobogtak a fehér zsebkendők (She)
A Barcelona szombat este kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott a Real Madrid ellen a Santiago Bernabéu Stadionban a spanyol bajnokság 12. fordulójában. A hazai szurkolók a mérkőzés végén fehér zsebkendőt lobogtatva jelezték a Real elnökének, Florentino Péreznek, hogy távozzon.
nov. 22
9:27
Darts: Érik az újabb Taylor-Van Gerwen döntő (Agroinform)
Górcső alá vettük a World Series of Darts negyeddöntős párharcait.
nov. 22
9:45
Babos második WTA-trófeája (Metropol)
A tajvani keménypályás tornán tudott nyerni a 22 éves magyar teniszező.
nov. 22
10:39
Tajvani tenisztorna - Babos második trófeája (Infostart)
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea két játszmában legyőzte az első helyen rangsorolt japán Doj Miszakit a 125 ezer dollár (36,6 millió forint) összdíjazású, tajvani keménypályás női tenisztorna vasárnapi döntőjében, ezzel pályafutása második WTA-trófeáját szerezte meg.
nov. 22
10:39
Női kézi-vb: riválisunk elveszítheti egyik erősségét (She)
Érzékeny veszteség érheti a mieinkkel azonos világbajnoki csoportban szereplő tunéziai női kézilabda-válogatottat, megsérült ugyanis a Siófokban játszó Aszma el-Gaui.
nov. 22
10:41
El Clásico: Azt csináltunk, amit akartunk – Luis Enrique (She)
A címvédő és listavezető Barcelona idegenben 4–0-ra megverte az ősi rivális Real Madridot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójának rangadóján. A katalán együttest irányító Luis Enrique úgy véli, játékosai azt csinálták a pályán, amit akartak.
nov. 22
10:57
Tenisz-vb: Djokovics és Federer bepótolja a tavaly elmaradt döntőt (Agroinform)
Vasárnap este a londoni világbajnokság döntőjében 44. alkalommal feszül egymásnak Novak Djokovics és Roger Federer.
nov. 22
13:03
Férfi kézi BL: sok volt a sérült a veszprémi csapatban (She)
Meggyűlt az MVM Veszprém baja a Celjével a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati mérkőzésén, de árnyalja a képet, ha hozzátesszük, hogy a keretből mindössze nyolc mezőnyjátékos és a két kapus volt egészséges.
nov. 22
13:03
Sportfogadás: Rangadókból profitálnánk! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenegyedik játékhetére.
nov. 22
14:33
Serie A: két sztárja a tabella élére rúgta a Napolit (She)
A Napoli idegenben 2–0-ra legyőzte a Hellas Veronát az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójának vadárnapi mérkőzésén. A gólok a második félidőben születtek, előbb Lorenzo Insigne, majd Gonzalo Higuaín volt eredményes.
nov. 22
14:35
Női kézi KEK: az Érd kettős győzelemmel ment tovább (She)
A papírformának megfelelően kettős győzelemmel lépett tovább az Érd a női kézilabda KEK 3. fordulójából. Szabó Edina együttese a szombati első mérkőzésen aratott 12 gólos siker után ezúttal 31–18-ra nyert a horvát ZRK Umag ellen.
nov. 22
14:51
Női kézilabda KEK - Kettős győzelemmel 16 között az Érd (Infostart)
Az Érd a szombati első meccshez hasonlóan a vasárnapi visszavágót is fölényesen nyerte meg a - pályaválasztói jogáról lemondott - horvát ZRK Umag ellen, így kettős győzelemmel jutott be a legjobb 16 közé a női kézilabda KEK-ben.
nov. 22
15:09
Női kézilabda BL: Midtjylland–Győri ETO – ÉLŐ (She)
A Győri Audi ETO KC a Midtjylland otthonában zárja a csoportkört a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
nov. 22
15:09
El Clásico: Reakciók a Barca-gálát követően (Agroinform)
A kiütéses katalán siker után a madridi játékosok nem győztek elnézést kérni szurkolóiktól.
nov. 22
15:27
Magyarország rendezi a 2017-es Finndingi vb-t (Infostart)
A magyar pályázat nyerte el a 2017-es vitorlázó Finndingi-világbajnokság rendezési jogát, így két év múlva Balatonföldvárra látogatnak majd a hajóosztály legjobbjai.
nov. 22
15:27
Eurofutball: nem lett teljes a magyar támadó kollekciója (She)
A Rosenborg az oslói Ullevaal Stadionban 2–0-ra legyőzte a Kovács Pétert a hajrában bevető Sarpsborgot a Norvég Kupa döntőjében, ezzel 2003 óta először, összességében tizedszer hódította el a trófeát.
nov. 22
15:29
NB III: az FTC Diósdon, az Újpest piros után Debrecenben nyert (She)
A labdarúgó NB III 17. fordulójában az élvonalbeli csapatok tartalékegyüttesei közül az Újpest Debrecenben, a Ferencváros Diósdon, a Videoton Andráshidán, a Diósgyőr és a Honvéd otthon nyert. A Békéscsaba kikapott a SZEOL-tól, a Paks pedig döntetlent játszott a Dunaharasztival.
nov. 22
15:45
Torna: öt szeren öt különböző győztes a mesterfokú bajnokságon (She)
A szombatihoz hasonlóan a szerenkénti finálék második, vasárnapi versenynapján is öt különböző győztest avattak a tornászok mesterfokú bajnokságán.
nov. 22
16:21
Real: Beníteznek befellegzett? Döntsön, mit tenne az elnök helyében! (She)
A spanyol Marca vasárnapi értesülései szerint a Barcelonától elszenvedett 4–0-s vereséget követően a Real Madrid vezetősége elvesztette a bizalmát a nyáron kinevezett Rafa Benítez vezetőedzővel szemben. A lap úgy tudja, csak azt nem döntötték el, hogy azonnal felállítsák a kispadról a spanyolt, vagy várjanak a szezon végéig. Ön mit tenne a királyi klub helyében? Szavazzon, majd mondja el…
nov. 22
16:39
Németország: magyar gól válogatott játékosaink meccsén (She)
A Jakabfi Zsanettel felálló Wolfsburg idegenben 4–0-ra legyőzte a Zeller Dórát soraiban tudó Hoffenheimet a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 22
17:15
Haladás: Agüero a csapatnál, két tatabányait tesztelnek (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy az NB III-ban szereplő Tatabánya két játékosát, a ciprusi Jorgosz Pelajiaszt, valamint az argentin Sergio Agüerót teszteli.
nov. 22
17:15
Döntetlent játszott a Győr Ikastban (Metropol)
Négy másodperccel a vége előtt egyenlítettek. Öt pontot visznek a középdöntőbe.
nov. 22
17:33
Rögbi MK: Szegeden ült honi trónra a Kecskemét (She)
A Kecskeméti ARC nyerte meg a rögbi Magyar Kupát, miután a szegedi döntőben mindkét ellenfelét legyőzte. A második a házigazda FW SE Gorillák lett, a harmadik helyen végző Fehérvár előtt.
nov. 22
17:35
BL: Kassai nagyon fontos mérkőzésen fújja a sípot kedden (She)
Kassai Viktor vezeti jövő kedden az Arsenal–Dinamo Zagreb mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában.
nov. 22
17:51
"A sportpszichológus olyan, mint egy biztosítás" (Infostart)
A sportpszichológus olyan, mint egy biztosítás: viszonylag kevés befektetést igényel, de ha hiányzik, akkor borzasztó nagy károkat okozhat. Fontos, hogy a felkészülés minden szegmense a helyén legyen, mert különben kárba veszhet az egész munka - hangsúlyozta az InfoRádió Ötkarika című magazinműsorában Lénárt Ágota pszichológus, a Testnevelési Egyetem Pszichológiai Tanszékének docense.
nov. 22
17:51
Súlyemelő-vb: két világcsúcs; Soóky szerencsével szerezhet pontot (She)
Két világcsúcs született 56 kilóban a Houstonban zajló súlyemelő-világbajnokságon, ahol Soóky Gergely már csak szerencsével szerezhet pontot 62 kilóban.
nov. 22
18:09
Videó: rájött a csuklás a himnusz közben, de elénekelte! (She)
A hétéves Ethan Hall élete nagy pillanatára készült. A fiú az Adelaide Bite–Brisbane Bandits baseballmérkőzés előtt elénekelhette az ausztrál himnuszt, arra azonban ő sem gondolt, hogy ennyire emlékezetesre sikerül a fellépése. Ethan annyira izgult, hogy éneklés közben rájött a csuklás, de nem adta fel. A közönség pedig értékelte a produkciót.
nov. 22
18:27
Topligák: az összes hétvégi eredmény egy helyen! (She)
A válogatott játéknapok miatti szünetet követően a mögöttünk hagyott hétvégén folytatódtak az európai topligák küzdelmei. Íme, az összes eredmény egy helyen!
nov. 22
18:27
Legyőzte a Hertha a Hoffenheimet (Metropol)
A berlini együttes sikerével változatlanul a negyedik helyen áll a tabellán.
nov. 22
18:29
Női kézi BL: nagyon biztos Fradi-győzelem a Fleury ellen (She)
A Ferencváros a francia Fleuryt fogadta a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró mérkőzésén, és kiváló játékkal nagy különbségű győzelmet aratott. Így megnyerte a B-csoportot, és hét ponttal érkezik a középdöntőbe.
