2016. november 17. csütörtök

nov. 17
0:12
Csütörtöki sportműsor: Löwen–Vardar rangadó a képernyőn (She)
Csütörtökön újabb mérkőzést játszanak a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Mol-Pick Szeged csoportjában, a Löwen–Vardar Szkopje rangadót a televízión keresztül élvezhetjük. Íme, a mai sportműsor.
nov. 17
7:54
Úszás: „A szövetség nem tekint egyenrangú partnerként a versenyzőkre” (She)
Közvetetten újabb neves magyar úszó formált véleményt a sportágban uralkodó helyzetről, amelyet elsőként Hosszú Katinka kritizált meg nyilvánosan két nappal ezelőtt. A rövid pályás világ- és Európa-bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok Bernek Péter menedzsmentje a következő Facebook-bejegyzését hozta nyilvánosságra.
nov. 17
8:12
Női kosár: Krivacsevics szerződést bontott a Salamancával (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott egyik meghatározó játékosa, Krivacsevics Tijana közös megegyezéssel szerződést bontott spanyol klubjával, a salamancai Perfumerías Avenidával.
nov. 17
8:30
NBA: kikapott a Cleveland; Curry és Durant 65 pontot dobott (She)
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) szerda játéknapján a LeBron James nélkül felálló, címvédő Cleveland Cavaliers 103–93-as vereséget szenvedett az Indiana Pacers otthonában. A Golden State Warriros hat ponttal volt jobb a Toronto Raptorsnál, Steph Curry és Kevin Durant összesen 65 pontot dobott (35+30). Az Oklahoma City Thunder a hajrában biztosította be győzelmét a Houston Rockets…
nov. 17
8:32
NHL: az 5 pontos Bäckström vezérletével a Capitals kiütötte a Penguinst (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Washington Capitals 7–1-re legyőzte a Pittsburgh Penguinst. A fővárosiaknál a svéd Lars Nicklas Bäckström két gólt és három gólpasszt jegyzett.
nov. 17
9:24
FTC: Gera arccsontja eltört az Andorra elleni meccsen – sajtóhír (She)
Gera Zoltán, a Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása nem úszta meg súlyosabb sérülés nélkül a Magyarország–Andorra vb-selejtezőt.
nov. 17
9:26
Hertha: Dárdainak hirtelen luxusproblémái lettek (She)
Épségben visszaérkeztek a játékosok a válogatott szereplésből, Valentin Stocker eltiltása lejárt, felépült Sebastian Langkamp, Marvin Plattenhardt és Fabian Lustenberger, ráadásul ismét a csapattal edz Vladimír Darida – Dárdai Pálnak, a Hertha BSC vezetőedzőjének sokkal bővebb a „választéka", mint az elmúlt hetekben.
nov. 17
9:27
Kosárlabda: Az utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Sopron (Agroinform)
A soproni csapat az Antwerp Giants együttesét fogadja, a FIBA Euro Cup csoportkörének ötödik fordulójában.
nov. 17
9:28
NB I: Kenesei Krisztián dobogóra várja a Vasast (She)
Kenesei Krisztián szerint az NB I-es szezon végéig is kitarthat a listavezető Vasas lendülete. A 29-szeres válogatott támadó – aki az NB III-as III. kerület játékosaként jelenleg is aktív – utolsó élvonalbeli klubja a Vasas volt, ahonnan januárban az új edző, Michael Oenning érkezésével kellett távoznia.
nov. 17
10:00
Labdarúgás: az Év csapata lehet a Real, a Leicester vagy a Legia (She)
A Globe Soccer Awards választáson nyilvánosságra hozták a listákat, ahonnan majd a győztesek kikerülnek. A kluboknál a BL-győztes Real Madrid, az El-címét ismét megvédő Sevilla, az óriási meglepetésre angol bajnoki trófeához jutó Leicester City, a norvég Molde, valamint a Nikolics Nemanját foglalkoztató lengyel bajnok, 21 év után ismét BL-főtáblás Legia van versenyben.
nov. 17
10:03
Tenisz-vb: Ki-ki meccs dönt a továbbjutóról (Agroinform)
Milos Raonic és Dominic Thiem összecsapásán a győztes bejut a legjobb négy közé Londonban, az ATP-világbajnokságon.
nov. 17
10:18
Kép: új játékos a FIFA 18-ban? Dortmundban örömünnep lenne (She)
A kilencszeres olimpiai bajnok atlétáról, Usain Boltról köztudomású, hogy óriási futballrajongó, és mint korábban mondta, szívesen kipróbálná magát bárhol, ahol számítanának rá. Kedvenc csapatánál, a Manchester Unitednél erre még nem került sor, a 2017-ben az atlétikától visszavonuló sztár jövőre azonban néhány edzésen részt vesz a Borussia Dortmundnál. A híreken felbuzdulva a labdarúgással…
nov. 17
10:36
Női kosár Eb-sel.: „Muszáj győznünk Portugália ellen!” (She)
Fegyverneky Zsófia szerint a magyar női kosárlabda-válogatott tagjai nagyon jó hangulatban és kondícióban várják a portugálok elleni, szombati pécsi Európa-bajnoki selejtezőt, amelyen úgy érzi, muszáj győzniük.
nov. 17
10:54
Úszás: a kapitány szerint kizárt, hogy Hosszú országot váltana (She)
„Kizárt dolognak tartom” – mondta Hargitay András a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában arra a kérdésre, miszerint elképzelhetőnek tartja-e, hogy Hosszú Katinka ne magyar színekben versenyezzen.
nov. 17
10:54
Nemzetközi foci: A Real Madrid támadójának sérülése miatt balhé lehet (Agroinform)
Álvaro Morata legalább egy hónapig harcképtelen lesz, emiatt pedig a Real Madrid nekiment a spanyol válogatottnak.
nov. 17
11:12
Real Madrid: így emlékezett meg Puskásról a klub – videó (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid sem feledkezett meg Puskás Ferencről, aki tíz éve ezen a napon hunyt el. Íme, a valaha volt legjobb magyar futballista korábbi klubjának megemlékező videója!
nov. 17
11:14
Atlético: csapattársa szerint Griezmann játszhat a madridi derbin (She)
A La Ligában szereplő Atlético Madrid védője, Juanfran szerint a sérüléssel bajlódó Antoine Griezmann pályára léphet a Real Madrid elleni szombati mérkőzésen.
nov. 17
11:16
Úszás: Csatlakozunk Katka és Dani kijelentéseihez – Verrasztóék (She)
Verrasztó Evelyn és Dávid közleményt juttatott el a Nemzeti Sport szerkesztőségébe. A téma természetesen a Hosszú Katinka kontra Gyárfás Tamás ügy. Mint ismert, háromszoros olimpiai bajnokunk lemondásra szólította föl a Magyar Úszószövetség elnökét. Verrasztóék közleményét változtatás nélkül közöljük.
nov. 17
11:18
Videó: a válogatott kapus tökélyre fejlesztette az őrületet (She)
Egyre több sportcsapat állt már bele az utóbbi hetek egyik legnagyobb őrületébe, a Mannequin Challenge-be. Naponta születnek a kreatívabbnál kreatívabb „szoborcsoportok”, de az angol labdarúgó-válogatott kapusa, Joe Hart egészen egyedi megoldásánál talán nincs is jobb. A Torino játékosa a spanyolok elleni felkészülési mérkőzésen csapata első góljánál dermedt meg.
nov. 17
11:30
Arsenal: Wenger megerősítette, egy hónapra kidőlt az alapember (She)
Arsene Wenger, az angol labdarúgás élvonalában negyedik helyen álló Arsenal francia menedzsere elmondta, Héctor Bellerín, az együttes spanyol jobbhátvédje négy hétig nem léphet pályára bokasérülés miatt.
nov. 17
11:30
Francia foci: Egyre divatosabb a helikopterezés, Balotelli is beígért egyet (Agroinform)
Balotelli beismerte, tárgyalásban állt a Juventusszal is, ám már nem gondol arra, hogy visszatér Itáliába.
nov. 17
11:32
Vb 2018: Bolívia küzd az elvett pontjaiért (She)
A Bolíviai Labdarúgó-szövetség (FBF) igyekszik visszaszerezni a válogatottól elvett világbajnoki selejtezős pontokat.
nov. 17
11:48
Jégkorong: Felfigyeltek a magyar játékosokra – Vas Márton (She)
Vas Márton 21 év, 175 válogatottság, 20 világbajnokság után köszönt el a magyar válogatottól. A valaha volt egyik legjobb magyar jégkorongozót testvérei társaságában, a Magyarország–Dánia mérkőzés után ünnepélyes keretek között búcsúztatták el.
nov. 17
11:50
Légiósok: Balogh Norbert elköszönhetett a gyógytornásztól (She)
A Palermo sérüléssel bajlódó magyar labdarúgója, Balogh Norbert egészségi állapota javult: a palermocalcio.it klubhonlap beszámolója szerint már külön munkát végezhet, és fokozottan kapja edzésen a terhelést.
nov. 17
11:52
Gyász: mindössze 44 évesen elhunyt a vb-negyeddöntős román játékos (She)
Negyvennégy éves korában elhunyt Daniel Prodan, korábbi román válogatott labdarúgó.
nov. 17
12:06
Real: Felérnek a vb-döntő elvesztésével – Roberto Carlos (She)
A Real Madrid korábbi kiváló balhátvédje, Roberto Carlos a közelgő rangadók kapcsán elmondta, véleménye szerint egy Atlético Madridtól vagy Barcelonától elszenvedett vereség olyan, mintha világbajnoki döntőt veszítene el egy csapat.
nov. 17
12:24
NB III: ekkor pótolják az elmaradt bajnokikat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozta öt elmaradt NB III-as bajnoki mérkőzés új kezdési időpontját.
nov. 17
12:24
NFL: Hatalmas meglepetésre végleg kieshet a tavalyi döntős (Agroinform)
Ha a Carolina Panthers kikap a New Orleans Saintstől, már számolgatniuk is felesleges lesz.
nov. 17
13:00
Úszás: Gyárfásék konkrétumokat várnak a versenyzőktől (She)
A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) vezetése konkrétan szeretné tudni, hogy az úszással kapcsolatosan milyen gondjaik vannak a versenyzőknek.
nov. 17
13:00
Úszás: Tetőzik a botrány Hosszú Katinkáék körül, egyre többen kritizálják a szövetséget (Agroinform)
Az elmúlt órákban több úszó is felemelte a szavát a lehetetlen körülmények és az elmaradozó anyagi támogatás okán.
nov. 17
13:02
Videó: megszületett a legdögösebb Mannequin Challenge! (She)
Bradley Martyn testépítő megoldotta, hogy felesleges legyen innentől Mannequin Challenge-videókat néznünk. Nincs mit tenni, megnyerték ezt a „játékot”.
nov. 17
13:04
Kép: a herceg barátnője játssza Vardy feleségét? (She)
Mint arról beszámoltunk, hamarosan film készül a Leicester City angol válogatott támadójáról, Jamie Vardyról. A csatár, akinek kiemelt szerepe volt abban, hogy a „rókák” az előző szezonban óriási meglepetésre megnyerték az angol bajnokságot, a népszerű brit színészt, korábbi labdarúgót, Vinnie Jonest szeretné a főszerepben látni. Lehetséges azonban, hogy Jonest Nigel Pearsonként, a Leicester City…
nov. 17
13:18
Férfi kézi: a Veszprém ellen debütálhat az Eger olimpiai bajnoka (She)
Egy olimpiai bajnok játékos tart az Eger SBS Eszterházy férfi élvonalban szereplő kézilabdacsapatához. A játékos a címvédő Telekom Veszprém elleni hétfői bajnokin mutatkozhat be az egrieknél.
nov. 17
13:20
Arsenal: Még a Manchester United is esélyes – Wenger (She)
A Premier League-ben szerepelő Arsenal menedzsere, Arsene Wenger csapata hétvégi rangadója kapcsán nyilatkozott a Manchester United elleni mérkőzés fontosságáról, valamint José Mourinhóról.
nov. 17
13:36
Videó: miért ült le a pályára meccs közben a szőke nő? (She)
Argentínában majd’ egy percre félbe kellett szakítani egy futsalmérkőzést, mert egy nő besétált és leült a pályára. A hölgynek az volt a panasza, hogy a nézők közül valaki úgy állt meg az autójával, hogy ő nem tudott kiállni a saját kocsijával. A főszereplő a pályán való leüléssel próbált segítséget kérni. Hogy megoldódott-e a problémája, arról sajnos nincs információ…
nov. 17
13:54
U17: súlyos vereség Telkiben a szlovák fiataloktól (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Telkiben felkészülési mérkőzésen 4–0-s vereséget szenvedett Szlovákiától. A két korosztályos nemzeti csapat kedden is összecsapott, akkor a mieink 2–1-re győztek.
nov. 17
13:54
Darts: Barney megszenvedhet az "amatőr" világelső ellen (Agroinform)
A Grand Slam of Darts csütörtöki játéknapján kialakul a legjobb nyolc mezőnye.
