2016. október 21. péntek

okt. 21
0:06
NS: Nagy József Gyurta mestere; Benedek: Vissza Újpestre – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
okt. 21
0:10
Tenisz: Stockholm, Moszkva – nem 1. kiemeltnek való vidék (She)
Babos Tímea után párospartnere, a hazai közönség előtt szereplő Anasztaszija Pavljucsenkova is búcsúzott a moszkvai kemény pályás tenisztornán. A hetedik helyen kiemelt játékost az ausztrál Daria Gavrilova búcsúztatta a csütörtöki negyeddöntőben. A magyar, orosz duó számára a párosok versenye is a negyeddöntőben ért véget, szerdán.
okt. 21
0:14
Pénteki sportműsor: Hosszú Szingapúrban, Austinban felbőgnek a motorok (She)
Rendkívül színes lesz a pénteki sportműsor, hiszen amellett, hogy a topligák közül a német, a spanyol és a francia bajnokságban is megkezdődik a hét végi program, folytatódik a hazai rendezésű asztalitenisz Európa-bajnokság, Szingapúr ad helyet az úszó világkupa újabb futamainak, illetve a szabadedzésekkel elkezdődik a Formula–1 austini versenye. Íme, a pénteki menü!
okt. 21
7:15
Úszás: Az olimpia előtt megfogalmazódott a váltás – Gyurta Dániel (She)
A jövőben nem a Széles Sándor fémjelezte, Kovácshegyi Ferenc és Virth Balázs alkotta szakmai stáb készíti fel Gyurta Dánielt. Az olimpiai bajnok úszó mostantól Nagy József irányításával edz.
okt. 21
7:33
Olaszország: korábbi Tatabánya-edző a Serie D-ben (She)
Az olasz negyedosztályban (serie D) szereplő A.S.D. Citta di Gragnano labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását Bruno Giordano, az NB III-as Tatabánya korábbi vezetőedzője.
okt. 21
8:27
Futsal: U21-es dráma – az utolsó másodpercekben kaptunk ki (She)
A magyar U21-es futsalválogatott felkészülési mérkőzésen 3–2-re kikapott Romániától.
okt. 21
8:29
Légiósok: a Newcastle dupla árat adna Kádárért – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek (hitc.com; winnersports.co.uk) szerint a Newcastle United a téli átigazolási időszakban mintegy kétmillió euróért (1.8 millió font) vásárolná meg Kádár Tamás játékjogát a Lech Poznantól. A lengyelek ugyanis ennyiért válnának meg tőle, az összeg kifizetése pedig nem jelentene gondot az angolok számára.
okt. 21
8:45
NHL: Jágr a 750. gólját lőtte, 3. az örökranglistán (She)
Jaromír Jágr, a Florida Panthers cseh sztárja megszerezte 750. gólját az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a Washington Capitals elleni, 4–2-es vereséggel zárult csütörtöki mérkõzésen.
okt. 21
9:03
NB III: eredménytelenség – lemondott a Szentlőrinc edzője (She)
Braniszlav Bulatovics, a labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Szentlőrinc SE vezetőedzője lemondott – adta hírül a klub honlapja.
okt. 21
9:05
FTC: Nikolicsot nem zavarná, Nagyot követné, Storckkal beszélget (She)
A tavaszi szezont már Nikolics Nemanja csapattársaként a Legia Warszawában kezdi meg a Ferencváros középpályása, Nagy Dominik. A tehetséges játékos az NSO Tv stábjának elárulta: hogyan követi figyelemmel leendő lengyel alakulata mérkőzéseit, köztük a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája csoporttalálkozót, illetve mekkora segítséget kap ehhez Nikolicstól. Emellett megtudtuk tőle azt is, mit mondott…
okt. 21
9:21
NFL: Rodgers klubrekordja, újabb Bears-irányító dőlt ki (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a Green Bay Packers hazai pályán 26–10-re legyőzte a Chicago Bearst a liga történetének legnagyobb múltra tekintő összecsapásán.
okt. 21
9:39
Megyei foci: lábtörés, tömegbunyó a meccsen – súlyos eltiltások (She)
Óriási balhé volt a Komárom-Esztergom megyei II. osztályú Banai KSK–Koppánymonostori SE labdarúgó-mérkőzésen.
okt. 21
9:39
Sportfogadás: Mit tudhatnak a fogadók, amit a pórnép nem? (Agroinform)
A Tippmixpro fogadói szerint fix iksz a péntek esti spanyol bajnoki, amivel természetesen óriásit lehet kaszálni.
