2016. augusztus 11. csütörtök

aug. 11
0:03
Rio 2016: Szilágyi Áron döntős, egy lépésre a címvédéstől! (She)
Szilágyi Áron döntős kard egyéniben! London egyéni olimpiai bajnok kardvívója a riói elődöntőben 15:12-re nyert a négy évvel ezelőtt csapatban aranyérmes dél-koreai Kim Dzsung Hvan ellen. Szilágyinak 1.45 órakor lesz jelenése a fináléban, ellenfele a Mojtaba Abedini (iráni)–Daryl Homer (amerikai) párharc győztese lesz majd.
aug. 11
0:07
NS: túljártak Imre eszén; Tóthot agyonnyomta az olimpia – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
aug. 11
0:36
Rio 2016: törülköző a kézis nyakában, óvtak a svédek – videó (She)
Az egyiptomi férfi kézilabda-válogatott kedden 26–25-re legyőzte a svédeket a riói olimpián, a skandinávok azonban megóvták a mérkőzés.
aug. 11
0:40
Rio 2016: Új-Zéland és Ausztrália is kiesett rögbiben (She)
Már a negyeddöntőket rendezték meg a férfi 7-es rögbiben. Némi meglepetésre nem jutott a legjobb négy közé Új-Zéland és Ausztrália. Előbbi az eddig menetelő Fidzsi-szigetektől, utóbbi Dél-Afrikától szenvedett vereséget. Rajtuk kívül még Japán és Nagy-Britannia jutott be az elődöntőbe.
aug. 11
0:54
Csütörtöki sportműsor: magyar–spanyol női póló, Sárosi Laura is játszik (She)
Csütörtök este, magyar idő szerint 18 órakor a spanyolokkal mérkőzik meg az Európa-bajnok magyar női vízilabda-válogatott a riói olimpián. Tollaslabdázónk, Sárosi Laura is megkezdi szereplését az ötkarikás játékokon, míg az úszóknál újra a medencében láthatjuk Cseh Lászlót és a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkát. Íme, a csütörtöki sportműsor!
aug. 11
3:00
Rio 2016: Nem olyan állapotban vívtam, mint Londonban – Szilágyi (She)
A kardvívó Szilágyi Áron Rióban megvédte olimpiai bajnoki címét, a döntőben 15:8-ra legyőzte az amerikai Daryl Homert. A Vasas sportolója az M4 Sportnak értékelte a szerdai napot és az újabb világraszóló sikert.
aug. 11
3:03
Riói olimpia: London után Rióban sem talált legyőzőre Szilágyi Áron (Agroinform)
Az ötödik napot klasszis kardozónk tette varázslatossá, címvédésével az ötödik magyar aranyat szállította Rióban.
aug. 11
3:15
Rio 2016: Balangyin örökölte meg Gyurta trónját (She)
Óriási meglepetésre a kazah Dmitrij Balangyin nyerte meg a férfi 200 méteres mellúszás aranyérmét a riói olimpián. Az ezüstérmes az amerikai Josh Prenot, a bronzérmes az orosz Anton Csupkov lett.
aug. 11
4:06
Rio 2016: Ting Ning nyerte meg a kínai házidöntőt (She)
A kínai Ting Ning 4:3-ra nyert honfitársa, a címvédő Li Hsziao-hszia ellen a női asztaliteniszezők egyéni döntőjében a riói olimpián. A bronzérmet az észak-koreai Kim Szong I szerezte meg.
aug. 11
4:10
Rio 2016: Áron vívását tanítani kellene – Kamuti Jenő (She)
Kamuti Jenő szerint a riói olimpián címét megvédő kardozó Szilágyi Áron vívását tanítani kellene.
aug. 11
4:14
Rio 2016: Belmonte García nyerte a női 200 pillangó aranyát (She)
A spanyol Mireia Belmonte García győzelmével ért véget a női 200 méteres pillangóúszás döntője a riói olimpián. Az ezüst az ausztrál Madeline Groves, a bronz a japán Hosi Nacumi nyakába került.
aug. 11
4:24
Rio 2016: ausztrál siker a klasszikus úszótávon (She)
Az ausztrál Kyle Chalmers nyerte meg a férfi 100 méteres gyorsúszás aranyérmét a riói olimpián. Az ezüstérmes a belga Pieter Timmers, a bronzérmes a címvédő amerikai Nathan Adrian lett.
