2016. november 20. vasárnap

nov. 20
0:15
NS: büntetőkrimi; veszprémi kézicsúcs – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
nov. 20
0:48
Vasárnapi sportműsor: férfi és női kézi BL; Milan–Inter; NFL (She)
Aligha lep meg bárkit is, hogy ez a vasárnap is tele lesz jobbnál jobb, izgalmasabbnál izgalmasabb sportközvetítésekkel. Íme, a kínálat!
nov. 20
8:27
Videó: drámai meccsen szerzett pontot a Vasas a Fradi ellen (She)
A Vasas–Ferencváros rangadó 2–2-es döntetlennel ért véget a labdarúgó NB I 16. fordulójának szombati játéknapján. A mérkőzésen Dibusz Dénes két tizenegyest is hárított, az angyalföldiek harmadik büntetőjét Ferenczi István a 88. percben gólra váltotta. A vége drámai lett, a 90. perc után két gól is született.
nov. 20
8:45
NB II: a Kisvárda két rutinos csatára is visszatérhet (She)
Rajczi Péter és Grumics Miroszlav is visszatérhet a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdába a Szeged 2011 elleni vasárnapi bajnokin, sérülésükből felépülve már mindketten játékra készek – számolt be róla a klub honlapja.
nov. 20
9:03
MU: nem akárki hívta fel Mourinhót az Arsenal elleni iksz után (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United 1–1-es döntetlent játszott az Arsenallal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában. Ám itt még nem volt vége José Mourinho estéjének.
nov. 20
9:03
NB II: Vérre menő keleti rangadót rendeznek Békéscsabán (Agroinform)
Az Előre és a Szpari összecsapásán hatalmas lesz a tét, a vesztes fél nagyon leszakadhat a listavezetőtől.
nov. 20
9:19
Videó: Nélküled, Himnusz, Az éjjel… – parádés hangulat a dunaszerdahelyi stadionavatón (She)
Mint beszámoltunk róla, a Dunaszerdahely 2–0-ra győzött a bajnok Trencín (Trencsén) elleni stadionavatón a szlovák bajnokság 19. fordulójában. Arról is láthattak már videót, ahogy felcsendült az eredeti előadó, Nyerges Attila torkából a Nélküled című szám. Most az NSO Tv jóvoltából megidézhetik a mérkőzés parádés hangulatát és a találkozó utáni fergeteges ünneplést. Emellett még László Csaba sem…
nov. 20
9:21
Videó: csúnyán letalpalták, majd hordágyon vitték le Bogdánt (She)
Mint arról beszámoltunk, Bogdán Ádámot, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wigan kapusát sérülés miatt le kellett cserélni a szombati, Barnsley elleni idegenbeli, gól nélküli mérkőzésen. Az 58. percben a hazaiak támadója, Sam Winnell tartott rá nagyon csúnyán – az eset után az angol még sárga lapot sem kapott (!) a magyar kapus lábára, aki azonnal jelezte, baj van. Amikor…
nov. 20
9:54
Darts: Kinézőben egy van Gerwen-Anderson finálé (Agroinform)
Vasárnap délután van Gerwen Wrighttal, Anderson pedig Wade-del csap össze a Grand Slam of Darts elődöntőiben.
nov. 20
10:12
Videó: a Vida-gólpassz után így nyert a DAC a stadionavatón (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Dunaszerdahely a szlovák élvonalbeli bajnokságban 2–0-ra győzött a bajnoki címvédő Trencín (Trencsén) elleni stadionavató meccsen. A László Csaba irányította DAC-ban a magyar U-válogatott Vida Kristopher az első találatot megelőzően gólpasszt adott. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!
nov. 20
10:14
NBA: parázs meccsen törte meg a Bulls szériáját a Clippers (She)
Szoros, tüzes végjátékban győzte le a Chicago Bullst a Los Angeles Clippers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, Chris Paulék így továbbra is listavezetők, Jimmy Butlerék pedig sorozatban négy győzelem után kaptak ki. A Golden State sikerszériája Milwaukee-ban sem szakadt meg, ismét győzött a New Orleans és a Miami, 120 pontig jutott a Philadelphia.
nov. 20
10:16
Hertha: Dárdai elmondta, mi hiányzott a csapatából (She)
A Hertha BSC gól nélküli döntetlent játszott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján. Dárdai Pál szerint megérdemelte a csapata az egy pontot, és a frissesség volt az, ami hiányzott a csapatból.
nov. 20
10:30
Premier League: Nehéz meccs előtt a Chelsea (Agroinform)
A Manchester Citytől idegenben pontot szerző Middlesbrough együtteséhez látogat Antonio Conte csapata vasárnap.
nov. 20
11:06
Man. City: óriási összeget készül ajánlani a klub Messiért (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City nem titkolt vágya, hogy egy napon Lionel Messi náluk futballozzon. A Mirror szerint az angolok már ajánlatot is készülnek tenni annak érdekében, hogy 2017 nyarán megszerezzék az ötszörös aranylabdás játékost.
nov. 20
11:06
Spanyol foci: Ismét történelmet írt Ronaldo - videó (Agroinform)
Cristiano Ronaldo szombati mesterhármasával a legeredményesebb labdarúgóvá vált a madridi városi derbik történetében.
nov. 20
11:08
MTK: az új stadion előtt felavatták Sándor Károly szobrát (She)
A szombati MTK–Debrecen (1–1) NB I-es mérkőzést megelőzően az Új Hidegkuti Nándor Stadion előtt felavatták Sándor Károly szobrát.
nov. 20
11:42
Kép: Kapás Boglárka menyasszonyi ruhában pózolt (She)
Hamarosan férjhez megy a fiatal magyar úszónő? Erről egyelőre szó sincs, Kapás Boglárka csupán egy magazin kedvéért vette fel a gyönyörű ruhát.
nov. 20
11:42
Férfi kézilabda BL: A szezon meccse jön a Veszprémnek (Agroinform)
Csúcsrangadót rendeznek Veszprémben, a tavalyi finalista a sorozat legnagyobb esélyesének vélt francia PSG-t fogadja.
nov. 20
12:15
Videó: a tini lesz.rozta a Rangers-csatárt, aki váratlant húzott (She)
Érdekes eset történt a skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Rangers támadójával, Martyn Waghornnal. A játékos éppen ebédjével tartott haza, amikor az utcán egy 15 éves iskolás fiú messziről azt kiáltotta neki: „Sz.r vagy!” Waghorn erre odament a fiúhoz, és azt kérte tőle, hogy most már itt van, és mondja a szemébe, amit az előbb. A tini meglepődött a támadó reakcióján, de ha halkan is, elismételte…
nov. 20
12:15
Tenisz-vb: Történelmi finálé, a szezon utolsó meccse dönt a világelsőségről (Agroinform)
Vasárnap este a férfi tenisz-világbajnokság döntőjében a brit Andy Murray és a skót Novak Djokovics feszül egymásnak.
nov. 20
12:33
Videó: dalra fakadt a háromszoros BL-győztes brazil (She)
Az köztudott, hogy Dani Alves, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus játékosa imádja a zenét, és énekelni is szeret. Most ezzel a videóval kíván mindenkinek boldog vasárnapot!
nov. 20
12:35
Légiósok: lesz, ami emlékeztesse Gyurcsót a fantasztikus estére (She)
Mint szombaton beszámoltunk róla, Gyurcsó Ádám főszerepet vállalt lengyel csapata, a Pogon Szczecin 6–2-es bajnoki diadalából. A Wisla Kraków elleni találkozó után a magyar légiós elmondta, még sohasem szerzett korábban négy gólt egy mérkőzésen.
nov. 20
13:09
Női kézi BL: Asztrahanocska–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Ferencváros Oroszországban, az Asztrahanocska ellen zárja a csoportkört. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 20
13:11
Légiósok: Bogdán megerősítette a térdsérülést, MRI vár rá (She)
Mint arról beszámoltunk, Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wigan magyar kapusa, Bogdán Ádám megsérült a Barnsley elleni mérkőzésen. A légiós Facebook-oldalán osztotta meg a legújabb híreket állapotáról.
