2016. augusztus 26. péntek

aug. 26
0:09
Futsal: a második félidőben kerekedtek fölénk az olaszok (She)
A magyar futsalválogatott 1–1-es félidő után 4–1-es vereséget szenvedett Olaszországtól felkészülési mérkőzésen Cavalesében.
aug. 26
0:24
Európa-liga: ez a 48 csapat várja a főtábla sorsolását (She)
A csütörtökön este lejátszották a labdarúgó Európa-liga rájátszásának visszavágóit, így kialakult a második számú európai kupasorozat 48 csapatos főtáblája, melynek sorsolását pénteken 13 órától rendezik Monacóban. A csoportkör játéknapjait szeptember 15-én, szeptember 29-én, október 20-án, november 3-án, november 24-én és december 8-án rendezik meg. Íme, ez a 48 csapat várja a sorsolást!
aug. 26
0:42
Tenisz: Winston Salemben búcsúzott az első kiemelt (She)
A Winston Salemben zajló ATP 250-es kemény pályás torna első negyeddöntőjében az ausztrál John Millman meglepetésre két játszmában búcsúztatta az első helyen kiemelt francia Richard Gasquet-t. A férfiak mellett a nőknél is akadt meglepetés: New Havenben a svéd Johanna Larsson egy szoros és egy sima szettben legyőzte a második helyen kiemelt, a nála a világraglistán 54 hellyel előrébb rangsorolt…
aug. 26
1:00
Pénteki sportműsor: kezdődik a Bundesliga, sorsolnak az El-ben (She)
Pénteken elkezdődnek a német élvonalbeli küzdelmek, a Bundesliga nyitányán a Werder Bremen a Bayern Münchenhez látogat. Emellett két spanyol és egy francia bajnokit is rendeznek, de lesz televíziós közvetítés a belga és a skót első osztályból is, az Európa-ligában pedig elkészítik a főtábla csoportbeosztását. A nyári pihenő után visszatér a Formula–1: pénteken két szabadedzéssel veszi kezdetét a…
aug. 26
8:00
Hertha: a Bild szerint aláírt az Augsburgtól érkező támadó (She)
A Bild úgy tudja, hogy már alá is írt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC-hez Alexander Esswein, az Augsburg támadója.
aug. 26
8:15
DVTK: továbbra sem hivatalos Novothny Soma érkezése (She)
Továbbra sem vált hivatalossá, hogy Novothny Soma a DVTK labdarúgója marad.
aug. 26
8:33
Vidi: Mészáros Lőrinc csapata érkezik felkészülési meccsre (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton szeptember 3-án Mészáros Lőrinc csapatát, a horvát élvonalbeli NK Osijeket látja vendégül Felcsúton.
aug. 26
9:27
Átigazolás: Őket igazolhatják le az angol sztárcsapatok még a nyáron (Agroinform)
Az egyik brit bukméker szerint a következő hat napban még sztárjátékosok kerülhetnek Angliába.
aug. 26
9:45
NFL: újabb első körös a Patriotsnál, Romo hamar megsérült (She)
Zajlik az élet a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriotsnál, a csapat két cserét is bejelentett.
aug. 26
10:03
NB II: A klubváltásomnak igenis volt előszele – Tisza Tibor (She)
Tisza Tibor a hét elején Nyíregyházára igazolt át, szerdán már pályára is lépett a Kozármisleny elleni (0–4) NB II-es bajnokin. A rutinos labdarúgó állítja: békével távozott Debrecenből.
aug. 26
10:05
Vasas: fizikai teszt a válogatottal, Oenning elégedett (She)
Az NB I-ben szereplő Vasas labdarúgói a válogatott játékosokkal együtt részt vettek egy fizikai felmérő teszten. Michael Oenning, a piros-kékek vezetőedzője elmesélte, milyen felmérőről volt szó, mesélt a hátteréről, valamint előnyeiről.
aug. 26
10:19
DVTK: „Az NB I-ben többnyire az akarattal vannak problémák” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője, Horváth Ferenc a boon.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, eddig az eltervezettnél három ponttal kevesebbet gyűjtött a csapata. Úgy véli, a bajnokságban a Ferencváros és a Videoton lesz a két domináns együttes, és szerinte a magyar csapatoknál többnyire az akarattal és a hozzáállással vannak problémák.
