2016. augusztus 23. kedd

aug. 23
15:54
Riói olimpia: Óriási érdeklődés volt a tévéközvetítések iránt (Agroinform)
Szenzációs számokkal zárt a 2016-os olimpia, egy néző átlagosan majd' két órát követte a játékokat.
aug. 23
16:06
Atlétika: jó üzlet Usain Bolt cipőinek elárverezése (She)
Tizenhatezer euróra (csaknem 5 millió forint) szökött fel egy Usain Bolt-futócipő ára azon az internetes árverésen, amelyet a jamaicai szuperatléta tavalyi világbajnokságon használt, saját kezűleg aláírt lábbelijének eladására szerveztek.
aug. 23
16:39
Rio 2016: ötezernél is több doppingvizsgálatot végeztek (She)
Több mint ötezer volt a doppingmintavételek száma a vasárnap zárult riói olimpián.
aug. 23
16:48
Riói olimpia: Győztesnek hozták ki az elcsalt bokszmeccs vesztesét a bukik (Agroinform)
Az egyik ír iroda kiállt az ír bokszoló, Michael Conlan mellett és "megnyerették" vele az egész tornát is.
aug. 23
16:57
Válogatott: egy hét alatt már 1300 bérletet eladtak (She)
Az MLSZ a múlt héten kezdte el árusítani a válogatott hazai vb-selejtezőire szóló bérleteket, amelyekből egy hét alatt már 1300 elkelt, vagyis továbbra is nagy az érdeklődés a nemzeti csapat meccsei iránt.
aug. 23
16:59
NB I: újabb Újpest-büntetés; ellenőr a Haladás meccsein (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága augusztus 23-i ülésén pénzbüntetést rótt ki az NB I-ben szereplő Újpestre, valamint fenntartotta a Gyirmótra korábban kiszabott büntetést.
aug. 23
17:01
MTK: 5900 forint a jegy a Sporting elleni stadionavatóra (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos oldalán tette közzé a Sporting CP elleni stadionavató-mérkőzés jegyárait.
aug. 23
17:15
Videó: az ex-Arsenal-csatárnak elmentek hazulról, villant a piros (She)
Kíméletlen belépője miatt kiállították Gervinhót, a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Hopej China Fortune játékosát. A korábban az Arsenalban és az AS Romában is szereplő elefántcsontparti csatárt azonnal leküldte a pályáról a játékvezető, csapata 1–0-ra kikapott a Honan Csienje otthonában.
aug. 23
17:33
Chelsea: végleg távozott a mellőzött szélső – hivatalos (She)
A görög Olympiakosz hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Chelsea német válogatott középpályását, Marko Marint.
aug. 23
17:42
Anglia: Leáldozóban Rashford csillaga? (Agroinform)
A 18 éves klasszisra úgy tűnik, sem José Mourinho, sem pedig Sam Allardyce nem számít a közeljövőben.
aug. 23
17:51
Kép: megjött Guardiola új játékosa, a reptér világgá kürtölte (She)
Úgy néz ki, hamarosan bejelenthetik az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Citynél Claudio Bravót. A Barcelona kapusa ugyanis nemrég megérkezett Angliába és hamarosan csatlakozik Pep Guardiola csapatához. A játékos érkezéséről a manchesteri repülőtér Twitter-bejegyzésben számolt be.
aug. 23
17:53
NB II: megváltozott a ZTE bajnokijának időpontja (She)
Az MLSZ versenybizottságának határozata értelmében az augusztus 28-án (vasárnap) 19.00 órára kisorsolt Balmazújváros–ZTE FC NB II-es labdarúgó-mérkőzés fél órával korábban kezdődik.
aug. 23
18:27
Kép: Lindsay Vonn kiszakadt gatyával hajolt be (She)
Az olimpiai bajnok alpesisíző, Lindsey Vonn felejthetetlen pillanatokat szerzett a konditeremben a többieknek, amikor elkezdte a súlyzós edzéseket. Az amerikai sportoló ezután instagramján is megosztotta rajongóival, hogy mit is tettek szeretett kutyái a nadrágjával.
aug. 23
18:29
Videó: a védő megrúgta országa leglátványosabb tripláját? (She)
Rendkívül látványos mesterhármast szerzett a skót alsóbb osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Pollok játékosa, Tam Hanlon. A jobbhátvéd két szabadrúgás mellett egy távoli bombagóllal sokkolta a Neilston Juniors FC csapatát a megyei Ligakupa csoportkörében rendezett mérkőzésen, amelyet a Pollok 5–1-re megnyert. Hanlont a Sky Sports reggeli adásában is külön megemlítették, Helen Chamberlain…
aug. 23
18:45
Bundesliga: esélyesnek tartják, hogy Dárdait menesztik elsőként (She)
Egy internetes fogadóiroda a Bundesliga 2016–2017-es szezonja előtt úgy véli, Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar vezetőedzője ott van azon szakemberek csoportjában, akik esélyesek arra, hogy először menesztik őket  a Bundesliga 2016–2017-es kiírásában.
aug. 23
18:51
Átigazolás: Nevelőegyesületénél fejezheti be pályafutását Messi (Agroinform)
Az argentin csapat reméli, előbb-utóbb visszatér hozzájuk a Barcelona világklasszisa, Lionel Messi.
aug. 23
19:03
Vuelta: francia szakaszsiker, Atapuma az élre állt (She)
A francia Lilian Calmejane nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny keddi, negyedik szakaszát, amelyen összetettben a kolumbiai Darwin Atapuma állt az élre.
