2016. november 20. vasárnap

nov. 20
17:19
Női röplabda NB I: a fővárosban győzött a Nyíregyháza (She)
A Fatum-Nyíregyháza magabiztos győzelmet aratott a TFSE budapesti otthonában a női röplabda NB I alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
nov. 20
17:33
Tenisz: Fókusz az egyénire és új partner párosban - Babos Timi interjú (Agroinform)
Remek győzelmek és karriercsúcsok kísérték a magyar játékos idei szereplését.
nov. 20
17:51
Bundesliga: a Hoffenheim veretlen, a HSV nyeretlen maradt (She)
Továbbra is őrzi veretlenségét a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Hoffenheim, és továbbra is nyeretlen a sereghajtó HSV: a két csapat 2–2-es döntetlent játszott a Bundesliga vasárnap délutáni mérkőzésén. A Hoffenheim magyar légiósa, Szalai Ádám nem kapott játéklehetőséget.
nov. 20
17:53
Férfi kézi: a Szegedet is szóba hozták a montenegrói kapussal (She)
Nebojsa Simicsnek valószínűleg a mostani az utolsó idénye a svéd Kristianstad férfi kézilabdacsapatában – amelynél jövő nyáron lejár a szerződése –, és egy montenegrói kézilabdás portál szerint a Szeged is azon klubok között van, amelybe a kapus átigazolhat a nyáron.
nov. 20
18:09
Férfi kézi: a Szegedet is szóba hozták a montenegrói kapussal (She)
Nebojsa Simicsnek valószínűleg a mostani az utolsó idénye a svéd Kristianstad férfi kézilabdacsapatában – amelynél jövő nyáron lejár a szerződése –, és egy montenegrói kézilabdás portál szerint a Szeged is azon klubok között van, amelybe a kapus átigazolhat a nyáron.
nov. 20
18:11
NB III: egymás után harmadszor kapott ki a Ferencváros (She)
A labdarúgó NB III 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésein a BKV Előre 3–0-ra nyert a DVTK II ellen keleten, a Középcsoportban ismét kikapott a Ferencváros második csapata, míg nyugaton a Veszprém megszerezte első győzelmét a szezonban, ezt a Videoton II bánta.
nov. 20
18:13
Videó: keserű példán keresztül tanulták meg az aranyszabályt (She)
A játék a sípszóig tart! Ezt felejtette el a teljes malajziai válogatott Kambodzsa ellen a Suzuki-kupán. Másrészt az asszisztens csak jelzi a lest, de a játékvezető az, aki megítéli…
nov. 20
18:15
NB II: a hajrában bukott pontokat a ZTE, győzött a PAFC (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Csákvár a hajrában egyenlített a ZTE ellen, míg a Puskás Akadémia Lencse László góljával legyőzte a Ceglédet. A Vác a Kozármisleny ellen nyert, a Sopron pedig nem bírt a Doroggal.
nov. 20
18:17
Norvégia: kiütéses győzelemmel duplázott a Rosenborg (She)
Története során 11. alkalommal nyerte meg a labdarúgó Norvég Kupát a Rosenborg BK, amely a második ligás Kongsvinger elleni 4–0-val hódította el a trófeát az oslói döntőben. Az RBK ezzel duplázott a 2016-os idényben, egymás után másodszor – most először fordult elő a klubtörténetben, hogy a Rosenborg egymást követő két évben is megnyerje a bajnokságot és a kupát.
nov. 20
18:27
Vívó-vk: bronzérmes a női kardcsapat Orléans-ban (She)
Bravúros teljesítménnyel a harmadik helyen végzett a női kardválogatott a franciaországi világkupaversenyen Orléans-ban.
nov. 20
18:27
NB II: A Békéscsaba volt a forduló nyertese (Agroinform)
Közel egy hónap után ünnepelhettek három pontot a Puskás játékosai. Feljutó helyen a Soroksár. NB II összefoglaló.
nov. 20
18:29
Úszás: Salamon Ferenc a harc befejezésére szólít fel (She)
Felhívást tett közzé Salamon Ferenc, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) masters bizottságának tagja, és arra szólítja fel az úszószövetségi vitában megnyilvánulókat, hogy tegyék félre a sérelmeiket, és mindenki a feladatára koncentráljon.
nov. 20
18:45
ATP-vb: finn, ausztrál duó vitte haza a párosok aranyát (She)
A finn Henri Kontinen és az ausztrál John Peers nyerte meg az ATP-világbajnokságon a párosok versenyét, a döntőben 2:6, 6:1, 10–8-ra legyőzve a Raven Klaasen, Rajeev Ram dél-afrikai, amerikai kettőst.
nov. 20
18:47
La Liga: Nani gólt lőtt, ám így is katasztrofális a szezonkezdet (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójában a Valencia 1–1-es döntetlent játszott a Granadával, így csupán 11 pontnál jár a szezonban.
nov. 20
18:49
Férfi kézi BL: a PSG nagy csatában győzött Veszprémben (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém hazai pályán 29–28-ra kikapott a francia PSG-től.
