2016. november 5. szombat

nov. 5
0:24
Bundesliga: Gyönyörű gól, csodálatos győzelem – Dárdai (She)
Edzői nyilatkozatok a Salomon Kalou mesterhármasa nyomán 3–0-s berlini győzelemmel végződő péntek esti Hertha–Mönchengladbach német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés után.
nov. 5
0:42
NS: Dárdai kapós lett; Hosszú: újabb 4 év – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
nov. 5
0:46
Szombati sportműsor: Bayern–Hoffenheim, Újpest–Vasas (She)
Az NB I szombati 15. fordulójának hat mérkőzéséből csak három csapat játszik a saját pályáján, másik három albérletben fogadja ellenfelét: a Haladás Sopronban, az Újpest Kecskeméten, a Videoton Felcsúton lesz otthon. A topligák közül a Bundesligában a Bayern München a veretlen Hoffenheimet fogadja, a Serie A-ban a Napoli a Laziót látja vendégül, a La Ligában az Atlético Madrid a Real Sociedad…
nov. 5
7:12
NB II: több mint egy hónap után szabaddá vált az edző (She)
Több mint egy hónapja elvált Varga Attila vezetőedző és a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE útja, de a Nemzeti Sport információja szerint a szerződésbontásra csak a napokban került sor. Így az utód, Krecska János múlt vasárnap, a Soroksár elleni, 2–0-ra elveszített bajnokin ülhetett – hivatalosan – vezetőedzőként a kiesés ellen harcoló együttes kispadjára. Varga Attila az NSO-nak elmondta,…
nov. 5
7:14
NBA: Curry sorozatának vége, a GSW simán kikapott a Lakerstől (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Golden State Warriors meglepetésre 117–97-re kikapott a második hazai meccsét is megnyerő Los Angeles Lakerstől, ezzel elszenvedte a második vereségét. A vendégeknél Stephen Curry 13 pontot, 11 asszisztot és nyolc lepattanót jegyzett, triplát azonban nem dobott, ami legutóbb 157 mérkőzéssel ezelőtt…
nov. 5
7:48
Férfi kosár Euroliga: Hanga Ádám pontjai nem hiányoztak (She)
A férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának ötödik fordulójában Hanga Ádám csapata, a Baskonia idegenben 70–63-ra legyőzte a Crvena zvezdát, így 3–2-es mutatóval jelenleg a nyolcadik helyen áll. A magyar válogatott kiválósága 27 percet töltött a pályán, ám ezúttal nem talált a gyűrűbe.
nov. 5
8:06
Vb 2018: Falcao egy év után ismét válogatott kerettag (She)
Behívták a kolumbiai válogatottba Radamel Falcaót, az AS Monaco támadóját, aki legutóbb 2015. október 13-án, Uruguay ellen lépett pályára a nemzeti együttesben.
nov. 5
8:24
NHL: történelmi győzelem, 10–0-ra elintézték a listavezetőt (She)
A listavezető Montreal Canadiens 10–0-ra kikapott a Columbus Blue Jackets otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
nov. 5
9:00
Futsal NB I: megvan a Fradi első sikere – nem is akármilyen (She)
A futsal NB I 7. fordulójának nyitó mérkőzésén megszerezte szezonbeli első győzelmét a Ferencváros, 9–1-re megverte a szintén újonc Bőnyt.
nov. 5
9:06
Darts: A Varázslóval, a Haverral és Big Bennel támadunk (Agroinform)
A World Series of Darts nagydöntőjének nyitónapján három tippel indulunk harcba a bukmékerek ellen.
nov. 5
9:15
Úszás: Készen álltam kimondani, ennyi volt – Hosszú Katinka (She)
Nem és nem áll le: miután ötödik alkalommal is megnyerte a rövid pályás világkupa-sorozat összetett versenyét, a magyar rövid pályás országos bajnokság minden egyéni számában rajtkőre lép Hosszú Katinka Százhalombattán.
nov. 5
9:17
Kép: CR olyan bizarr képet töltött fel, azonnal szétszedték a trollok (She)
Cristiano Ronaldo közösségi oldalain nem ritka, hogy olyan képek jelennek meg, amelyek megosztják a szurkolókat. Most azonban a szokásosnál is bizarrabb fotót töltött fel Twitterre a portugál, ami összekovácsolta a trollhadsereget.
nov. 5
9:33
Arsenal: Özil sokat fejlődött, Bergkamp nyomdokaiba léphet Wenger szerint (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere, Arsene Wenger úgy véli, Mesut Özil képes lehet olyan befolyással lenni az Arsenal történelmére, mint korábban Dennis Bergkamp.
nov. 5
9:35
MTK: a betonfal? Torghelle elmondta, hogy lett monoklija (She)
A hét közben a TrollFoci találgatta, hogyan lett monokli Torghelle Sándor szeme alatt, az MTK labdarúgója a Nemzeti Sportnak elárulta az igazságot.
nov. 5
9:42
Sportfogadás: Premier League és NB I-es meccsekkel nyernénk (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
nov. 5
10:09
F1: „Amit nem tudsz megoldani pénzzel, oldd meg több pénzzel” – itt az élő példa (She)
A Williams frissen igazolt 18 éves pilótája, Lance Stroll eddigi eredményeivel indokolja, hogy helye van a legjobbak között, ám egyre több részlet lát napvilágot korábbi sikerei hátteréről. Apja vagyona az egész pályafutását meghatározta.
nov. 5
10:15
Párizs Masters: Egy lépésre Murray a világelsőségtől (Agroinform)
Cilic-Isner és Raonic-Murray elődöntőket rendeznek szombat délután Párizsban, a szezon utolsó Masters-viadalán.
nov. 5
10:51
Premier League: Ismét rangadóra készül a Chelsea (Agroinform)
Antonio Conte együttese az Evertont látja vendégül szombat kora este a Stamford Bridge-en. PL előzetes.
nov. 5
11:27
NB I: Sima meccs vár a Videotonra (Agroinform)
A székesfehérvári csapat az újonc Gyirmót együttesét fogadja szombat délután a Pancho Arénában.
nov. 5
11:54
Tenisz: Kvitová és Szvitolina vívja a Bajnokok Tornája döntőjét (She)
Elsőként a cseh Petra Kvitová jutott be a Bajnokok Tornája szezonzáró női tenisztorna döntőjébe, miután 66 perc alatt, két sima szettben (6:2, 6:2) legyőzte a kínai Csang Suajt.
nov. 5
11:56
DVTK: „lélegzetelállító” videó a stadion búcsúmeccséről (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen búcsúzott el a stadionjától, a DVTK Tv pedig – mint írják – „lélegzetelállító” videót készített egy drónnal, „hogy évek múltán az unokáinknak is meg tudjuk mutatni, milyen volt a szentély, ahol annyi megható és oly sok felejthetetlen pillanatot éltünk át együtt”.
nov. 5
12:12
Kép: átszínezték Chicago folyóját a Cubs sikere után! (She)
Chicagóban megadták a módját a World Series-siker megünneplésének. A 108 év után újra bajnok Chicago Cubs szurkolói pénteken az utcákra vonulva folytatták a bulit, ahol az első becslések szerint több mint 5 millió ember ünnepelt!
nov. 5
12:19
NB I: Honvéd-Diósgyőr? Erre kell fogadni! (Agroinform)
A felek legutóbbi hét, Bozsik Stadionban lejátszott mérkőzésén simán ült ez a tipp.
nov. 5
12:30
DVTK: a válogatott meccsek hetén szlovák csapattal játszanak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK november 11-én, pénteken 11 órától felkészülési mérkőzést játszik a tizenkét csapatos szlovák bajnokság 11. helyén álló Tatran Presovval – adta hírül a diósgyőri klub hivatalos honlapja.
