2016. június 26. vasárnap

jún. 26
0:03
Eb 2016: „Lang Ádám ma már nemzetközi klasszis” (She)
Két-két repülő- és belépőjegyet küldött a Magyarország–Belgium Európa-bajnoki nyolcaddöntőre egykori nevelőedzőjének és mentorának Lang Ádám. Rugovics Vendel szerint a védő nemzetközi klasszis.
jún. 26
0:03
Hosszabbítás után nyolc között Portugália (Metropol)
Portugália ellenfele Lengyelország lesz a negyeddöntőben.
jún. 26
0:18
NS: Storck nyugodt, Wilmots óvatos, Pfaff tanácsokat ad – jöhet a magyar–belga! (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jún. 26
1:30
Vasárnapi sportműsor: a mieink Eb-nyolcaddöntőt játszanak! (She)
Három nyolcaddöntővel folytatódik a labdarúgó Európa-bajnokság, s nagy öröm, hogy a mieink is pályára lépnek, 21 órától Belgiummal játszanak. Döntőt rendeznek a Copa Américán, lesz egy NB I-es felkészülési mérkőzés is, de a technikai sportok szerelmesei sem unatkoznak majd vasárnap.
jún. 26
8:51
EURO 2016: Az írek háborúra készülnek a franciák ellen (Agroinform)
Már a döntetlen is bravúrnak számítana az írektől a házigazda franciákkal szemben a nyolcaddöntőben.
jún. 26
9:45
EURO 2016: A külföldi lapok szerint kiesünk (Agroinform)
A külföldi oldalak nagy része 2-1-es vagy 3-1-es belga sikert jósol, kiemelve, hogy nem vagyunk esélytelenek.
jún. 26
10:18
Eb 2016: Szeretnénk látványos találkozókat játszani, de… – Santos (She)
A portugál válogatott hosszabbításban 1–0-ra legyőzte a horvát csapatot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szombat esti nyolcaddöntőjében, így készülhet a lengyelek elleni negyeddöntőre. A horvátok búcsúztak.
jún. 26
10:36
Kajak-kenu Eb: Kozák Danuta két aranyérme egy órán belül (She)
A kajakos Kozák Danuta aranyérmet szerzett 500 méter egyesben a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnapi versenynapján. Kozák nem sokkal később kajak kettesben is győzött Szabó Gabriellával. A kajakos Nádas Bence bronzérmet szerzett 500 méter egyesben.
jún. 26
10:36
EURO 2016: A németek visszavághatnak a szlovákoknak (Agroinform)
Négy hete a szlovákok 3-1-re nyertek Németországban, az Eb-nyolcaddöntőben viszont Joachim Löwéknek áll a zászló.
jún. 26
10:54
Galéria: Wales kifulladt, de Bale-ék így is örülhettek (She)
Wales válogatottja bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Európa-bajnokságon, miután Gareth Bale-ék egy öngóllal megverték az északír válogatottat. Nézze meg az összecsapásról készült legjobb képeket!
jún. 26
10:56
Eb 2016: „halálos figyelmeztetéssel” hangol a belga lap (She)
A belga Het Nieuwsblad is gőzerővel, kilencoldalas összeállítással készül a ma esti Magyarország–Belgium Eb-nyolcaddöntőre. Kivesézik, hova kapta a góljait Király Gábor a selejtezőben és milyen hatékonysággal véd (ide becsúszott egy számolási hiba), illetve a kezdőcsapat grafikáján kézzel megrajzolták a mackónadrágot, vagy ahogy ők hívják, pizsamát.
jún. 26
11:12
Válogatott: megváltozott a szurkolói vonulás gyülekezési pontja (She)
A szervezők tájékoztatása szerint megváltozott a korábban meghirdetett szurkolói vonulás gyülekezési pontja Toulouse-ban, a Magyarország–Belgium labdarúgó Európa-bajnoki nyolcaddöntő előtt.
jún. 26
11:30
NB II: Tischler visszatér, Heffler Tibor is a PAFC-nál (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az NB I-ből kieső Puskás Akadémia kétéves szerződést kötött a Videotontól távozó Heffler Tiborral.
