2015. november 9. hétfő

nov. 9
17:59
Lemondott a német szövetség elnöke (Metropol)
Lemondott tisztségéről Wolfgang Niersbach, a Német Labdarúgó Szövetség elnöke aki korrupció gyanújába keveredett.
nov. 9
18:12
FIFA - Lemondott a német szövetség elnöke (Infostart)
Lemondott tisztségéről Wolfgang Niersbach, a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) elnöke annak nyomán, hogy a 2006-os németországi világbajnokság szervezőbizottsága 6,7 millió eurót utalt át a nemzetközi szövetségnek (FIFA) 2005-ben.
nov. 9
18:12
Válogatott: Nem félünk Ödegaardtól – Storck (She)
November 12-én csap össze Magyarország és Norvégia labdarúgó-válogatottja pótselejtezőn a 2016-os Európa-bajnoki szereplés jogáért. Bernd Stock sajtótájékoztatója.
nov. 9
18:33
Életük mérkőzésére készülnek a játékosok (Metropol)
De arra koncentrálnak, hogy a tét ne blokkolja a pályán lévőket. Ön szerint sikerül? Mi lesz az eredmény? Tippeljen és nézze meg, mások mit gondolnak!
nov. 9
19:06
Gyász: tragikus hirtelenséggel elhunyt a Csíkszereda hokisa (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Kósa Endre, a jégkorong Mol Ligában szereplő Csíkszereda játékosa.
nov. 9
20:18
A románok ellen is fiatal csapatot küld vízbe Benedek Tibor (Infostart)
Akárcsak a grúzok ellen október 20-án, a románokkal november 17-én vívandó világliga-selejtezős mérkőzésen is fiatal csapatot küld medencébe Kecskeméten Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 9
20:18
Férfi vízi: Benedek egy helyen változtatott legutóbbi keretén (She)
Akárcsak a grúzok ellen október 20-án, a románokkal november 17-én vívandó világliga-selejtezős mérkőzésen is fiatal csapatot küld medencébe Kecskeméten Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 9
20:20
Eb-pótselejtező - Életük mérkőzésére készülnek a magyar játékosok (Infostart)
Egybehangzóan életük eddigi legfontosabb mérkőzéseiként jellemezték a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai a párharc csütörtöki és vasárnapi találkozóját.
nov. 9
20:36
Férfi vízi ob I: „Nem mondhatom, hogy a bíró csalt” – az olimpiai bajnok kiakadt (She)
A hatodik helyen álló Szentes hazai medencében izgalmas mérkőzésen 8–7-re legyőzte a tabellán hetedik Kaposvárt a férfi vízilabda ob I A-csoportjának hétfői meccsén, ezzel hárompontos előnyre tett szert riválisával szemben a táblázaton. A találkozó után Szécsi Zoltán, a vendégek játékos-edzője, a magyar válogatott háromszoros olimpiai bajnok kapusa meglehetősen feldúltan nyilatkozott.
nov. 9
21:12
Férfi vízilabda ob I - Egygólos szentesi siker (Infostart)
A hatodik helyen álló Szentes hazai pályán egy góllal legyőzte a tabellán hetedik Kaposvárt a férfi vízilabda ob I A csoportjának hétfői mérkőzésén.
nov. 9
21:12
Arsenal: Felhúzta magát, aminek nagyon örülök! – Wenger (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal a hétvégén 1–1-es döntetlent játszott a Tottenhammel az észak-londoni derbin. A találkozó után Arsene Wenger Olivier Giroud idegességét emelte ki.
nov. 9
21:12
Tragédia! Öngyilkos lett a csíkszeredai hokis (Blikk)
Csíkszereda – Tragédia: elhunyt Kósa Endre (†40), a Csíkszereda jégkorongozója.
nov. 9
21:30
Videó: CR háromperces rekordja, a drukkerek imádták (She)
A legtöbb szurkoló arról álmodik, hogy közös képet készíthet egyik kedvencével, de arra senki nem számít, hogy ezt maga a játékos kezdeményezi. Cristiano Ronaldo megtette és olyan rekordkísérlettel próbálkozott, amellyel három perc alatt rengeteg rajongójának valóra váltotta az álmát. Hogy a portugál klasszisnak sikerült-e  elegendő mennyiségű szelfit készítenie a rekordhoz, azt egyelőre nem…
nov. 9
21:48
Futsal NB I: a Fradi korábbi csatára egy perc alatt duplázott (She)
A futsal NB I nyolcadik fordulójának hétfői játéknapján az Aramis idegenben 8–4-re legyőzte a Göcsejt. A vendégeknél duplázott Jovánczai Zoltán, a Ferencváros korábbi csatára, aki egy perc leforgása alatt szerezte két találatát. A Haladás kilenc gólig jutott Veszprémben, a Berettyóújfalu 4–2-re nyert a Nyírgyulaj vendégeként.
nov. 9
21:50
Barca: a meccs még nem ment, Neymar megsértődött a bíróra (She)
Mint arról beszámoltunk, Neymar remek játékának is köszönhetően nyert a Barcelona a spanyol bajnokságban a hétvégén. A lefújás után nem sok oka volt a katalánok brazil csatárának a szomorkodásra, a találkozó előtt viszont megsértődött a játékvezetőre, mert az nem hagyta, hogy fejpántot hordjon.
nov. 9
22:24
Kosárlabda: műlábbal játszik bajnokit a volt győri játékos (She)
A Crveza zvezda hétfőn a hivatalos honlapján adott hírt arról, hogy a héten elérkezik a régóta várt pillanat: a lábamputáción átesett Natasa Kovacsevics szerdán  bajnoki mérkőzést játszhat!
nov. 9
22:42
Ronaldo bemutatta az életéről készült dokumentumfilmet (Infostart)
Dokumentumfilm készült Cristiano Ronaldo életéről. Az alkotást maga a főszereplő mutatta be hétfőn, Londonban.
nov. 9
22:45
A WADA az összes orosz atlétát eltiltaná (Metropol)
Az IAAF ultimátumot adott az orosz szövetségnek.
nov. 9
23:18
NS: Andy Möller szeme; a pénz hatalma – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
nov. 9
23:20
Olaszország: a pornóoldal olasz klubot szponzorálna (She)
Az angol klubokat túl kockázatosnak tartotta, ezért a szigetországot elhagyva olasz labdarúgócsapatot szponzorálna a legnagyobb online pornóoldal. A világ első számú ingyenes felnőtt tartalmat kínáló honlapja pályázatot hirdet a sportklubok között, amelynek a következő évben minden költségét állja, ha a csapat igazolni tudja, hogy minden tagja elmúlt tizennyolc éves.

Keresés