okt. 21
9:41
Légiósok: idő előtt ért véget az edzés Balogh Norbertnek (She)
Kisebb sérülés miatt idő előtt volt kénytelen befejezni a Palermo csütörtöki edzését Balogh Norbert, az olasz élvonalbeli együttes egyik magyar labdarúgója. Erről a mediagol.it számolt be az edzésről készített riportjában.
okt. 21
9:57
Videó: abszurd – a mentő a sárban ragadt, a női focisták tolták meg (She)
A heves esőzés miatt már-már futballra alkalmatlanná vált a francia női másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nimes pályája a Toulouse elleni mérkőzésen. A vendégek játékosa, Cloé Faillant egy rossz mozdulat miatt olyan sérülést szenvedett, hogy mentővel kellett volna kórházba szállítani, de az autó elakadt a sárban. Ekkor a két csapat futballistái együtt segítettek a bajba jutott…
okt. 21
9:59
Szlovákia: Több megkeresésem is volt, de… – László Csaba (She)
Mint megírtuk, László Csaba lett a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC vezetőedzője. A szakember a Nemzeti Sportnak beszélt döntésének hátteréről.
okt. 21
10:15
Kosárlabda: 14 évet vártak az aranyra, megadták a módját (She)
A Los Angeles Sparks nyerte meg az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságot (WNBA) azzal, hogy a fináléban 3–2-es összesítéssel legyőzte a címvédő Minnesota Lynx együttesét.
okt. 21
10:17
Videó: a megyének írt futballindulót az Edda – íme! (She)
„A megyei futballvezetés köreiből származó ötlet alapján, Pataky Attila és Gömöry Zsolt – akik évtizedek óta alkotnak maradandót a magyar rockzenében az Edda Művek tagjaiként – zenei munkásságnak köszönhetően elkészült a Pest megyei futballinduló, a »Piros-fehér-zöld«. A produkció csaknem negyven megyei település és sportklub összefogásának köszönhetően valósult meg” – adta hírül közleményben…
okt. 21
10:33
Kép: egyetlen fotóval vérig sértette a fél világot CR (She)
Cristiano Ronaldónak az Instagramon csaknem 80 millió követője van, nem csoda, ha néha vannak olyanok, akiknek nem tetszik egy-két képe. Ilyen, mint most azonban még nem volt…
okt. 21
10:51
Vízilabda: Tibor a legjobb döntést hozta meg – Kemény (She)
Kemény Dénes szerint Benedek Tibor a legjobb döntést hozta meg azzal, hogy lemondott a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A szakember elődje – aki négy olimpiai ciklusban irányította a csapatot, amellyel háromszor nyert olimpiát –, a magyar szövetség jelenlegi elnöke két részre bontotta utódja munkásságát.
okt. 21
10:51
Asztalitenisz: Riói csillagaink bravúrjáért szoríthatunk (Agroinform)
Pénteken három magyarért, Póta Georgináért, Lovas Petráért és Pergel Szandráért szoríthatunk a budapesti Eb-n.
okt. 21
11:09
MTK: miniarénából egy másikba, luxusöltöző és az Arsenal példája (She)
„Nagyon jó kis stadionunk van” – lépett oda Deutsch Tamáshoz a Sporting elleni nyitó mérkőzés után az MTK baráti körének egyik prominens tagja – ottjártunk után megállapíthatjuk, hogy az új Hidegkuti Nándor Stadion valóban „nagyon jó”.
okt. 21
11:11
Edzősors: Del Bosque álomajánlatot kapott, de nem tudja, honnan (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya elárulta, a közelmúltban volt egy álomajánlata, melynek a keretében évi 10 millió eurót kereshetett volna.
okt. 21
11:27
Magyar válogatott: Újabb nagycsapat célkeresztjében Kádár Tamás (Agroinform)
A magyar válogatott védőjét a héten két sztárcsapattal is szóba hozták, könnyen lehet, hogy januárban klubot vált.
okt. 21
11:45
Amerikai futball: a hatéves Álmossal bővül a válogatott (She)
A Csodalámpa Alapítvány és a Magyar Amerikaifutball-szövetség a válogatott vasárnapi edzésén közösen teljesíti a 6 éves Álmos kívánságát. A súlyos, életveszélyes betegségből kigyógyult kisfiú kedvenc sportága a hazánkban is egyre népszerűbb amerikai futball.
