2016. augusztus 26. péntek

aug. 26
21:05
NB II: történelmet írt a csapattal, de távozik a kispadról (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Cigánd SE hivatalos honlapján tudatta, hogy edzőt vált: a csapatot a második vonalba vezető Fogarasi Zoltán szerződését közös megegyezéssel megszüntette a klub, utódja ideiglenesen a szakmai igazgató Szénay Péter.
aug. 26
21:07
Bayern: nagy bomba az Ancelotti-éra első bajnoki gólja (She)
Xabi Alonso bombájával a Bayern München megszerezte a vezetést a Werder Bremen ellen a német labdarúgó-bajnokság 2016–2017-es szezonjának nyitó mérkőzésén.
aug. 26
22:33
Tenisz: Babos Tímeáék elbukták az elődöntőt (She)
Babos Tímea – oldalán a kazah Jaroszlava Svedovával – nem jutott be a New Havenben zajló, 761 ezer dollár összdíjazású WTA-torna párosainak döntőjébe.
aug. 26
22:35
Bundesliga: a Bayern feltörölte a padlót a Werderrel a nyitányon (She)
A német Bundesliga 2016–17-es szezonja Bayern München–Werder Bremen mérkőzéssel és szokásos eredménnyel kezdődött: a címvédő irgalmatlanul, 6–0-ra elverte a brémaiakat, akik az ellenállás leghalványabb nyomát sem mutatták, szinte feltett kézzel mentek a pályára a rekordbajnok ellen. Carlo Ancelotti meggyőzően mutatkozott be a Bundesligában.
aug. 26
22:51
La Liga: Sevillában is megőrizte veretlenségét a Deportivo (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) második fordulójában a Deportivo La Coruna gól nélküli döntetlent játszott a Betis vendégeként.
aug. 26
23:09
Ligue 1: megszerezte első bajnoki győzelmét a Marseille (She)
Az Olympique Marseille labdarúgócsapata a francia élvonalbeli bajnokság (Ligue 1) 3. fordulójának nyitó mérkőzésén 2–0-ra legyőzte a Lorient együttesét. Ez volt az OM első győzelme az új szezonban – a kikötővárosiak 0–1–1-gyel nyitották az idényt –, a Lorient továbbra is pont nélkül áll. A gólt szerző és gólpasszt adó Rémy Cabella vezette OM 2014 februárja óta először tudta legyőzni a Lorient…
aug. 26
23:27
Felkészülés: a Mezőkövesd a DVSC-vel is játszik (She)
A vb-selejtezős szünetet kihasználva újabb felkészülési mérkőzést kötött le az élvonalbeli Mezőkövesd Zsóry labdarúgócsapata, amely szeptember 3-án, 11 órától a Debreceni VSC-hez látogat.
aug. 26
23:45
NS: terítéken a feröeri taktika; Bottas születésnapi kívánsága (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés