2016. augusztus 28. vasárnap

aug. 28
7:19
Motokrossz: Kovács Ádám a legjobb Csehországban (She)
Kovács Ádám nem pihen. A Team HTS KTM ifjú tehetsége a német ADAC Junior MX sorozat után egy héttel a cseh junior bajnokságban mérette meg magát. A hét fordulós széria negyedik állomásán magabiztos motorozással nyert. 10 ponttal vezeti kategóriáját.
aug. 28
9:19
Forma-1: Erre fogadj a Belga Nagydíjon! (Agroinform)
A három hetes nyári pihenő után Belgiumban folytatódik a Forma-1 2016-os szezonja.
aug. 28
10:00
Válogatott: Kleinheisler Lászlóért nem kell aggódni (She)
Kleinheisler László szombaton a Köln ellen 2–0-ra elveszített mérkőzésen mutatkozott be a bajnokságban új csapatában, a Darmstadtban. A középpályást a meccsen ápolni kellett, le is cserélték a hajrában, de nincs szó súlyos sérülésről, ma csatlakozik a feröeri vb-selejtezőre készülő válogatott kerethez.
aug. 28
10:51
Női kézi: tornagyőztes Újváros, 3 góllal nyert a Győr és az FTC (She)
Dunaújvárosban van ok a lelkesedésre, hiszen Zdravko Zovko edző EHF-kupa-győztes csapata háromból három mérkőzést megnyerve zárta a horvátországi Kaproncán rendezett viadalt, többek közt legyőzve az ugyanitt harmadikként záró Siófokot is.
aug. 28
11:06
NB II: Rangadón javíthat az éllovas (Agroinform)
A Puskás Akadémiának ezúttal kötelező a győzelem, a Nyíregyháza azonban ismét nehéz feladat előtt.
aug. 28
12:03
Gyirmót: a házi gólkirályon kívül még hárman távozhatnak (She)
Nem az NB II-ben házi gólkirály (korábban az élvonalban gólkirályi címig jutó) Simon Attila lehet az egyetlen, akinek távoznia kell az élvonalban sereghajtó Gyirmót FC Győrtől.
aug. 28
12:05
Serie A: Guardiolának nem kellett, most közel a megállapodás (She)
A La Gazetta dello Sport információi szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Torinóban folytatja a pályafutását a Manchester City kapusa, Joe Hart.
aug. 28
12:16
Bundesliga: Nehéz rajt várhat Dárdaiékra (Agroinform)
Dárdai Pál és a Hertha számára is elkezdődik a bajnoki idény, a berliniek vasárnap a Freiburgot fogadják.
aug. 28
12:36
Videó: a Milan 17 éves kapusa földöntúli bravúrral védett (She)
Bár az AC Milan 4–2-es vereséget szenvedett a Napoli otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában, a milánói Gianluigi Donnarumma egyik gólról sem tehetett. Az olasz válogatottba is meghívott 17 éves kapusnak ezenkívül minden tudására szükség volt, hogy hárítsa Dries Mertens egyik lövését.
aug. 28
13:09
Autósport: Ajjaj! Oda nem illő gép a GT-futamon Mogyoródon (She)
A hétvégi kamionos Eb betétfutamai között szerepel a csodaszép autókat felvonultató Blancpain Sprint GT-sorozat a Hungaroringen, ahol a verseny alatt egy oda nem illő jármű tévedt a pályára. Jogosan lengették a dupla sárga zászlót!
aug. 28
13:11
Paralimpia 2016: letették az esküt a magyar küldöttség tagjai (She)
Letették az esküt a szeptember 7. és 18. között Rio de Janeiróban rendezendő paralimpián versenyző magyar csapat tagjai a Nemzeti Színházban tartott vasárnapi ünnepségen.
aug. 28
13:27
Premier League: Visszavenné az első helyet a Man.City (Agroinform)
A Manchester City a tavalyi évben egyszer sem tudta legyőzni a West Hamet.
aug. 28
13:45
F1: Belga Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg rajtol az élről a Belga Nagydíjon, amelyet még korábban sohasem nyert meg. Esélyeit növeli, hogy csapattársa, Lewis Hamilton az utolsó sorból rajtol, de csökkenti, hogy a csapatok küszködnek a gumikkal a forróságban, és a bizonytalansági tényezők általában a fő esélyes ellen dolgoznak. A legnépszerűbb versenyző Spában Max Verstappen, aki miatt egy egész nemzet kezdett el megőrülni az…
aug. 28
14:18
Inter: rekordigazolás Portugáliából – Eb-győztes érkezett (She)
Az Inter a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Joao Máriót a Sporting CP-től. A középpályás 45 millió eurójába került az olasz csapatnak – soha ennyit még nem fizettek portugál játékosért portugál klubnak.
aug. 28
14:21
Sportfogadás: Fél év után nyert a szelvénye, mégsem kapja meg a nyereményét (Agroinform)
Hétszázezer font helyett csupán ötszázat nyert egy bátor brit fogadó. Küzd a pénzéért, de reménytelenül.
aug. 28
15:12
F1: íme, Magnussen hatalmas balesete a belső kamerából! – videó (She)
Az F1-es Belga Nagydíj 8. körében a Renault-val versenyző Kevin Magnussen hatalmas balesetet szenvedett. A dán pilóta autója megcsúszott és 300 km/h-val a gumifalba csapódott.
aug. 28
15:30
Videó: mire készültek az Arsenal játékosai a szögletnél? (She)
Érdekes jelenet játszódott le a Watford–Arsenal angol labdarúgó-bajnoki mérkőzés 23. percében. A londoniak 1–0-s vezetésénél Santi Cazorla rúghatott szögletet, de csapattársa, a középen helyezkedő Laurent Koscielny füttyszóval jelezte neki, hogy a jobb lába helyett a ballal rúgja középre a labdát. A sarokrúgás nem sikerült valami jól.
aug. 28
15:51
E-sport: Így ragadta el emberek millióit a világ leghíresebb játéka (Agroinform)
Hihetetlen népszerűségnek örvend már manapság is az e-sport, a fejlődés pedig aligha mostanság áll majd meg.
aug. 28
16:06
Celtic: a támadó bombagólt lőtt, majd nemes gesztust tett – videó (She)
A Celtic szombaton 4–1-re nyert az Aberdeen ellen a skót labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A hazai csapat támadója, Leigh Griffiths szerezte a találkozó első találatát, amely után szívfacsaró módon „ünnepelt".
aug. 28
16:24
Úszás: Katinka és Shane arcai – így poénkodtak a reptéren (She)
Háromszoros olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka és férje, egyben edzője, Shane Tusup vicces képeket posztolt a Facebookon. A páros Franciaországból (ahol 11 érmet, köztük hét aranyat szereztek) utazik a berlini világkupa-állomásra – a jelek szerint igen jókedvűen.
aug. 28
16:26
Pool: nem hitte el, hogy Klopp keresi, majd a szava is elállt (She)
Ragnar Klavan, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool védője nem hitte el, hogy Jürgen Klopp menedzser le akarja szerződtetni.
aug. 28
16:42
Hollandia: a PSV ikszelt a sereghajtóval, nyert az Ajax (She)
A címvédő PSV Eindhoven óriási meglepetésre 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó Groningennel a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Az Ajax idegenben 3–0-ra legyőzte a Go Ahead Eaglest.
aug. 28
16:45
La Liga: Jubileumi sikerre készül a Barcelona (Agroinform)
Minden poszton fontos hiányzóval, de esélyesként utazik a Barcelona Baszkföldre.
aug. 28
17:33
Női BL: a Fradi kilenc percig főtáblásnak érezhette magát (She)
A magyar bajnok Ferencváros 4–0-ra legyőzte a 21. perctől emberhátrányban játszó máltai Hibernianst a női Bajnokok Ligája hollandiai selejtezőcsoportjának harmadik fordulójában, de a főtáblára nem jutott fel, mivel a Twente megverte a török Konak Belediyesport.
aug. 28
17:35
F1: Ebből egyszer baleset lesz – Räikkönen Verstappenről (She)
Kimi Räikkönen szerint Max Verstappen előbb-utóbb nagy balesetet fog okozni veszélyes vezetésével, de a holland nem aggódik, szerinte a két Ferrari tönkretette a futamát az első kanyarban, ezért ellenük különösen agresszívan versenyzett.
aug. 28
17:37
Bundesliga: őrült végjáték Berlinben – győzött a Hertha! (She)
A Hertha BSC 2–1-ra legyőzte a Freiburgot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) nyitó fordulójában.
aug. 28
17:51
FIFA: jó projekt – az elnök Magyarországgal példálózott (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Gianni Infantino a vb tervezett létszámemelésével kapcsolatban többek között Magyarországot említette, mintegy alátámasztva a projekt létjogosultságát.
aug. 28
17:53
Tenisz: Babos korábbi párját száműzték a válogatottól (She)
A riói olimpián tanúsított magatartása miatt három francia játékost száműzött a válogatottól a Francia Teniszszövetség (FFF).
aug. 28
18:09
Férfi kézi: a Szeged nyerte meg a Kanizsa-kupát (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata nyerte meg a Magyarkanizsán megrendezett nemzetközi tornát, mivel a döntőben két góllal bizonyult jobbnak a fehérorosz Meskov Bresztnél.
aug. 28
18:33
US Open: Jön az olasz-orosz dráma újabb felvonása? (Agroinform)
Schiavone és Kuznyecova öt éve Melbourne-ben a tenisz történetének egyik legjobb meccsét vívta, megismétlődik a csoda?
aug. 28
18:45
Hollandia: az AZ-nek nem okozott gondot a NEC legyőzése (She)
Az AZ Alkmaar 2–0-ra legyőzte a NEC Nijmegent a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában.
aug. 28
19:03
Ligue 1: a Saint-Étienne nem bírt a Toulouse-zal (She)
A Toulouse gól nélküli döntetlent játszott a Saint-Étienne-nel a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 3. fordulójában.
aug. 28
19:05
PL: az erős kezdés ellenére szűken nyert a Manchester City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) harmadik fordulójában a Manchester City erősen kezdett a West Ham United ellen, ám hiába játszott végig meggyőző mezőnyfölényben, sikerét csak az utolsó pillanatokban biztosította be. A City három fordulót követően is hibátlan, és jobb gólkülönbségének köszönhetően az élen áll.
aug. 28
19:19
F1: Néhány hónapja nem hittünk ebben – Alonso (She)
Kevin Magnussen balesete, valamint az azt követő piros zászlós szünet legalább akkora hatással volt a Belga Nagydíj eredményére, mint a két Ferrari és Max Verstappen rajtkarambolja. Daniel Ricvciardo, Lewis Hamilton és Fernando Alonso is a dán kicsúszásának köszönheti jó eredményét, de Nico Hülkenberg talán épp amiatt maradt le élete első F1-es dobogójáról. A lényeg: Magnussen jól van, és ott…
aug. 28
19:36
NB II: Dragóner góljával nyert a Szpari; ötöt vágott a Soroksár (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus Dragóner Filip 76. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Dorogot. A Soroksár ötöt vágott a Csákvárnak, míg a Békéscsaba Kisvárdáról távozott három ponttal. A Siófok a Szeged 2011 gyulai otthonában kapott ki 1–0-ra, a Cegléd pedig otthon nyert 3–2-re a Mosonmagyaróvár ellen.
aug. 28
20:30
La Liga: a Las Palmas nyert, és a Real Madrid elé ugrott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) második fordulójában a Las Palmas négy góllal nyert az első félidőt még 1–1-es döntetlennel lehozó Granada ellen. Győzelmének köszönhetően a Las Palmas megőrizte hibátlanságát és a tabella élére ugrott.
aug. 28
20:32
Kamion Eb: utólagos kizárások miatt Kiss harmadik a zárófutamon (She)
A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője harmadik lett a kamion Európa-bajnokság magyarországi állomásának negyedik futamán vasárnap a Hungaroringen, miután a verseny után az első két helyen célba érő pilótát megbüntették.
aug. 28
20:34
Atlétika: már majdnem 83 méter a női kalapácsvetés világcsúcsa (She)
Újabb világcsúcsot ért el Anita Wlodarczyk női kalapácsvetésben: a lengyelek riói olimpiai bajnoka 82.98 méterig repítette a dobóeszközt a vasárnapi varsói versenyen.
aug. 28
20:48
Röplabda: a címvédő ellen játszottak a magyarok a junior Eb-n (She)
Lejátszotta második mérkőzését is a magyar női röplabda válogatott Győrben, a szlovák–magyar közös rendezésű junior Európa-bajnokságon. A mieink ellenfele ezúttal a címvédő szerb válogatott volt, s ez azért elég sokat elárult a mérkőzés esélyeiről is. A mieink csak a harmadik játszmában tudtak partnerei lenni a nevesebb ellenfélnek, de végül így is háromjátszmás vereséget szenvedtek.
aug. 28
21:06
NB II: a Balmaz nem bírt a ZTE-vel, győzött a PAFC (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Balmazújváros hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a ZTE-vel. A Puskás Akadémia otthon 3–1-re legyőzte a SZEOL-t, míg a Kozármisleny a Sopron ellen szerzett három pontot. A Szolnok a Tiszaligetben játszott 0–0-s döntetlent a sereghajtó Cigánddal.
aug. 28
21:42
Anglia: Michail Antonio ott van Allardyce első keretében (She)
Sam Allardyce az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányként először hirdetett keretet. Vasárnap este a 26 éves Michail Antonio, a West Ham szélsője örömmel láthatta, hogy rá is számít az új kapitány a Szlovákia elleni vb-selejtezőn.
aug. 28
22:00
Eurofutball: a Porto elbukta a Sporting elleni rangadót (She)
A Sporting CP 2–1-re nyert hazai pályán a Porto ellen, és három forduló után egyetlen százszázalékos csapatként vezeti a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot.
aug. 28
22:15
La Liga: a bilbaói esőben Rakitic szállította a Barcelona pontjait (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) második fordulójában a címvédő Barcelona Ivan Rakitic fejesével minimális különbséggel nyert Bilbaóban a nagyot küzdő, kapura azonban veszélytelen Athletic ellen.
aug. 28
22:51
Serie A: Nagy Ádám sem segített a Bolognán; botlott a Roma (She)
Nagy Ádám az 56. percben csereként állt be a Bologna labdarúgócsapatába, amely 5–1-es vereséget szenvedett a Torino vendégeként a Serie A 2. fordulójában.
aug. 28
22:53
Ligue 1: nagy meglepetés! A Monaco megtréfálta a PSG-t (She)
Az AS Monaco óriási meglepetésre 3–1-re legyőzte a címvédő Paris Saint-Germaint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.

Keresés