2015. december 6. vasárnap

dec. 6
15:39
Női kézi-vb: Grootékat kellemetlen meglepetés érte a szálláson (She)
A nyolcaddöntő szempontjából számunkra is érdekes B-csoportban szereplő holland női kézilabda-válogatottat kellemetlen meglepetés érte a naestvedi szállásukon. Mint kiderült, a játékosoknak háromfős szobákban kell lakniuk, ráadásul az egyik játékosnak egy szófán kell aludnia.
dec. 6
15:39
Mikulás - elnapolva (Behaviour)
A szegény embert még az ág is húzza. (...) most még a KIRA is betett nekik.
dec. 6
15:41
Sífutó-vk: mindent vittek a házigazdák Lillehammerben (She)
A norvégiai Lillehammerban férfi és női váltóversennyel folytatódott a sífutók világkupa-idénye. Mindkét számban a hazaiak diadalmaskodtak, és az északi összetettezőknél is norvég siker született Magnus Krogh révén.
dec. 6
15:41
A Forma-1-re szánt milliárdokból rendet tenne a PM (Behaviour)
A gyermekekre, az egészségügyre, az oktatásra és a közszférára szánnák a pénzt.
dec. 6
15:57
Bundesliga 2.: elképesztő fordítással nyert Kalmárék klubja (She)
Közel állt az óriási meglepetéshez a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) sereghajtó Duisburg, amely idegenben majdnem legyőzte a bajnoki címért és a feljutásért harcoló RB Leipziget, Kalmár Zsolt és Gulácsi Péter együttesét. A hajrá azonban hatalmas fordulatot hozott.
dec. 6
15:59
Férfi kézilabda BL: a Kiel visszavágott a Veszprémnek (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata 25–24-re kikapott a Kiel otthonában a Bajnokok Ligája A-csoportjának 10. fordulójában.
dec. 6
16:01
Ligue 1: ezúttal sem nyert odahaza a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 tizenhetedik fordulójában a Marseille döntetlent játszott odahaza a Montpellier együttesével.
dec. 6
16:03
MTK: Deutsch Bence 2018-ig szerződést hosszabbított (She)
Az MTK Budapest labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy új megállapodást írt alá a klubbal a védő Deutsch Bence.
dec. 6
16:15
Férfi kézilabda BL - Kikapott a Veszprém Kielben (Infostart)
Hét másodperccel a vége előtt kapott góllal az MVM Veszprém 25-24-es vereséget szenvedett a német THW Kiel otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája tizedik fordulójában.
dec. 6
16:15
NB I: „Jó nők” – karácsonykor is segítenek a paksi WAG-ek! (She)
A „Paksi Jó Nők”, azaz az NB I-ben szereplő Paksi FC labdarúgóinak feleségei és barátnői jótékony kezdeményezésbe fogtak a MikulásGyárral karöltve. A hölgyek decemberi 7-től tartós élelmiszerekkel (liszt, olaj, cukor, tészta) segítik a rászoruló gyerekek, családok ünnepi napjait.
dec. 6
16:17
Videó: pofon vágta a kapust, majdnem csúnya vége lett (She)
Berohant a pályára egy román szurkoló és rátámadt Alexandru Gudeára, a hazaiak kapusára a Farul Constanta–Dunarea Calarasi (2–6) román másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen. Az esetet a feldühödött kapus sem hagyta annyiban, úgy kellett leszedni „támadójáról”.
dec. 6
16:33
Szlovákia: Priskin beállt, majd eldöntötte a rangadót (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 19. fordulójának vasárnapi rangadóján a Slovan Bratislava Pozsonyban 2–1-re legyőzte az MSK Zilinát.
dec. 6
16:33
Kikapott a Veszprém Kielben (Metropol)
Az MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája tizedik fordulójában hét másodperccel a vége előtt kapott góllal szenvedett vereséget.
dec. 6
16:33
Lezárták a 4-est - Súlyos sérült a kamionnal ütköző autóban (Behaviour)
A forgalmat a 400-as útra terelik.
dec. 6
16:35
Női kézi-vb: szinte önkívületbe került a kommentátor Nascimento góljánál (She)
A kommentátor szinte önkívületi állapotba került a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokság Brazília–Dél-Korea mérkőzésén, miután drámai körülmények között, az utolsó másodpercben szerzett Nascimento-góllal egyenlítettek a címvédő brazilok, így 24–24-re mentették a találkozót.
dec. 6
16:35
Esterházy Péter új könyvét dedikálta - Fotók! (Behaviour)
Kígyózó sor állt a könyvesbolt előtt szombat délelőtt.
dec. 6
16:37
Férfi kézi BL - Kikapott a Veszprém (Behaviour)
Hét másodperccel a vége előtt kapott góllal eldőlt a meccs Kielben.
dec. 6
16:39
Győztes gólt rúgott Priskin (Behaviour)
A magyar válogatott támadó az 58. percben lépett pályára.
dec. 6
16:51
Mourinho: a Chelsea elfelejtheti a négy közé jutást (Infostart)
A Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője, José Mourinho szerint a rossz szereplésük miatt elfelejthetik a szezon előtt megfogalmazott céljaikat, a négy közé jutást.
dec. 6
16:51
Németország: súlyos wolfsburgi zakó, a Bayern közel a csúcshoz (She)
A Bajnokok Ligája-győztes 1. FFC Frankfurt hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sandot a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
dec. 6
17:09
Serie A: győzelmével a második helyre ugrott a Fiorentina (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 15. fordulójában a Fiorentina és az Atalanta odahaza, a Chievo és az Empoli idegenben nyert.
dec. 6
17:11
Síugrás: meglepő norvég győzelem Lillehammerben (She)
Kenneth Gangnes győzelmével ért véget Lillehammerben a férfi síugrók világkupaversenye. A norvég életében először nyert meg egy vk-viadalt.
dec. 6
17:27
Rövid pályás úszó Eb: Hosszú 2., Kapás 3. 400 gyorson (She)
Cseh László 1:49.00-s Európa-csúccsal megnyerte a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjét a netanyai rövid pályás Eb-n, megszerezve önmaga harmadik, a magyar csapat 11. aranyérmét. Hosszú Katinka ezüst-, Kapás Boglárka bronzérmes lett női 400 m gyorson.
dec. 6
17:45
Rövidpályás úszó Eb - Hosszú ezüst-, Kapás bronzérmes 400 méter gyorson (Infostart)
Hosszú Katinka ezüst-, Kapás Boglárka pedig bronzérmes lett vasárnap az izraeli Netánjában zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon női 400 méter gyorson.
dec. 6
17:45
Bundesliga: iksz a szenvedő csapatok csatájában (She)
A német labdarúgó Bundesliga 15. fordulójában két patinás csapat vívott alsóházi helyosztót: a VfB Stuttgart 1–1-re végzett a Werder Bremennel.
dec. 6
17:47
Priskin Tamás győztes gólt szerzett Pozsonyban (Infostart)
Priskin Tamás találatával a Slovan Bratislava 2-1-re legyőzte a Zilinát a szlovák labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 6
17:47
Arsenal: Jobban játszom, mint valaha – Özil (She)
Mesut Özil az Arsenal labdarúgója úgy gondolja, hogy a 2015–2016-os szezonban játszik a legjobban eddigi pályafutása során. Az ágyúsok játékmestere a szerdai, Olympiakosz elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozóról is ejtett néhány szót.
dec. 6
17:49
Cseh László újabb aranyat nyert (Infostart)
Cseh László aranyérmet nyert a netanjai úszó európa bajnokság zárónapján a 200 méteres pillangó úszásban. Hosszú Katinka a 400 m-es gyorsúszásban új országos csúccsal ezüstérmet nyert. Ugyanebben a számban Kapás Boglárka a 3. helyen végzett.
dec. 6
17:49
Rövid pályás úszó Eb: Cseh Európa-csúccsal nyert 200 pillangón (She)
Cseh László 1:49.00-s Európa-csúccsal megnyerte a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjét a netanyai rövid pályás Eb-n, megszerezve önmaga harmadik, a magyar csapat 11. aranyérmét. Verrasztó Dávid nyolcadik lett ebben a számban.
dec. 6
17:51
Kép: angol csapat talán soha nem sörözött még így! (She)
Érdekes módját választották a Leicester City labdarúgói a Swansea City elleni 3–0-s győzelem megünneplésének. Az angol bajnokságot óriási meglepetésre vezető „rókák” játékosai vasárnap Koppenhágában sörözéssel ütötték az időt, ami önmagában nem számított volna nagy eseménynek, de Jamie Vardyék tettek róla, hogy az legyen. A történethez hozzátartozik, hogy Claudio Ranieri menedzser adott engedélyt…
dec. 6
18:03
Női kézi-vb: a végére sima lett a montenegrói győzelem (She)
A Dániában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában Montenegró ugyan megszenvedett a japánokkal, de 29–23-ra nyert.
dec. 6
18:03
Hosszú ezüst-, Kapás bronzérmes 400 méter gyorson (Metropol)
Hosszú Katinka nem tudta megszerezni hetedik aranyérmét a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, de ebben a számban is megdöntötte a magyar rekordot.
dec. 6
18:05
La Liga: a mennyiség után a minőségre ment a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában a Villarreal hazai pályán fordított a Rayo Vallecano ellen.
dec. 6
18:05
Cseh László aranyérmes 200 méter pillangón (Metropol)
A harmincadik születésnapját Netánjában ünneplő magyar úszó három aranyéremmel zárta az Európa-bajnokságot.
dec. 6
18:07
Rp úszó Eb: „Világcsúcsot akartam dönteni, de magányosan nem megy” – Cseh (She)
Cseh László rendkívüli fölénnyel, Európa-rekorddal nyerte meg a rövid pályás úszó kontinensviadalon a 200 méter pillangó döntőjét, de nem jött neki össze az áhított világrekord – már csak azért sem, mert a vetélytársak képtelenek voltak felvenni a tempóját.
dec. 6
18:21
Női kézilabda-vb - Montenegrói siker a "magyar" csoportban (Infostart)
A londoni olimpián döntős montenegrói válogatott legyőzte a japán csapatot a magyar érdekeltségű herningi csoportban a dániai női kézilabda-világbajnokság második, vasárnapi fordulójában.
dec. 6
18:21
Női kézi-vb: Szerbia–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Tunézia legyőzése után Szerbia ellen folytatja szereplését a dániai világbajnokságon. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 6
18:23
Vívó-vk - Szász a legjobb 32-ig jutott Katarban (Infostart)
A férfiak szombati versenyéhez hasonlóan vasárnap a nőké sem tartogatott magyar sikert a párbajtőrözők dohai Grand Prix-fordulóján.
dec. 6
18:23
Eurorögbi: a Szaracénok megreptették a Sólymokat is (She)
Az angol élvonalbeli rögbibajnokság (Aviva Premiership) 6. fordulójában a listavezető Saracens a Newcastle Falcons vendégeként nyert 35 ponttal, így megőrizte veretlenségét. Franciaországban két vereség után nyert Clermont, amely így a tabella élén tudott maradni. Az üldözők közül a Toulon és a Toulouse otthon aratott sima győzelmet.
dec. 6
18:39
Topligák: az összes hétvégi eredmény egy helyen! (She)
Az angol, a német, a spanyol, az olasz és a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi eredményei egy helyen!
dec. 6
18:57
Rp úszó Eb: nagy fölénnyel zártunk az éremtábla élén (She)
A magyar válogatott tizenegy arannyal, három ezüsttel és egy bronzzal toronymagasan végzett az éremtáblázat élén a netanyai rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 6
18:59
Kézilabda: a pilótafülkébe tört volna az utas, a játékosok állították meg (She)
A szerb RTV és a Blic egybehangzó értesülései szerint egy férfi megpróbált bejutni a pilótafülkébe a Lufthansa vasárnapi, menetrend szerinti Frankfurt–Belgrád járatán, az utast az újvidéki Vojvodina férfi kézilabdázói fékezték meg.
dec. 6
19:15
PL: nagyon nem ment a Liverpoolnak a „szarkák” otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 15. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Liverpool Martin Skrtel öngóljával és Georginio Wijnaldum ráadásbeli találatával 2–0-ra kikapott a Newcastle United otthonában. A vendégeknél Bogdán Ádám ezúttal is kispadozott.
dec. 6
19:17
Ligue 1: három pontot ért az egyetlen Yamberé-találat (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 17. fordulójában a Girondins Bordeaux egyetlen góllal nyert hazai pályán a Guingamp ellen.
dec. 6
19:19
Vívó-vk: Szász korán búcsúzott Katarban, de még kvótás helyen áll (She)
A férfiak szombati versenyéhez hasonlóan vasárnap a nőké sem tartogatott magyar sikert a párbajtőrözők dohai Grand Prix-versenyén.
dec. 6
19:33
Válogatott: távlati csapat – Bernd Storck keretet hirdetett (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya december 13-tól négynapos edzőtábort tart Telkiben, az összetartáson részben fiatalok, részben olyan futballisták vesznek részt, akikben megvan a potenciál, hogy a későbbiekben az A-válogatott keret közelébe kerüljenek – írja az mlsz.hu.
dec. 6
19:51
Bundesliga: az újonc elcsent három pontot a Frankfurttól (She)
Meglepetés a német labdarúgó Bundesliga 15. fordulójának záró mérkőzésén: az újonc Darmstadt 1–0-ra nyert Aytac Sulu fejes góljával az Eintracht Frankfurt elleni regionális presztízscsatában. A darmstadtiak csapatkapitánya a 30. percben Tobias Kempe beadását követően maradt teljesen szabadon, és kíméletlenül ki is használta az előtte adódó lehetőséget, elcsendesítve ezzel a frankfurti…
dec. 6
19:51
Storck kihirdette az edzőtáborozók névsorát (Metropol)
A keret tagjai jövő hét vasárnaptól négy napig együtt készülnek Telkiben.
dec. 6
19:51
Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait - Ön nyerte a 429 milliót? (Behaviour)
A szerencsés nyertes egész pontosan 429 254 115 forintot tudhat magáénak.
dec. 6
19:53
EBEL: a Volán kikapott a Dornbirn otthonában (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 4–2-re kikapott a Dornbirner EC otthonában az EBEL vasárnapi játéknapján.

Keresés