2016. november 21. hétfő

nov. 21
0:42
Darts: nem, nem és nem – nincs ellenszer Van Gerwenre (She)
A világelső Michael van Gerwen 16–8-ra legyőzte James Wade-et az angliai Wolverhamptonban rendezett Grand Slam of Darts elnevezésű verseny döntőjében, ezzel megvédte címét. A holland kiválóság idén a 24. tornagyőzelmét aratta.
nov. 21
1:00
Sznúker: Mark King 319 tornát várt arra, hogy király legyen (She)
Meglepetésre Mark King nyerte meg az Északír Open sznúkertornát. A 42 éves angol játékos életében először nyert pontszerző viadalt, a döntőben honfitársát, Barry Hawkinst győzte le 9–8-ra.
nov. 21
6:57
FTC: arra kérik az MLSZ-t, Kassai ne vezessen több meccset nekik (She)
Orosz Pál, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC vezérigazgatója az M4 Sport Góól! című műsorában elmondta, arra kéri a Magyar Labdarúgó-szövetséget, hogy Kassai Viktor ne vezessen több mérkőzést a zöld-fehéreknek.
nov. 21
7:15
NFL: Brady megint hengerelt; óriási Packers-pofon (She)
A New England Patriots Tom Brady parádés teljesítményének köszönhetően 30–17-re legyőzte a San Francisco 49erset az NFL alapszakaszának 11. fordulójában. Megállíthatatlan a Seattle Seahawks, Russell Wilsonék a Pats után a Philadelphia Eagles ellen is nyertek. A Miami Dolphins az utolsó pillanatokban fordított a Los Angeles Rams ellen, míg hajnalban a Green Bay Packers óriási pofonba szaladt bele.
nov. 21
7:33
NBA: Westbrook parádés játéka is kevés volt az OKC-nek (She)
A New York Knicks megtréfálta az Atlanta Hawksot, a Portland Trail Blazers pedig idegenben szórta meg a Brooklyn Netset. Az Oklahoma Cityben ismét remekelt Russell Westbrook, ám tripla duplája sem volt elég ahhoz, hogy csapata nyerjen az Indiana Pacers ellen.
nov. 21
8:09
NB I: tizenegyesek vívtak párbajt a gólokkal a Bozsikban – 16. forduló, videó (She)
Hat mérkőzésen összesen 17 gól esett a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A játéknap rangadóján az éllovas Vasas őrületes összecsapáson, a hosszabbításban mentett pontot a címvédő Ferencváros ellen. Nézze meg a forduló legszebb jeleneteit, találatait!
nov. 21
8:45
Úszás: Nincs szükségünk ilyen elnökre – Hosszú Katinkáék nyilatkozata (She)
Hosszú Katinka mellett több magyar úszó (Gyurta Dániel, Kapás Boglárka, Verrasztó Evelyn, Bernek Péter, Financsek Gábor) is Facebook-oldalán tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben néhány pontban összeszedték, milyen változtatásokra van szükség a Magyar Úszószövetségen belül, hogy megváltozzon az elmúlt hónapokban kialakult feszült légkör. A háromszoros olimpiai bajnok úszó – és társai –…
nov. 21
9:03
Rögbi: Anglia tovább robog; Dél-Afrika történelmi veresége – videók (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol rögbiválogatott hazai környezetben Fidzsi-szigetek ellen is magabiztosan igazolta papírforma fölényét – kilenc célt vittek a vendéglátók –, így idén már tizenegy mérkőzését nyerte meg megszakítás nélkül.
nov. 21
9:05
Haladás: Mészöly véleményt mondott az U17-es világbajnokról (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza szerint biztatóak az első benyomások a jelenleg próbajátékon szereplő Funsho Ibrahim Bamgboyéval kapcsolatban.
nov. 21
9:07
NB I: a volt FIFA-bíró szerint Kassai két 11-esnél hibázott (She)
Négy tizenegyes, két kiállítás – nemcsak az ősi rivális Vasasnak és Ferencvárosnak, a játékvezető Kassai Viktornak is eseménydús szombat estéje volt. Megy a vita azon, hogy a négy büntetőből és a két piros lapból mennyi volt jogos – a futball azért (is) szép játék, mert bármennyire is szabályok szerint szerveződik, ahány ember, annyiféleképpen látja az egyes eseteket. A Nemzeti Sport a volt…
nov. 21
9:18
Úszás: Sajnálom, hogy a két félnek még nem sikerült dűlőre jutnia – Biczó (She)
Az ifjúsági olimpiai bajnok úszó, Biczó Bence szeptember végén Debrecenből szerződött a BVSC-Zuglóhoz. A 23 éves sportoló a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt az új időszakról, a 2017-es budapesti világbajnokságról és természetesen az úszók és a magyar szövetág közti vitáról.
