2016. október 18. kedd

okt. 18
16:30
NB II: Paprikás a hangulat az ősz rangadója előtt - Mátyus távozhat, ha nem verik a Puskást (Agroinform)
A Nyíregyháza jó mély gödörbe került, ha pedig ebből nem kecmeregnek ki hamar, személyi változások következhetnek.
okt. 18
16:45
Karate: három magyar arany az olaszországi Eb-n (She)
A karate alapstílusai közé tartozó wado-ryu magyar reprezentánsai kilenc éremmel, közte három arannyal tértek haza a hétvégén zárult olaszországi Európa-bajnokságról.
okt. 18
17:03
Videó: felpofozta magát, majd 130 kg-t nyomott ki a korábbi MU-sztár (She)
Profi pályafutása befejeztével Rio Ferdinand egyre több figyelmet szentel saját fizikumának. A korábbi MU-csapatkapitány most éppen 130 kilót nyomott ki. Ő így tartja formában magát a rendszeres futball nélkül.
okt. 18
17:18
F1: ki rontja el? Nagy eltérések a hétvégi stratégiákban (She)
Minden eddiginél nagyobb lesz a szórás az egy F1-es hétvégére kért gumitípusok száma között az Amerikai Nagydíjon.
okt. 18
17:36
Chelsea: ő a PL-éra leghatékonyabb játékosa (She)
Diego Costa a Chelsea leghatékonyabb játékosa a Premier League-éra (1992–1993) óta. A londoniak spanyol támadója átlagosan minden 133. játékpercben szerez gólt. Az angol élvonalban eddig 62 mérkőzésen 39-szer volt eredményes – emellett 11 gólpasszt jegyzett.
okt. 18
17:42
Sportfogadás: 4 milliót nyert a döntetlenekkel, sokan rászaladtak a Fradira (Agroinform)
A Kisvárda vereségét csak a fogadók kevesebb, mint 1 százaléka találta el.
okt. 18
18:12
Anglia: jövedelmező rituálé – nyerésben a kiscsapat rajongója (She)
Elképesztő sztorit osztott meg a brit médiával Roger Hamilton-Kendall, az angol negyedosztályú (League Two) Exeter City labdarúgócsapatának rajongója.
okt. 18
18:14
MotoGP: világbajnok ugrik be a Hondához Pedrosa helyére (She)
Tíz évvel ezelőtti világbajnokával pótolja Ausztráliában Dani Pedrosát a MotoGP-ben szereplő gyári Honda-istálló, amelynél az amerikai Nicky Hayden lesz a vb-címét vasárnap Japánban bebiztosító Marc Márquez csapattársa.
okt. 18
18:16
Videó: a volt MU-játékos begőzölt, ütni-verni kezdte a társát (She)
Összeverekedett egymással a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Internacional két játékosa, Anderson és William. Utóbbi mondott valamit edzés közben Andersonnak, a korábban a Manchester Unitedben is megforduló középpályás azonnal nekiesett csapattársának. William ezután visszarúgott Anderson felé. A csapattársak és az edzők akadályozták meg, hogy nagyobb verekedés törjön ki. Andersont edzője…
okt. 18
18:30
Bundesliga: verhetetlenek – ilyet csak egyszer láttak a bajnokság történetében (She)
Hét forduló után még négy csapat – a listavezető Bayern München, valamint az 1. FC Köln, az RB Leipzig és a Hoffenheim – veretlen a német labdarúgó Bundesligában. A német elitliga történetében ez csupán a második alkalom, hogy ilyen hosszú ideig négy csapat is meg tudta őrizni a veretlenségét.
okt. 18
18:32
Asztalitenisz Eb: továbbra is hibátlanok a magyarok (She)
A női egyes selejtezőjének második fordulója után is százszázalékosak a magyarok a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon: Pergel Szandra, Madarász Dóra és Nagyváradi Mercédesz is második sikerét aratta a keddi nap délutánján.