nov. 5
12:48
Jégkorong Mol Liga: leváltották a Debrecen edzőjét (She)
Menesztették Jevgenyij Muhint, a jégkorong Mol Ligában szereplő Debrecen orosz vezetőedzőjét, és helyére a kanadai Jason Morgant nevezték ki.
nov. 5
13:06
Videó: a kapus olyat bénázott, azonnal világhírnévre tört (She)
Leon ter Wielen úgy lett világhírű egyetlen mozdulattal, ahogy egyetlen kapus sem szeretne. A holland másodosztályú Fortuna Sittard 28 esztendős kapuvédője a De Graafschap elleni, 5–0-ra elveszített találkozón olyan gólt hozott össze, amit tényleg nehéz megmagyarázni a meccs után.
nov. 5
13:24
Női kézi BL: a halál csókja – videón Kiss Éva parádéja (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC parádés második félidei játékával 33–25-re kiütötte a címvédő CSM Bucuresti-et. A magyar csapatban kiemelkedő teljesítményt nyújtott a szenzációsan védő Kiss Éva, akinek a bravúrjaiból az EHF Tv válogatást készített.
nov. 5
13:26
Vasas: külföldön is téma az Oenning-csapat mesés története (She)
A redbulletin.com osztrák kiadása hosszabb cikkben foglalkozott a labdarúgó NB I listavezetőjével, a „magyar Leicesterrel”, a Vasassal és annak német vezetőedzőjével, Michael Oenninggel.
nov. 5
13:30
NB I: Itt az ideje elindulnia a Lokomotívnak (Agroinform)
A Debrecen előtt ismételten egy nyerhető mérkőzés áll, Pintér Attila legénysége látogat a Nagyerdőbe.
nov. 5
13:42
Rp. gyorskorcsolya-vk: két magyar csúcs a pénteki napon (She)
Két magyar csúcs is született a rövid pályás gyorskorcsolyázók calgaryi világkuparajtjának pénteki selejtezőiben: Liu Shaolin Sándor 1500, míg Jászapáti Petra 500 méteres döntötte meg az országos rekordot.
nov. 5
14:00
Fotó: börtönbe mehet a Playboy-modell ezért az edzőtermi képért! (She)
Dani Mathers képéből óriási balhé lett az Egyesült Államokban. A Playboy-modell kirakott egy képet a Snapchatre, melyen az edzőteremben zuhanyzó, 70 éves hölgy látható. Rendőrségi ügy lett belőle.
nov. 5
14:02
Úszás: Hosszút kizárták 50 gyorson, nem lesz csúcsdöntés (She)
Hosszú Katinkát kizárták délelőtt az országos bajnokságon az 50 méteres gyorsúszás előfutamában szabálytalan rajt miatt, így már biztosan nem dönti meg a csúcsot. A háromszoros olimpiai bajnok érthetően csalódott a döntést követően. Mint ismert, Hosszú Katinka az első két napon 11 számból 11-ben diadalmaskodott, de így már biztosan nem lesz meg neki a 17/17-es mérleg.
nov. 5
14:24
Jégkorong: A döntőért játszik jégkorong-válogatottunk! (Agroinform)
A Hokihét keretén belül szombaton Dániával mérkőzik meg a magyar jégkorong-válogatott a Tüskecsarnokban.
nov. 5
14:33
Lengyelország: Kádár Tamás kiváló védőjátékát dicsérik (She)
Kádár Tamás nagyszerű teljesítményével járult hozzá a Lech Poznan fölényes pénteki győzelméhez – írja a lengyel élvonal 15. fordulójában 5–0-ra győző együttes a honlapján.
nov. 5
15:09
La Liga: a 30. lövés hozta meg az első gólt; öngól volt a válasz (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójában a Granada otthon 1–1-es döntetlent játszott a Deportivo La Corunával.