nov. 20
19:18
Férfi kézi BL: a 39. percben ébredt a Barca Silkeborgban (She)
A Barcelona 27–23-ra nyert a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 7. fordulójában a Silkeborg otthonában.
nov. 20
19:20
PL: egyetlen elődje sem tett olyat az élre álló Chelsea-vel, mint Conte (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Chelsea Diego Costa góljával 1–0-ra nyert a Middlesbrough otthonában.
nov. 20
19:21
Topligák: Nagy Ádámék nyerték a magyaros derbit a Serie A-ban - videó (Agroinform)
Kikapott a Roma, Szalaiék csak ikszeltek a sereghajtó ellen, élre állt a Chelsea. Topligák összefoglaló.
nov. 20
19:23
Férfi kézilabda: Nagy csatában kapott ki a Veszprém a PSG-től (Agroinform)
A Veszprém nagy csatában, egy góllal kapott ki a Paris Saint-Germaintől a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
nov. 20
19:36
Torna-vk: Kovács Zsófia vasárnapja is aranyos, Böczögő-bronz (She)
Kovács Zsófia arany-, Böczögő Dorina pedig bronzérmet nyert a tornászok cottbusi világkupaversenyén vasárnap.
nov. 20
19:54
Videó: Van Persie estében is képes nagy gólt lőni (She)
Robin van Persie remek gólt szerzett a Fenerbahcéban a Galatasaray elleni rangadón a török labdarúgó-bajnokságban. A holland támadó a 45. percben esés közben vette be a vendég Galata kapuját.
nov. 20
19:56
Bundesliga: Huszti egy félidőt kapott, a Frankfurt Brémában nyert (She)
Az Eintracht Frankfurt 2–1-re győzött a Werder Bremen otthonában a német labdarúgó Bundesliga 11. fordulójának záró mérkőzésén. Huszti Szabolcs, az Eintracht magyar középpályása egy félidőnyi játéklehetőséget kapott, a helyére állt be a frankfurti „torony", Alexander Meier, aki a vendégek egyenlítő gólját szerezte. A meccset végül a 90. percben döntötte el szép csavarással az első…
nov. 20
20:12
Férfi kosár NB I: 3 negyed után 73–54, innen bukott a ZTE (She)
A Kaposvári KK férfi kosárlabdacsapata bravúros fordítással 95–88-as győzelmet aratott Zalaegerszegen az NB I 8. fordulójában. Továbbra is százszázalékos a Körmend, mely pontszegény mérkőzést nyert meg Sopronban, a Szeged pedig a Jászberényt győzte le.
nov. 20
20:14
EBEL: kétgólos előnyről kapott ki a Fehérvár a Viennától (She)
A Fehérvár AV19 3–2-re kikapott hazai pályán a Vienna Capitalstól az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján.
nov. 20
20:16
Eurofutball: védőnk örülhetett a második „magyar” rangadón (She)
Nagy Ádám csapata, a Bologna délután legyőzte Sallai Roland és Balogh Norbert Palermóját, a nap második „magyar” rangadóján a Kádár Tamást soraiban tudó Lech Poznan 3–0-s győzelmet aratott a Mervó Bencét foglalkoztató Slask Wroclaw ellen. Eredmények a topligákon túl, Európából!
nov. 20
20:30
Férfi kézi NB I: pontot szerzett a Mezőkövesd a Vác vendégeként (She)
A férfi kézilabda NB I 10. fordulójában a Vác hazai pályán 26–26-os döntetlent játszott a Mezőkövesddel.
nov. 20
20:32
Férfi röpi NB I: fővárosi győzelmek három szettben (She)
A Pénzügyőr és a MAFC is hazai pályán, három szettben győzött a férfi röplabda NB I alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
nov. 20
20:34
La Liga: olyat tett a válogatott bekk, amilyet eddig senki (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójában a Real Sociedad 3–1-re nyert a Sporting Gijón otthonában. A vendégeknél Inigo Martínez szabadrúgásgólt lőtt, ő az első védő a szezonban, akinek sikerült ez.
nov. 20
20:48
Női kézi: Kelemen került a keretbe Korsós sérülése után (She)
Korsós Dorina sérülése után Kelemen Éva, a DVSC-TVP balszélsője került be a magyar női kézilabda-válogatott keretébe.
nov. 20
21:06
Videó: brutális berepülés a lengyel bajnokin, azonnali piros! (She)
Rendkívül durva megmozdulás után kiállították Miroslav Bozokot, az Arka Gdynia labdarúgóját a Termalica Nieciecza elleni meccsen a lengyel bajnokságban.
nov. 20
21:08
Női kézi BL: a címvédő bukarestiek simán verték a Midtjyllandot (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának záró mérkőzésén a címvédő CSM Bucuresti az ötgólos Isebelle Gulldén vezérletével hazai pályán 26–20-ra legyőzte a Midtjyllandot.