jún. 26
11:48
Videó: elképesztő szögletgól döntötte el a brazil bajnokit (She)
Szenzációs találat döntötte el a CRB–Vasco da Gama (1–2) brazil másodosztályú labdarúgó-mérkőzést. Az 58. percben, 1–1-es állásnál a vendégek szöglethez jutottak. Andrezinho állt a labda mögé…
jún. 26
11:50
Eb 2016: Gareth Bale is a magyar válogatottat méltatta (She)
Gareth Bale-t választották meg a Wales–Észak-Írország (1–0) Európa-bajnoki összecsapás legjobbjának. A Real Madrid walesi támadója a Nemzeti Sport kérdésére a lefújás utáni sajtótájékoztatón beszélt csapata következő ellenfeléről.
jún. 26
11:52
Profi ökölvívás: pozitív minta – vizsgálat indult Fury ellen (She)
Hivatalos jelentések szerint nagy mennyiségű anabolikus szteroidok (nandrolon) nyomaira bukkantak Tyson Fury egyik tavaly levett mintájában. Tyson és unokatestvére, Hughie a friss jelentések szerint 2015 februárjában és márciusában produkált pozitív mintát, amelyről szeptemberben hivatalos meghallgatást tartottak az illetékes szervek.
jún. 26
12:06
Eb 2016: új munkahelyet kell keresnie a leghangosabb izlandi kommentátornak (She)
Rossz hírt kapott Gudmundur Benediktsson, aki az izlandi válogatott Ausztria elleni győztes gólja után tett szert hírnévre azzal, hogy cseppet sem visszafogottan közvetítette övéi történelmi tettét.
jún. 26
12:08
Eb 2016: lejátszottuk a magyar–belgát, meglepő hőse lett! (She)
A magyar válogatott minden eddigi Európa-bajnoki mérkőzését leszimuláltuk a kontinenstorna hivatalos játékával, a Pro Evolution Soccerrel. Volt hibátlan találata a „jósnak”, volt, hogy közel járt, és persze volt, hogy a közelben sem volt. Jön viszont az egyenes kieséses szakasz, így ahogy a legtöbb válogatott, úgy mi is tiszta lappal indulunk. Lássuk, mi lesz este!
jún. 26
12:24
EURO 2016: Magyarország-Belgium ÉLŐ (Agroinform)
Fantasztikus mérkőzés vár ránk Belgium ellen, a tét nem kicsi. A győztes csapat Walesszel játszik a negyeddöntőben.
jún. 26
12:42
Eb 2016: CR ismét megmutatta emberi oldalát – KÉPEK (She)
Portugália egy, a 117. percben szerzett góllal 1–0-ra legyőzte a horvátokat az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A találkozó után a portugál Cristiano Ronaldo, valamint Pepe Luka Modricot, Real Madrid-beli csapattársukat vigasztalták. Tekintse meg a mérkőzésen készült legjobb képeket!
jún. 26
12:42
EURO 2016: Veszélyben nyolc magyar játékos (Agroinform)
Nyolc magyar labdarúgót fenyegeti a veszély, hogy továbbjutás esetén ki kell hagynia a negyeddöntőt.
jún. 26
13:00
Eb 2016: rendhagyó eligazítás a Magyar Honvédségnél – videó (She)
A Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtér állománya reggel különleges „eligazítást” tartott a ma esti magyar–belga Eb-nyolcaddöntő jegyében, amelyről az alábbi videót küldték el szerkesztőségünknek.
jún. 26
13:00
Kajak-kenu Eb: Két arany és egy bronz a délelőtti magyar mérleg (Metropol)
Kozák Danuta agyonverte a mezőnyt.
jún. 26
13:02
Légiósok: elképesztő összegről pletykálnak Dzsudzsák kapcsán (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs csapata, a török Bursaspor 12 millió eurót is elkérhet az Európa-bajnokságon remeklő játékosért.
jún. 26
13:04
Videó: Gerrradot Gerrard váltotta, majd gólpasszt adott (She)
A Los Angeles Galaxyben futballozó Steven Gerrard pazar gólpasszt adott a mexikói Giovani dos Santosnak az MLS legutóbbi játéknapján a San Jose ellen 1–1-re végződő meccsen. Mégsem ez terjed az interneten a meccsről.
