2016. július 6. szerda

júl. 6
15:32
Rio 2016: változás – a szövetségi biztonsági erő felel a rendért (She)
A brazil szövetségi biztonsági erő hivatalosan átvette a rendfenntartó feladatok ellátását a Rio de Janeiró-i nyári olimpiai játékok helyszínein és környékükön.
júl. 6
15:48
F1: a Red Bull óva inti a Mercedest a csapatutasítástól (She)
Bár az Osztrák Nagydíj utolsó körében történt Mercedes-baleset után Toto Wolff elismerte, hogy talán ideje elgondolkodniuk a csapatutasítások bevezetésén, Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint rossz döntést hozna a Mercedes, ha nem hagyná versenyezni a pilótáit.
júl. 6
15:48
Játék nélkül a 3. fordulóban az FTC (Metropol)
A második körre kisorsolt ellenfele, az albán Skenderbeu keresetét szerdán elutasította a nemzetközi Sportdöntőbíróság.
júl. 6
16:06
Rio 2016: köszönet a nemzetközi szövetségnek! – újabb kvóta (She)
Bár néhány részletkérdés tisztázása miatt a Magyar Úszószövetség szombaton hozza nyilvánosságra a Rióban induló magyar úszók végleges névsorát, Gyárfás Tamás elnök már a szerdai elnökségi ülést követően beszámolt egy örömteli hírről: a FINA meghívta Horváth Dávidot is az olimpiai játékokra.
júl. 6
16:08
Eb 2016: Most új fejezetet írhatunk – Deschamps (She)
A francia labdarúgó-válogatottat irányító Didier Deschamps bízik benne, hogy a csütörtök esti Eb-elődöntőben meg tudják szakítani a németek elleni rossz sorozatukat.
júl. 6
16:18
EURO 2016: Százból egy ember várt walesi csodát (Agroinform)
Kimutatások szerint az angol csapatot azonban minden harmadik ember ejtette csak ki a legjobb négy előtt.
júl. 6
16:24
MU: Mourinho igazolása fenyegető SMS-t írt távozása előtt (She)
A német Sport Bild értesülései szerint a napokban a Manchester Unitedhoz szerződő Henrih Mhitarjan nem a legjobb hangulatban távozott a Borussia Dortmundtól.
júl. 6
16:42
Eb 2016: hosszabbítottak a lengyel szövetségi kapitánnyal (She)
Két évvel meghosszabbították Adam Nawalkának, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon negyeddöntős lengyel válogatott szövetségi kapitányának a szerződését.
júl. 6
16:54
Tipp: Bajban lehet a "vészmegoldás" dobó (Agroinform)
Meglepetést szimatolok a Chicago-Cincinnati meccsen, nem fest jól ugyanis a Cubs helyzete.
júl. 6
17:00
F1: a McLarenen kívül senkinek sem kell a Honda motorja (She)
A Honda motorsportfőnöke, Haszegava Juszuke szeretné, ha a japán motorgyártó a McLarenen kívül rövidesen más csapatnak is szállítana erőforrást, de tisztában van azzal, hogy egyelőre nincsenek olyan szinten, hogy bármelyik csapat is szívesen vásárolna tőlük motort.
júl. 6
17:02
MC: Guardiolának átigazolási rekordot kell döntenie „egyik kedvencéért” (She)
A Sky Sports értesülései szerint Pep Guardiola nincs megelégedve a Manchester City védelmével, ezért a nyáron mindenképpen szeretné megerősíteni – erre pedig egyik kedvenc játékosát szemelte ki.