nov. 21
9:21
Heti műsor: Folytatódik a BL és az EL! (Agroinform)
Jön a PSG-Arsenal meccs visszavágója és még londoni derbit is rendeznek szombaton. Heti előzetes.
nov. 21
9:36
NB I: Nagyon furcsa volt a Fradi megnyilvánulása – Remili (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 16. fordulójában a listavezető Vasas és a címvédő Ferencváros 2–2-es döntetlent játszott egymással. A találkozóval kapcsolatban Ferenczi Istvánról, a piros-kékek meneteléséről és Michael Oenning vezetőedzőről beszélt a Vasas csapatkapitánya, Remili Mohamed az M4 Sportreggeli című műsorában.
nov. 21
10:15
Tenisz-vb: Murray nyerte a történelmi finálét (Agroinform)
Andy Murray 6:3, 6:4 arányban legyőzte Novak Djokovicsot az ATP-vb döntőjében, amivel megőrizte a világelsőségét.
nov. 21
10:30
Női kézi BL: megint Szucsánszki! Az FTC sztárja a legjobbak közt (She)
Szucsánszki Zitát, a Ferencváros irányítóját az EHF Tv a női kézilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójának egyik legjobban teljesítő játékosának választotta meg.
nov. 21
10:32
Anglia: elment bulizni, négy foga bánta a Newcastle sztárjának (She)
Dwight Gayle, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United támadójának egy időre biztosan elment a kedve az éjszakai élettől, a múlt hétvégén ugyanis kisebb baleset történt vele csapattársa, Jamal Lascelles születésnapi buliján.
nov. 21
10:33
Úszás: Íme, Hosszú Katinkáék 7 pontja (Agroinform)
Gyárfás Tamás elnöknek és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) teljes vezetőségének távozását kérik azok az úszók.
nov. 21
11:06
Úszás: Közöltem Hosszú Katinkával, hogy szívesen dolgoznék nála – Széles (She)
Széles Sándor szívesen dolgozna együtt Hosszú Katinkával. Az Újpesttől elküldött edző ezt már jelezte is a háromszoros olimpiai bajnok úszónőnek.
nov. 21
11:09
NB I: Kassai kiverte a biztosítékot a Fradinál (Agroinform)
A Ferencváros vezetői azt kérik majd az MLSZ-től, hogy Kassai Viktor ne vezessen több mérkőzést csapatuknak.
nov. 21
11:42
Légiósok: „Kleinheislerről nem adtak meg egy büntetőt” (She)
Norbert Meier, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő SV Darmstadt vezetőedzője kikelt a játékvezető ellen csapata hétvégi, Ingolstadt elleni, 1–0-ra elveszített összecsapása után.
nov. 21
11:44
Real: „Igen, b.zi vagyok. De egy nagyon gazdag, te, f.szfej” – CR (She)
Mint ismert, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi rangadóján a Real Madrid Cristiano Ronaldo triplájával 3–0-ra nyert az Atlético Madrid vendégeként.
nov. 21
12:00
Légiósok: „Kleinheislerről nem adtak meg egy büntetőt” – videó (She)
Norbert Meier, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő SV Darmstadt vezetőedzője kikelt a játékvezető ellen csapata hétvégi, Ingolstadt elleni, 1–0-ra elveszített összecsapása után.
nov. 21
12:02
El: Kassai spanyol–olasz mérkőzést vezet csütörtökön (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Kassai Viktor a héten az Európa-ligában lesz érdekelt, ahol az Athletic Bilbao–Sassuolo összecsapást bízzák rá.
nov. 21
12:03
Premier League: A bajnok után az újoncot is legyőzheti a West Brom (Agroinform)
A Premier League 12. fordulójának zárómérkőzésén a West Bromwich a Burnley együttesét fogadja hétfő este.