jún. 26
13:15
Moto3: Assenben lett meg az első Mahindra-győzelem (She)
A Moto3 mezőnye most sem hazudtolta meg magát, szokás szerint izgalmas versenyt láthattunk tőlük a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján, amely az első Mahindra-győzelmet hozta.
jún. 26
13:33
Válogatott: állítsa össze a mieink kezdőjét Belgium ellen! (She)
A magyar válogatott a Franciaországban zajló Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Belgiummal csap össze vasárnap este 21 órától. Ön hogyan állítaná össze a mieink kezdőcsapatát? Szavazzon!
jún. 26
13:35
Rio 2016: combcsonttörése miatt nem indulhat a világklasszis (She)
A francia bajnokságon combcsonttörést szenvedett a világklasszis hármasugró, Teddy Tamgho, aki így másodszor is lemarad az olimpiáról.
jún. 26
13:37
Eb 2016: négy meccsen egy percet sem játszott a torna nagy kedvence (She)
Észak-Írország elbúcsúzott az Európa-bajnokságtól, miután 1–0-s vereséget szenvedett a Wales elleni nyolcaddöntőben. A mieink selejtezőcsoportjából kvalifikáló északírek a kieséses szakaszba jutással felülmúlták az elvárásokat, emellett nekik köszönhetjük a torna egyik legjobb szurkolói dalát is.
jún. 26
13:39
Eb 2016: mindkét kapitány szerint a jobb csapat esett ki a királysági csatában (She)
A walesi válogatott öngóllal nyert az északír csapat ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szombati nyolcaddöntős mérkőzésén, a párizsi Parc des Princes-ben, s mindkét gárda szakvezetője úgy véli, a jobb teljesítményt nyújtó együttes búcsúzott.
jún. 26
13:41
Kajak-kenu Eb: példátlan baki után lett Európa-bajnok Kozák (She)
Ugyan három olimpiai számban is aranyérmet nyert Kozák Danuta a moszkvai kajak-kenu Európa bajnokságon, a kétszeres ötkarikás bajnok klasszis szerint inkább csak edzésnek szabad felfogni az orosz fővárosban megrendezett kontinensviadalt.
jún. 26
13:51
Eb 2016: CR fia is halálra unta magát a portugálok meccsén (She)
Cristiano Ronaldo kisfia, Cristiano Jr. a helyszínen tekintette meg a szombat esti Horvátország–Portugália (0–1) összecsapást.
jún. 26
13:51
EURO 2016: Ezt várjuk mi - tippek Belgium ellen (Agroinform)
A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak a Magyarország-Belgium találkozótól.
jún. 26
14:09
Eb 2016: Griezmann, Giroud és Payet a francia támadósorban (She)
A francia válogatott az Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Dimitri Payet hármassal rohamoz Írország ellen a labdarúgó Eb lyoni nyolcaddöntőjében. Íme, a kezdőcsapatok!
jún. 26
14:11
Eb 2016: forgalomkorlátozás Budapesten az esti meccsünk idején (She)
Az elmúlt napok tapasztalatai alapján a Magyarország–Belgium Európa-bajnoki nyolcaddöntő napján újra szurkolói vonulásra lehet számítani a fővárosban. A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a résztvevők számának függvényében a késő esti órákban lezárhatják a forgalom elől a Margitsziget–Margit híd–Szent István körút–Teréz körút–Erzsébet körút–Wesselényi utca–Károly körút–Erzsébet tér…
jún. 26
14:13
Eb 2016: az egyik tehetség elkelt, a Bundesligában folytatja (She)
A német élvonalbeli Schalke szerződtette Breel Embolót, a Basel 19 éves svájci válogatott támadóját – jelentette be a gelsenkircheni klub.
jún. 26
14:45
Moto2: hat év után újra japán győztest ünnepeltek (She)
Nakagami Takaaki a 111. világbajnoki futamán felért a dobogó legfelső fokára. A japán himnusz a 2010-es Katalán Nagydíj óta először hangzott el a vb-futam után, hat éve Takahashi Yuki szintén a Moto2-es kategóriában győzött.
jún. 26
14:47
Eb 2016: fokozott ellenőrzések, magyarok bajban a francia utakon (She)
Nagyon szigorúak az ellenőrzések a francia közutakon, az MLSZ információi szerint már négy magyar autóban találtak petárdákat.
jún. 26
14:49
Kajak-kenu Eb: egy magyar ezüst a 200 méteres döntőkben (She)
Egy ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnapi zárónapjának 200 méteres döntőiben.
jún. 26
14:51
Cselgáncs GP: olimpikonok az elődöntőben, hárman vigaszágon (She)
A budapesti cselgáncs Grand Prix két magyar riói olimpikonja, Tóth Krisztián és Joó Abigél bejutott az elődöntőbe a vasárnapi versenynapon, míg Ungvári Attila, Demeter Bendegúz és Waczulik Richárd a bronzéremig tartó vigaszágon folytatja szereplését.
jún. 26
15:03
Bundesliga: a Dortmund sztárja eldöntötte, távozik (She)
Neven Szubotics, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) Borussia Dortmund 27 éves hátvédje sokatmondó üzenetet rakott ki Facebook-oldalára, amelyből kiderül, valószínűleg távozik a fekete-sárgáktól.
jún. 26
15:03
Wimbledon: Mindenki Djokovics ellen - megállíthatatlan? (Agroinform)
Hétfőn Londonban kezdetét veszi a szezon harmadik Grand Slam-viadala, az angol nyílt teniszbajnokság.
jún. 26
15:05
MotoGP: félbeszakították a királykategória futamát Assenben (She)
A királykategória mezőnye vizes pályán rajtolt el Assenben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján, de az eső akkorra már elállt. A nyolcadik körre már száradni kezdett az ideális ív, de egy körrel később ismét esni kezdett. A futam 15. körében már annyira szakadt, hogy sem a látási viszonyok, sem a pályán álló víz nem tette lehetővé a biztonságos versenyzést, ezért a…
jún. 26
15:07
Eb 2016: Franciaország–Írország élőben az NSO-n! (She)
Három nyolcaddöntővel folytatódik vasárnap a labdarúgó Európa-bajnokság, a franciák az írekkel csapnak össze – kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jún. 26
15:36
Videó: Pogba szabálytalansága vezetett az írek büntetőjéhez (She)
Paul Pogba szabálytalankodott Shane Longgal szemben a francia tizenhatoson belül, így Írország büntetőhöz jutott az Eb-nyolcaddöntő 2. percében.
jún. 26
15:54
Cselgáncs GP: Tóth döntős, Joó és Ungvári a bronzért küzdhet (She)
Tóth Krisztián bejutott a döntőbe, Joó Abigél és Ungvári Attila a bronzéremért küzdhet, Demeter Bendegúz és Waczulik Richárd pedig hetedikként végzett a budapesti cselgáncs Grand Prix vasárnapi versenynapján.
jún. 26
15:54
Egy magyar ezüst a 200 méteres döntőkben (Metropol)
Egy ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnapi zárónapjának 200 méteres döntőiben.
jún. 26
15:56
Uszonyos úszás: Kosina és Senánszky világcsúccsa (She)
Újabb három magyar érem született a görögországi Voloszban zajló uszonyosúszó-világbajnokságon. A második versenynapon Kosina Gergő és Senánszky Petra is világcsúccsal diadalmaskodott, míg Varga Krisztina ezüstérmet nyert.
jún. 26
16:12
Tereptriatlon Eb: Poór Brigitta a hatodik helyen végzett (She)
Poór Brigitta hatodik lett a svájci tereptriatlon világkupafutamon, amely egyben Európa-bajnokság is volt.
jún. 26
16:14
Válogatott: legutóbb Fülöp védett Belgium ellen; rá emlékeznek (She)
A belga válogatott elleni legutóbbi negyvenöt percben, hét évvel ezelőtt Fülöp Márton állt a magyar válogatott kapujában. A tavaly novemberben 32 évesen elhunyt kapusra ma is sokan emlékeznek Franciaországban, köztük a válogatott tagjai is.

Keresés