2016. augusztus 3. szerda

aug. 3
22:03
NB I: CR első edzője érkezhet DVSC-hez – sajtóhír (She)
Leonel Pontes személyében portugál edző veheti át a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC irányítását – értesült a csakfoci.hu.
aug. 3
22:05
TOP 10: formás hátsó, izmos test, angyali arc – ők Rio legszexibb sportolói (She)
Az olimpia elsősorban a kimagasló sportteljesítményekről szól, ettől függetlenül akadnak olyan résztvevők, akik mással is felhívják magukra a figyelmet. Például a kinézetükkel, hiszen a hölgyek mezőnyében többen is bőven elmennének modellnek, sőt, néhányan közülük már bontogatják is szárnyaikat a szépségiparban. Összegyűjtöttük, hogy szerintünk ki a tíz legszexibb külföldi (tehát nem magyar)…
aug. 3
22:07
Felkészülés: duplázott az új Leicester-igazolás a Barca ellen (She)
Felkészülési mérkőzést játszott egymással a spanyol és az angol bajnok Svédországban. A Leicester későn ébredt, a katalánok már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert.
aug. 3
22:36
Tokió 2020: jön a karate, a gördeszka és még három sportág (She)
A gördeszkázás, a hullámlovaglás, a sportmászás, a karate és a baseball/softball került a 2020-as tokiói nyári játékok programjába a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) teljes ülésének szerdai döntése alapján.
aug. 3
22:38
Rio 2016: Phelps úgy mosolygott, mint még soha (She)
Élete egyik legfantasztikusabb hírének nevezte a 18-szoros olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps, hogy pénteken ő viheti az Egyesült Államok zászlaját a riói játékok megnyitóján.
aug. 3
23:12
Rio 2016: érvényben maradt az orosz súlyemelők eltiltása (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) nem változtatta meg az orosz súlyemelők eltiltását, így a versenyzők nem indulhatnak a pénteken kezdődő riói olimpián.
aug. 3
23:30
NS: Király ekkor döntötte el, hogy visszavonul – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés