2016. október 29. szombat

okt. 29
0:12
Eurofutball: vége szakadt Bese Barnabásék kiváló sorozatának (She)
Négy győzelem után megszakadt Bese Barnabás csapatának győzelmi sorozata: a Le Havre idegenben 1–0-ra elveszítette a Reims elleni rangadót a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 13. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 29
0:30
NS: történelmi pillanat az NB I-ben; BL-győztes sztárvendég – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
okt. 29
0:34
Szombati sportműsor: topligák, NB I, F1, óriási kézis rangadó (She)
A sportműsor szombathoz méltón gazdag, akárcsak a sporttelevíziók kínálata – reméljük, minden sportrajongó megtalálja a kedvére valót!
okt. 29
7:36
A megnyerhetetlen játszma (Behaviour)
Az egykori budapesti brit nagykövet visszaemlékezése az 1956-os évre.
okt. 29
7:54
Légiósok: Sallai megkapta a büntetését, még fizet is (She)
Nem léphet pályára a soron következő bajnokin Sallai Roland. A Palermo magyar labdarúgóját az Udinese ellen hazai környezetben 3–1-re elveszített találkozó 82. percben állították ki, 22 percet töltött a pályán.
okt. 29
8:33
Darts: Taylornak nem okozhat gondot a továbbjutás (Agroinform)
Szombaton a második körös küzdelmekkel folytatódik a belgiumi darts Európa-bajnokság.
okt. 29
8:48
PL: Magyarországról kivonult multi lehet a topcsapat stadionjának névadója (She)
A Squawka információi szerint jó esély van arra, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham új otthona a The Uber Stadium nevet kapja.
okt. 29
8:50
NBA: zseniális Westbrook – ilyen legutóbb 41 éve fordult elő (She)
Negyven éve nem látott produkciót nyújtott Russell Westbrook a Phoenix ellen, így a Thunder hosszabbításban győzni tudott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Megszerezte első győzelmét a Warriors, amely pontzáporos találkozón dobta túl a 45 egységig jutó Anthony Davist és a New Orleanst, a Houston pedig legyőzte a Dirk Nowitzkit nélkülöző Dallast. Keleten rangadót nyert a…
okt. 29
9:06
Vasas: újabb szektort nyitnak meg a stadionbúcsúztatón (She)
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Vasas vezetősége úgy döntött, hogy még egy állóhelyi szektor megnyit a Videoton elleni, szombati bajnokin – ami az átépítés előtt álló Illovszky-stadion búcsúja lesz –, így további 470 belépő találhat gazdára.
okt. 29
9:08
Videó: összeesett a hölgy, a riválisok vitték be a célba (She)
A Boston College futója, Madeline Adams már nem bírta az utolsó métereket. Nagyon kifutotta magát az amerikai versenyen, de a két rivális egyesület (Clemson Athletics és Louisville Cardinals) sportolói segítségére voltak, szó szerint bevonszolták őt a célba. A riporter is csak ennyit fűzött hozzál: erről szól a sport!
okt. 29
9:21
NHL: négy perc alatt kivégezték az Anaheimet; nyert a Chicago (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Anaheim Ducks saját közönsége előtt 4–0-s vereséget szenvedett a Columbus Blue Jacketstől, míg a Chicago Blackhawks hosszabbítás után győzte le a New Jersey Devilst.
okt. 29
9:27
Sportfogadás: Ismét szigetországi meccsekkel nyernénk (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
okt. 29
9:57
Barca: elrontotta a játékot, fejmosást kapott érte – videó (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona játékosai kétségtelenül a világ legtechnikásabb futballistái között vannak. A csütörtöki edzésen egy parádés mozdulatsornak Marc-André ter Stegen vetett véget, meg is kapta a büntetését érte.
okt. 29
10:16
Kép: megtrollkodta CR7 legújabb képét a Bayern és Peter Crouch (She)
Cristiano Ronaldo legújabb Twitter-képére a Bayern München és Peter Crouch is reagált – méghozzá nem is akárhogy! Ha a trollfaktornak lenne mérőeszköze, most biztosan kiakadt volna!
okt. 29
10:19
Premier League: Egyedül a Tottenham vív rangadót (Agroinform)
A londoniak a bajnok Leicestert fogadják, a többi óriás viszont könnyedén nyerhet szombaton Angliában. PL előzetes.
okt. 29
10:33
MU: „Hazugságokat írtok” – Mourinho kiosztotta a sajtót (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho kizárta annak a lehetőségét, hogy az utóbbi időben formán kívül futballozó Wayne Rooney a közeljövőben elhagyná a klubot. A portugál szakember szerint a nemzetközi sportsajtó hazugságokról ír, amikor arról cikkez, hogy az angol válogatott labdarúgó elhagyja a manchesteri egyesületet.
okt. 29
10:51
Kosár: magyarellenes tüntetés a kolozsvári rangadón – videók (She)
A „Ki a magyarokkal az országból!” még az enyhébb rigmusok közé tartozott péntek este, a román női kosárlabda-bajnokság rangadóján, amelyet az Universitatea Cluj és a sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC, a bajnoki cím két legfőbb várományosa vívott a kolozsvári Horia Demian sportcsarnokban.
okt. 29
11:12
NB I: Előzésre készül a Honvéd (Agroinform)
Amennyiben a Honvéd legyőzi a hétvégén a Haladás együttesét, úgy megelőzi a szombathelyi gárdát az NB I-ben.
okt. 29
11:27
Kép: színkavalkád – ezzel a labdával játszanak a télen a PL-ben (She)
Az angol, a spanyol és az olasz bajnokság hivatalos sportszergyártója, a Nike bemutatta azt a labdát, amellyel a Premier League-ben, a La Ligában és a Serie A-ban játszanak a csapatok a téli hónapokban.
okt. 29
11:45
La Liga: egy hajléktalannak adott munkát az élvonalbeli klub (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad munkát ajánlott a stadion környékén élő hajléktalannak. A férfi egy ideje azt gondolta, jó emberek már nem léteznek – a futballklubnak hála visszanyerte a hitét.
okt. 29
11:47
FTC: Doll elmondta, játékosai miért nem mentek ki a drukkerekhez (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata sima győzelmet (9–0) aratott Koroncón a megye II-ben szereplő helyiek ellen a Magyar Kupa 7. (a főtábla 2.) fordulójában. A találkozó lefújását követően a Fradi-játékosok csak a pályáról köszönték meg a biztatást és nem mentek oda a drukkerekhez, akik ezt sérelmezték. Thomas Doll a Fradi Médiának nyilatkozva magyarázattal szolgált.
okt. 29
12:06
La Liga: Aligha ússza meg kapott gól nélkül a Real Madrid ezt a kirándulást (Agroinform)
Cristiano Ronaldo gyenge formájának vége szakadhat Vitoriában. Ám a Realnak hátul is lehetnek problémái.
okt. 29
12:20
Légiósok: Balogh Norbert egy hét után sem egészséges (She)
Több mint egy hete az egyik edzésen, az egymás közötti játék során szenvedett lábsérülést Balogh Norbert. A Palermo magyar támadója azóta sem került százszázalékos állapotba: még a pénteki tréningen is különmunkát végzett, méghozzá gyógytornász útmutatásával.
okt. 29
12:22
MotoGP: két olasz az élen, a világbajnok a 4. helyről indulhat (She)
Két olasz, Andrea Dovizioso és Valentino Rossi szerezte meg az első két helyet a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának időmérő edzésén a MotoGP kategóriában. A harmadik helyről a spanyol Jorge Lorenzo, míg a negyedikről a világbajnok Marc Márquez indulhat. A Moto2-ben a francia Johann Zarco, a Moto3-ban a dél-afrikai Brad Binder rajtolhat a pole pozícióból.
okt. 29
12:36
NB I: az egyik újonc az élvonal legsportszerűbb csapata (She)
A Hivatásos Labdarúgók-szervezetének (HLSZ) kimutatása szerint a Gyirmót FC Győr az élvonal legsportszerűbb csapata, legalábbis az NB I-ben újonc csapat játékosai gyűjtötték be a legkevesebb figyelmeztetést.
okt. 29
12:42
NB I: Következik az ősz rangadója az NB I-ben! (Agroinform)
Szombaton az éllovas Vasas a második helyen tanyázó, ötpontos hátrányban lévő Videoton gárdáját látja vendégül.
okt. 29
13:12
WTA-vb: megkérdezte, mennyi az állás, majd bejutott a döntőbe (She)
A szlovák Dominika Cibulková jutott be elsőként a szingapúri WTA-világbajnokság döntőjébe, miután szetthátrányból felállva, 1:6, 7:6, 6:4-re legyőzte az orosz Szvetlana Kuznyecovát.
okt. 29
13:30
Férfi kézi NB I: Szeged–Veszprém élőben az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 8. fordulójában a Mol-Pick Szeged a címvédő Telekom Veszprémet fogadja. A 13.30 órakor kezdődő mérkőzést (Tv: M4 Sport) a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
okt. 29
13:48
Inter: „Nagyon elégedettek vagyunk” – támogatják Frank de Boert (She)
Teljes támogatásáról biztosította az Internazionale holland vezetőedzőjét, Frank de Boert az olasz futballklub vezérkara.
okt. 29
13:51
Kézilabda: Nyolcgólos favorit a Fradi a BL-ben (Agroinform)
A Ferencváros női kézicsapata a német Leipziget fogadja szombaton a Bajnokok Ligája 3. fordulójában.
okt. 29
14:06
Videó: még csak most épült fel, de CR7 odacsúszott neki az edzésen (She)
Fábio Coentrao felépült, a hétközi Király Kupa-mérkőzésen 536 nap után lépett pályára ismét a Real Madridban. A sokáig sérült játékos az előző idényben a Monacóban játszott kölcsönben. A királyiak csütörtöki edzésén Cristiano Ronaldo csúszott oda a védőnek – szerencsére baj nem lett belőle.
okt. 29
14:24
Bundesliga: Huntelaar megsérült, nem játszik a Dortmund ellen (She)
Klaas-Jan Huntelaar megsérült a pénteki edzésen, így nem léphet pályára a Ruhr-vidéki derbin szombat este. A holland támadónak néhány hetet kell kihagynia, szerencséjére operálni nem kell.
okt. 29
14:27
E-sport: Mi várható a vb-döntőben, papírforma siker vagy bombameglepetés? Íme szakértőnk véleménye! (Agroinform)
Vasárnap hajnalban rendezik a világbajnokság döntőjét, szakértőnk pedig alaposan körüljárta az esélyeket.
okt. 29
15:00
Man. City: Guardiola elmondta, hol nem lenne soha edző (She)
Pep Guardiolát, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzserét arról kérdezte egy újságíró, elképzelhetőnek tartja-e, hogy valaha leül a Real Madrid kispadjára. A katalán szakember egyszerű választ adott.
okt. 29
15:02
La Liga: botlott a Sevilla, előzhet a Barca és az Atlético is (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) tizedik fordulójában a Bajnokok Ligája-résztvevő Sevilla idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Sporting Gijónnal. Ha az andalúziai együttes nyert volna, átmenetileg átveszi a vezetést a tabellán, így azonban akár az ötödik helyre is visszacsúszhat.
okt. 29
15:03
Serie A: Az ősz egyik nagy derbije vagy csak laza ujjgyakorlat? (Agroinform)
Gonzalo Higuaín először lép pályára a Juventusban a Napoli ellen. Emiatt a meccs biztosan pikáns lesz, de izgalmas is?
