2015. december 13. vasárnap

dec. 13
17:09
Serie A: Luca Toni gólt lőtt, a sereghajtó megviccelte a Milant (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójában a sereghajtó Verona pontot szerzett a bő félórát emberhátrányban játszó Milan vendégeként. A még mindig nyeretlen Verona négy vereség után jutott ponthoz.
dec. 13
17:27
Győzelmével élen az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott a sereghajtó Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, ezzel a tabella élére állt.
dec. 13
17:27
Síugró-vk: Prevc három ezüst után a dobogó tetején (She)
Az oroszországi Nyizsij Tagilban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyen a szlovén Peter Prevc győzött az osztrák Michael Hayböck és a norvég Johann Andre Forfang előtt.
dec. 13
17:45
Bundesliga: a 92. percet átkozhatják a Schalke-szurkolók (She)
Az Augsburg 2–1-re nyert hazai pályán a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A bajor csapat győztes gólját a brazil Caiuby lőtte a 92. percben.
dec. 13
17:45
Ön vitte el a hatost? (Behaviour)
dec. 13
17:47
Lengyelország: Kádárék nyertek, már az ötödikek (She)
A Lech Poznan labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte otthon a Zaglebie Lubint a lengyel élvonalbeli bajnokság 20. fordulójában.
dec. 13
18:03
Videó: pazar a labdaátvétel is, de a lényeg utána jött (She)
Nem mindennapi góllal szerzett vezetést a Mechelen a Lokeren elleni, 1–1-re végződő belga bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az algériai Sofiane Hanni (Mechelen) találatát érdemes megnézni!
dec. 13
18:05
Real: Ha akarja, CR elmondja, mi volt a gondja velem – Benítez (She)
Rafael Benítez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzője a Villerreal elleni összecsapás előtt tartott sajtótájékoztatóján elárulta, még mindig nem teljes az összhang közte és Cristiano Ronaldo, a gárda portugál klasszisa között.
dec. 13
18:21
Győzelemmel rajtolt az U20-as jégkorong válogatott (Infostart)
Az U20-as magyar jégkorong-válogatott győzelemmel kezdte meg szereplését a litvániai Elektrenaiban zajló divízió II/A világbajnokságon, miután hat góllal felülmúlta a dél-koreai együttest.
dec. 13
18:21
Videó: „iszonyúan vörös” lelátó, ilyen a szurkolás a szerb éllovasnál (She)
Igazán pazar hangulatot varázsoltak a Crvena zvezda labdarúgócsapatának szurkolói a Radnik Surdulica elleni 5–0-ra megnyert bajnokin. Ha már a csapat neve vörös csillagot jelet…
dec. 13
18:23
Férfi vízi MK: trónfosztás, az Eger ötméteresekkel legyőzte a Szolnokot (She)
A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata nyerte meg a BENU Magyar Kupát, miután a hazai rendezésű fináléban ötméterespárbajt követően jobbnak bizonyult az előző kiírásban győztes Szolnoki Dózsa-Közgépnél. Az egriek 1972, 2008 és 2009 után negyedszer nyertek MK-t, legutóbbi két döntőjüket (2010-ben a Vasas, 2011-ben a Honvéd ellen) elveszítették.
dec. 13
18:25
La Liga: Neville-ék ezúttal legalább a vereséget elkerülték (She)
A Valencia labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott az Eibar otthonában a spanyol élvonalbeli bajnokság 15. fordulójában.
dec. 13
18:27
Futsal-vb-sel.: Magyarország–Ukrajna élőben az NSO-n! (She)
A magyar futsalválogatott Ukrajnával csap össze a 2016-os kolumbiai világbajnokság győri selejtezőjében. A továbbjutást már mindkét csapat bebiztosította, így a tét a csoportelsőség a vasárnapi rangadón. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 13
18:29
Videó: Mignolet nagy hibája után kapott gólt a Liverpool (She)
Félidőben 1–1-re állt a Liverpool–West Bromwich Albion angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Jordan Henderson szerzett vezetést a hazaiaknak, ám Craig Dawson kihasználta a kapus Simon Mignolet hibáját, és egyenlített a vendégeknek.