okt. 18
18:33
Spanyol foci: Bámulatos rekordot állított fel a Sevilla (Agroinform)
A spanyol Sevilla egy egészen fantasztikus statisztikával örvendeztette meg a szurkolóit.
okt. 18
18:48
F1: mentsd meg a világot Lewis Hamiltonként a CoD-ban! (She)
Heteken belül megjelenik a Call of Duty stratégiai lövöldözős videojáték-sorozat legújabb része, amelyben többek között Lewis Hamiltonként is megmenthetjük a világot!
okt. 18
18:50
Tenisz: korábbi partnere ellen folytatja Babos Moszkvában (She)
A világranglistán jelenleg 42. francia Kristina Mladenovic lesz Babos Tímea ellenfele a moszkvai női tenisztorna 2. fordulójában. A magyar játékos korábbi páros partnere – akivel 2014-ben Wimbledonban döntőzött – két sima szettben győzte le a hazai Anna Kalinszkaját.
okt. 18
19:06
Hertha: iskolás gyerekeknek szereztek örömet Dárdaiék – fotó (She)
A délelőtti edzés után az egyik általános iskolai csoport éppen a Hertha BSC edzőközpontja felé járt. A fiatalok egy darabig csak figyelték a tréninget, majd a gyakorlás befejeztével meglepték őket a játékosok. Odamentek hozzájuk, beszélgettek velük, fotózkodtak és autogramokat is osztottak.
okt. 18
19:08
Haladás: Király óriási mosollyal közölte a jó hírt – kép (She)
Király Gábor, a Haladás labdarúgócsapatának kapusa a rehabilitáció után elkezdhette a könnyített edzéseket. A jó hírről a 107-szeres magyar válogatott játékos tájékoztatta a szurkolókat Instagram-oldalán. A 40 éves kapus még szeptember 10-én, a Videoton elleni idegenbeli bajnokin szenvedett combközelítőizom-sérülést.
okt. 18
19:24
London 2012: megfosztottak ezüstjétől egy orosz súlyemelõt (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) megfosztotta Londonban nyert ezüstérmétől Apti Auhadov orosz súlyemelőt, mivel akkori doppingmintájának újraellenőrzése pozitív eredményt hozott.
okt. 18
19:26
Újpest: november végéig dönthet a CAS a FIFA büntetéséről (She)
Az Újpest hivatalos honlapján adta hírül, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a korábbi határidőt egy hónappal meghosszabbítva, legkésőbb november 25-ig dönt a magyar klubot érintő FIFA-szankcióról.
okt. 18
19:27
Bulvár: Nyolc éve minden meccsre ugyanazt tippeli, mégis brutális pluszban van! (Agroinform)
Az exeteri fiatal srác nyolc éve álmodott egy merészet, azóta pedig folyamatosan bízik a 4-1-ekben.
okt. 18
19:28
Sportlétesítmény: Cseh és Risztov nevét is sportcsarnok viseli (She)
A tavalyelőtti és tavalyi után az idén is három oktatási intézmény tornacsarnokát újították fel „A mi iskolánk bajnoka” elnevezésű program keretében.
okt. 18
19:30
Válogatott: Vanczákot is búcsúztatják – de ő nem játszik (She)
Mint ismert, a Svédország elleni felkészülési mérkőzésen búcsúztatják el a válogatottól visszavonuló Király Gábort és Juhász Rolandot – de rajtuk kívül Vanczák Vilmost is megkereste a Magyar Labdarúgó-szövetség, igaz, ő nem lép pályára.
okt. 18
19:42
Jégkorong Mol Liga: nyolc galaci gól a csíkszeredai kapuban (She)
A jégkorong Mol Liga keddi játéknapján a Dunarea Galati a négy találatig jutó Róbert Krajci vezérletével 8–4-re legyőzte odahaza a Csíkszeredát.
okt. 18
19:44
Férfi kosár BL: nagy athéni zakóval debütált a Szolnok (She)
A Szolnoki Olaj 92–49-re kikapott az újonnan indult férfi kosárlabda Bajnokok Ligája nyitányán az AEK Athén vendégeként.
okt. 18
20:00
BL: a BBC-vel rohamoz a Real, Nikolics nem kezd Madridban (She)
A Real Madrid a Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo hármassal rohamoz a Legia Warszawa ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. A lengyel csapatban csak a kispadon kapott helyet Nikolics Nemanja.
okt. 18
20:02
FTC: nem néz ki jól a Haladás ellen megsérült támadó lába (She)
Bár a Ferencváros nem adott tájékoztatást a Haladás elleni szombati bajnokin megsérült Varga Roland állapotáról, a támadó az Instagramon – kommentár nélkül – megosztott két képet, amelyek alapján nincs túl jó állapotban.
okt. 18
20:04
Férfi kosár Európa-kupa: Körmendi százas és siker nyitásként (She)
A férfi kosárlabdázók Európa-kupája csoportkörének 1. fordulójában a Körmend hazai pályán magabiztos, 100–85-ös győzelmet aratott a belga Limburg ellen.
okt. 18
20:06
Női kézi NB I: Jovanovics bemutatkozott, az FTC 12-vel nyert (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria 31–19-re nyert a Mosonmagyaróvár otthonában a női kézilabda NB I-ben.
okt. 18
20:15
Férfi kézi NB I: hibátlan maradt a Veszprém, nyert a Tatabánya (She)
Megőrizte hibátlan mérlegét a címvédő Telekom Veszprém, amely a vendég Mezőkövesdet győzte le a férfi kézilabda NB I-ben. A nap másik mérkőzésén a Tatabánya saját közönsége előtt nyert a Balmazújváros ellen.
okt. 18
20:51
BL: Real Madrid–Legia Warszawa élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid a Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo hármassal rohamoz a Legia Warszawa ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában, a lengyel csapatban csak a kispadon kapott helyet Nikolics Nemanja. Kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 18
20:53
Tenisz: Babosék kiejtették a negyedik kiemeltet Moszkvában (She)
A moszkvai női tenisztorna páros versenyének első fordulójában Babos Tímea és az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova két szettben legyőzte az Anastasia Rodionova, Olha Szavcsuk ausztrál, ukrán kettőst.
okt. 18
20:55
BL: Lyon–Juventus élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a Juventus Franciaországban csap össze a Lyonnal. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
okt. 18
21:27
BL: lovasrendőrök támadtak a Legia-ultrákra Madridban – videó (She)
Mintegy 3500 Legia Warszawa-szurkoló érkezett Madridba a Real Madrid elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre. A biztonság fenntartására nagyjából 1500 lovasrendőrt vezényeltek ki, akik a stadiontól egy kilométerre gyülekező szurkolókra vonulás közben több alkalommal is rátámadtak – számolt be róla az Ekstraklasa.hu Facebook-oldala.
okt. 18
21:29
Videó: a legalja – de mit tesz ilyenkor a játékvezető? (She)
A futballpályán nem egyszer láthattuk már, hogy egy játékos minimális testi kontaktus után úgy terül el a földön, mintha teherautóval gázolták volna el. A gond akkor kezdődik, ha egyszerre mindketten így tesznek. A brazil Serie B Goiás–Vila Nova összecsapásán Rossi és Marcelo Cordeiro így találta fel a szinkronszimulációt.
okt. 18
21:31
Asztalitenisz Eb: megnyitó a Tüskecsarnokban, négy új tag a hírességek csarnokában (She)
A reggel óta tartó mérkőzések közötti szünetben, kedd este megtartották a hivatalos megnyitót a Tüskecsarnokban, a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokság helyszínén.
okt. 18
22:03
Jégkorong EBEL: hiába vezetett kétszer is két góllal a Volán (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) keddi játéknapján a Fehérvár AV 19 hosszabbításban kikapott otthon a cseh Znojmótól.
okt. 18
22:18
BL: itt az év védése? Lloris elképesztő módon hárított – videó (She)
Elképesztő helyzetet hagyott ki a Bayer Leverkusen a Tottenham ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 3. fordulójában. A németek mexikói csatára, Javier Hernández közelről lőtt kapura, de az angolok francia kapusa, Hugo Lloris óriási bravúrral védett. A visszajátszásból látható, hogy a labda nem jutott át a gólvonalon.
okt. 18
22:36
Férfi kézi: a Kiel tovább csábítja Pálmarssont, aki kivár (She)
Mióta Aron Pálmarsson 2015-ben elhagyta a THW Kielt és Veszprémbe igazolt, időről időre előjön, hogy a német rekordbajnok szeretné visszacsábítani a klasszis izlandi irányítót. A Kieler Nachrichten most újra arról ír, ott fekszik az ajánlat Pálmarsson előtt, de a játékos valószínűleg nyárnál előbb nem foglalkozik a jövőjével.
okt. 18
22:54
BL, H-csoport: Buffon lett a Juve hőse; nyert a Sevilla (She)
A Juventus Juan Cuadrado góljával 1–0-ra nyert az Olympique Lyon otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 3. fordulójában. A meccs legjobbja a Juve büntetőt és több nagy lövést is hárító kapusa, Gianluigi Buffon volt. A csoport másik mérkőzésén a Sevilla Samir Nasri góljával 1–0-ra nyert a Dinamo Zagreb vendégeként.
okt. 18
22:56
BL, E-csoport: harmadszor is ikszelt a Bayer Leverkusen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 3. fordulójában gól nélküli döntetlent játszott egymással a Bayer Leverkusen és a Tottenham, így a német csapat a harmadik meccsén is ikszelt. A csoport másik összecsapásán a Monaco a hajrában mentett pontot Moszkvában.
okt. 18
22:58
BL, G-csoport: megint nyert, közel a továbbjutáshoz a Leicester (She)
Az angol bajnok Leicester City a harmadik mérkőzését is megnyerte a Bajnokok Ligája G-csoportjában, így egy lépésre került a sorozat nyolcaddöntőjétől. A Porto hátrányból győzte le az FC Bruges-t, s a Köbenhavnhoz hasonlóan négypontos.
okt. 18
23:00
BL, F-csoport: a Real megszórta Nikolicsékat; nyert a Dortmund (She)
A Real Madrid 5–1-re legyőzte a Legia Warszavát a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában, a lengyel csapatban a második félidőben csereként kapott lehetőséget Nikolics Nemanja. Az F-csoport másik mérkőzésén a Sporting otthonából hozta el a három pontot a Borussia Dortmund.
okt. 18
23:48
BL: Zidane előre látta és vállalta a kockázatot, de megérte (She)
A Real Madrid 5–1-re legyőzte a Legia Warszavát a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában, a lengyel csapatban a második félidőben csereként kapott lehetőséget Nikolics Nemanja. Nézzük, hogyan látta a mérkőzést néhány főszereplő!
okt. 18
23:50
Anglia: Bogdánék a 91. percben egyenlítettek, élen a Newcastle (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 13. fordulójában Bogdán Ádám csapata, a Wigan Athletic a 91. percben szerzett góllal egyenlítve 1–1-es döntetlent játszott a Leeds United vendégeként.
okt. 18
23:52
Asztalitenisz Eb: Majoros meglepetéssikerrel kezdett (She)
Majoros Bence nagy meglepetésre legyőzte a szerb Alekszandar Karakasevicset a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon, így karnyújtásnyira került attól, hogy a selejtezőből feljusson a férfi egyes főtáblájára.
okt. 18
23:54
BL: Eléggé meglepődtem, hogy a kispadon kezdek a Real ellen – Nikolics (She)
Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa labdarúgója a 74. percben lépett pályára a Real Madrid elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A magyar válogatott támadó az M4 Sportnak beszélt csalódottságáról, amiért csak a kispadon kezdett, a csapat új edzőjéről és a spanyolok elleni zárt kapus visszavágóról.

Keresés