nov. 20
13:13
NB II: élő eredménykövetés a 17. forduló mérkőzéseiről (She)
A labdarúgó NB II-ben a 17. fordulót rendezik a hétvégén. A listavezető Balmazújváros Szolnokon vendégszerepel, a Kisvárda pedig a Szeged 2011-et fogadja. A Békéscsaba a Nyíregyházával csap össze, míg a Puskás Akadémia a Ceglédet látja vendégül. A ZTE Csákváron játszik, míg a remek szériában lévő Mosonmagyaróvár a Cigánd ellen szeretne győzni.
nov. 20
13:27
NHL: mesterhármast ütött az edmontoni tinédzser (She)
A mindössze 19 éves Connor McDavid három góllal vette ki a részét az Edmonton Oilers dallasi győzelméből az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.
nov. 20
13:27
NFL: Profittal zárnánk a hetet (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenegyedik játékhetére.
nov. 20
13:29
Ausztrál-rali: Mikkelsen nyerte meg a szezonzárót (She)
A világbajnoki címét már korábban bebiztosító francia Sebastien Ogier a második lett vasárnap a szezonzáró Ausztrál-ralin, a világbajnokság 13. futamán, amelyet a norvég Andreas Mikkelsen nyert meg.
nov. 20
13:45
Amerikai futball: 55 (!) évesen debütált az egyetemi csapatban – videó (She)
Joe Thomas Sr. megkapta a labdát, és három yardot haladt vele a Savannah State Tigers elleni egyetemi amerikaifutball-mérkőzésen (NCAA) – de nem a távolság volt a lényeg...
nov. 20
13:47
Férfi kézi BL: a remeklő Szeged zseniális gólt kapott – videó (She)
Bár a Mol-Pick Szeged remek játékkal 29–21-re nyert a Kristianstad vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában, a meccs legszebb gólját a svéd csapat dobta. Az első félidő végén Olafur Gudmundsson talált be időn túli szabaddobásból.
nov. 20
14:19
Atlétika: Rio óta első versenyét nyerte meg a maratoni bajnok (She)
Megnyerte első versenyét az augusztusi olimpia óta Eliud Kipchoge, a riói játékok férfi maratoni aranyérmese.
nov. 20
14:21
La Liga: büntetőt rontott, majd eldöntötte a meccset (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójában az Espanyol Gerard Moreno góljával 1–0-ra nyert az Alavés vendégeként. A vendégek támadója a 79. percben büntetőt rontott, de két perccel később fejjel ő állította be a végeredményt.
nov. 20
14:36
Képek: kitört a mémháború C. Ronaldo új gólöröme után (She)
A Real Madrid 3–0-ra legyőzte idegenben az Atlético Madridot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójában. A portugál csillag mesterhármast szerzett, utolsó góljánál pedig különlegesen ünnepelt. Az internet kreatív népe sem ment el szó nélkül az új gólöröm mellett, azon nyomban be is indult a mémgyár!
nov. 20
14:36
Sportfogadás: Azért ennyire ne írjuk már le az Intert... (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói gyakorlatilag esélyt sem adnak a kék-feketéknek a milánói városi rangadón.
nov. 20
14:38
Női vízilabda MK: másodszor is megvédte címét az UVSE (She)
Az UVSE női vízilabdacsapata 9–5-re legyőzte a BVSC-t a BENU Magyar Kupa dunaújvárosi döntőjében, így sorozatban másodszor megvédte címét.
nov. 20
14:40
Serie A: a Samp a 84. percben 0–2-re állt, mégis nyert! (She)
Sorozatban a hetedik tétmérkőzésén maradt nyeretlen a Sassuolo, a Sampdoria otthonában még a 84. percben is vezetett 2–0-ra az előző idény 6. helyezettje, ám a házigazda a hajrában megfordította a meccset.
nov. 20
14:42
Női kézi BL: a Fradi idegenben is legyőzte az orosz bajnokot (She)
A Ferencváros a hazai 32–23-as siker után idegenben is legyőzte az orosz bajnok Asztrahanocskát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.