nov. 21
12:16
Videó: nagyon kitolt a természet a kapussal, nem kockáztatott (She)
Érdekes jelenet játszódott le a dán labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában rendezett Sönderjyske–Midtjylland (1–0) mérkőzésen. A 74. percben a vendégek kapusa, Johan Dahlin végzett el kirúgást, de az erős szél egészen a tizenhatoson belülre visszafújta a labdát, amelyet a kapus inkább megfogott, elkerülve a gólt. A játékvezető közvetett szabadrúgást ítélt.
nov. 21
12:18
Bundesliga: az RB Leipzig a második keleti, mely vezeti a bajnokságot (She)
A német labdarúgó Bundesliga történetének 33. listavezetője lett az RB Leipzig: az abszolút újonc a 11. forduló után is veretlen, és három pont előnnyel áll a tabella élén a Borussia Dortmund elleni csúcsrangadót 1–0-ra elbukó rekordbajnok Bayern München előtt.
nov. 21
12:20
Videó: Nagy Ádámék a szurkolókhoz szaladtak ünnepelni, amikor… (She)
Mint arról beszámoltunk, a Nagy Ádámmal felálló Bologna 3–1-re legyőzte hazai pályán a Sallai Rolandot bevető, de a Balogh Norbertet sérülés miatt nélkülöző Palermót az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A meccs után Nagyék a rendkívül népszerű Mannequin Challange-et is bemutatták a szurkolókkal közös ünneplésükben.
nov. 21
12:51
Extrém sport: zsonglőrködés, az utolsó emberig! – videó (She)
Ki ne látott volna labdákkal, bábukkal, egyéb tárgyakkal zsonglőrködő embert? Na, ugye... Most képzeljük el, hogy ezek az emberek egymás ellen küzdenek – az utolsó emberig!
nov. 21
12:54
La Liga: Most érdemes a Barcelona ellen fogadni! (Agroinform)
A két hétvégi két meglepő eredmény határásra megfordultak az oddsok, a Madrid lett a La Liga aranyesélyese.
nov. 21
13:27
Tenisz: Gálfi Dalma újabb 16 helyet javított a világranglistán (She)
Gálfi Dalma két hét alatt összesen 106 helyet javítva már a 166. a női teniszezők világranglistáján.
nov. 21
13:29
Megyei foci: nyert a Kecskemét és a Pápa, a 2. helyen fordulnak (She)
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. Az utolsó őszi fordulóban a Kecskemét 3–1-re nyert a Kiskunfélegyháza otthonában, míg a Pápa szintén 3–1-es sikert aratott a…
nov. 21
13:31
MLSZ: a kluboknak nem lehet szerepük a játékvezetők kiválasztásában (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kijelentése szerint a nemzetközi előírásoknak megfelelően a kluboknak, illetve a válogatottaknak semmilyen szerepük nem lehet a játékvezetők kiválasztásában.
nov. 21
13:33
F1: Ericsson 2017-ben is a Saubernél versenyez (She)
A 2017-es szezonban is a Sauber pilótája lesz a svéd Marcus Ericsson.
nov. 21
13:45
Úszás: Nem hatalmaztam fel az úszótársamat, hogy velem kapcsolatban bárkinek bejelentést tegyen – Cseh (She)
Korábban napvilágot láttak olyan híresztelések, miszerint Cseh László lemond elnökségi tagságáról. A 24.hu arról írt, hogy úgy tudják, a sportoló lemond elnökségi és bizottsági tagságáról. A világbajnoki arany- és olimpiai ezüstérmes úszó később a Facebookon világosan fogalmazott, nem távozik az úszószövetségtől. „Ha valamikor is hasonló döntést kívánok hozni, azt magam fogom személyesen…
nov. 21
13:47
Gyorskori: ellopták a világbajnok Liu Shaolin felszerelését (She)
Vasárnap este, miközben családi körben ünnepelte 21. születésnapját a világbajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándor, autójának csomagtartójából ellopták a teljes sportfelszerelését.
nov. 21
14:03
Videó: azt hitte, a társának passzol, a stadion felháborodott (She)
Michael Bostwick, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Peterborough United játékosa egy ideig biztosan nem felejti el a Northampton Town elleni mérkőzést. A középpályás indítani akarta a bal oldalon induló társát, de összetévesztette a pálya mellett, a csapata mezéhez hasonló színben, rikító sárga láthatósági mellényben sétáló biztonsági emberrel. A szurkolók hangot is adtak az…
nov. 21
14:05
Sportlövészet: Tobai-Sike Renáta nyert Horvátországban (She)
Tobai-Sike Renáta megnyerte a női légpisztolyosok versenyét a horvátországi Beli Manastirban rendezett nemzetközi 10 méteres sportlövő viadalon.
