2016. június 15. szerda

jún. 15
0:27
Haladás: két évre írt alá a holland center – hivatalos (She)
Kétéves szerződést írt alá a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatával a holland Sjoerd Ars. A klub honlapja arról számolt be, hogy a szóbeli megállapodást követően kedden délelőtt került sor az orvosi vizsgálatra, így már semmi akadálya nem volt annak, hogy az érintett felek még aznap aláírják a szerződést.
jún. 15
0:42
Eb 2016: így bénították meg a szurkolók a körúti forgalmat (She)
Nemcsak kint Bordeaux-ban, hanem Budapesten is alaposan megünnepelték az osztrákok elleni Eb-győzelmet a szurkolók. Aki az esti órákban a 4-es vagy a 6-os villamossal akart közlekedni, annak – enyhén szólva – nehéz dolga volt…
jún. 15
7:09
NHL: jövőre Las Vegasnak is lesz csapata – sajtóhír (She)
Las Vegas jelentkezését fogadta el az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) igazgatótanácsa.
jún. 15
7:11
Copa América: Argentína újabb sima győzelme, jöhet Venezuela (She)
Az Egyesült Államokban zajló centenáriumi Copa América keddi játéknapján a D-csoport utolsó fordulójában Chile Panamát, Argentína pedig Bolíviát győzte le magabiztosan.
jún. 15
8:03
Barcelona: Tajti Mátyás a nyáron elhagyja a klubot? (She)
Sajtóhírek szerint Tajti Mátyás, a 2014-ben a Puskás Akadémiától a Barcelonához szerződő 18 esztendős középpályás a nyáron eligazol a katalánoktól.
jún. 15
8:45
EURO 2016: Máris az első hely a papírforma Szalaiéknál! (Agroinform)
A Tippmixpro szerint a legnagyobb valószínűséggel az első helyen végez az F-csoportban a magyar csapat.
jún. 15
8:54
Eb 2016: szép a piros-fehér-zöld Eiffel-torony, de nem mi nyertünk (She)
Mint beszámoltunk róla, az Orange nevű cég játékot hirdetett, az Európa-bajnokság ideje alatt mindennap annak a válogatottnak a nemzeti színeivel világítják ki az Eiffel-tornyot, amelynek a legtöbbször említik meg a nevét. Bár a felhívás után a magyar szavazók 12 százalékról csaknem 24 százalékra javítottak, a győzelem Portugáliáé lett, így bár több helyen is megjelent, hogy magyar színekben…
jún. 15
9:48
Eb 2016: ennyi gólt szerzett CR nagy tornán 34 szabadrúgásból (She)
A portugál válogatott a ráadás utolsó pillanataiban kétszer is szabadrúgást kapott, de Cristiano Ronaldo egyszer sem tudott a sorfalat kikerülve az izlandi kapuba lőni. Mondjuk nagy tornán egyébként sem igen megy neki, a 101 Great Goals statisztikája szerint 34 kísérletből egyszer sem talált be.
jún. 15
9:50
Eb 2016: Úgy passzol, mint Özil, Király a középkorúak példaképe lett a világon (She)
Természetesen a Yahoo is írt cikket a csodálatos magyar győzelemről. Az osztrákok elleni 2–0-s siker után az Európa-bajnokság legkedveltebb játékosának nevezik Király Gábort.
jún. 15
10:06
Eb 2016: embertömeg a 4-es, 6-os helyett, Himnusz a legendás Szalai-beszéd helyszínén (She)
A magyar csapat Ausztria elleni 2–0-s győzelmét követően a szurkolók a budapesti utcákra vonultak ünnepelni, megbénítva ezzel a 4-es, 6-os villamos vonalát. Olvasónk felvételéből láthatja, ahogy a mámoros drukkerek ünnepelnek, valamint azt is, hogyan szólt a Himnusz a hely előtt, ahol Szalai Ádám legendássá vált beszédet intézett a novemberi pótselejtező után.
jún. 15
10:08
F1: Horner visszaszólt a pilótáját lekicsinylő Wolffnak (She)
Néhány nappal ezelőtt nagyon elismerően beszélt Toto Wolff a fiatal versenyzőről, Lance Strollról, és még Max Verstappennél is nagyobb ígéretnek nevezte. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke ennek ellenére úgy gondolja, hogy a holland pilóta Kanadában bizonyította tehetségét azzal, ahogyan Nico Rosberg ellen védekezett a futam hajrájában.
