2016. november 23. szerda

nov. 23
0:03
NS: Lejárt Gyárfás ideje?; Ki viszi el a balhét a MOB-ban? – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
nov. 23
7:06
NBA: Westbrook ismét remekelt, de a Lakersé a rangadó (She)
Hiába szórt 35 pontot Jimmy Butler, a Chicago Bulls nem bírt a Denver Nuggetsszel az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Az Atlanta Hawks hazai pályán botlott a New Orleans Pelicans ellen, míg a New York Knicks a Portland Trail Blazerst győzte le. A nap talán legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóján a Los Angeles Lakers nyert az Oklahoma City…
nov. 23
7:08
NHL: eldőlt, mi lesz az új, Las Vegas-i csapat neve (She)
Öt mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A St. Louis a Bostont, a Carolina a Torontót, a Philadelphia a Floridát, az Ottawa pedig a Montrealt győzte le. A New York Islanders szétlövésben nyert az Anaheim ellen, így mind az öt találkozón a vendégcsapat diadalmaskodott.
nov. 23
7:42
Arsenal: lecsapnának a liga legrosszabbul fizetett játékosára (She)
Josh Tymon, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Hull City játékosa iránt élénken érdeklődik az Arsenal.
nov. 23
8:00
NB I: Karakóé a Fradi–Gyirmót; Kassai „pihen” – bíróküldés (She)
Karakó Ferenc vezeti a Ferencváros–Gyirmót összecsapást a labdarúgó NB I 17. fordulójában, míg a Vasas kispesti vendégjátékán Iványi Zoltán fújja majd a sípot. Kassai Viktor ezúttal nem kapott mérkőzést.
nov. 23
8:19
Bayern: nem akárki szeretné megnyerni Hummels mezét (She)
Játékot hirdetett a hivatalos Facebook-oldalán a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München. Aki egy dedikált Mats Hummels-mezt szeretne nyerni, nem kell mást tennie, mint a #MiaSanMia kifejezést odaírnia a poszt alá.
nov. 23
8:20
Snooker: Kalandozás a biztos tippek földjén - UK-Championship-kombi, II. rész (Agroinform)
Háromrészes kombi-sorozattal készültünk az Egyesült Királyság Bajnokságára, melynek most a második felvonása következik.
nov. 23
9:12
FTC: „Jovának sem könnyű, a pályán szeretne bizonyítani” (She)
Mint ismert, Jova Leventét a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetői felmentették az edzések látogatása alól a szórakozóhelyi incidensét követően. Paunoch Péter, a kapus menedzsere elmondta, a mellőzött játékos nem viseli könnyen a történteket, és eltökélt célja, hogy a pályán bizonyítson.
nov. 23
9:12
Sportfogadás Suli: Egy bukott tipp margójára... (Agroinform)
Ritka az az eset, hogy valakit elégedettséggel töltsön el egy vesztes tipp is, ám ezekből is lehet építkezni!
nov. 23
9:30
MLS: Didier Drogba bejelentést tett a jövőjét illetően (She)
Didier Drogba, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Montreal Impact játékosa bejelentette, a következő szezontól már biztosan nem a kanadai csapatnál futballozik.
nov. 23
9:48
BL: „Hihetetlen meccs” – Nikolics büszke a Legiára (She)
Amióta Bajnokok Ligájának hívják az első számú európai kupasorozatot, egyetlen mérkőzésen sem született 12 gól – egészen keddig, amikor a Borussia Dortmund hazai pályán 8–4-re megverte a Legia Warszawát a 2016–2017-es szezon csoportkörének ötödik fordulójában. A varsói csapat negyedik góljának szerzője, a magyar válogatott Nikolics Nemanja a meccset követően büszkén posztolt a Facebook-…
nov. 23
10:06
Nápoly: Higuaín miatt valóban 1 euró volt a pizza (She)
Gonzalo Higuaín, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus támadója nyáron szerződött Nápolyból Torinóba. A Napoli szurkolói valószínűleg ezt soha nem fogják megbocsátani neki, az egyik helyi pizzéria tulajdonosa még akkor tette közhírré, hogy az argentin első sérülésekor 1 euróért adja majd a margheritát. Nos, Higuaín megsérült, a tulaj pedig betartotta az ígéretét.
nov. 23
10:24
Kosárlabda: Valamennyi magyar csapatra nehéz mérkőzés vár (Agroinform)
Az Olaj Törökországban lép pályára a BL-ben, a Körmend a Groningent fogadja, míg a Sopron Portóba látogat a FIBA EC-ban.
nov. 23
10:42
F1: „Nicót többre tartom annál, hogy piszkos módon játsszon” (She)
Lewis Hamilton szerint Nico Rosberg sportszerűen fog versenyezni az idényzáró Abu-dzabi Nagydíjon, amelyre a német a vb esélyeseként érkezik. Bár Rosbergnek elég lenne „elintéznie”, hogy Hamilton ne kerüljön az első négybe, az angol szerint tiszta csata lesz.
nov. 23
10:42
1 eurós pizzát ért Higuaín sérülése (Agroinform)
Betartotta az ígéretét a nápolyi ételbár, az argentin támadó sérülését követően valóban 1 euróért adták a pizzát 48 órán keresztül. Mint arról mi is beszámoltunk, a nagy vihart kavaró transzfer után annyira meggyűlölte Nápoly az egykori közönségkedvencet, hogy az egyik ételbár tulajdonosa megígérte, amikor Higuaín először megsérül, akciós pizzát kínálnak majd a vásárlóknak. Mivel Pipita nem lépett…
nov. 23
11:00
Kép: mindenki a Bundesliga magyarját figyelte az edzésen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Darmstadt hivatalos Twitter-oldala képet közölt a csapat szerdai edzéséről. Volt, aki csak tátott szájjal tudta figyelni a magyar válogatott Kleinheisler László mozdulatait.
nov. 23
11:15
Vízilabda: A Szolnok visszavágna az OSC-nek (Agroinform)
Ahogyan kedden a B-csoportban, úgy szerdán az A-csoportban is a csoportelsőségről dönt a forduló rangadója.
nov. 23
11:51
Hertha: Dárdai játékosa lett az év legjobbja hazájában (She)
A Hertha BSC kapusát, Rune Jarsteint választották meg az év legjobb labdarúgójának Norvégiában.
nov. 23
12:09
Bajnokok Ligája: Csoportdöntő és kiütéses győzelem vár ránk szerda este (Agroinform)
A Napoli simán lezúzhatja az ukránokat, ám a Besikta-Benfica találkozó hatalmas téttel bír.
nov. 23
12:27
FTC: Kezd egyre viccesebb lenni a történet… – Jova (She)
Mint ismert, Jova Leventét a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetői felmentették az edzések látogatása alól a szórakozóhelyi incidensét követően. A 24 esztendős kapus a Facebook-oldalán reagált a vele kapcsolatos hírekre. Jova közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.
nov. 23
13:03
BL: nincsenek szavak a Real sorozatára; megy a Tottenham szívatása (She)
A Bajnokok Ligája 2016–2017-es szezonja során is rendszeresen jelentkezünk az érdekességeket taglaló cikkeinkkel. A keddi játéknap után górcső alá vesszük Nikolics Nemanjáék elképesztő dortmundi vendégjátékát, szemezgetünk kicsit a Real Madrid félelmetes veretlenségi sorozatával, valamint foglalkozunk az angol bajnok Leicester City kiváló debütálásával. Íme, a BL-legek!
nov. 23
13:03
Úszás: Gyárfás Tamás beperli az olimpiai bajnok úszót! (Agroinform)
A Magyar Úszó Szövetség elnöke beperli az olimpia bajnok Szabó Józsefet rágalmazás miatt.
nov. 23
13:05
Kép: lebukott, vele randizik Cristiano Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid portugál sztárja nemrég szakított Desiré Cordero Ferrerrel. A jelek szerint a támadó nem sokáig volt egyedül, most Georgina Rodríguez társaságában kapták lencsevégre.