nov. 5
15:11
NB I: Böde visszatér a Fradiba – 15.30-as kezdőcsapatok (She)
Íme, a 15.30-tól kezdődő mérkőzések kezdőcsapatai!
nov. 5
15:19
Serie A: Újabb rangadót bukhat a Napoli (Agroinform)
Hiába az elmúlt évek biztató eredményei, a Napoli még otthon sem feltétlenül favorit a Lazio ellen.
nov. 5
15:27
NB I: Ferencváros–Paks – élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 5
15:29
NB I: Videoton–Gyirmót – élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Gyirmót találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 5
15:31
NB I: DVSC–Mezőkövesd – élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 5
15:33
NB I: Haladás–MTK – élőben az NSO-n! (She)
Haladás–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 5
15:35
NB I: Honvéd–DVTK – élőben az NSO-n! (She)
Honvéd–DVTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 5
15:37
F1: A versenybírók kettős mércével mérnek – Verstappen (She)
Max Verstappen úgy gondolja, hogy nem hoztak igazságos döntést a versenybírók, amikor a Mexikói Nagydíj leintését követően elvették a harmadik helyét, hiszen szerinte ugyanazt tette, mint Lewis Hamilton az első körben, akit azonban nem büntettek meg.
nov. 5
15:45
Hertha: Kivágom a tabellát, berakom a fagyasztóba, aztán… – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője nagyon elégedett volt együttesével, és a berliniek szurkolóival is a Borussia Mönchengladbach elleni találkozót követően. És elsütött egy „Dárdai-klasszikust” is a magyar tréner.
nov. 5
15:47
Tenisz: Raonic visszalépett, Murray az új világelső! (She)
Andy Murray meccs nélkül jutott tovább a párizsi férfi tenisztorna elődöntőjéből, miután a 4. kiemelt Milos Raonic visszalépett. A brit játékos a döntőbe jutásával – és Novak Djokovics negyeddöntőbeli vereségével – hétfőtől átveszi a vezetést a világranglistán!
nov. 5
16:03
MK: jogosulatlanul szerepelt a játékos, kizárhatják a Soroksárt? (She)
Bár az NB II-es Soroksár legyőzte a megyei I. osztályú Ménfőcsanakot a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában, előfordulhat, hogy az MLSZ kizárja a másodosztályú együttest.
nov. 5
16:05
Női kézi NB I: 37 dunaújvárosi gól a kisvárdai kapuban (She)
A női kézilabda NB I 8. fordulójának nyitó mérkőzésén az EHF-kupa-győztes Dunaújváros a kilencgólos Kovács Anna vezérletéven 37–28-ra nyert Kisvárdán. A vendégek az első és a második félidő elején is faképnél hagyták ellenfelüket, így a házigazda hiába próbált kapaszkodni.
nov. 5
16:19
Női kézi: láthatjuk-e még győri mezben Heidi Lökét? (She)
Norvégiában is meglepetésként ért mindenkit Heidi Löke pénteki bejelentése. Mint ismert, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának világklasszis beállójáról egy órával a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtt adták hírül, hogy ismét gyereket vár, így többet már nem lép pályára ebben a szezonban. Nagy kérdés, hogy láthatjuk-e még győri mezben, ugyanis 2017 nyarán lejár a szerződése.
nov. 5
16:21
Videó: Nagy Ádám csapattársa olyat tekert, hogy ihaj (She)
Erick Pulgar, az olasz élvonalbeli Bologna chilei labdarúgója az Instagram-oldalán mutatta meg, miként tudja megcsavarni a labdát. Íme!
nov. 5
16:36
Kajak-kenu: Simon Miklós lesz Vad Ninetta edzője (She)
A Nagy-Britanniából tíz év után hazatérő Simon Miklós lesz az edzője Vad Ninettának, a Vasas SC négyszeres világbajnok kajakozójának.

Keresés