jún. 15
10:24
Játékossors: újra légiósnak állhat Laczkó – közel az orvosi (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba feljutó SKN St. Pöltennel tárgyal Laczkó Zsolt, aki hamarosan orvosi vizsgálaton vehet részt leendő klubjánál – értesült a Nemzeti Sport Online.
jún. 15
10:26
Eb 2016: a PL-menedzser a Barcához hasonlította a magyarokat (She)
Nem hagyta hidegen a kedd este az esélyesebbnek tartott Ausztriát 2–0-ra legyőző magyar válogatott teljesítménye a nemzetközi sajtót és a szakembereket sem.
jún. 15
10:33
Vélemény: Miért, Herr Storck, miért? (Agroinform)
Szalai és Stieber voltak a gólszerzők, de az igazi hős pályán sem volt. Sőt még csak nem is magyar az illető.
jún. 15
10:51
EURO 2016: Így ünnepelt a sokat szidott Szalai a szurkolókkal - video (Agroinform)
A tegnap esti eufória talán legszebb jelenete az volt, amikor Szalai Ádám kiugrott a szurkolók közé. Megunhatatlan!
jún. 15
11:00
Válogatott: Nem volt kiugróan más szint – Nagy Ádám (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Ausztria felett aratott 2–0-s sikerét követően Nagy Ádám mondta el tapasztalatait a fradi.hu-nak.
jún. 15
11:16
Gyirmót: Horváth Ferenc mellett Amerikából érkező edző is jelölt (She)
Az Egyesült Államokból érkezhet vezetőedző a labdarúgó NB I újoncához, a Gyirmóthoz. A csapat új trénere az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas Citynél dolgozó Urbányi István lehet – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jún. 15
11:18
Eb 2016: Cristiano Ronaldo az izlandiak játékát kritizálta (She)
Nem leplezte csalódottságát Cristiano Ronaldo a portugálok Izland elleni 1–1-es döntetlennel zárult bemutatkozó Európa-bajnoki meccsét követően, amely után elsősorban a rivális futballja miatt háborgott.
jún. 15
11:33
Eb 2016: A továbbjutás olyan lenne, mint az arany – Németh (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Ausztria elleni győzelmének másnapján Németh Krisztián és a második gólt szerző Stieber Zoltán válaszolt az újságírók kérdéseire. Németh elmondta, hogy a továbbjutás Eb-győzelemmel érne fel, és hogy csak röviden ünnepeltek a siker után.
jún. 15
11:51
Játékossors: egy éve tért haza külföldről, 24 évesen visszavonul (She)
Sérülés miatt 24 évesen befejezi pályafutását Csorba Szabolcs, az NB II-be feljutó Nyíregyháza Spartacus labdarúgója. A Szpari megállapodott Úr Lászlóval.
jún. 15
11:53
Videó: felnevettek Podolski válaszától a Löw-szaglászós kérdésre (She)
Joachim Löw és az ő szaglászósagája az utóbbi napok egyik legfelkapottabb témája volt az Európa-bajnokságon, ami egyszerre szórakoztató és egy kicsit elszomorító. Mindenesetre a német mester – aki Al Bundynál is többet tartja a nadrágjában a kezét – furcsa szokása mellett nem mehetett el szó nélkül a média.
jún. 15
12:09
Eb 2016: Dzsudzsák ismét tartott lelkesítő beszédet – Stieber (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Ausztria elleni győzelmének másnapján Németh Krisztián és Stieber Zoltán beszélt arról, hogy mi volt az osztrákok felett aratott siker kulcsa, valamint az is kiderült, hogy Dzsudzsák ismét a szó erejét vetette be a csapatnál.
jún. 15
12:11
Eb 2016: Áder János gratulált a magyar válogatott sikeréhez (She)
A finnországi hivatalos látogatáson tartózkodó Áder János államfő újságírók előtt nyilatkozva gratulált a magyar futballválogatott Ausztria elleni győzelméhez. A köztársasági elnök reményét fejezte ki, hogy a csapat a következő napokban is hasonló örömöket fog szerezni a magyar szurkolóknak.
jún. 15
12:20
EURO 2016: Megjött az étvágyunk - Gera (Agroinform)
A magyar játékos kijelentette, megjött a csapat étvágya a keddi osztrákok ellen aratott fantasztikus győzelem után.