nov. 22
18:45
Női kézilabda BL - Döntetlent játszott a Győr Ikastban (Infostart)
A már továbbjutott Győri Audi ETO KC négy másodperccel a vége előtt kapott góllal 22-22-es döntetlent játszott a szintén középdöntős dán Midtjylland otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének zárásán.
nov. 22
18:45
Sakk: bronzérmet nyert a magyar férfiválogatott (She)
A magyar férfiválogatott bronzérmet nyert a sakkozók reykjavíki csapat Európa-bajnokságán, amelynek vasárnapi záró fordulójában döntetlent játszott az így aranyérmes orosz együttessel. A magyar női csapat a hetedik helyen zárt.
nov. 22
18:47
Úszás: megdőlt a legrégebbi korosztályos rekord, óriási csúccsal! (She)
A magyar korosztályos úszás legrégebbi rekordját adta át a múltnak a tízéves Juhász-Dóra Richárd, aki 800 méter gyorson hat másodpercet javítva lett országos rekorder a Budapest-kupa harmadik fordulójában – számolt be róla az utanpotlasport.hu
nov. 22
18:49
Női kézi BL: „Nagyon készültünk, hogy visszavágjunk, de…” (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata 22–22-es döntetlent játszott a dán Midtjylland otthonában a Bajnokok Ligája C-csoportjának utolsó fordulójában, így öt pontot visz magával a középdöntőbe. A találkozót követően Kiss Éva, a győriek kapusa értékelt az NSO Tv-nek.
nov. 22
19:03
Bronzérmes a férfi sakk csapat (Metropol)
Négy remivel zártuk az Európa-bajnokságot, így az örmény csapat is beelőzte a magyarokat.
nov. 22
19:05
Csoportelső lett a Fradi a BL-ben (Metropol)
Az FTC simán legyőzte a francia Fleury Loiret csapatát, 7 pontot visznek a középdöntőbe.
nov. 22
19:39
Bundesliga: történelmi gólra történelmi válasz érkezett (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Darmstadt vezetett az Ingolstadt otthonában, miután megszerezte fennállása 100. Bundesliga-gólját. A hazaiak azonban fordítottak, 3–1-re nyertek, ezzel történelmük során először győzték le mostani riválisukat, valamint először szereztek három gólt egy német élvonalbeli meccsen.
nov. 22
19:41
Férfi kézi BL: a Barcelona Szkopjéban is nyert (She)
A címvédő Barcelona a hazai pályán aratott 31–30-as győzelme után idegenben 27–25-re nyert a Vardar Szkopje ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
nov. 22
19:57
Síugró világkupa - Norvég siker a szezon első egyéni versenyén (Infostart)
A norvég Daniel-Andre Tande nyerte meg síugrók világkupa-sorozat szezonbeli első egyéni versenyét a németországi Klingenthalban.
nov. 22
19:57
Férfi kézi NB I: hatgólos váci siker Cegléden (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 15. fordulójában a Vác hat góllal nyert Cegléden. A vendégek magabiztos győzelme a remek második félidei teljesítmény eredménye, hiszen a szünetben még csak eggyel mentek.
nov. 22
20:15
La Liga: a Bilbao bánta a sereghajtó hazai feltámadását (She)
Egy győzelemmel három riválist is megelőzhetett volna az Athletic Bilbao, de meglepetésre 2–0-ra kikapott a forduló előtt még sereghajtó Granada otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) vasárnap esti mérkőzésén.
nov. 22
20:17
Hertha: Az 1–0 az edzőnek jobb, mint a drukkereknek – Dárdai (She)
A Hertha BSC továbbra is a 4., BL-selejtezőt érő helyen áll a német labdarúgó Bundesligában – a szezon meglepetéscsapatának számító berliniek vasárnap délután 1–0-ra győztek a Hoffenheim elleni „hócsatában”, pocsék időjárási körülmények közepette.
nov. 22
20:33
Sakk csapat Eb - Bronzérmes a férfi csapat (Infostart)
A magyar férfiválogatott bronzérmet nyert a reykjavíki sakk csapat Európa-bajnokságon, melynek vasárnapi zárófordulójában döntetlent játszott az így aranyérmes orosz együttessel.
nov. 22
20:51
Férfi vízilabda MK - Négy között az Eger és az OSC (Infostart)
Az Eger és az OSC is bejutott az elődöntőbe a férfi vízilabda Magyar Kupában.
nov. 22
20:51
Férfi kosár NB I: a Falco egy ponttal kapott ki Pécsett (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában a Falco minimális különbséggel kapott ki Pécsett. A szombathelyiek második vereségüket szenvedték el,  pécsiek harmadszor nyertek.

Keresés