aug. 26
10:36
Arsenal: kinyílt a pénzcsap, Wenger 60 millióért igazol? (She)
Egybehangzó brit lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal megállapodott a Deportivo La Corunával, ennek értelmében az „ágyúsokhoz” szerződik Lucas Pérez.
aug. 26
10:36
Bajnokok Ligája: Esélytelenek az angolok a csoportgyőzelemre? (Agroinform)
Ki hinné, hogy a Tottenham esélyes egyedül a csoportelsőségre? Nikolicsék az Európa Ligát célozhatják meg.
aug. 26
10:38
Női kézi: 15 gólos újvárosi siker a horvát bronzérmes ellen (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújváros nemzetközi felkészülési mérkőzésen 34–19-re legyőzte a horvát élvonal bronzérmesét, az RK Sesvetét.
aug. 26
10:40
La Liga: fennakadt a drogteszten a Granada új játékosa (She)
A Granada labdarúgócsapata pozitív drogteszt miatt felfüggesztette nyári igazolása, az ecuadori José Angulo játékjogát.
aug. 26
10:42
F1: Hamilton most 15 rajthelyes büntetésnél jár (She)
A Mercedes megerősítette, hogy Lewis Hamilton és Nico Rosberg is teljesen új motort kapott a Belga Nagydíj első szabadedzésére. Ez a háromszoros világbajnok Hamilton esetében azt jelenti, hogy a hatodik hőenergia-átalakítóját és turbóját kapta meg, ami 15 rajthelyes büntetéssel jár.
aug. 26
11:12
FTC: „Nincs itt az ideje a mélyebb vizsgálatnak” (She)
A Ferencváros a legutóbbi négy bajnoki fordulóban csak egyszer győzött, de a Nemzeti Sportnak interjút adó Hajnal Tamás szerint korai lenne ítéletet mondani csapata felett – a sérülésből lábadozó labdarúgó úgy véli, november előtt nem érdemes értékelni.
aug. 26
11:14
Rio 2016: megvádolták Loche-t, másfél év börtönt is kaphat (She)
A brazil rendőrség hamis bejelentéssel vádolta meg Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszót, aki azt állította, hogy őt és három társát fegyverrel rabolták ki a riói olimpián. A hamis bejelentés maximális büntetési tétele a dél-amerikai országban másfél év börtön.
aug. 26
11:30
Európa Liga: Ez a kör sem múlt el bombameglepetések nélkül (Agroinform)
Kihullott a West Ham United, de leégett mindkét bécsi csapat, valamint az Olimpiakosz is.
aug. 26
12:24
Elismerés: Ronaldo szerint riválisa is megérdemelte volna a díjat (Agroinform)
Rendkívül szimpatikusan beszélt szomszédjáról Cristiano Ronaldo, miután megválasztották az év legjobbjának.
aug. 26
12:42
Vb 2018: Casillas ki, Costa be – az új kapitány kerete (She)
A Vicente del Bosque helyét a spanyol szövetségi kapitányi székben átvevő Julen Lopetegui kijelölte első válogatott keretét. A Belgium elleni felkészülési mérkőzésre és a Liechtenstein elleni vb-selejtezőre készülő társaságból kimaradt Iker Casillas és Héctor Bellerín.
aug. 26
13:00
Európa-liga: a csoportkör sorsolása – élőben az NSO-n! (She)
Csütörtök este lejátszották a labdarúgó Európa-liga rájátszásának visszavágóit, így kialakult a második számú európai kupasorozat 48 csapatos főtáblája. Az El sorsolása pénteken 13 órakor (Tv: DIGI Sport1, Eurosport1) kezdődik Monacóban.
aug. 26
13:02
Rio 2016: „Nem edzői hiba volt Imre Géza veresége” (She)
Csampa Zsolt, a Magyar Vívószövetség (MVSZ) elnöke szerint nem edzői hiba volt a párbajtőröző Imre Géza döntőbeli veresége a Rio de Janeiró-i olimpián.