aug. 23
19:19
Rio 2016: Neymar pillanata Boltét is megelőzte a közösségi oldalon (She)
A Twitter közösségi oldal használói több mint 187 millió bejegyzést írtak az elmúlt bő két hétben a riói olimpiával kapcsolatosan – közölte kedden a Twitter oroszországi sajtószolgálata.
aug. 23
19:36
US Open: Fucsovics nyert, két győzelemnyire a GS-főtábla (She)
Fucsovics Márton három játszmában legyőzte a kanadai Peter Polanskyt kedden, az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) selejtezőjének első körében.
aug. 23
19:54
Felkészülés: a BVB hármassal hangolt a bajnoki rajtra (She)
A Bundesligában szereplő Borussia Dortmund labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-ra nyert a harmadosztályú Hallescher FC ellen.
aug. 23
20:30
Női BL: kikapott és nehéz helyzetbe került a Fradi (She)
A magyar bajnok Ferencváros 2–1-re kikapott a Twentétől a női Bajnokok Ligája hollandiai selejtezőcsoportjának első fordulójában, ezzel nehéz helyzetbe került a továbbjutásért folyó csata szempontjából.
aug. 23
20:48
Videó: Ribéry töréstesztet végzett Neuer új autóján (She)
A Bayern München labdarúgói a szurkolók előtt átvehették az új, névre szóló autóikat, amelyeket a klub egyik szponzora, az Audi biztosított. Volt, aki sportautót, míg egyesek az úgynevezett szabadidő-autót választották.
aug. 23
20:50
Légiósok: Bese vélhetően nem ilyen bemutatkozásra vágyott (She)
A Francia Ligakupa második fordulójában 5–2-re kikapott a Le Havre, amelyben a második félidőben bemutatkozott a magyar válogatott Bese Barnabás is.
aug. 23
21:06
PL: homofób tweetjei miatt eltilthatják a Pool elleni meccs hősét (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) eljárást indított a Burnley játékosa, Andre Gray ellen az angol támadó 2012. január 9. és március 11. között tett, homofóbnak minősített tweetjei miatt.
aug. 23
21:21
Vb 2018: a volt Barca-edző nem viccelt, 93 játékost hívott meg (She)
Angel Guillermo Hoyos, a bolíviai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya semmit sem bízott a véletlenre és 93 játékost hívott meg a Peru elleni világbajnoki selejtezőre készülő bő keretbe, amelyben hét kapus, 27 védő, 34 középpályás és 25 támadó szerepel, köztük négy sérült is.
aug. 23
21:39
Minifutball Eb: legyőztük a törököket is, közel a továbbjutás (She)
Második mérkőzését is megnyerte a Székesfehérváron zajló minifutball Európa-bajnokságon a magyar válogatott. Az 5+1-es szakág hazai legjobbjai kedden este 2400 néző előtt verték 4–2-re Törökországot. A kvartett másik összecsapásán Szlovénia 4–1-re felülmúlta Szerbiát.
aug. 23
21:57
Úszás: Hosszú Katinka spanyol riválisa Tokióig folytatja (She)
Hosszú Katinka egyik legfőbb riválisa, a riói olimpián két érmet, közte egy aranyat nyert Mireia Belmonte García a 2020-as tokiói játékokig folytatja a pályafutását.
aug. 23
22:15
BL: brutális belépője után kiállították De Rossit – videó (She)
Az AS Roma középpályását, Daniele De Rossit brutális belépője miatt kiállított a játékvezető a Porto elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn. Az olasz világbajnok egy kezdőcsapatot is kitehetne a piros lapjaiból, ugyanis ez volt a tizenegyedik alkalom római karrierje során, hogy idő előtt mehetett zuhanyozni. Az olasz csapat továbbjutási esélyei akkor szálltat el végleg, amikor Emersont is kiállította a…
aug. 23
22:33
Rio 2016: exkluzív fotó az Aranygépről – aranyos lányok (She)
Este Rióban felszállt a magyar olimpia küldöttséget szállító repülőgép azokkal a sportolóinkkal, akik az olimpia végéig Brazíliában maradtak. Az úgynevezett Aranygépen még az indulás előtt készített fotót Szabó Miklós kollégánk.
aug. 23
23:09
BL: főtáblán Nikolicsék; remekelt a Roma – piros lapokban (She)
Kedd este öt mérkőzést rendeztek meg a Bajnokok Ligája playoffkörében. A forduló rangadóján a Roma a Portót fogadta, ám az olaszok a labdarúgás helyett inkább a küzdősportokban jeleskedtek – gólt nem lőttek, de ami a piros lapokat illeti remekül szerepeltek, igaz, ez kevés volt a továbbjutáshoz. A Legia Warszawa Nikolics Nemanjával a soraiban döntetlent játszott, és továbbjutott a BL főtáblájára.…
aug. 23
23:11
Angol Ligakupa: a Chelsea nehezen, a Pool kiütéssel nyert (She)
Huszonegy mérkőzést rendeztek kedden az angol labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában. Az élvonalbeli csapatok közül egyedül a West Bromwich Albion búcsúzott, miután tizenegyesekkel kikapott a harmadosztályú Northampton Town otthonában. A magyarok közül Tőzsér Dániel nem volt a Rochdale-t legyőző Queens Park Rangers keretében. A Derby County–Carlisle United mérkőzésen 32 tizenegyes után a hazaiak…

Keresés