júl. 6
17:18
Újpest: nem igazolhat a klub, a Barcelona sorsára jutott (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) egy 2014-es igazolás miatt kizárta a klubot két átigazolási időszakból (2016 nyár és 2017 tél). Az Újpest a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul, kérve a határozat megváltoztatását, illetve felfüggesztését. A felfüggesztésre irányuló kérelmet a CAS elutasította, így az Újpest…
júl. 6
17:20
Rio 2016: ötnapos pólóünnep a Margitszigeten az olimpia előtt (She)
Mielőtt az olimpiára utazna női és férfiválogatottunk, rangos hazai tornán tesztelheti az erejét: július 13–17. között a BENU-kupán vesz részt mindkét csapatunk. A Bíró Attila irányította hölgygárda szerdától péntekig, míg Benedek Tibor legénysége péntektől vasárnapig ugrik vízbe, avagy lesz egy nap, amelyen mindkét csapatunknak szurkolni lehet majd a sportág bölcsőjében. Jegyek a jegyed.hu…
júl. 6
17:30
Manchester United: Sir Alex is megszólalt Mourinho kapcsán (Agroinform)
A Vörös Ördögök legendás edzője szerint hiba volt Mourinhónak visszamennie a Chelsea-hez.
júl. 6
17:36
MU: bejelentették az örmény középpályás érkezését (She)
A Manchester United végre hivatalos honlapján is bejelentette, hogy szerződtette a Borussia Dortmund örmény labdarúgóját, Henrih Mhitarjant.
júl. 6
17:38
Wimbledon: Cilicnek meccslabdái voltak, de Federer 0:2-ről is továbbjutott (She)
Roger Federer kétszettes hátrányból bejutott a wimbledoni férfi tenisztorna elődöntőjébe. Marin Cilicnek a negyedik játszmában hiába volt három meccslabdája is, a svájci erős szervajátékkal magára talált, és a maga javára fordította a meccset.
júl. 6
17:54
Inter: szép, stílusos, rikítós sárga felirattal – itt az új mez (She)
Az Inter hivatalosan is bemutatta hazai és idegenbeli szerelését a következő szezonra. Elég jól néznek ki, bár a hazain a sárga Pirelli-felirat karcolja a szemünket, de hozzá lehet szokni.
júl. 6
17:56
NB II: Albertirsán játssza hazai meccseit a Cegléd (She)
Stadionjának rekonstrukciója miatt mégsem Szolnokon, hanem Albertirsán rendezi meg ősszel hazai bajnokijait a labdarúgó NB II-ben szereplő Cegléd – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
júl. 6
18:12
Kép: Beckham fia letette a jogsit, rögtön 14 milliós autóba ült (She)
David Beckham legidősebb fiúgyermeke, Brooklyn sikeres járművezetői vizsgát tett, és nem is kellett sokat várnia az első autójára.
júl. 6
18:14
Tour de France: etapgyőzelmével Van Avermaet állt az élre (She)
Greg Van Avermaet nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny szerdai, ötödik szakaszát, sikerével az összetettben is az élre állt.
júl. 6
18:16
NB III: ismét Prukner kezei alatt dolgozhat a Vasast elhagyó védő (She)
A Prukner László által irányított Budafoki MTE-Újbuda NB III-as labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a Vasastól szerződése lejártával nyáron távozó Grúz Tamás – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
júl. 6
18:24
NB I: Íme, a nyitóforduló szorzói! (Agroinform)
Július 16-án rajtol az OTP Bank Liga 2016/2017-es szezonja, a Tippmixprón pedig már fogadhatunk is a nyitómeccsekre.
júl. 6
18:30
Liverpool: ekkora kacsahírt még nem látott Balotelliről (She)
Nem akármilyen videót osztott meg Mario Balotelli. A futballtudásával egyre kevésbé reflektorfénybe kerülő olasz támadó éppen kacsákat etet a házában. A felvételhez csak ennyit írt: „#újbarátok”.
júl. 6
18:30
Babosék a negyeddöntőben (Metropol)
Babos Tímea - oldalán Jaroszlava Svedovával - bejutott a legjobb nyolc közé a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyében, szerdán.