nov. 23
13:19
FTC: a klub fegyelmi eljárást indított Jova Levente ügyében (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros fegyelmi eljárást indított az edzéslátogatás alól felmentett Jova Levente ügyében. A klub hivatalos honlapján megjelentetett közleményt tartalmi változtatás nélkül közöljük.
nov. 23
13:54
Válogatott: Rutin nélkül nincs előrelépés – Bernd Storck (She)
Folytatjuk a magyar labdarúgó-válogatott 2016-os évének összegzését. A múlt héten, a svédek elleni mérkőzés után már jelentkeztünk egy statisztikai összefoglalóval, majd Bernd Storck szövetségi kapitány Nemzeti Sportnak adott értékelése első részéből szemezgettünk. A szerdai számban a német szakember a fiatalok bevetéséről beszélt.
nov. 23
13:54
Bajnokok Ligája: Ez jó tippnek tűnik a Barcelona meccsére (Agroinform)
Skóciában harcolhatja ki a továbbjutást a Bajnokok Ligája csoportköréből a Barcelona.
nov. 23
14:12
Magyar foci: A Fradi és Jova is megszólalt a nőverés ügyében (Agroinform)
Kivizsgálják a kapus ügyét, valószínűleg többet már nem fog a Fradiban védeni.
nov. 23
14:30
Nemzetközi foci: BL-meccsen is csapata ellen fogadott a belga védő (Agroinform)
Az Anderlecht védője egyike azon játékosoknak, akiket eltiltottak illegális sportfogadásért. Olcsón megúszták.
nov. 23
14:48
Jova Levente megszólalt! (Agroinform)
A verekedés miatt a Ferencváros csapatától kirúgott kapus, Jova Levente nem kíván magyarázkodni és kreált történetekre reagálni. Az alábbiakban a Facebookon közzétett postját olvashatjátok: “Kedves ismerőseim. Az elmúlt napokban megjelent cikkekre szeretnék reagálni,… Elsősorban szeretnék mindenkitől elnézést kérni akiknek valamilyen formában bármilyen kellemetlenséget okoztam! Azok az emberek…
nov. 23
15:06
Barcelona: Neymarra két év börtönbüntetést kért az ügyészség (She)
A spanyol államügyészség kétéves börtönbüntetést és tízmillió eurós pénzbírságot kér Neymarra, az FC Barcelona brazil labdarúgójára.
nov. 23
15:24
Sportfogadás: Így fogadják az Arsenal-PSG meccset (Agroinform)
A fogadók és játékosaink szerint is az utolsó fordulóban dől el az A-csoport első helye.
nov. 23
15:42
BL: „Örülök, és büszke vagyok” – Nikolics mérföldkőhöz érkezett (She)
Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa magyar válogatott támadója a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen megszerezte az 50. gólját a varsói csapat színeiben. A 28 esztendős csatár kevesebb mint másfél év alatt, 82 meccsen jutott el a félszázas mérföldkőig.
nov. 23
15:44
NB II: új utánpótlás szakmai igazgató a Szeged 2011-nél (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011-Grosics Akadémia új utánpótlás szakmai igazgatót nevezett ki Őze Tibor személyében, aki azt a feladatot kapta, hogy az ország legjobb akadémiái közé vezesse a klubot.
nov. 23
16:00
Tenisz: Biztos ekkora favorit a budapesti tini? (Agroinform)
Szerda este Stollár Fanny a britek tehetségével, Katie Swannel néz farkasszemet a honolului torna első fordulójában.
nov. 23
16:51
NB III: nyert a Szentlőrinc, zsinórban ötödször kapott ki a Sárvár (She)
Elhalasztott mérkőzéseket pótoltak a labdarúgó NB III 15. fordulójából. A Középcsoportban a Szentlőrinc gólokban gazdag mérkőzésen 3–2-re legyőzte a Dunaújvárost, míg a Nyugati csoportban a Gyirmót FC-Győr II hazai pályán 1–0-ra nyert a Sárvár ellen.