nov. 21
14:06
NFL: Mexikóban csilloghat az Oakland fenegyereke (Agroinform)
Az Oakland Raiders-Houston Texans mérkőzésen Latavius Murray-re érdemes figyelni, az odds kiváló!
nov. 21
14:07
Úszás: Biczó is csatlakozott Hosszúék nyilatkozatához (She)
Biczó Bence is csatlakozott Hosszú Katinkáék nyilatkozatához, amelyben néhány pontban összeszedték, milyen változtatásokra van szükség a Magyar Úszószövetségen belül.
nov. 21
14:09
Női kézilabda: rossz hírek, műteni kell a Győr szélsőjét (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy műteni kell Korsós Dorinát, aki a Rosztov-Don elleni utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés első játékrészében sérült meg.
nov. 21
14:19
Aranylabda: „Messit többre tartom, de CR érdemli meg” (She)
A legutóbb az orosz labdarúgó-válogatottnál dolgozó Fabio Capello annak ellenére adná az idei Aranylabdát Crtistiano Ronaldónak, hogy Lionel Messit tartja a jobb játékosnak.
nov. 21
14:24
NB I: Reagált az MLSZ a Fradi kifogására (Agroinform)
Nem hatotta meg a szövetséget a Fradi kritikája Kassai Viktor irányába.
nov. 21
14:54
Létesítmény: pályára léptünk a kézicsarnok avatóján (She)
Egy hónapon belül két sportlétesítményt is átadtak a Fejér megyei Martonvásáron.
nov. 21
15:00
Női kézilabda: Lemarad az Eb-ről az ETO sztárja (Agroinform)
Eldőlt, hogy Tomori nem lesz ott a decemberi Eb-n. A hétvégén felkészülési tornát játszunk, utána lesz végleges keret.
nov. 21
15:12
NB I: Ferenczi és Dibusz sincs a legjobbak közt az InStatnál (She)
Nem a csatárok fordulója volt a 16. a labdarúgó NB I-ben, legalábbis az InStat adatai alapján biztosan nem. Több középső középpályás is kiemelkedőt nyújtott, ám Dibusz Dénes és Ferenczi István nem került be a legjobbak közé.
nov. 21
15:14
BL: Meg tudjuk állítani Cristiano Ronaldót – Jorge Jesus (She)
Jorge Jesus, a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting CP vezetőedzője úgy véli, megvan a módszere arra, hogy megakadályozzák a Real Madrid támadóját, Cristiano Ronaldót abban, hogy bevegye nevelőklubja hálóját a keddi BL-meccsen.
nov. 21
15:48
BL: Messi a Celtic ellen visszatérhet, Suárezék is (She)
Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója a betegsége után hétfőn ismét edzett, és a várakozások szerint szerda este a Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen pályára is léphet.
nov. 21
15:51
Sportfogadás: Nagy az egyetértés a hétfő esti Premier League-meccs kapcsán (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói, oldalunk és a Tippkirály játékosai szerint is a West Brom 12. forduló zárómeccsének az esélyese.
nov. 21
16:06
Videó: brutális könyökössel vett elégtételt a Leicester klasszisa (She)
Danny Drinkwater, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City középpályása örülhet, hogy megúszta piros lap nélkül a hétvégi, Watford ellen 2–1-re elveszített idegenbeli mérkőzést. Az angol válogatott játékos ugyanis nagy erővel lekönyökölte a „darazsak” svájci középpályását, Valon Behramit, aki kicsit megrángatta egy labdáért folytatott küzdelem során. Drinkwater sárgát lapot sem…
nov. 21
16:42
Úszás: a MÚSZ „egy éve nem ért szót Tusuppal” – állásfoglalás (She)
A Magyar Úszószövetség is állást foglalt az elmúlt napokban témát jelentő Hosszú Katinka–Gyárfás Tamás ügy kapcsán. Az alábbiakban a MÚSZ elnökségének állásfoglalását közöljük, változtatás nélkül.

Keresés