2017. április 5. szerda

ápr. 5
17:51
Csodagép segíti Bogdán Ádámot a visszatéréshez - fotó (Blikk)
Liverpool – Speciális gép segítségével gyógyul a Liverpool magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám (29).
ápr. 5
17:57
Férfi vízi BL: Görögországban nyert, négy között a Szolnok! (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 9. fordulójában a Szolnok idegenben 6–4-re legyőzte az Olympiakoszt, így az utolsó kör eredményeitől függetlenül csoportelsőként végez, amivel automatikusan kvalifikálta magát a legjobb négy közé.
ápr. 5
17:59
Férfi vízi Ek: Ferencváros–Nagyvárad döntő, visszavágó (She)
A férfi vízilabda Európa-kupa döntőjének visszavágóján a Ferencváros otthon csap össze a Nagyváraddal. A magyar csapat az idegenbeli, 12–6-os siker után karnyújtásnyira van attól, hogy 19 év elteltével újra európai kupát nyerjen meg. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
ápr. 5
18:06
Baljóslatú meccset közvetít a tévé szombaton (Ripost)
A magyar és a szlovák televízió is közvetíti a botrányos emlékű találkozót.
ápr. 5
18:15
Légiósok: Dzsudzsákék nyertek, Kádárék elődöntőbe jutottak (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda idegenben 2–1-re nyert az Emirates Club elleni bajnokin. A magyar légiós kezdőként 81 percet kapott a meccset, csapata 22 meccset játszva 37 ponttal az 5. helyen áll.
ápr. 5
18:15
Darts: Szuperrangadókkal indul a visszavágók sora (Agroinform)
Walesből Írországba teszi át székhelyét a Premier League-mezőnye, csütörtökön Dublinban folytatódnak a küzdelmek.
ápr. 5
18:33
Tenisz: Stollár Fanny legyőzte Jelena Vesznyinát is (She)
Stollár Fanny pályafutása eddigi legnagyobb győzelmét aratva, 13 ászt ütve 7:6, 7:6-ra megverte a világranglista 14. helyén álló orosz Jelena Vesznyinát a charlestoni salakpályás tenisztorna második fordulójában.
ápr. 5
18:45
Varázslatos pillanat: egy igazi csodát látott Kapás Bogi úszás közben - fotó (Blikk)
Phuket – Olimpiai bronzérmes úszónk, Kapás Boglárka (23) egy pompás természeti jelenséget figyelt meg hátúszás közben.
ápr. 5
18:51
Női válogatott: nem ilyen meccset vártunk az álomszerű kezdés után (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a szlovénokkal Telkiben. A női labdarúgás napja alkalmából megrendezett meccsen a mieink Csiszár Henrietta góljával már az első percben megszerezték a vezetést, majd a szünet után a vendégek fordítottak, ám a hajrában Nagy Ágnes találatával sikerült egyenlíteni.
ápr. 5
18:53
Liverpool: két évig nem igazolhat akadémiai játékost a klub (She)
A Premier League szerdán bejelentette, hogy a Liverpool labdarúgócsapata két évig nem igazolhat olyan fiatal játékost, aki valamelyik angol klub akadémiáján szerepel. Az egyesületnek ezenkívül még 100 ezer font büntetést is ki kell fizetnie.
ápr. 5
19:03
A Fradi-kézisek mestere szerint lányai hőstettet vittek véghez (Azenpenzem)
Nagy hőstettnek tartja a Magyar Kupa megnyerését Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapatának vezetőedzője.
ápr. 5
19:09
MK: őrületes visszavágón jutott négy közé a Mezőkövesd (She)
Az élvonalbeli Mezőkövesd őrületes összecsapáson, idegenben 4–3-ra nyert a Szolnok ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így – kettős győzelemmel – bejutott a legjobb négy közé a sorozatban.
ápr. 5
19:11
Tenisz: Fucsovics megverte a korábbi világranglista-12.-et (She)
Fucsovics Márton 6:4, 1:6, 6:3-ra legyőzte a francia Paul-Henri Mathieu-t a Sophia Antipolisban zajló salakpályás challenger teniszverseny nyolcaddöntőjében.