aug. 26
13:04
F1: másik motort szerelnek motort Alonso autójába (She)
Habár a Honda hét fejlesztési zsetont felhasználva jelentős újításokkal érkezett Belgiumba, Fernando Alonso mindössze három kört tudott teljesíteni az első szabadedzésen, ezért a McLaren úgy döntött, hogy másik motort szerelnek a spanyol autójába.
aug. 26
13:16
US Open: Most vagy soha, Marci! (Agroinform)
Egy lépésre Fucsovics Márton, hogy életében először feljusson egy Grand Slam-torna főtáblájára.
aug. 26
13:51
El: sorsoltak – Van Persie az Old Traffordon, ellenfélként! (She)
Pénteken kora délután Monacóban elkészítették a labdarúgó Európa-liga 48-as főtáblájának csoportbeosztását: a legnagyobb név, a Manchester United a korábbi játékosát, Robin van Persie-t felvonultató Fenerbahcét, a holland csatárt egykor szintén foglalkoztató Feyenoordot, valamint az ukrán Zorja Luhanszkot kapta ellenfélnek.
aug. 26
13:51
Bajnokok Ligája: Bejött a topklubok zsarolása (Agroinform)
A 2018/19-es idénytől a négy legerősebb európai labdarúgó-bajnokság négy-négy biztos helyet fog kapni a BL-főtáblán.
aug. 26
14:45
Európa Liga: Nagy múltú csapatokkal került össze a Manchester United (Agroinform)
Sorsoltak az Európa Ligában is, a Manchester United izgalmas négyesbe került.
aug. 26
15:03
Paralimpia 2016: egyenlő jutalmazást kér a MEOSZ (She)
A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) aggályosnak tartja, hogy a paralimpiai sportolók feleannyi jutalmat kapnak, mint az olimpián részt vevő társaik.
aug. 26
15:21
Rio 2016: Putyin betartotta ígéretét, ezt kapták az érmesek – kép (She)
Tizenkilenc arany, tizennyolc ezüst és tizenkilenc bronz – ennyi érmet szállították Rióból az orosz sportolók. Ami mint kiderült, azt jelenti, hogy nem kevés „ajándékot” kellett kiosztani a nagy visszatéréskor.
aug. 26
15:21
Bundesliga: Erődemonstrációt tarthat a Bayern München (Agroinform)
A Bayern Müncen és a Werder Bremen találkozójával elrajtol a Bundesliga 2016/2017-es idénye.
aug. 26
15:39
F1: a Mercedes lazított, a két Red Bull-Renault az élen (She)
A Mercedes nem erőltette a gyors köröket a Belga Nagydíj második szabadedzésén, így Nico Rosberg a hatodik, Lewis Hamilton a 13. helyen zárta a tréninget, amelyet a két Red Bull-Renault zárt az első két pozícióban. A Belgiumban született, holland licenccel versenyző Max Verstappen volt a leggyorsabb Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg előtt.
aug. 26
16:33
Inter: Európa-bajnok szélső és olimpiai bajnok támadó jön (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter várhatóan Gabriellel és Joao Márióval erősíti meg a keretét.
aug. 26
16:51
Foci vb 2018: A portugálok adnak a riválisoknak egy esélyt (Agroinform)
Európa-bajnok portugál válogatott támadója sérülés miatt nem lép pályára a Svájc elleni vb selejtezőmérkőzésen.
aug. 26
17:45
F1: Rosberg tart a Red Bulltól, nem biztos a sikerben (She)
Max Verstappent meglepte a Red Bull elsősége a Belga Nagydíj második szabadedzésén, de nem ment bele a jósolgatásba. Abban egyetértett Nico Rosberggel és Daniel Ricciardóval, hogy a gumik kopása jelentős lesz a versenyen, így stratégiai szempontból színes futam várható vasárnap délután. A Williamsnél letettek arról, hogy a dobogóért csatázzanak, a fő rivális a Force India lett.
aug. 26
17:45
Sportfogadás: Hatalmasat kaszált a SzZrt. az NB II-n (Agroinform)
Nem meglepő módon az NB II hétközi fordulója óriási hasznot hozott a fogadóirodának.
aug. 26
18:21
Vb 2018: három riói ezüstérmes a német keretben (She)
Joachim Löw szövetségi kapitány három játékost hívott be a riói olimpián ezüstérmes együttesből a világbajnoki selejtezősorozatra készülő német labdarúgó-válogatott keretébe.
aug. 26
18:39
Sportfogadás: Érdemes lesz figyelni a Barcelona kezdőjét! (Agroinform)
Remek oddson kaphatjuk el, hogy Arda Turan ismét betalál, pedig vélhetően a kezdőben kap majd helyet.
aug. 26
19:16
Csurgó: megújult a város sportcsarnoka (She)
Megújult a sportcsarnok Csurgón, a helyi kézilabda alapjait lerakó pedagógusról, idősebb Sótonyi Lászlóról elnevezett létesítményt pénteken adták át.
aug. 26
19:33
Videó: tenyérizzadásra fel! 250 méter magasan egykerekűzött (She)
Flaviu Cernescu garantáltan nem normális, de a lehető legjobb értelemben. Az elképesztőbbnél elképesztőbb mutatványokkal előrukkoló román zsonglőr/kaszkadőr/youtube-os most egy 256 méteres kémény tetején kezdett el egykerekűzni. Szóltunk, nem normális. Tenyérizzadásra felkészülni!
aug. 26
19:51
NB I: az izraeli bajnok ajánlatot tett az Eb-t megjárt védőért (She)
A Nemzeti Sport Online izraeli forrásból úgy értesült, hogy az izraeli bajnokságban címvédő Hapoel Beer-Seva érdeklődik az Eb-t megjárt labdarúgó, Korhut Mihály után, és már ajánlatot is tett a Debrecennek a válogatott védőjéért.
aug. 26
19:53
Vuelta: belga szakaszgyőzelem, Atapuma továbbra is az élen (She)
A belga Jonas Van Genechten nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny hetedik szakaszát, összetettben pedig továbbra is a kolumbiai Darwin Atapuma vezet.
aug. 26
19:55
MU: Mourinho imádja a futballját, de kölcsönadta (She)
A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönadta brazil korosztályos válogatott középpályását, Andreas Pereirát a spanyol élvonalban szereplő Granadának.
aug. 26
19:57
Videó: Räikkönen csomagol, nincsenek rá szavak! (She)
A Ferrari Formula–1-es csapata egyperces játékra invitálta Sebastian Vettelt és Kimi Räikkönent. A feladat egyszerű volt, be kell csomagolni egy dobozt egy perc alatt. És amit a finn „csomagolás” néven művelt, arra nehéz szavakat találni.
aug. 26
20:09
Férfi kézi: a Szeged 9 góllal győzte le a Constantát (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a magyarkanizsai nemzetközi tornán kilenc góllal nyert a román HC Dobrogea SUD Constanta ellen.
aug. 26
20:27
Kép: Marozsánék szelfijéhez C. Ronaldóék is csatlakoztak (She)
Mint arról beszámoltunk, az UEFA Bajnokok Ligája-sorsolásakor kiosztották az Év játékosa díjakat is. A nőknél Marozsán Dzsennifert és Amandine Henryt megelőzve Ada Hegerberg győzött. A férfiaknál Cristiano Ronaldo lett az első Gareth Bale és Antoine Griezmann előtt. A hölgytrió szelfijéhez a fiúk is csatlakoztak.
aug. 26
20:29
Minifutball Eb: nyolcaddöntős magyar búcsú – tanulságokkal (She)
A magyar válogatott kikapott Kazahsztántól a Székesfehérváron zajló minifutball Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében és búcsúzott a viadaltól. Az viszont már most kiderült, hogy nagyon népszerű lehet az 5+1-es szakág hazánkban is.
aug. 26
20:45
Női kézi: a Fradi hárommal gyűrte le a Debrecent (She)
Felkészülési mérkőzésen az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata három góllal nyert a DVSC-TVP ellen. Utóbbi a félidőben még ötgólos előnyben volt.
aug. 26
21:03
US Open: Fucsovics Márton először főtáblás GS-tornán! (She)
Fucsovics Márton első alkalommal jutott fel GS-torna főtáblájára! A magyar férfiak között jelenleg a legelőkelőbb helyen rangsorolt játékos (156. helyen áll az ATP-világranglistán) tizenötödik alkalommal próbálkozott, ezúttal sikerrel: ott lesz a US Open legjobbjai között!

Keresés