2016. június 8. szerda

jún. 8
18:30
Sarapovát két évre eltiltották (Metropol)
Az ötszörös Grand Slam-győztes játékos az egyik első volt azok között, akik a decemberben tiltólistára került meldonium miatt buktak meg.
jún. 8
18:45
FTC: a Szekszárddal korábban, a Cigánddal később játszanak (She)
A nyári felkészülést szerdán megkezdő Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a Szekszárd elleni felkészülési mérkőzésre egy nappal korábban, míg a Cigánd elleni találkozóra egy nappal később kerül sor.
jún. 8
18:47
UEFA: Aleksandar Ceferin is harcba száll az elnöki posztért (She)
A szlovén szövetséget vezető Aleksandar Ceferin pályázik az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöki posztjára.
jún. 8
18:48
Copa América: Ezen a meccsen csak veszíthet Brazília (Agroinform)
Haiti ellen folytatja a szereplését a brazil válogatott az Egyesült Államokban zajló Copa Amériácán.
jún. 8
19:18
Tenisz: érvényesült a papírforma, Fucsovics kikapott (She)
A világranglista 161. helyén álló Fucsovics Márton két szettben (6:2, 6:4) kikapott a harmadik kiemelt francia Stéphane Robert-től (91.) a prágai salakpályás challenger tenisztorna második fordulójában, ezzel búcsúzott a további küzdelmektől. A mérkőzés 75 percig tartott.
jún. 8
19:36
Eb 2016: óriási csapattal rohamoznának a lemaradtak (She)
A De Marke összeállította az álomcsapatát azokból a labdarúgókból, akik sérülés, elrontott kvalifikáció vagy egyéb miatt nem lehetnek ott a franciaországi Európa-bajnokságon.
jún. 8
19:54
Tenisz: Federer visszatért, de nem fejezte be a meccsét (She)
Hátsérülését követően visszatért és megkezdte a füves pályás szezont Roger Federer, de a korábbi világelső teniszező második fordulós mérkőzése félbeszakadt a stuttgarti tornán.
jún. 8
19:56
Rio 2016: a magyar atléták új ruhája az amerikaiakéra hasonlít – képek (She)
A Magyar Atlétikai-szövetség ma kora este a Városligeti Műjégpályán bemutatta azokat a ruhákat, amelyekben az indulási jogot megszerző magyar versenyzők rajthoz állnak majd a riói olimpián.
jún. 8
20:12
Felkészülés: CR és Quaresma is a portugálok kezdőcsapatában (She)
A mieinkkel azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő portugál válogatott 20.45 órától felkészülési mérkőzést játszik Észtországgal.
jún. 8
20:30
Férfi kosár NB I: a Körmend nyerte meg a bronzcsatát (She)
A Magyar Kupa-győztes Egis-Körmend nyerte a bronzérmet a férfi kosárlabda NB I-ben, miután a harmadik helyért zajló párharc harmadik, utolsó mérkőzésén Pakson 11 ponttal legyőzte az Atomerőmű csapatát, ezzel 2–1-re megnyerte a párharcot.
jún. 8
20:32
Úszás: Hosszú Katinka három aranya és egy ezüstje (She)
Hosszú Katinka három arany- és egy ezüstérmet nyert a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat franciaországi állomásának szerdai versenynapján.
jún. 8
20:33
Hosszú Katinka három aranya és egy ezüstje (Metropol)
Ezúttal a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat francia állomásán tarolt.
jún. 8
21:06
Felkészülés: Kajdacson kezd, Telkiben zár a Paks (She)
Kajdacson játssza az első, az angol negyedosztályú Luton Town ellen Telkiben az utolsó nyári felkészülési mérkőzését az NB I-ben nyolcadik helyen végző Paks.
jún. 8
21:45
Klein és Suhajda együtt indulnak a K2-re (Metropol)
Az expedíció során Klein Dávid és Suhajda Szilárd célja, hogy oxigénpalack és teherhordók segítsége nélkül érjék el a csúcsot.
jún. 8
23:27
Férfi kosár: Hangáékat nem söpörte ki a Barcelona (She)
A Hanga Ádámot is soraiban tudó Laboral Kutxa (4.) hazai környezetben, túlórás mérkőzésen nyert hat ponttal (89–83) a Barcelona Lassa (1.) ellen a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság elődöntőjének harmadik felvonásán, így 2–1-re szépített az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
jún. 8
23:45
Copa: Messi már labdával edz, a következő meccsen játszhat (She)
A centenáriumi Copa Américán szereplő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gerardo Martino elárulta, hogy Lionel Messi a csapat következő mérkőzésén valószínűleg már pályára léphet.

Keresés