okt. 21
12:03
Légiósok: A kérőm nem tudott kivel egyeztetni a Wislánál – Guzmics (She)
Guzmics Richárd után a nyáron élénk volt az érdeklődés az átigazolási piacon, a Wisla Kraków magyar labdarúgója azonban nem váltott klubot. A meghiúsult lehetőségnek rendhagyó oka van.
okt. 21
12:21
Tenisz: Az orosz maffia bajnokot csinál egy 19 éves srácból? (Agroinform)
A selejtezőből indult Alexander Bublik már a negyeddöntőben jár Moszkvában, vajon meglesz az elődöntő is?
okt. 21
12:36
Thai boksz: az egyik legjobb harcos Zuglóban tart edzéseket (She)
Megkezdődött az egyik legjobb thai boksz-harcos, a több súlycsoportban is világbajnok Szencsaj (Saenchai) első szemináriuma a budapesti Thaibox Akadémián.
okt. 21
12:38
NFL: rács mögé került a Patriots sztárja (She)
Egyszerűen nem lehet megunni Rob Gronkowski, az NFL-ben szereplő New England Patriots sztárjának hülyeségeit.
okt. 21
12:54
FTC: az osztrák támadó hazája bő keretében (She)
Marco Djuricin neve is szerepel Marcel Koller szövetségi kapitány bő keretében – adta hírül a fradi.hu. A Ferencváros labdarúgója korábban két alkalommal játszott az osztrák válogatottban.
okt. 21
12:56
Leicester City: kulcsjátékosával hosszabbított a címvédő (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City 2019-ig meghosszabbította Christian Fuchs szerződését – jelentette be a klub.
okt. 21
12:57
Kézilabda: Hét magyar csapatnak drukkolhatunk a nemzetközi kupákban (Agroinform)
A párharcok közül kiemelkedik a Veszprém és az eddigi százszázalékos Barcelona szombati spanyolországi mérkőzése.
okt. 21
12:58
Videó: a Vidi-védő „megőrült”, Juhász pózolt, de ki leskelődött? (She)
Egyéni fotózáson vettek részt a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa. A hangulatra nem lehetett panasz, szinte mindenki valamilyen humoros módon pózolt a kamerának – olvasható a vidi.hu-n.
okt. 21
13:12
Serie A: Az olasz futball veresége – Buffon a kínai befektetőkről (She)
A Serie A-ban szereplő Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon úgy véli, hogy a távol-keleti tőke beáramlása – az Inter és a Milan (várható) kínai kézbe kerülése – az olasz futball vereségét jelenti.
okt. 21
13:30
El: 80 letartóztatás, belgák randalíroztak Mainzban (She)
Belga huligánok randalíroztak Mainzban, ahol a helyiek csütörtök este El-csoportmérkőzésen fogadták az Anderlechtet. A belvárosban kitört zavargásoknak több sérültje van, köztük egy súlyos fejsérülést szenvedő rendőrnő.
okt. 21
13:32
Atlético: Carrasco 2022-ig hosszabbított a madridiakkal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid bejelentette, hogy meghosszabbította kiváló belga szélsője, Yannick Ferreira Carrasco szerződését. Kivásárlási árát 100 millió euróban szabták meg.
okt. 21
13:48
Asztalitenisz Eb: negyeddöntős a Madarász, Pergel duó (She)
A három magyar vagy részben magyar kettős közül a Madarász Dóra, Pergel Szandra duó vette sikerrel a páros verseny péntek délelőtti nyolcaddöntőjét a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon. A Póta Georgina, Matilda Ekholm és a Szudi Ádám, Lakatos Tamás páros búcsúzott.
okt. 21
13:50
Videó: zseniális mozdulattal tért vissza edzőként a korábbi kiválóság (She)
A Maccabi Tel-Aviv 2–1-re nyert az AZ Alkmaar vendégeként a labdarúgó Európa-liga D-csoportjának 3. fordulójában. Sota Arveladze, az izraeliek grúz vezetőedzője, ezúttal ellenfélként tért vissza korábbi sikerei helyszínére, és a meccs elején látványos mozdulatot mutatott be.
okt. 21
13:52
Európa Játékok: eldőlt, hol rendezik a 2019-es versenyt (She)
Az Európai Olimpiai Bizottság (EOB) közgyűlésének pénteki döntése alapján Minszk lesz a házigazdája 2019-ben a második alkalommal sorra kerülő Európa Játékoknak.