nov. 20
21:10
Férfi kézi EHF-kupa: közel a csoportkörhöz a Tatabánya (She)
A Tatabánya 12 góllal nyert a Makkabi Srugo Risón Leción csapata ellen a férfi kézilabda EHF-kupa harmadik fordulós párharcának első mérkőzésén, ezzel az izraeli visszavágó előtt nagy lépést tett a 16-os csoportkörbe jutás felé.
nov. 20
21:12
ATP-vb: Murray nyerte az álomdöntőt, ő marad a világelső (She)
Andy Murray 6:3, 6:4-re legyőzte Novak Djokovicsot a londoni ATP-világbajnokság döntőjében, így ő marad a világranglista éllovasa. A skót teniszező először nyert ATP-vb-t, és először zárja az évet világelsőként.
nov. 20
21:24
Női ökölvívó Eb: „Elképesztő bírói hozzáállás!” – két vereség (She)
A 69 kilogrammos súlycsoportban Oláh Eszter, a 75 kilósok között pedig Nagy Tímea szenvedett vereséget a Szófiában zajló női ökölvívó Európa-bajnokság vasárnapi negyeddöntőjében.
nov. 20
21:42
Női kézilabda: a Győr szélsője hónapokra kidőlt (She)
A Győri Audi ETO KC szélsője, Korsós Dorina a Rosztov elleni utolsó Bajnokok Ligája találkozó első játékrészében sérült meg. A korábban műtött bal térde érintett, az első vizsgálatok több hónapos kihagyást jósolnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem teljes szalagszakadás történt.
nov. 20
22:00
Milan: szenzációs koreóval búcsúztatták Berlusconit – videó (She)
A vasárnapi AC Milan–Internazionale az utolsó milánói derbi, amelyen Silvio Berlusconi az AC Milan többségi tulajdonosa: az üzletember-politikus decemberben kínai befektetőknek adja tovább szeretett klubját. Az 1986 óta igazgatta a Milant, vezetése alatt nyolc olasz bajnoki címet, egy Olasz Kupa-győzelmet, öt Bajnokok Ligája-diadalt aratott – és a listát még lehetne folytatni…
nov. 20
22:02
Mol Liga: az Újpest legyőzte a MAC-ot, a Loki a Fradit (She)
Az Újpest 4–3-ra győzött a listavezető MAC Budapest vendégeként a jégkorong Mol Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
nov. 20
22:18
Vívó-vk: bronzérmes a férfi párbajtőr-válogatott (She)
A harmadik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott a Buenos Aires-i világkupa-versenyen.
nov. 20
22:36
Mol Liga: az Újpest legyőzte a MAC-ot, a Debrecen a Fradit (She)
Az Újpest 4–3-ra győzött a listavezető MAC Budapest vendégeként a jégkorong Mol Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
nov. 20
22:38
Férfi kosár: Hangáék megint a sírból fordították meg a meccset (She)
Borzasztóan hullámzó meccsen a sokszor most is erőtlenül játszó Baskonia férfi kosárlabdacsapata két negyedet megint átaludt, 30 másodperccel a vége előtt 4 ponttal volt lemaradva a Zaragozától – innen sikerült kiharcolnia a hosszabbítást és a győzelmet a spanyol első osztályban.
nov. 20
22:54
La Liga: Raúl García góljával az Atlético nyakán az Athletic (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 12. fordulójában az Athletic Bilbao 1–0-ra legyőzte a Villarrealt, így egy pontra feljött az Atlético Madrid mögé a tabellán.
nov. 20
22:56
Sakk-vb: Karjakin nem tudta kihasználni a két világos partit (She)
A hetedik játszma is döntetlennel ért véget címvédő Magnus Carlsen és a kihívó Szergej Karjakin között a sakkvilágbajnoki döntőben New Yorkban.
nov. 20
23:12
Serie A: az Inter a 92. percben mentette ikszre a Milan elleni derbit (She)
Az AC Milan hiába vezetett a 92. percig 2–1-re az Internazionale elleni milánói derbin, Ivan Perisic a véghajrában egalizált, döntetlenre mentve a presztízscsatát a Serie A 13. fordulójában.
nov. 20
23:14
Ligue 1: továbbra is három pont előnnyel vezet a Nice (She)
A PSG és a Monaco után a Nice is győzött a francia labdarúgóliga első osztályának 13. fordulójában, így a nizzaiak továbbra is hárompontos előnnyel állnak a tabella élén.
nov. 20
23:16
NS: Gyurcsónak minden sikerült; Ferenczi félt, hogy leejtik – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
nov. 20
23:30
Hétfői sportműsor: Birosék fogadják a Telekom Veszprémet (She)
A hétfői sportműsor legérdekesebb momentumát alighanem az Eger–Veszprém férfi NB I-es kézilabda-mérkőzés tartogatja, a hazaiaknál ugyanis pályára lép a vízilabdázóként három olimpiai aranyérmet nyerő Biros Péter. Íme, a mai sportprogram.
nov. 20
23:48
NFL: ismét nyert a Dallas, megvan a klubrekord (She)
A ligaelső Dallas Cowboys 27–17-re nyert hazai pályán a Baltimore Ravens ellen az NFL alapszakaszának 11. fordulójában.

Keresés