jún. 15
12:27
Férfi kézi: pénzbüntetést és kitiltást kapott a bírót fellökő veszprémi szurkoló (She)
Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt pénzbüntetésre ítélte azt a 41 éves férfit a veszprémi bíróság, aki április 30-án, a Veszprém–Vardar Szkopje férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen fellökte a játékvezetőt. Ezen kívül három évre eltiltották a Magyar Kézilabda-szövetség versenyrendszerében rendezendő sportesemények látogatásától.
jún. 15
12:29
Íjász-vk: Banda az első fordulóban búcsúzott (She)
Banda Árpád az első fordulóban búcsúzott az íjászok vasárnapig tartó antalyai világkupaversenyén, az utolsó olimpiai kvalifikációs viadalon pénteken lőnek a riói kvótáért a magyar versenyzők.
jún. 15
12:54
EURO 2016: Cidrizhetnek a szlovákok, eldőlhet az A-csoport (Agroinform)
Az orosz-szlovák mérkőzés igazi ki-ki meccsnek ígérkezik, a vesztes fél akár el is búcsúzhat Eb-álmaitól.
jún. 15
13:03
Galéria: még a villamos sem úszta meg az ország örömét (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–0-ra megverte Ausztriát. A győzelem után örömittas szurkolóink elindultak, hogy kiélvezzék a siker ízét. A vonulás közben megbénult Budapest egy része, ám kedd este ezt aligha bánta bárki is... Nézze meg a magyar szimpatizánsokról meccsnézés közben, valamint a történelmi győzelem után készült képeket!
jún. 15
13:05
Eb 2016: Király az első magyar kapus kapott gól nélkül (She)
Király Gábor korrekordja mellett még számos statisztikai érdekességet hozott a Magyarország–Ausztria (2–0) mérkőzés a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 15
13:07
Eb 2016: „A mese rémálommá vált” – így értékelnek az osztrák lapok (She)
Az osztrák sajtó egyöntetűen borús képet fest le válogatottjáról a mieinktől elszenvedett vereséget követően, keserű kudarcként és rémálomként jellemezve a találkozót.
jún. 15
13:09
Eb 2016: a mieinknél csak egy csapat volt jobb az első körben (She)
Az Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában az osztrákokat 2–0-ra legyőző magyar válogatott a második legjobb volt a 24 csapat közül, s csak a német előzte meg – az egyik leglátogatottabb futballstatisztikai oldal, a whoscored.com szerint.
jún. 15
13:18
Eb 2016: szívrabló magyarok, Szalai Superman és sok kicsi Bernd – mémek (She)
Összegyűjtöttük a 2–0-s magyar sikerrel végződő Ausztria–Magyarország Eb-csoportmérkőzés közben és után készült legjobb mémeket. Főként a hazai, de a külföldi termésből is válogattunk.
jún. 15
13:30
EURO 2016: Most térült meg, hogy erős ellenfelekkel játszottunk - Storck (Agroinform)
A szövetségi kapitány szerint sokat jelentett, hogy a felkészülés alatt többek között a németekkel is összecsaptunk.
jún. 15
13:36
Eb 2016: a horvároknál folytatódik a tragédiák sora (She)
Horvátország labdarúgó-válogatottját ezúttal Marjan Mrmic, az együttes kapusedzője hagyta el családi tragédia miatt, hiszen tegnap óta ő is az édesapját gyászolja.
jún. 15
14:12
Eb 2016: az angoloknak és a szlovákoknak is javítaniuk kell (She)
A csoport favoritjának számító angol válogatottnak az oroszok elleni fájdalmas döntetlen után csütörtökön a szlovákokat legyőző walesi csapat ellen kell javítania a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjában, amelyben egy újabb botlással az angolok mellett a szlovákok is nagyon nehéz helyzetbe kerülnének.
jún. 15
14:30
Eb 2016: ugyanaz az orosz kezdő, változtatás a szlovákoknál (She)
Megvannak a kezdőcsapatok az Oroszország–Szlovákia Eb-mérkőzésre. Leonyid Szluckij, az oroszok szövetségi kapitánya nem változtatott a kezdő tizenegyen az angolok elleni összecsapáshoz képest.
jún. 15
14:30
Mutko: az orosz szurkolókat provokálják (Metropol)
Az orosz sportminiszter szerint ezért nem kizártak az újabb incidensek.