dec. 13
18:39
Férfi kosár: csúcsformáját hozta Hanga a Bilbao ellen (She)
Hanga Ádám remekül játszott a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján, ám csapata, a Laboral Kutxa hosszabbítás után 89–83-ra kikapott a Dominion Bilbao otthonában. Honfitársunk mai mérlege: spanyol szezoncsúcs, dupla dupla, agresszív játék, clutch szituációban megkapott bizalom, látványos megmozdulások.
dec. 13
18:41
Jégkorong: gólzáporos sikerrel kezdtük az U20-as vb-t (She)
Az U20-as magyar jégkorong-válogatott gólzáporos (8–2) győzelemmel kezdte meg szereplését a litvániai Elektrenaiban zajló divízió 2/A világbajnokságon, miután hat góllal felülmúlta a dél-koreai együttest.
dec. 13
18:43
Férfi röpi NB I: szetthátrányba került, de nyert a Kecskemét (She)
A Kecskemét négy játszmában diadalmaskodott a házigazda Sümeg felett a férfi röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
dec. 13
18:57
Tíz emberrel mentett pontot Eibarban a Valencia (Infostart)
A Valencia idegenben 1-1-es döntetlent játszott az Eibarral a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
dec. 13
18:57
Eb 2016: már most letöltheti szurkolói szoftverünket (She)
A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságig még hátravan fél év, szurkolói szoftverünket azonban már most letöltheti.
dec. 13
18:57
Büntetőkkel az Egeré a trófea (Metropol)
A ZF-Eger története során negyedik alkalommal hódította el a vízilabda Magyar Kupát.
dec. 13
18:59
Kikapott Augsburgban a Schalke (Infostart)
A Schalke 04 együttese 2-1-re kikapott az Augsburg vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 13
18:59
Női kosár NB I: hiába hajrázott a Miskolc, nyert a PEAC-Pécs (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság 9. fordulójában a PEAC-Pécs pályaválasztóként öt ponttal nyert a Miskolc ellen. A vendégek jól hajráztak, de a 11 ponttal elbukott első félidőnek megfizették az árát.
dec. 13
19:15
PL: Mignolet ismét bakizott – liverpooli pontok bánták (She)
A Liverpool hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a West Bromwich Albionnal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában. A Newcastle remek második félidei teljesítményének köszönhetően 2–1-re legyőzte a Tottenhamet.
dec. 13
19:33
Bundesliga: csak egyszer, 52 éve volt erre képes a Dortmund (She)
A Borussia Dortmund futballcsapata már a 6. percben gólt kapott, ám végül könnyed, 4–1-es győzelmet aratott hazai pályán az Eintracht Frankfurt ellen a Bundesliga 16. fordulójában.
dec. 13
19:51
A 96. percben egyenlített a Liverpool (Infostart)
A Liverpool a 96. percben szerzett szerencsés góllal egyenlített a vendég West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 13
19:51
Videó: maradt a 20 – nem Nikolicsnak adták a Legia gólját (She)
A második helyen álló Legia Warszawa 1–1-es döntetlent játszott az éllovas Piast Gliwicével a lengyel labdarúgó-bajnokság élvonalában.
dec. 13
19:53
Videó: hihetetlen – az év ziccerét hagyta ki a Dortmund (She)
Bár a Dortmund 4–1-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokságban Henrih Mhitarjan számára egy kihagyott ziccer miatt is emlékezetes maradhat a találkozó. Mindenki a fejét fogta…
dec. 13
20:09
Serie A: a szünet után már eltalálták a kaput Nápolyban (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Napoli–Roma rangadó az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 13
20:11
Férfi kézi NB I: a Balmazújváros megizzasztotta a Tatabányát (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 19. fordulójában a Grundfos-Tatabánya nehezen igazolta papírforma fölényét, miután hazai környezetben csupán egy góllal nyert a Balmazújváros ellen. A játéknap másik összecsapásán a Gyöngyös négygólos győzelmet aratott vendégeként az Eger ellen.
dec. 13
20:27
Férfi vízilabda: büntetőkkel az Egeré a trófea (Infostart)
A ZF-Eger története során negyedik alkalommal hódította el a vízilabda Magyar Kupát. A hevesi együttes a vasárnapi fináléban fantasztikus mérkőzésen, büntetőlövések után győzte le a címvédő és hazai porondon mindeddig veretlen Szolnoki Dózsa-Közgép együttesét.
dec. 13
20:27
Németország: a Bayern egy meccsre a Frankfurt rekordjától (She)
A címvédő és listavezető Bayern München idegenben 3–1-re legyőzte a Zeller Dórát végig a kispadon tartó Hoffenheimet a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, ezzel megőrizte kilencpontos előnyét a táblázat élén, és összességében már 34 meccs óta veretlen a Bundesligában.
dec. 13
20:29
Férfi kosár NB I: a MAFC ellen sem jött össze a Jászberénynek (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 11. fordulójában a Jászberény hazai környezetben 14 ponttal kapott ki a MAFC-tól. A házigazdák kimondottan ígéretesen kezdtek, de a folytatásban a vendégek akarata érvényesült. A vesztes 1/10-es, a győztes 3/8-as mutatóval várja a folytatást.
dec. 13
20:31
Futsal-vb-sel.: kikaptunk, nincs meg az első hely a csoportban (She)
A magyar futsalválogatott 5–3-as vereséget szenvedett Ukrajnától világbajnoki selejtezőn, így bár továbbjutott csoportjából, nem az első helyen végzett a négyesben.
dec. 13
20:45
La Liga: Griezmann döntött, az Atlético beérte a Barcát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában az Atlético Madrid hazai környezetben minimális különbséggel nyert az Athletic Bilbao ellen. Győzelmével a fővárosiak pontszámban beérték a címvédő, listavezető Barcelonát, amely szombaton a Camp Nouban nem bírt (2–2) a Deporral.
dec. 13
20:47
Női kézi-vb: kövesse a dán–svéd meccset Christian Dalmosével! (She)
Minden kétséget kizáróan a Dánia–Svédország meccs a női kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjének egyik slágermeccse. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő hírfolyamán a Siófok dán edzője, Christian Dalmose társaságában!
dec. 13
20:49
Serie A: Juventus–Fiorentina élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 16. fordulójában a második helyen álló Fiorentina az 5. Juventus otthonába látogat. Paulo Sousa csapatának idegenben kellene nyernie, hogy tapadjon az éllovas Interre. A bajnokságot rosszul kezdő Juve a győzelmével mege3lőzheti a negyedik helyen álló Romát. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel a meccs élő közvetítését, kommenteljenek, mondják el a véleményüket.
dec. 13
21:03
Eb 2016: Mi a portugálok gyengéje? A volt Vidi-edző elárulta (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Portugálival, Ausztriával és Izlanddal került egy csoportba a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon. A találgatások azonnal megkezdődtek, hogy milyen esélyei vannak a mieinknek a halálcsoportnak egyáltalán nem nevezhető kvartettben. Két légiósunk, és egy korábbi NB I-es edző segítéségével utánajártunk, hogy csoportellenfeleink milyen véleménnyel vannak a…
dec. 13
21:03
Csoportmásodik a magyar válogatott (Metropol)
A magyar futsalválogatott 5-3-ra kikapott az ukrán csapattól. Ugyanakkor így is bejutottak a rájátszásba.
dec. 13
21:05
Mol Liga: közte öt – a MAC padlóra küldte a Ferencvárost (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a MAC padlóra Ferencvárost, a Debrecen négy góllal nyert Brassóban, a Dunaújváros hosszabbításos meccsen kapott ki Csíkszeredában.
dec. 13
21:21
Hátrányból fordítva nyert a Dortmund (Infostart)
A második helyen álló Borussia Dortmund egygólos hátrányból fordítva 4-1-re legyőzte a Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 13
21:23
Férfi kézilabda: nagy csatában győzött a Tatabánya (Infostart)
A Tatabánya egy góllal legyőzte hazai pályán a Balmazújvárost a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 13
21:39
Női röpi NB I: a Békéscsaba nagyot csatázott a MTK-val (She)
A címvédő Békéscsaba hazai környezetben nagy csatában, öt játszmában múlta felül az MTK-t az élvonalbeli női röplabdabajnokságban.
dec. 13
21:41
Női kézi-vb: Németh András cserélt a nyolcaddöntő előtt (She)
Kihasználta egyik cserelehetőségét a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott: Németh András Bulath Anita helyett az eddigi tartalék Hornyák Dórát nevezte be a hétfői, Lengyelország elleni nyolcaddöntő (18.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) előtt.
dec. 13
21:57
Férfi kézilabda: négygólos gyöngyösi siker Egerben (Infostart)
A Gyöngyös négy találattal felülmúlta idegenben az Egert a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 13
21:57
Eurorögbi: a Toulouse méretes ír BK-pofonba szaladt bele (She)
A rögbi Bajnokok Kupája csoportkörének harmadik fordulójában méretes zakót szabott az ír Ulster a francia Toulouse-ra, a vendégek szerzett pont nélkül zártak, ami ritkaság a sportágban. Az kevésbé, hogy közben beszedtek öt célt, összesen pedig 38 pontot.
dec. 13
22:15
Női kézi-vb: a nyolcaddöntőben kiesett a legutóbbi két döntős (She)
A brazil női kézilabda-válogatott nem védi meg világbajnoki címét, mivel a nyolcaddöntőben 25–22-re kikapott a románoktól. Norvégia 28–22-re nyert a németek ellen, a hollandok 36–20-ra(!) verték meg a szerbeket, míg a házigazda dánok 26–19-re győzték le a svédeket.
dec. 13
22:33
La Liga: Te is fiam, Soldado – a Real kikapott a Villarrealtól (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában a Villarreal hazai környezetben Roberto Soldado góljával legyőzte a Real Madridot. A 30 éves támadó 2000 és 2008 között – egyéves kölcsönadását nem számítva – a madridiak játékosa volt. Hiába tehát a Barcelona szombati kisiklása – a Camp Nouban 2–2 a Deporral szemben –, a Real nem került közelebb a nagy riválishoz. Sőt, a…
dec. 13
22:51
Vereségével csoportmásodik a magyar futsal-válogatott (Infostart)
A magyar futsalválogatott 5-3-ra kikapott az ukrán csapattól a győri világbajnoki selejtezőtorna vasárnapi játéknapján, így második helyen zárta csoportját.
dec. 13
22:51
Serie A: a Juventus nyerte a Fiorentina elleni rangadót (She)
Hiába szerzett vezetést rögtön a meccs elején a Fiorentina, a Juventus gyorsan egyenlített, majd a meccs vége felé két újabb góllal biztossá tette a győzelmét a Serie a 16. fordulójában. Ezzel a Zebrák a negyedik helyre léptek föl a táblázaton.
dec. 13
22:53
Videó: Ibra látványos csellel hozta össze a büntetőt (She)
Zlatan Ibrahimovic duplázott a PSG-ben a Lyon elleni meccsen a francia labdarúgó-bajnokságban. Negyedórával a vége előtt a svéd klasszis remek csellel verte át védőjét, aki utána már csak szabálytalanul tudta szerelni a tizenhatoson belül. Ibrahimovic maga vállalta a büntető végrehajtását, s be is rúgta a második gólját.

Keresés