nov. 17
14:12
Bundesliga: viszik a nagy svéd tehetséget, ha bent maradnak (She)
A német élvonalbeli Werder Bremen labdarúgócsapata szerződteti 2017 nyarán az egyik legnagyobb svéd tehetséget, a válogatott balhátvéd Ludwig Augustinssont – írja az Aftonbladetre hivatkozva a Kicker.
nov. 17
14:30
MLS: Pirlo elárulta, mit bánt meg egyedül a karrierjét illetően (She)
Andrea Pirlo, a 2015 nyara óta az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) játszó legendás olasz középpályás elárulta, mit bánt meg egyedül a karrierjét illetően. Hiába, egy kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, nemzeti színekben világbajnok korszakos játékosnak is lehet hiányérzete.
nov. 17
14:48
PL: Vedeltek, mint az ördögök, cigiztek, mégis jók voltak – Klopp (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy kicsit sajnálja a mai futballistákat – az ittas Wayne Rooneyról készített fotók egyből botrányt kavartak, pedig a német szakember szerint a mostani játékosgeneráció a valaha látott legprofibb.
nov. 17
14:48
Topfoci: A csúcsrangadók hétvégéje következik (Agroinform)
Atletico - Real, Dortmund - Bayern, Inter - Milan - az előttünk álló hétvégén sem fogunk unatkozni!
nov. 17
14:50
Kajak-kenu: a jövőben más utakon jár világbajnok párosunk (She)
A Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) döntése értelmében kikerült az olimpiai programból a férfi K–2 200 méter. A szám világbajnokai, Tótka Sándor és Molnár Péter, valamint edzőjük, Hüvös Viktor válaszút elé kerültek: hogyan készüljenek, mire fókuszáljanak az elkövetkező négy esztendőben? A döntés – amelyet több szempont is befolyásolt – megszületett: Molnár Péter marad a sprinttávon, Tótka…
nov. 17
14:52
Férfi kézi: Biros Péter az Eger új olimpiai bajnok játékosa (She)
Biros Péter lesz az Eger SBS Eszterházy férfi élvonalban szereplő kézilabdacsapatának olimpiai bajnok játékosa, aki a Telekom Veszprém elleni mérkőzésen mutatkozhat be a gárdában.
nov. 17
15:06
Kép: nem számít a nagy hó, tradicionális csizmában edzett a védő (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Amkar Perm a hétvégén a Szpartak Moszkva vendége lesz. Permben az óriási hó ellenére javában zajlik a felkészülés a mérkőzésre, igaz, van, akinek speciális segítség is kellett.
nov. 17
15:08
Tatabánya: lemondott az ügyvezető, saját forrásból rendezi a tartozásokat (She)
Még október végén lemondott ügyvezetői megbízásáról Massimiliano Caroletti – olvasható a klub Facebook-oldalán. A nehéz anyagi helyzetben lévő, dicső múltú egyesület közleményben tudatta, hogy az AGS Sport 23 Kft. olasz tulajdonosa szeptember eleje óta nem fordított komoly összeget a Tatabánya FC működtetésére. A közleményt változtatás nélkül közöljük.
nov. 17
15:21
PL: titokban, de nem élesben már tesztelik a videobíró-rendszert (She)
A közeljövőben állandó része lehet a Premier League-mérkőzéseknek a videobíró, amit ugyan már tesztelnek angol élvonalbeli bajnokikon, ennek ellenére a játékvezetők még nem vehetik igénybe a rendszer segítségét.
nov. 17
15:39
Dopping: megerősítették három kazah olimpiai érmes vétkességét (She)
A Kazah Olimpiai Bizottság megerősítése szerint három olimpiai érmesük bukott meg tiltott szer használata miatt korábbi doppingmintáik újratesztelése során.
nov. 17
15:41
NB II: a csalódott klub bocsánatot kért az MLSZ-től (She)
Az NB II-es Cigánd SE bocsánatot kért, amiért az MLSZ-t rossz fényben tüntette fel egy októberi közleményében. A klub közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük:
nov. 17
15:43
Ausztria: rekordnyereséggel a magyar játékos klubja (She)
A Rapid Wien labdarúgóklub több mutatóban is rekordokat könyvelhetett el a 2015–2016-os idényben.
nov. 17
15:57
Ausztria: rekordnyereséggel zárt a magyar játékos klubja (She)
A Rapid Wien labdarúgóklub több mutatóban is rekordokat könyvelhetett el a 2015–2016-os idényben.

Keresés