2016. augusztus 13. szombat

aug. 13
0:48
Rio 2016: Bradley Wiggins brit sporttörténelmi sikert ért el (She)
A férfi csapat üldözőversenyben a címvédő britek, a női csapatsprintben pedig a kínaiak győztek a riói olimpia pénteki pályakerékpáros viadalán.
aug. 13
0:52
Rio 2016: Nadal és Nisikori is elődöntős, Kerber–Puig a női döntőben (She)
Rafael Nadal és Nisikori Kej is bejutott az elődöntőbe a Rio de Janeiró-i olimpia férfi tenisztornáján, míg a döntőben a nőknél a német Angelique Kerber lesz a Puerto Ricó-i Mónica Puig ellenfele.
aug. 13
1:06
Rio 2016: bravúros orosz fordítás a tőrcsapat döntőjében (She)
Az oroszok nyerték meg a férfi tőrcsapatok küzdelmét a Rióban zajló olimpián, a döntőben 45:41-re legyőzték a francia csapatot. A bronzérem az amerikaiaké lett.
aug. 13
3:09
Hosszú és Cseh ezüstje, Kapás bronza zárta a magyarok olimpiai úszóversenyeit (She)
A riói olimpia magyar szempontból utolsó úszó versenynapján előbb Hosszú Katinka ugrik medencébe aranyeséllyel 200 méter háton, majd következik éremeséllyel Cseh László 100 méter pillangón, valamint Kapás Boglárka 800 méter gyorson. Levezetésképpen a férfi 50 gyors döntőjén osztanak még érmeket.
aug. 13
3:45
Rio 2016: Örülök, hogy Phelpssel osztozhatok egy pozíción – Cseh (She)
A szingapúri Joseph Schooling nyerte meg a 100 méteres pillangóúszást a riói olimpián. A második helyen hárman – Cseh László, az amerikai Michael Phelps és a dél-afrikai Chad Le Clos – azonos idővel csaptak a célba. A versenyt követően Cseh László az M4 Sportnak értékelt.
aug. 13
4:36
Fotó: Cseh, Phelps és Le Clos kéz a kézben lépett a dobogóra (She)
Úszásban csak nagyon ritkán alakul ki hármas holtverseny a dobogón, pláne olimpián. A sors valami egészen különös fintora, hogy a 100 méteres pillangóúszás döntőjében három, egymás karrierjét keresztező úszólegendával, Cseh Lászlóval, Michael Phelpsszel és Chad le Clos-val történt ez meg. Ha már így alakult, a három úszóklasszis kéz a kézben lépett fel a dobogó második fokára az aranyérmes Joseph…
aug. 13
4:54
Rio 2016: Zsivoczky-Farkas 13., Krizsán 23. az első nap után (She)
A hétpróbázó Zsivoczky-Farkas Györgyi az első nap után a 13., Krizsán Xénia a 23. helyen áll a riói olimpián. Négy szám során Zsivoczky-Farkas 3734 pontot, Krizsán 3612-t, az élen álló címvédő, a brit Jessica Ennis-Hill 4057-et gyűjtött.
aug. 13
4:54
Riói olimpia: Nincs meg a negyedik Hosszú-arany, de nem bánkódunk (Agroinform)
Négy éremmel zártuk a hetedik napot, két ezüst és két bronz került az éremkollekciónkba pénteken.
aug. 13
5:12
Rio 2016: Nem akartam elhinni, sírva fakadtam – Márton Anita (She)
Márton Anita az utolsó sorozatban elért 19.87 méteres országos csúccsal a harmadik helyen végzett a riói olimpia női súlylökésének szombat hajnali döntőjében, ezzel újabb érmet szerzett a magyar delegációnak. Az olimpiai bajnoki címet az amerikai Michelle Carter szerezte meg, a második az új-zélandi Valerie Adams lett. A versenyt követően Márton Anita felszabadultan nyilatkozott az…
aug. 13
5:14
Rio 2016: megszületett az első szerb siker férfi vízilabdában (She)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő szerb férfi vízilabda-válogatott két góllal legyőzte az ausztrál együttest a Rio de Janeiró-i olimpián.
aug. 13
6:06
Rio 2016: így áll Magyarország az éremtáblán a hetedik nap után (She)
Magyarország négy érmet is szerzett a riói olimpia hetedik versenynapján, pénteken. Úszásban Hosszú Katinka és Cseh László ezüst-, Kapás Boglárka bronzérmet szerzett, míg Márton Anita súlylökésben állhat fel a dobogó legalsó fokára. A magyar csapat ezzel már 11 megszerzett éremnél tart Rióban, ebből öt arany, három ezüst és három bronz.
aug. 13
6:42
Rio 2016: Kővágó döntőzik, Berecz folytatja a hullámokon – program (She)
A négy magyar érmet hozó versenynap után viszonylag csendes folytatás lesz szombaton az olimpián magyar szempontból. Az úszóprogram magyar szereplő nélkül zárul, de előtte érdemes lesz a medencére figyelni, hiszen női vízilabda-válogatottunk 18 órakor az Egyesült Államokkal találkozik. A nyílt vízen Berecz Zsombor a 3. helyről folytatja a vitorlázás finn szakágának küzdelemsorozatát. Az…
aug. 13
7:00
Rio 2016: végre igazi magyar szurkolás az olimpia alatt! – videó (She)
aug. 13
7:33
Rio 2016: Cseh Lászlóval közös történelmünk van – Phelps (She)
Michael Phelps szerint szimbolikus, hogy Cseh Lászlóval és Chad le Clos-val holtversenyben lett ezüstérmes a nyári olimpia 100 méteres pillangóúszásában.
aug. 13
7:35
F1: Az FIA-nak írt levelünk óta látható a változás – Button (She)
Öt hónap telt el azóta, hogy a versenyzők nyílt levélben üzentek a Formula–1 irányítóinak a sportág rossz helyzetéről. Jenson Button, a McLaren-Honda versenyzője szerint volt értelme a lépésnek, hiszen azóta jobban figyelnek arra, hogy mit akarnak a pilóták.
aug. 13
7:51
Olimpia 2024: a magyar király unokája Budapestért kampányol Rióban (She)
Budapest 2024-es olimpiai pályázatának sikere érdekében, életében először jár ötkarikás játékokon Habsburg György, az utolsó magyar király, IV. Károly unokája.
aug. 13
7:53
Rio 2016: hibátlanul másolták a „sithlovag” Phelps rémisztő arcát – kép (She)
Michael Phelps a riói olimpián is megmutatta, hogy mekkora jelenség. A 22-szeres olimpiai bajnok amerikai úszóklasszis az idei ötkarikás játékokon már négy aranyéremnél tart, elnevette magát a himnusz alatt és volt egy egészen elképesztő és ijesztő nézése a 200 méteres pillangóúszás elődöntője előtt. Az Egyesült Államokban olyannyira népszerű lett a tekintet, hogy valaki már magára is…
aug. 13
7:55
Légiósok: Guzmics napokon belül klubot vált – sajtóhír (She)
Egybehangzó lengyel sajtóértesülések szerint hamarosan az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Serie A) feljutó Pescara játékosa lesz Guzmics Richárd.
aug. 13
8:27
Rio 2016: egy picit megőrült a dobogón a legsikeresebb brit (She)
Sir Bradley Wiggins a pályakerékpáros férfi csapat üldözőverseny eredményhirdetésén csapattársait és az egész világot megnevettette. Jelképes grimasz volt, sportolóként ment fel a dobogóra, s apaként jött le róla – ezt később nyilatkozatában is megerősítette.
aug. 13
8:27
Premier League: Győzelemmel kezdhet a Leicester és a Man. City (Agroinform)
A bajnok az újonc Hull Cityt, míg Pep Guardiola csapata a Sunderland együttesét fektetheti két vállra.
aug. 13
8:45
Rio 2016: „Először arra gondoltam, hogy szeretett vezérünk boldog” (She)
Észak-Korea eddig egy arany-, két-két ezüst- és bronzérmet szerzett a riói olimpián. A legfényesebb medália győztese, a női súlyemelők 75 kilós mezőnyében induló Dzsong Rim Szié, aki az interjúk során nem győzött köszönetet mondani hazájának.
aug. 13
8:47
Görögország: botrány! – több csapat is visszalépne a bajnokságtól (She)
A görög labdarúgó-bajnokság három csapata azzal fenyegette meg a ligát, hogy nem vesz részt az idei küzdelmekben, ezzel veszélybe került a bajnoki rajt.
aug. 13
9:21
Rio 2016: 3 arany, 2 ezüst, 2 bronz – úszó büszkeségeink (She)
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban befejeződik a riói olimpia úszóprogramja. A záró estén nem lesz magyar induló, így mérleget vonhatunk: három aranyéremmel, két-két ezüst- és bronzéremmel végzett a magyar csapat az olimpián, s további két pontszerző helyezést értünk el.
aug. 13
9:39
Rio 2016: a net nem bír el annyi szerelmes emojit, amennyit Kapás kapott (She)
Mint ismert, Kapás Boglárka egyéni csúcsot úszva a bronzérmet szerezte meg a 800 méteres gyorsúszás döntőjében. A finálé, de főként az éremosztás után hurrikánként söpört végig a Twitteren a nemzetközi felismerés, hogy Kapás Boglárka nem csak kiváló sportoló, de rendkívül csinos is. A Twitter szó szerint szerelemre lobban, ha rákeresünk Kapás nevére.
aug. 13
9:39
Sportfogadás: Zsinórban negyedik hétvégi kombinkkal nyernénk (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
aug. 13
9:41
Rio 2016: A következő olimpián már nem úszom – Phelps (She)
Michael Phelps, minden idők legsikeresebb olimpikonja megerősítette, a riói olimpia az utolsó ötkarikás viadal, amelyen részt vesz.
aug. 13
9:43
Rio 2016: elképesztő magyarázatot adott a hazaküldött edző (She)
Magyarázata szerint éhsége miatt használta versenyzője akkreditációs kártyáját John Anzrah kenyai atlétaedző, akit csütörtökön azért küldtek haza a Rio de Janeiró-i olimpiáról, mert sportolónak adva ki magát állítólag vizeletmintát adott egy doppingellenőrzésen.
aug. 13
10:15
Rio 2015: több hónap szabadságra megy a dzsúdós sztár (She)
Több hónapos szabadságot tervez a riói olimpia után a francia Teddy Riner, aki pénteken megvédte címét a cselgáncstorna +100 kilogrammos kategóriájában.
aug. 13
10:15
Riói olimpia: Az olimpiai címvédővel találkoznak Bíró Attila lányai (Agroinform)
A spanyolok elleni vereséget követően az olimpia címvédő USA-val néz farkasszemet a magyar női vízilabda-válogatott.
aug. 13
10:17
FTC: „Az öltözőben szoktam verekedni, ezt választanám Rióból” (She)
Bár javában zajlik a labdarúgó NB I, természetesen a focistákat is elérte az olimpiai láz. A fradi.hu arról kérdezte Leandrót, Florian Trinkset, Nagy Dominikot és Dibusz Dénest, hogy legszívesebben milyen sportágban próbálnák ki magukat az ötkarikás játékokon a futballon kívül.
aug. 13
10:51
Rio 2016: egy sportoló haja is bezöldült a medence vizétől? – fotó (She)
Ryan Lochte, az Egyesült Államok Rióban egyszeres aranyérmes úszója az olimpia előtt különleges frizurájával, pontosabban színválasztásával hívta fel magára a figyelmet. Nos, úgy tűnik, az ezüstös/őszes árnyalat nem a legjobb választás, hiszen az olimpiai medencék rejtélyesen zöldülő (és egyre büdösebb) vize ezt is megfogja. Illetve vélhetően a vízben lévő klór okozta a jelenséget.
aug. 13
10:51
Riói olimpia: Athén után újra dobogóra állna Kővágó (Agroinform)
Érmes reményekkel vág neki a szombati döntőnek az olimpiai ezüstérmes diszkoszvetőnk.
aug. 13
11:09
Rio 2016: nincs vége az úszással – tőlük várhatunk még magyar sikert (She)
Bár a magyarok úszóprogramja (a nyílt vízi számot leszámítva) véget ért a riói olimpián, az ötkarikás játékokon még bőven van miben és kikben reménykednünk. Alább összeszedtük, kik végezhetnek pontszerző helyeken, esetleg dobogón a hátralévő programban.
aug. 13
11:09
NB I: Furcsa helyzet állt elő a Videotonnál (Agroinform)
A székesfehérvári csapat idén először léphet kipihenten pályára bajnoki mérkőzésen.
aug. 13
11:11
Videó: a szavunk is eláll, CR „spanja” így készül a meccsére (She)
Conor McGregor MMA-harcos óriási elánnal készül soron következő, Nate Diaz elleni összecsapására. A ketrecharcos edzéséről egy rövid videó is készült. Félelmetes!
aug. 13
11:13
Rio 2016: több férfihormonja volt, mégis indulhatott a futónő (She)
Hormonproblémák miatt majdnem lemaradt a riói olimpiáról az indiai Dutee Chand, aki végül az 50. idővel nem jutott tovább a női 100 méteres síkfutás pénteki selejtezőjéből.
aug. 13
11:15
Videó: történelmi pillanat, először használták a videobírót! (She)
Eddig még sosem látott jelenet történt az észak-amerikai harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (USL) rendezett Orlando City II–New York Red Bulls II mérkőzésen. A 34. percben a New York-i támadót, Junior Flemmingset buktatták a tizenhatos vonalánál. A játékvezető úgy döntött, hogy él a lehetőséggel, és visszanézi a felvételeket, mielőtt döntést hozna.
aug. 13
11:45
Rio 2016: hibázott a teniszező, fekvővel büntette magát - videó (She)
Gaël Monfils szigorú önmagával: a francia teniszező nagyot hibázott a japán Nisikori Kei elleni meccsen a riói olimpián, és megbüntetve saját magát lenyomott néhány fekvőtámaszt.
aug. 13
12:03
NB I: Meleg lehet a pite a DVTK-nak Sopronban (Agroinform)
Az egyre jobban teljesítő Haladás ezúttal a gödörben lévő Diósgyőrt kaphatja el.
aug. 13
12:18
Rio 2016: 16 év, két arany – köztük öngyilkossági kísérlet, csövezés, drogozás (She)
Az úszó Anthony Ervin olyan számban nyert aranyérmet Rióban – 50 m gyorson –, amely talán az egész olimpia legnagyobb lutrija. Az amerikainak nem először jött össze a siker, 2000-ben holtversenyben lett első. A két olimpiai aranyérme közötti tizenhat évben viszont megjárta a pokol megannyi bugyrát.
aug. 13
12:20
PL: a BBC rendkívül mókás filmmel várja a szezont – videó (She)
A brit közszolgálati televízió egy rövid, de rendkívül mókás videóval készült az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára.
aug. 13
12:21
Riói olimpia: Szenzációs negyeddöntők várnak ránk (Agroinform)
Négy igazán nehezen tippelhető mérkőzést játszanak Rióban a legjobb négy között.
aug. 13
12:36
Argentína: az elnök hálás a válogatottat választó Messinek (She)
Az argentin köztársasági elnök megköszönte Lionel Messinek, hogy pénteken úgy döntött, mégsem fejezi be szereplését a labdarúgó-válogatottban.
aug. 13
12:39
Élő: Pólós lányaink és Kővágó főszerepben - Riói olimpia 8. nap (Agroinform)
Kövesd velünk élő közvetítésünket a 2016-os riói olimpia legfontosabb eseményeiről!
aug. 13
12:54
Rio 2016: íme, az olimpia talán legbizarrabb alkotása! (She)
Valószínűleg sohasem gondolta volna a kínai Csen Aj-szen, Lin Jüe szinkrontoronyugró-páros, hogy az olimpiai aranyérmet érő gyakorlatukból többmilliós nézettségű, humoros videót készítenek. Most ez is megtörtént.
aug. 13
13:12
Rio 2016: Gyurta Dániel finoman beszólt a kritikusoknak (She)
Gyurta Dániel kissé frusztrált nyilatkozatot adott pénteken a 4x100-as vegyes váltó selejtezője után, de nem önmagában csalódott, inkább azoknak üzent, akik szerint ő és a magyar úszósport – néhány kivételtől eltekintve – megbukott Rióban. Hargitay András szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak adott interjújában igyekezett megvilágítani néhány homályos esetet.
aug. 13
13:30
Rio 2016: a kémia nem egzakt tudomány – a szervező a zöld vízről (She)
A tegnapi nap nyilatkozatát a Twitteren osztotta meg egy amerikai újságíró, miután beszélt az egyik szervezővel a medencék zöld színű és egyre büdösebb vízéről.
aug. 13
13:32
Rio 2016: kilökte a 175-öt, majd lezuhant a pódiumról – videó (She)
Jól érzi magát Milko Olavi Tokola finn súlyemelő, aki gyakorlata után elájult, és leesett a pódiumról a riói olimpián.
aug. 13
13:33
NB I: Új edzőjének bizonyítana a Loki (Agroinform)
A hét elején kinevezett Leonel Pontes első alkalommal ül majd a debreceni csapat kispadján.
aug. 13
13:48
Rio 2016: Parti András a legjobb húszban végezne (She)
Parti András szeretne a huszadiknál jobb helyen zárni a riói olimpia hegyikerékpáros versenyében.

Keresés