nov. 23
16:51
NHL: Itt a liga új csapata, az Arany Lovagok! (Agroinform)
Utoljára 2000-ben volt létszámbővítés a ligában, 2017-től viszont újra páratlan számú csapat játszik az NHL-ben.
nov. 23
17:09
Real Madrid: a kulcsember kihagyja az el Clásicót (She)
Gareth Bale, a Real Madrid walesi játékosa bokasérülés miatt kihagyja a jövő szombati el Clásicót.
nov. 23
17:11
Videó: Forlán passzából Vadócz a kapuba bombázott (She)
Gyönyörű gólt lőtt Vadócz Krisztián, a Mumbai City FC játékosa a Chennaiyin FC elleni indiai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Légiósunk a 2010-es vb aranylabdása, az uruguayi Diego Forlán passzát váltotta gólra.
nov. 23
17:45
Nemzetközi foci: Ronaldónak még Portugáliában is vannak ellenségei, akik Messit éltetik (Agroinform)
A volt válogatott szélső szerint tipikusan portugál dolog, hogy mennyien utálják odahaza a legnagyobb csillagot.
nov. 23
18:19
Újpest: válaszlevelet írt a stadiont felújító cég (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos oldalán tette közzé a Mester-Építő Kft. nyilatkozatát, amelyet a klubnak levélben küldött el a cég ügyvédi irodája.
nov. 23
18:19
Tippjáték: Amerika legnépszerűbb játéka a Hatháromra is megérkezett! (Agroinform)
Vadiúj tippjáték debütál a Hathármon: az USA-ban méltán népszerű ágrajzos játékban értékes nyeremények találnak gazdára.
nov. 23
18:21
Vb 2018: a FIFA elnöke alkalmazná a videobírót (She)
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke már a 2018-as oroszországi világbajnokságon alkalmazná a videobírót.
nov. 23
19:30
BL: óriási kapufasorozat előzte meg a Benfica gólját – videó (She)
Érdekes gólt szerzett a Benfica a Besiktas ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda kora esti meccsén. Ljubomir Fejsza találatával a portugálok már 3–0-ra vezettek.
nov. 23
19:30
Spanyol foci: Két év börtönt kaphat a Barcelona sztárja (Agroinform)
A spanyol államügyészség kétéves börtönbüntetést és tízmillió eurós pénzbírságot szabna ki Neymarra.
nov. 23
20:42
BL: Arsenal–PSG rangadó – élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a játéknap rangadóján az Arsenal a PSG-t fogadja, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 23
20:44
Jégkorong MK: az Újpest 6–3-as vereséget mért a Fradira (She)
A Dunaújváros a Hokiklub Budapest, az Újpest pedig az ősi rivális Ferencváros ellen tartotta otthon a három pontot a jégkorong Magyar Kupa szerdai, 4. fordulójában.
nov. 23
22:45
BL, A-csoport: ismét ikszelt egymással az Arsenal és a PSG (She)
Fordulatos, izgalmas mérkőzésen ikszelt egymással az Arsenal és a PSG a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, és mindkét csapat egy-egy öngóllal segítette ellenfelét. Az A-csoport másik mérkőzésén nem bírt egymással a Basel és a Ludogorec sem.
nov. 23
22:47
BL, C-csoport: csoportelső a Barca, továbbjutott a Man. City is (She)
A Bajnokok Ligája 5. fordulójában a Barcelona Lionel Messi duplájával 2–0-ra legyőzte a Celticet Skóciában, míg a Mönchengladbach odahaza 1–1-es döntetlent játszott a Manchester Cityvel. Ezzel a katalán együttes a csoport élén végzett, Pep Guardiola együttese pedig másodikként jutott be a nyolcaddöntőbe. Az Európa-ligában a német csapat folytathatja, a Celtic pedig kiesett, búcsúzik Európától.
nov. 23
22:49
BL, D-csoport: az Atlético a PSV legyőzésével csoportelső (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata 2–0-ra győzött hazai pályán a PSV ellen, ezzel biztosította csoportelsőségét a D jelű kvartettben, amelyből a Bayern München jut tovább másodikként.

Keresés