okt. 29
15:04
NB I: még nem Királlyal kezdődik a Hali összeállítása (She)
Király Gábor már elkezdte az edzéseket, de a Honvéd otthonában még nem a válogatottsági rekorder kapus, hanem Rózsa Dániel védi a Haladás kapuját az NB I 14. fordulójában.
okt. 29
15:15
Férfi kézi NB I: a Szeged legyőzte a Veszprémet (She)
A Mol-Pick Szeged hazai pályán 26–23-ra nyert a Telekom Veszprém ellen a férfi kézilabda NB I szombati rangadóján. A Tisza-parti csapat három év után tudta újra megverni nagy riválisát.
okt. 29
15:33
NB I: Budapest Honvéd–Haladás élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
okt. 29
15:35
PL: 8 perc alatt 3 gól – Alexis és Giroud hátára vette az Arsenalt (She)
A Premier League tizedik fordulójának nyitó mérkőzésén az Arsenal a két-két gólt szerző Alexis Sánchez és Olivier Giroud vezérletével 4–1-es győzelmet aratott a sereghajtó Sunderland otthonában, ezzel élre állt a tabellán.
okt. 29
15:36
NB I: Ilyen oddson nem lehet kihagyni a Lokit? (Agroinform)
Több, mint kétszeres szorzón fogadhatunk rá, hogy a Loki nyer a gyengélkedő gyirmóti gárda ellen.
okt. 29
15:51
Gyász: elhunyt egy Benfica-szurkoló a pénteki meccsen (She)
Elhunyt egy szurkoló a péntek esti, Benfica–Pacos de Ferreira (3–0) portugál élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen.
okt. 29
15:54
Kézilabda: Szegedi bravúrsiker a Veszprém ellen (Agroinform)
A MOL-Pick Szeged nagy csatában 26-23-ra legyőzte vendégét, a címvédő Telekom Veszprém csapatát.
okt. 29
16:09
WTA-vb: Kerber lesz Cibulková ellenfele a döntőben (She)
Angelique Kerber 6:2, 6:1-re legyőzte a címvédő Agnieszka Radwanskát a WTA-világbajnokság elődöntőjében. A német teniszező ellenfele a szlovák Dominika Cibulková lesz a fináléban.
okt. 29
16:30
Foci: Véget ért a modern foci egyik legnagyobb háborúja? (Agroinform)
Nagyon úgy tűnik, hogy José Mourinho és Josep Guardiola viszonya normalizálódott.
okt. 29
16:45
F1: rablók támadtak egy Mercedes-dolgozóra Mexikóban (She)
Rablótámadás áldozata lett az F1-es Mercedes-istálló egyik tagja Mexikóvárosban.
okt. 29
16:47
Videó: Agüero duplázott, nagyon kilőtte a bal felsőt (She)
Sergio Agüero 28 perc alatt duplázott a Manchester Cityben a West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. Íme, az argentin támadó két gólja!
okt. 29
17:03
F1: Mexikói Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel pénteken megelőzte a két Mercedest a Mexikói Nagydíj második szabadedzésén, de hogy a Ferrari tényleg ennyire erős-e Mexikóvárosban, csak a szombati 3. edzésen, vagy talán az időmérőn derül ki. Kövesse velünk a fejleményeket!
okt. 29
17:05
Női kézi BL: Ferencváros–HC Leipzig élőben az NSO-n (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria a HC Leipziget fogadja Dabason a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának harmadik fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 29
17:07
NB I: Lipták, Bognár és Novothny a DVTK-ban – kezdőcsapatok (She)
Horváth Ferenc vezetőedző kijelölte kezdőcsapatát a Ferencváros elleni NB I-es bajnoki mérkőzésre. A két csapat a 14. fordulóban játszik egymás ellen.

Keresés