nov. 20
15:12
NB II: Petneházi Márk négyet vállalt a Siófok öt góljából (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Siófok 5–0-ra győzött a SZEOL otthonában, a Balaton-partiak középpályása, Petneházi Márk négy gólt vágott. A Soroksár is 5–0-ra kiütötte ellenfelét, a Budaörsöt, míg a Balmazújváros 1–1-et játszott a Szolnok vendégeként. A Kisvárda Gosztonyi András találatával győzte le a Szeged 2011-et, a Mosonmagyaróvár pedig Cigándon nyert.
nov. 20
15:12
Női kézilabda: Oroszországi győzelemmel zárt az FTC (Agroinform)
Az FTC ötgólos győzelmet aratott az Asztrahanocska vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében.
nov. 20
15:30
Átigazolás: Di María, Coutinho, Kane, Ramsey - ők válthatnak a heti pletykák alapján (Agroinform)
Állandó rovatunkban összeszedjük a heti legérdekesebb pletykákat a topfutball világából.
nov. 20
15:48
Videó: a Man. City-védő neve megtréfálta a népszerű kommentátort (She)
Humoros jelenet játszódott le a Sky Sports szombati élő adásában, amikor a stúdióból a Crystal Palace–Manchester City angol labdarúgó-bajnoki mérkőzés helyszínére kapcsoltak. Az Angliában népszerű kommentátor, korábbi profi labdarúgó, Chris Kamara ugyanis nem tudta kimondani a vendégvédő, Bacary Sagna nevét.
nov. 20
16:21
Real M.: Ronaldo eldöntötte, nem kérdéses az Aranylabda - Zidane (She)
Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője az Atlético Madrid elleni 3–0-s derbisiker után elmondta, véleménye szerint a triplázó Cristiano Ronaldo lezárta az Aranylabdáért folyó versenyfutást, más játékos nem kaphatja meg ebben az évben a futballvilág legnagyobb presztízsű egyéni díját.
nov. 20
16:21
Serie A: Hiba lenne nem erre fogadni a milánói rangadón? (Agroinform)
A fogadóirodák furcsa oddsokat adnak a mérkőzés győztesére, de mi találtunk jobb alternatívát.
nov. 20
16:39
Dopping: újraválasztották a WADA elnökét (She)
Újraválasztották vasárnap Craig Reedie-t, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnökét.
nov. 20
16:57
Női kézi EHF-kupa: simán jutott a csoportkörbe a Fehérvár (She)
Az idegenbeli ötgólos sikert követően hazai pályán nyolc találattal bizonyult jobbnak a szlovák Iuventa Michalovcénél az Alba Fehérvár.
nov. 20
16:59
Atlétika: Németh és Staicu nyerte meg a Balaton Maratont (She)
Németh Gábor és Staicu Simona nyerte meg a szezonzáró siófoki maratonifutó-versenyt, amelyre a 13. K&H mozdulj! Balaton maratoni és félmaratoni keretében került sor a hétvégén.
nov. 20
17:01
NB II: sima siker, 38 perc alatt döntött a Csaba a Szpari ellen (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Békéscsaba magabiztosan, 3–0-ra legyőzte a Nyíregyházát. A lila-fehérek 38 perc után már három góllal vezettek, így a szünet után már a kényelmesebb játék is elég volt a számukra.
nov. 20
17:03
Svédország: maszkos hoolok vetkőztették a pályán Henke Larsson fiát (She)
Botrányos jelenetekkel ért véget a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2016-os szezonja: a Helsingborg–Halmstad osztályozón eldőlt, hogy a 2011-ben még bajnok Helsingborg kiesik a másodosztályba, a klub ultrái pedig a pályára rontva levették a mezt Jordan Larssonról, Henrik Larsson vezetőedző fiáról.
nov. 20
17:15
Férfi kézi BL: Veszprém–PSG élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém a Paris Saint Germaint fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 20
17:17
Serie A: Nagyék nyerték meg a „magyar” rangadót; Roma-bukta (She)
A Nagy Ádámmal felálló Bologna hazai pályán 3–1-re legyőzte a Sallai Rolandot a soraiban tudó Palermót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában. A Roma nagy meglepetésre kikapott az Atalanta otthonában, így hét pont maradt a hátránya a tegnap nyerő Juventusszal szemben.

Keresés