júl. 6
18:32
Wimbledon: ujjak nélkül tör teniszsikerekre a 15 éves lány (She)
A fiatal teniszező, Francesca Jones hihetetlen elszántságról tesz tanúbizonyságot sorsával Wimbledonban. A brit tinédzser külső csíralemez fejlődési rendellenességben szenved. A tizenöt éves lány mindössze négy-négy ujjal  született (beleértve a hüvelykujjait is), de ez sem gátolja meg abban, hogy versenyszerűen teniszezzen, nem is akármilyen szinten.
júl. 6
18:34
NB II: a csoportriválistól igazolt kapust a Soroksár (She)
Palásthy Dávid személyében a csoportrivális Váctól szerződtetett kapust a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 6
18:48
NB II: három új játékos, köztük egy gólkirály érkezett Dorogra (She)
Egy kapust, Zima Ádámot, egy védőt, Csató Martint és egy támadót, Csák Zoltánt igazolt át a labdarúgó NB II újonca, a Dorog – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 6
19:06
Honvéd: Bayern München-nevelés érkezett próbajátékra (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Budapest Honvéd Budaörs elleni felkészülési mérkőzésén pályára lépett Christian Derflinger. A 22 éves osztrák korosztályos válogatott játékos korábban a Bayern Münchennél is szerepelt.
júl. 6
19:08
Női kézi: már a nyolcaddöntőben a magyar juniorlányok (She)
A junior magyar női kézilabda-válogatott harmadik csoportmeccsét is megnyerte a Moszkvában zajló világbajnokságon, így biztosította a helyét a nyolcaddöntőben. Ifjabb Kiss Szilárd csapata mellett már Dánia is továbbjutott a csoportból.
júl. 6
19:10
BL: mégis játszania kell az FTC-nek, ellenfél a Partizani! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Skёnderbeu kizárása után az albán ezüstérmes Partizani kerül a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörébe, így a magyar bajnok Ferencvárosnak mégis lesz ellenfele ebben a körben. Az Európa-ligában már a szlovák Slovan Bratislava ellen egy mérkőzést lejátszott a Partizani (0–0-t játszott hazai pályán), abból a párharcból a…
júl. 6
19:12
Felkészülés: a Cegléd egy félidő alatt hármat vágott a Vasasnak (She)
Az NB I-es Vasas felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a másodosztályú Ceglédtől, míg a Honvéd két góllal volt jobb a Budaörsnél. A DVTK Eperjesen kapott ki.
júl. 6
19:14
NB II: görög utánpótlás-válogatott védő a SZEOL-nál (She)
A The Footballers Group ügynökség Facebook-oldalán arról számolt be, hogy a labdarúgó NB II-ben újonc SZEOL-ban folytatja pályafutását a görög utánpótlás-válogatott Konsztantinosz Ikonomu.
júl. 6
19:19
Bajnokok Ligája: Pech! Mégis játszik a Fradi! (Agroinform)
Hiába szóltak az első hírek arról, hogy a Ferencváros játék nélkül továbbjutott, még sincs így.
júl. 6
19:21
EURO 2016: Ronaldo és Bale mindig rivalizáltak - Ancelotti (Agroinform)
A Real két sztárja ma Lyonban csap össze, egykori trénerük szerint pedig még edzésen is mindig küzdöttek egymás ellen.
júl. 6
19:42
Felkészülés: a Cegléd már hárommal is vezetett a Vasas ellen (She)
Az NB I-es Vasas felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a másodosztályú Ceglédtől, míg a Honvéd két góllal volt jobb a Budaörsnél. A DVTK Eperjesen kapott ki.
júl. 6
19:44
Légiósok: Futács 1+1 éves szerződést írt alá a Hajdukhoz (She)
Ahogy beszámoltunk róla, a Hajduk Split labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Futács Márkó.