aug. 11
4:42
Rio 2016: Ez egy nagyon nehezen megnyert olimpiai arany volt – Szilágyi (She)
Annak ellenére, hogy fokozatosan javuló teljesítményt nyújtott, és az elődöntőben, illetve a döntőben már rendkívül imponálóan vívott, Szilágyi Áron úgy érezte, nagyon nehezen nyerte meg a kardvívás aranyérmét a riói olimpián.
aug. 11
5:15
Rio 2016: „Áron kiirtotta a fejéből a gondolatot, hogy veszíthet” (She)
Szilágyi Áron edzője, Decsi András szerint tanítványa egész egyszerűen kiirtotta a fejéből azt a gondolatot, hogy veszíthet, ezért, illetve az általa elvégzett munkát és felkészülést ismerve nem aggódott akkor sem, amikor nehezebb helyzetbe került az immár kétszeres olimpiai bajnok kardozó a riói olimpia szerdai versenynapján.
aug. 11
5:33
Rio 2016: hatodik lett 4x200-as női gyorsváltónk (She)
Az Egyesült Államok nyerte a női 4x200 méteres gyorsváltó aranyérmét a riói olimpián. Az ezüstérem Ausztráliának, a bronz pedig Kanadának jutott. A magyar váltó a hatodik helyet szerezte meg.
aug. 11
6:45
Rio 2016: 5 nap után így áll Magyarország az éremtáblázaton (She)
Szilágyi Áron elképesztő teljesítményének köszönhetően Magyarország megszerezte ötödik aranyérmét is a riói olimpiai játékokon, így a mieink továbbra is előkelő helyen, az élmezőnyben állnak az éremtáblázaton.
aug. 11
7:03
Rio 2016: Hosszú ismét úszik; Joó-cselgáncs; pólórangadó – napi program (She)
A riói olimpiai játékokon csütörtökön éremért kevés magyar versenyez majd, hiszen például úszásban egyetlen döntősünk sem lesz, míg vívásban befejeződtek az egyéni küzdelmek, a mai csapatversenyben pedig nem vagyunk érdekeltek. Cselgáncsban viszont szurkolhatunk Cirjenics Miklósnak és a londoni olimpián 5., kétszeres Európa-bajnok Joó Abigélnek. Hosszú Katinka ma döntőért úszik 200 méter háton,…
aug. 11
7:57
Légiósok: Brémában döntöttek Kleinheisler Lászlóról (She)
Válogatott labdarúgónk, Kleinheisler László brémai helyzete továbbra sem tűnik rózsásnak. Korábban már edzője, Viktor Szkripnik is célozgatott egy lehetséges kölcsönadásra, majd a középpályás sem zárta ki a másodosztályú folytatás lehetőségét. A Nemzeti Sportnak pedig a futballista menedzsere, Nagy Mihály elismerte, azon dolgoznak, hogy a játékost kölcsönadja a Werder.
aug. 11
8:51
Vb 2018: a sportminiszter elismerte, vannak lemaradások (She)
Vitalij Mutko orosz sportminiszter szerint országuk nincs kritikus lemaradásban a 2018-as labdarúgó-világbajnokság előkészületeiben.
aug. 11
8:53
Légiósok: Én vagyok a legjobb – Gulácsi a kapushelyzetről (She)
Noha egyelőre nem tudni biztosan, ki lesz az első számú kapusa a Bundesligában szereplő RB Leipzignek a 2016–2017-es szezonban, a magyar válogatott Gulácsi Péter magabiztos, szerinte ő a legjobb kapus a keretben.
aug. 11
9:09
Bundesliga: Gulácsi Péterre nagy harc vár Lipcsében (She)
Egyelőre nem tudni biztosan, ki lesz az első számú kapusa a Bundesligában szereplő RB Leipzignek a 2016–2017-es szezonban, a magyar válogatott Gulácsi Péterre nagy harc vár a csapatba kerülésért.
aug. 11
9:11
Rio 2016: „Nincs átok!” – Gyurta Dániel üzenete Szilágyi Áronnak (She)
Szilágyi Áron riói sikere mellett Gyurta Dániel sem mehetett el szó nélkül. A magyar úszó a Facebookon üzent az olimpiai címét megvédő vívónak, kiemelve, végre valaki megtörte a zászlóvivők átkát!
aug. 11
9:13
NB II: Tudom, hogy a Frankfurtnál képben voltam – Fiola (She)
Fiola Attila, jelenleg még a labdarúgó NB II-ben szereplő Puskás Akadémia játékosa, azonban reményei szerint egy héten belül változik a helyzet, és hamarosan új csapatot talál magának. A 26 éves védő a Nemzeti Sportnak elmondta, érdeklődtek iránta a német élvonalból, ez a lehetőség azonban az Eb-n elszenvedett sérülése miatt meghiúsult.
aug. 11
9:19
Riói olimpia: Visszavághatunk a spanyoloknak (Agroinform)
A kínaiak magabiztos legyőzése után Spanyolországgal játszik a magyar női vízilabda-válogatott.
aug. 11
9:27
MTK: szerződést hosszabbított a fiatal kapus – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Demjén Patrikkal.
aug. 11
9:29
Rio 2016: megerősítették eltiltását, nem indulhat az atléta (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) megerősítette a férfi 50 kilométeres gyaloglás 2008-as olimpiai bajnoka, az olasz Alex Schwazer nyolcéves eltiltását.
aug. 11
9:45
DVSC: Holman Dávid külön edz, Szakály és Varga felépült (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC helyzetjelentést adott a csapat sérültjeivel kapcsolatban.
aug. 11
9:47
Rio 2016: horrorsérülés, így törte el a karját a súlyemelő – 18+ (She)
Andranik Karapetjan örmény súlyemelő olimpiája finoman szólva nem a tervek szerint sikerült. A 20 esztendős versenyző favoritnak számított a 77 kg-osak közt, ám amikor 195 kg-ot próbált megemelni, elszámolta magát, a súly pedig a háta mögé esett úgy, hogy még fogta azt bal karjával Karapetjan. A vége kartörés lett – előre szólunk, ijesztő videó következik.
aug. 11
10:30
Riói olimpia: Újra egymásnak feszül Cseh és Phelps (Agroinform)
Három úszósztárunk, Hosszú Katinka, Cseh László és Kapás Boglárka is rajtkőre áll csütörtökön.
aug. 11
10:39
DVTK: távozhat a szerb védő – a fővárosban edz (She)
Egybehangzó hírek szerint Drazsen Okuka, az NB I-ben szereplő DVTK szerb labdarúgója az MTK-ban folytathatja pályafutását.
aug. 11
10:41
Rio 2016: sokkoló szelfi – tudtuk ezt az úszókról, de még nem láttuk! (She)
Az úszás gyönyörű sport, szurkoljon az ember a medence szélén vagy köpje ki a tüdejét a vízben. De mint mindennek, az úszásnak is vannak árnyoldalai. A csúcsra vezető út nagyon kemény, felfoghatatlanul sok munkával, lemondással és áldozattal jár. Nem beszélve a hajnali kelésekről, a monoton edzésekről és a…
aug. 11
10:57
Országúti kerékpár-vb: a topcsapatok bojkottálják az időfutamot (She)
A világ legnagyobb kerékpároscsapatai úgy döntöttek, hogy bojkottálják az októberi, dohai országúti világbajnokság csapat időfutam versenyét, ezzel is tiltakozva a nemzetközi szövetség (UCI) döntései ellen.
aug. 11
10:59
Everton: az Eb-hős walesi játékos a klubnál folytatja (She)
A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon elődöntős walesi válogatott csapatkapitánya, Ashley Williams a Swansea Citytől a szintén a Premier League-ben szereplő Evertonhoz szerződött.
aug. 11
11:01
Gyász: elhunyt Rajna Károly, az Újpest örökös bajnoka (She)
Nyolcvankét éves korában elhunyt Rajna Károly, az Újpest örökös bajnoka, a labdarúgó-szakosztály korábbi elnöke.
aug. 11
11:18
DVTK: Nem vagyok nagy bombázó – a spanyol új történetet írna (She)
Diego Vela, az NB I-ben szereplő DVTK spanyol labdarúgója a klub honlapjának beszélt eddigi tapasztalatairól.
aug. 11
11:20
Villarreal: lemondott az edző, Pellegrini visszatér a klubhoz? (She)
Váratlanul lemondott posztjáról Marcelino García, a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal vezetőedzője.