ápr. 5
19:13
MK: bravúr – a Budafok idegenben búcsúztatta a Sopront (She)
A harmadosztályban viaskodó Budafok nagy bravúrt végrehajtva idegenben 2–0-ra legyőzte a másodosztályú Sopront a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így megfordította a párharcot, és 3–2-es összesítéssel továbbjutott a legjobb négy közé.
ápr. 5
19:21
Súlyosan beteg kisfiún segített a Bayern München kapusa (Blikk)
Sinsheim/München – Egy 17 éves súlyos beteg kisfiún segített a Bayern München sztárkapusa, Sven Ulreich (28).
ápr. 5
19:21
Labdarúgó Magyar Kupa – Bravúros budafoki továbbjutás (Azenpenzem)
A harmadosztályú Budafok nagy bravúrt végrehajtva bejutott a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjébe, mivel az első meccsen elszenvedett 2-1-es hazai vereségét követően a szerdai visszavágón 2-0-ra nyert az NB II-es Sopron vendégeként. Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágók: Swietelsky-Sopron (II)-Budafok (III) 0-2 (0-2) Továbbjutott: a Budafok, 3-2-es
ápr. 5
19:27
Férfi vízi Európa-kupa: kupagyőztes a Ferencváros (She)
A férfi vízilabda Európa-kupa döntőjének visszavágóján a Ferencváros 7–7-es döntetlent játszott a Nagyváraddal, így összesítésben 19–13-re megnyerte a finálét. A zöld-fehér gárda 19 év elteltével nyert újra európai kupát.
ápr. 5
19:27
Bulvár: Aranylabda? BL-trófea? A fenét! Messi elmondta, mi karrierje csúcspontja (Agroinform)
A Barcelona szupersztárja elárulta, hogy mit tekint pályafutása legnagyobb sikerének.
ápr. 5
19:27
Megnyerte a vízilabda Eurokupát a Fradi (Azenpenzem)
A Ferencváros nyerte a férfi vízilabda Eurokupát: a zöld-fehérek a finálé szerdai visszavágójának hatgólos előnnyel vágtak neki a Nagyvárad ellen, így a 7-7-es döntetlennel is magabiztosan hódították el a serleget.
ápr. 5
19:39
Állítja az MTK: nem a pedofilbotrány miatt távozott a szakosztályelnök (Blikk)
— Összefogtak az MTK úszószakosztályába járó gyermekek szülei, s közleményt adtak ki, amelyből kiderül: támogatásukról biztosítják T. R. (32) edzőt.
ápr. 5
19:45
Női kézi MK: „Mindenki úgy érkezik, hogy a Győr az esélyes” (She)
Nagy hőstettnek tartja a Magyar Kupa megnyerését Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője.
ápr. 5
19:47
MLSZ: Csányi a grassroots és a női futball fontosságáról beszélt (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke megválasztása után hangsúlyozta: elsősorban a grassroots és a női labdarúgás fejlesztésén fog dolgozni a FIFA-tanácsban és az UEFA végrehajtó bizottságában is, mert e területeket sokszor háttérbe szorítja a profi futball – adta hírül az mlsz.hu.
ápr. 5
19:57
Győzelemmel emlékeztek: különleges sikert aratott a Chapecoense négy hónappal a tragédia után (Blikk)
Chapeco — Telt ház előtt a Chapecoen­se­ 2-1-re legyőzte a vendég kolumbiai Atlético Nacionalt a dél-amerikai Szuperkupa-párharc első mérkőzésén, amelyen a brazil együttest ért decemberi repülőgép-szerencsétlenség áldozataira is emlékeztek.
ápr. 5
20:03
Férfi kézi NB I: a Szeged és a Tatabánya is könnyedén nyert (She)
A Szeged 35–24-re nyert Csurgón a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszában, míg a Tatabánya a Ceglédet verte meg hazai pályán 11 góllal.
ápr. 5
20:05
Bundesliga: Mönchengladbach–Hertha – élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 27. fordulójában Dárdai Pál Herthája két vereség után az egy hónapja nyeretlen Borussia Mönchengladbach otthonában javíthat. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 5
20:15
Összefogtak a szülők: kiállnak a pedofíliával vádolt úszóedző mellett (Blikk)
— Összefogtak az MTK úszószakosztályába járó gyermekek szülei, s közleményt adtak ki, amelyből kiderül: támogatásukról biztosítják T. R. (32) edzőt.
ápr. 5
20:17
Stollár Fanny hasít a charlestoni tenisztornán (Blikk)
Charleston – Stollár Fanny (18) összesen 13 ászt ütve, két játszámban legyőzte az orosz Jelena Vesznyinát (30), s bejutott a 710 ezer dollár (207 millió forint) összdíjazású charlestoni női salakpályás tenisztorna nyolcaddöntöjébe
ápr. 5
20:21
MU: Ibrahimovic elárulta, mihez kezdene a futball után (She)
A Manchester United svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic már 35 éves, de egyelőre semmi sem utal arra, hogy a visszavonulását fontolgatná. Azt azonban már elárulta, mik a tervei, miután szögre akasztja a stoplist.
ápr. 5
20:23
Németország: Megyeri egymás után harmadszor húzta le a rolót (She)
Megyeri Balázs és Pintér Ádám klubja, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Greuther Fürth hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Eintracht Braunschweiggel. Mindkét magyar végigjátszotta a meccset, amelynek hajrájában a sorozatban harmadszor nullázó Megyeri fontos védéseket mutatott be. A házigazda a 36. percben büntetőt lőhetett, de Sararer rúgását a…
ápr. 5
20:39
Magyar Kupa: Vasas–Újpest visszavágó élőben az NSO-n! (She)
A Vasas a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az Újpestet fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Az első mérkőzésen az angyalföldiek 2–1-re nyertek a Szusza-stadionban, így előnyösebb helyzetből várják a párharc második felvonását. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen,…
ápr. 5
20:39
Angol foci: A hajára kenheti a nagy veretlenségi sorozatát a Manchester United (Agroinform)
Október óta 10 győzelem és 10 döntetlen a mérleg, de a BL-helyekhez így sem került közelebb Mourinho csapata.
ápr. 5
20:41
Dopping: két pekingi és egy londoni dobogóst zárt ki a NOB (She)
Két birkózót kizárt a 2008-as, egy súlyemelőt pedig a 2012-es nyári játékokról, és törölte az ott elért eredményüket a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a doppingminták újraelemzése nyomán.
ápr. 5
20:43
Férfi kosár NB I: a KTE és a Sopron is tapad a Szegedre (She)
A Kecskemét 71–69-re nyert a Szedeák otthonában a férfi kosárlabda NB I középszakaszában, a középházban, ezzel egy győzelemre került a nyolcadik helyen álló szegediektől. Szintén közvetlenül a Szedeák nyomában van a Sopron, miután 78–71-re legyőzte otthon a Kaposvárt.
ápr. 5
20:45
Videó: Bénes László szerezte meg a vezetést Dárdaiék ellen (She)
Bénes László a 16. percben szerezte meg a vezetést a hazaiaknak a Mönchengladbach–Hertha német bajnoki mérkőzésen. A 19 éves magyar származású szlovák utánpótlás-válogatott középpályás márciusban debütált a Bundesligában, és most először volt a Gladbach kezdőcsapatának tagja. Nem rossz kezdés...
ápr. 5
20:47
Férfi vízi BL: az Eger is bejutott a budapesti hatos döntőbe (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 9. fordulójában az Eger otthon 8–4-re legyőzte a Partizant, így biztosította a helyét a budapesti hatos döntőben.
ápr. 5
20:49
Olasz Kupa: Napoli–Juventus visszavágó élőben az NSO-n! (She)
Újabb Napoli–Juventus szuperrangadó rangadó következik, ezúttal az Olasz Kupában – vajon elég a kétgólos előny a torinóiaknak? Megtudja, ha követi a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
ápr. 5
20:51
Gólyahír: babát vár a Williams-Mercedes helyettes csapatfőnöke (Blikk)
Oxfordshire – A Forma-1-es Williams-Mercedes helyettes csapatfőnöke, Claire Williams (40) és férje, Marc első közös gyermeküket várják.
ápr. 5
20:57
PL: Chelsea–Manchester City élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó Premier League hétközi, 31. fordulójának rangadóján a listavezető Chelsea a 11 ponttal mögötte, a 4. helyen álló Manchester Cityt fogadja. Antonio Conte vagy Pep Guardiola lesz boldogabb a „kék rangadó” után? Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
ápr. 5
21:09
Horrorsérülése óta először snowboardozott Gyarmati Panka - videó (Blikk)
Colorado – Újra snowboardozott Gyarmati Panka (24)!
ápr. 5
21:15
Kép: nem hiszi el, mi került a szemétbe a 2006-os vb-ről! (She)
Ki ne emlékezne a 2006-os labdarúgó-világbajnokságra? Ha másért nem, hát Zinédine Zidane finálébeli fejelése miatt mindenki emlékezhet a vb-re, amelyen az olaszok emelhették a magasba a trófeát Németországban. Ám most a szemétben tűnt fel egy ismerős relikvia…
ápr. 5
21:17
Románia: Rivaldo fia először talált be; nyertek Bőléék (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásában Bőle Lukács klubja, a CSM Iasi idegenben 2–0-ra legyőzte, és megelőzte a Gaz Metan Mediast. A szezonban már hét bajnoki gólt szerző magyar légiós ezúttal nem került be a keretbe.
ápr. 5
21:33
La Liga: a Barca megsorozta, ezzel elintézte a Sevillát (She)
A Barcelona labdarúgócsapata 3–0-ra nyert hazai pályán a Sevilla ellen a La Liga 30. fordulójában.
ápr. 5
21:35
Női vízi ob I: a BVSC lesz az UVSE ellenfele a fináléban (She)
A BVSC 10–7-re nyert Dunaújvárosban a női vízilabda ob I elődöntőjének mindent eldöntő felvonásán, így a zuglóiak lesznek az UVSE ellenfelei a fináléban.
ápr. 5
21:37
Női röpi NB I: a döntő kapujában a címvédő Békéscsaba (She)
A címvédő Békéscsaba idegenben is legyőzte a Jászberényt a női röplabda NB I elődöntőjében, így már csak egy mérkőzést kell megnyernie a fináléba kerüléshez.
ápr. 5
21:39
Ligue 1: Lacazette-ék a végére kitömték a Metzet (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Lyon idegenben 3–0-ra legyőzte a gól nélküli állást az 59. percig őrző, de még a 87. percben is csak egygólos hátrányban lévő Metzet.
ápr. 5
21:45
Kiderült Ronaldo titka: ez a szexi olimpikon a személyi edzője - fotók (Blikk)
Cristiano Ronaldo egy Instagram posztban említette meg először, hogy ki is az ő személyi edzője, ha a futásról van szó. Nem bízta a véletlenre, Samantha Claytont kérte fel a feladatra, aki valójában egy egykori brit olimpikon sprinter.
ápr. 5
22:03
Már Váradon megnyerték (Azenpenzem)
Lehetetlen küldetés egy kupacsapat számára oroszlánként küzdeni egy olyan visszavágón, amelyre idegenben megszerzett hatgólos előny birtokában készül. A Ferencváros vízilabdázóinak sem sikerült igazán az Európa-kupa fináléjában, de senkinek sem volt oka szomorkodni a 7-7-re végződött meccs után, a trófeát ünneplő közönségnek végképp nem.
ápr. 5
22:09
Bundesliga: ismét kikapott a Hertha; nyertek Gulácsiék (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 27. fordulójának szerdai játéknapján a Dárdai Pál vezette Hertha sorozatban harmadik mérkőzésén kapott ki. A magyar nemzetiségű szlovák utánpótlás-válogatott Bénes László először kezdett a Mönchengladbachban, az ő gólja okozta a berliniek vesztét. Gulácsi Péter meggyógyult, és ismét győztes csapatnak volt a tagja. Másfél hónap után nyert ismét…
ápr. 5
22:24
Ez kínos, ennyit ér a magyar röplabda (Ripost)
Nagyon közel került az aranyéremhez a Pénzügyőr, amely profi játékosok nélkül csinálta végig a szezont.
ápr. 5
22:45
Magyar Kupa: nyert az Újpest, de a Vasas jutott a négybe (She)
Az Újpest 1–0-ra legyőzte a Vasast a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ám 2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal az angyalföldiek jutottak tovább a sorozat legjobb négy csapata közé.

Keresés