júl. 6
20:00
Eb 2016: Zaza modell kedvese keményen visszaszólt a trolloknak (She)
Aki követi a 2016-os Európa-bajnokság küzdelmeit, biztosan megjegyezte egy életre Simone Zaza nevét. Ő volt az az olasz támadó, aki a Németország elleni tizenegyespárbajban nemcsak elhibázta kísérletét, hanem úgy futott neki, hogy arról még nagyon sokat és sokáig beszéltek. Zaza közösségi oldalait természetesen ellepték a trollok, és ezt csinos barátnője, Chiara Biasi sem úszta meg.
júl. 6
20:02
FTC: így szólt az izlandi „hu” a Groupama Arénában (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros Standard Liege elleni felkészülési mérkőzésén gyerekek kezdték el az izlandiaktól hallott „hu”-t kiabálni szurkolás gyanánt, később pedig a nagyok is becsatlakoztak.
júl. 6
20:18
Felkészülés: az FTC 11-esekkel nyerte meg a Masped-kupát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros tizenegyespárbajt követően megnyerte a Masped-kupát a Standard Liege-zsel szemben.
júl. 6
20:19
"Orbán, takarodj!" - Nem adják fel a tüntetők a Városligetben (Behaviour)
Hivatalosan negyed 7-kor véget ért a demonstráció, de a tiltakozók egész este a helyszínen maradtak.
júl. 6
20:20
Inter: bejelentették a kétszeres El-győztes érkezését – hivatalos (She)
A Serie A-ban szereplő Internazionale hivatalos oldalán jelentette be Éver Banega szerződtetését. A Sevillától érkező argentin középpályás hároméves szerződést kötött a milánói klubbal.
júl. 6
20:21
Tasó László feljelenti a vagyonnyilatkozatát piszkáló lapokat (Behaviour)
Az államtitkár szerint a sajtó információi tudatosan eltorzították a tényeket.
júl. 6
20:36
Öttusa Eb: negyedik lett a magyar vegyes váltó (She)
A Simon Sarolta, Strobl Krisztián duó negyedik helyen végzett a vegyes váltók versenyében a szófiai öttusa Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
júl. 6
20:54
Atlétikai Eb: Márton Anita biztató selejtezővel kezdett (She)
Márton Anita döntőbe, míg Kéri Bianka 800 méteren elődöntőbe jutott az amszterdami atlétikai Európa-bajnokság szerdai nyitó napjának délutáni programjában.
júl. 6
20:56
Eb 2016: eszement mémvideó készült CR magyarok elleni hisztijéről (She)
Bizonyára minden magyar futballkedvelő memóriájába égett az a dühroham, amely Cristiano Ronaldót kerítette hatalmába a Magyarország elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen (3–3) Dzsudzsák Balázs második találata után.
júl. 6
21:12
Eb 2016: Portugália–Wales élőben az NSO-n! (She)
Portugália Walesszel csap össze a Franciaországban zajló Európa-bajnokság elődöntőjében. A találkozót nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 6
21:30
Eb 2016: CR-ék 11 helyett 12-en álltak össze a fotózáshoz (She)
Váratlan vendége volt a portugál válogatottnak a Wales elleni Európa-bajnoki elődöntőn: a szokásos meccs előtti csapatfotózásra egy UEFA-önkéntes odaszaladt, aki természetesen Cristiano Ronaldóval is szelfizett egyet.
júl. 6
21:32
Úszás: Késely Ajna junior Európa-bajnok (She)
Pazarul rajtolt a magyar csapat a hódmezővásárhelyi junior úszó Európa-bajnokságon: Késely Ajna arany-, Márton Richárd pedig bronzérmet szerzett a nyitó napon.
júl. 6
21:34
Felkészülés: a Kövesd 120 perc alatt sem lőtt gólt a Kisvárdának (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Mezőkövesd kétszer hatvan percből álló felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott a másodosztályú Kisvárdával.
júl. 6
21:48
PL: a Barcelona többszörös BL-győztese az újoncnál folytatja (She)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Premier League egyik újonca, a Middlesbrough szerződteti Víctor Valdést, az FC Barcelona és a Manchester United korábbi kapusát.

Keresés