aug. 11
11:36
FIFA-világranglista: továbbra is a legjobb 20-ban Magyarország (She)
A magyar válogatott – változatlanul a török nemzeti csapattal holtversenyben – továbbra is 19. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáján.
aug. 11
11:38
Felkészülés: Nagy Ádámmal a kezdőben nyert a Bologna – videó (She)
A Serie A-ban szereplő Bologna felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a klub második számú csapatát.
aug. 11
11:39
Tenisz: Szándékosan megmérgeztek egy játékost Wimbledonban? (Agroinform)
Szervezett bűnözői csoportok, esetleg riválisok lehettek, akik megmérgezték a 18 éves brit lányt.
aug. 11
12:16
Élő: Döntőért úszik Hosszú és Cseh - Riói olimpia 6. nap (Agroinform)
Kövesd velünk élő közvetítésünket a 2016-os riói olimpia legfontosabb mozzanatairól!
aug. 11
12:30
NB III: 50 milliós tartozás – Várhidi felmondott Tatabányán (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya 50 milliós tartozással küszködik. A klub szakmai igazgatójaként és vezetőedzőjeként is tevékenykedő Várhidi Péter megelégelte, hogy hónapok óta vár a fizetésére, és felmondott a csapatnál – írja a kemma.hu.
aug. 11
12:32
Edzősors: Lagerbäck visszatér a svéd válogatotthoz (She)
Lars Lagerbäck egy mérkőzésre tanácsadóként visszatér a svéd labdarúgó-válogatotthoz.
aug. 11
12:34
Tenisz: mérgezés gyanúját vizsgálják egy junior versenyzőnél (She)
Mérgezés gyanúja miatt vizsgálatot indított a londoni rendőrség az idei wimbledoni nyílt teniszbajnokság egyik junior versenyzőjének titokzatos rosszulléte miatt csütörtöki brit lapjelentések szerint.
aug. 11
13:06
Rio 2016: két magyar váltót is kizártak, de senki sem beszélt róla! (She)
„A riói olimpián mindkét magyar férfi gyorsváltó eredményét törölték, a váltókat kizárták. A szövetség azonban hallgatott a történtekről” – írja a Magyar Idők internetes oldala. De miért került a magyar váltók mellé a DSQ felirat?
aug. 11
13:21
NB II: nincsenek magyar felmenői, távoznia kellett (She)
A szerb-magyar kettős állampolgárságú Jovetics Alekszandar kényszerből távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Soprontól, és az osztrák negyedosztályban szereplő FC Deutschkreutz labdarúgója lett – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
aug. 11
13:27
Vélemény: Vívó(dáso)k az érinthetetlenség mítoszáról (Agroinform)
Szilágyi Áron isteni érintés nélkül is fent tudott maradni a világ tetején, Imre Gézát viszont leterítette a végzet.
aug. 11
13:39
Rio 2016: na, jó, ez durva! Így néz ki most a grimaszoló mémkirálynő (She)
Februárban már beszámoltunk róla, hogy felhagy a tornasporttal McKayla Maroney, amerikai tornászbajnok, aki a londoni olimpián egy arany- és egy ezüstérmet szerzett. Utóbbit egyéniben, a dobogón bemutatott „not impressed” grimasza egy csapásra világhírüvé és a 2012-es játékok mémkirálynőjévé tették.
aug. 11
13:41
Légiósok: „Elmondok valamit, amit még sosem” – Dzsudzsák beismerése (She)
A néhány napja az Arab Emírségekbe szerződő Dzsudzsák Balázs a Class FM Morning Show című műsorának csütörtöki adásában őszintén beszélt döntéséről, valamint elárulta, meglátása szerint mikor vett rossz irányt a pályafutása.
aug. 11
13:57
Rio 2016: Gatlin szerint joga van ott lenni az olimpián (She)
A korábban doppingvétség miatt eltiltott amerikai atléta, Justin Gatlin úgy véli, joga van ahhoz, hogy induljon a riói olimpián.
aug. 11
14:03
Magyar foci: Dzsudzsák elismerte, hibázott, amikor a pénzt választotta (Agroinform)
A válogatott sztárja szerint menedzsmentjével nagyot hibáztak, amikor annak idején a PSV-ből Oroszországba igazolt.

Keresés