jún. 15
14:48
Eb 2016: minden második tv-néző a magyar–osztrákot választotta (She)
Rekordnézettséget ért el tegnap este az M4 Sport, hiszen 17.54-től az Ausztria–Magyarország Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzést (AMR: 1 millió 734 ezer fő) a tévénézők fele választotta (SHR: 48.3%), ezzel piacvezetővé téve az MTVA sportcsatornáját a műsor adásideje alatt.  Erre az elmúlt 25 évben nem volt példa. A televíziós piac fragmentálódása és a kereskedelmi csatornák megjelenésé óta most…
jún. 15
14:50
Eb 2016: fedett pályán rendezik az orosz–szlovák mérkőzést (She)
A várható heves esőzések miatt behúzzák a lille-i Pierre-Mauroy Stadion tetőszerkezetét, így fedett pályán rendezik meg délután 3 órakor az orosz–szlovák labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzést.
jún. 15
14:52
Eb 2016: Del Bosquénak fájt a szíve Casillas padoztatása miatt (She)
Vicente del Bosque, a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, fájt a szíve, amikor úgy döntött: Iker Casillas csak a cserepadon kap helyet első meccsükön a franciaországi Európa-bajnokságon.
jún. 15
14:54
Copa: Messi óriási kötényt adott a kapusnak, mégsem lett gól (She)
Az Egyesült Államokban zajló centenáriumi Copa América keddi játéknapján Argentína simán, 3–0-ra legyőzte Bolíviát, ezzel megnyerte a D-csoportot. Az ezúttal is csak csereként beálló Lionel Messi most nem talált be, ám azért így is tett arról, hogy a bolíviai kapusnak emlékezetes pillanatokat okozzon.
jún. 15
15:00
EURO 2016: Milyen esélyeink vannak továbbjutni három ponttal? (Agroinform)
Az elmúlt évek statisztikáit összeszedve megnéztük, reális-e a 6-szoros szorzó a kiesésünkre.
jún. 15
15:06
Kajak-kenu Eb: Vajda Attila mégis ott lehet Moszkvában (She)
Ugyan az olimpiai válogatóverseny szétlövésében kikapott, mégis ott lehet jövő héten a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokságon C–1000 méteren Vajda Attila.
jún. 15
15:16
EURO 2016: Jelzés Dzsudzsáknak és a Szalainak? Elmaradt a gratuláció... (Agroinform)
A szlovákok és a lengyelek megemlékeztek a csodaszép magyar győzelemről Ausztria ellen.
jún. 15
15:24
Rio 2016: Ibrahimovic is bekerült a svédek bő keretébe (She)
Zlatan Ibrahimovic is bekerült a svéd olimpiai labdarúgó-válogatott bő keretébe.
jún. 15
15:26
Eb 2016: „Az orosz szurkolókat provokálják” – újabb incidensek? (She)
Az orosz szurkolókat folyamatosan provokálják a labdarúgó Európa-bajnokság alatt, ezért nem lehet kizárni, hogy újabb rendbontások részesei lesznek – jelentette ki Vitalij Mutko sportminiszter, az Orosz Labdarúgó-szövetség elnöke szerdán a TASZSZ orosz hírügynökségnek nyilatkozva.
jún. 15
15:28
Fotó: nehéz szavakat találni a korábbi Fradi-kiszemelt bemutatására (She)
A német másodosztályban (Bundesliga 2.) szereplő St. Pauli menedzsere, Ewald Lienen nem tudott jelen lenni a klub új játékosának bemutatásán, de a kollégák azért feltalálták magukat.
jún. 15
15:30
F1: Az azeri pályán minden adva van a drámához – Alonso (She)
Fernando Alonso, a McLaren-Honda versenyzője izgatottan várja a hétvégi Európai Nagydíjat Bakiban. A spanyol pilóta szerint ugyanis minden adott ahhoz, hogy nézők izgalmakkal teli versenyt láthassanak az F1-ben bemutatkozó azeri pályán.
jún. 15
15:51
EURO 2016: Ha továbbjutnánk, az olyan lenne, mintha megnyernénk az Eb-t - Németh (Agroinform)
Németh Krisztián szerint, ha továbbjutnának a csoportból, az olyan lenne számukra, mintha megnyernék a kontinensviadalt.
jún. 15
16:00
Férfi kosár: korábbi Olaj-légióssal erősít a Sopron (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Sopron bejelentette a Szolnoki Olajjal korábban bajnokságot nyerő Julien Mills szerződtetését.

Keresés