okt. 21
14:06
Juventus: A klub elutasította a Barcelona ajánlatát – Dybala (She)
Paulo Dybala állítása szerint a Serie A-ban szereplő Juventus visszautasította a Barcelona érte tett ajánlatát ezen a nyáron.
okt. 21
14:27
E-sport: Megtippelhetetlen a vb-elődöntő győztese, inkább speciális fogadásokat ajánlunk! (Agroinform)
A szombat hajnali, első elődöntő tökéletesen kétesélyes, így egy bátor correct score-t javasolt a szakértőnk.
okt. 21
14:42
NBA: 7 háló, 10 fürdő, Spa, borszoba, kosárpálya – kinek kell? (She)
DeAndre Jordan, a Los Angeles Clippers, 28 éves olimpiai bajnok kosarasa úgy döntött, hogy eladja azt a házát, amelyet tavaly építettek. Az első körben 12.4 millió dollárra (kb. 3.37 milliárd forint) taksált ingatlan kívülről ártatlannak tűnik, belülről azonban igazi topkategóriás luxusvilla. Benne hét hálószobával, tíz (!) fürdőszobával, állandó hőmérsékleten tartott borszobával, Spa részleggel,…
okt. 21
14:44
Vasas: ugrálóvár, sörsátor, legendás futballisták, búcsú (She)
Beindult a gépezet, lázasan folyik a szervező- és a papírmunka, dátumok, határidők kerülnek be piros betűkkel a Vasas-család naptárába. Közeleg a búcsú: az éllovas labdarúgók október 29-én, jövő szombaton játsszák utolsó hivatalos mérkőzésüket a bontásra váró, csaknem fél évszázados múltra visszatekintő Illovszky Rudolf Stadionban.
okt. 21
14:46
Tenisz: a 12-szeres tornagyőztes spanyol is indul Budapesten (She)
A 12-szeres ATP-tornagyőztes Tommy Robredo is indul a jövő heti, 64 ezer euró összdíjazású budapesti férfi tenisztornán, amelynek a BOK (volt Syma) Csarnok ad otthont.
okt. 21
14:48
Videó: Gretzky lánya újra a címlapokon, most épp rúdtáncolt (She)
Wayne Gretzky lánya, Paulina állandó szereplője a bulvárlapok címlapjainak, a kanadai NHL-legenda lánya ugyanis nem épp visszafogott stílusáról ismert. A hölgy most az egyik Las Vegas-i klubban tűnt fel, ahol unalmában kipróbálta az egyik rudat is…
okt. 21
15:00
Vb 2018: ma eldől, mi lesz a kabalafigura – fotó (She)
Magyar idő szerint péntek este 11 órától kezdődik el az a ceremónia, amelyen eldől, melyik állat lesz a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság kabalafigurája. A három jelölt között egy macska, egy tigris és egy farkas van. Az orosz szurkolók döntik el, melyik állatot szeretnék.
okt. 21
15:02
Úszás: Hosszú négy arannyal kezdett, Kapás győzött 800-on (She)
Négy arany- és egy ezüstérmet nyert Hosszú Katinka az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, a verseny első napján, amelyen Kapás Boglárka jóvoltából még egy magyar győzelem született.
okt. 21
15:18
NB I: Válogatott meghívót kapott a Fradi sokat szidott csatára (Agroinform)
Marko Djuricint is meghívták az osztrák válogatott soron következő két mérkőzésére készülő bő keretbe.
okt. 21
15:33
Úszás: Nem ezt érdemeltem Gyurta Danitól! – Széles (She)
Újra az érdeklődés középpontjába került Gyurta Dániel. A Rióban nagyon szerényen szereplő londoni olimpiai bajnok ugyanis edzőcserére készül. A Kanadából hazatért, az olimpiai- és világbajnok Mike Barrowman révén sikeres edzővel, Nagy Józseffel tárgyal. De mit szól ehhez a fejleményhez Széles Sándor, aki mindezt az újságból tudta meg?
okt. 21
15:35
NB I: Kecskemétre költözhet az Újpest – sajtóhír (She)
A Magyar Nemzet értesülése szerint Kecskeméten játszhatja hazai mérkőzéseit az Újpest labdarúgócsapata, miután nem készült el időre a Szusza Ferenc Stadion felújítása, míg az eddig ideiglenes otthonként használt Illovszky Rudolf Stadiont hamarosan bontani kezdik.

Keresés