2017. március 29. szerda

márc. 29
0:15
Vb 2018: Messi nélkül nem megy – kétgólos argentin vereség (She)
Az eltiltott Lionel Messit nélkülöző argentin labdarúgó-válogatott 2–0-ra kikapott Bolíviában világbajnoki selejtezőn a dél-amerikai zóna 14. fordulójában. Később Brazília győzelmével elsőként biztosította részvételét a 2018-as vb-n.
márc. 29
0:51
Szerdai sportműsor: FTC–DVTK és Újpest–Vasas a Magyar Kupában (She)
Szerdán három mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa 2016–2017-es kiírása: a címvédő Ferencváros az edzőváltáson áteső DVTK-t, az Újpest a Vasast, míg a harmadosztályú Budafok az NB II-ben szereplő Sopront fogadja a negyeddöntő első felvonásán. A női kézilabda NB I-ben az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC is pályára lép, de a televízió az Érd meccsét közvetíti. A magyar férfi…
márc. 29
1:27
Tenisz: Federer és Nadal a nyolc között, Wawrinka kiesett (She)
Roger Federer és Rafael Nadal továbbjutott, Stan Wawrinka viszont kiesett a miami kemény pályás férfi tenisztorna keddi játéknapján, amelyen a férfiaknál már a legjobb nyolc közé jutás volt a tét.
márc. 29
7:09
Vb 2018: Neymar 11-est rontott, de Brazília így is kint van a vb-n (She)
Brazília 3–0-ra legyőzte Paraguayt a világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájának 14. fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy Neymarék is ott lesznek a 2018-as oroszországi kontinenstornán. Az argentinok korábban meglepetésre kikaptak Bolíviától.
márc. 29
7:45
NBA: megvan a Warriors 60. győzelme; Harden: 20! (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján a legutóbbi döntős Golden State az első negyedben 37 pontot szerezve 113–106-ra győzött a Houston Rockets vendégeként. A Warriorsnak ez volt a szezonbeli 60. sikere – ezzel a Golden State a hatodik csapat az NBA történetében, amely sorozatban három kiírásban legalább hatvan mérkőzést nyert meg. A Houstonban James Harden a…
márc. 29
8:03
Vb 2018: továbbra is szenved az Egyesült Államok (She)
Az Egyesült Államok nagy meglepetésre nem tudta legyőzni Panamát a 2018-as labdarúgó-vb CONCACAF-zónabeli selejtezőjének utolsó körében, a 4. fordulóban.
márc. 29
8:21
Vb 2018: Neymar 11-est rontott, de Brazília így is kint van a vb-n (She)
Brazília 3–0-ra legyőzte Paraguayt a világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájának 14. fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy Neymarék is ott lesznek a 2018-as oroszországi tornán. Az argentinok korábban meglepetésre kikaptak Bolíviától.
márc. 29
8:23
KS: győri kézis kártyák a Képes Sportban – utolsó lehetőség! (She)
Utolsó fejezetéhez érkezett a Képes Sport és a Győri Audi ETO közös kártyagyűjtése, melynek során hat héten keresztül lapszámonként három-három játékos képe kerülhetett be a gyűjteménybe. Most itt a lehetőség, hogy teljessé tegye a csapatot a Bajnokok Ligája négyes döntőjére!
márc. 29
8:25
NHL: Detroit romokban – 25 idényes playoff-sorozat szakadt meg (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Detroit Red Wings 4–1-re kikapott a Carolina Hurricanes otthonában, ezzel biztossá vált, hogy 25 szezon után először nem lesz ott a rájátszásban.
márc. 29
8:39
Vb 2018: Neymar „zazázott”, majd csodagólt szerzett – videók (She)
Mint megírtuk, Brazília Neymar vezérletével 3–0-ra legyőzte Paraguayt a világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájának 14. fordulójában, ezzel a selecao kvalifikálta magát elsőként a 2018-as oroszországi tornára. Neymar előbb tizenegyest rontott, majd parádés szóló után talált be.
márc. 29
9:15
NB I: Solymosi vezeti a Honvéd–Fradit, Farkasé a DVTK–Újpest (She)
Íme, a labdarúgó NB I 24. fordulójának játékvezetői küldése!
márc. 29
9:16
Angol foci: A Chelsea-ben érdemes bízni a hétvégén, a Liverpoolban kevésbé (Agroinform)
Tanulságos statisztika: megmutatjuk, hogy megy a Premier League-csapatoknak a válogatott meccsek miatti szünet után.
márc. 29
9:33
Hertha: medicinlabda a fán, kapusedzés négy kapura – videó (She)
A Bundesliga 26. körének péntek esti nyitányán a Hertha a Hoffenheimet fogadja. Az ötödik helyen álló berliniek öt ponttal vannak lemaradva soros ellenfelüktől, a közvetlenül előttük álló riválistól. A Dárdai Pál vezette szakmai stáb – benne a kapusedző Petry Zsolttal – sok trükköt bedobott, hogy játékosaik ne unatkozzanak a bajnoki szünetben és megfelelően felkészüljenek a forduló talán…
márc. 29
9:51
F1: egy sportbíró miatt kellett megismételni a rajtot (She)
Charlie Whiting, az FIA versenyigazgatója elárulta, miért volt szükség extra felvezető körre a hétvégi Ausztrál Nagydíj előtt: a meglehetősen sokat hezitáló Sergio Pérez és egy „gombérzékeny" sportbíró okozta bizonytalanság miatt kellett még egy formációs kört megtenniük a pilótáknak.
márc. 29
9:53
Légiósok: a Benficánál vastapssal köszöntötték Csoboth Kevint (She)
Az édesapa ifjúsági Eb-győztes volt, míg gyermeke, az Európa-bajnoki szereplésre készülő, U17-es válogatott Csoboth Kevin álma az, hogy bekerüljön a Benfica profi keretébe.
márc. 29
10:09
MLS: Schweinsteigert több százan fogadták Chicagóban – képek (She)
Amerikai idő szerint kedd este megérkezett az USA-ba a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire új igazolása, a világbajnok Bastian Schweinsteiger. A klub szurkolói a játékos kaliberéhez méltó fogadtatásban részesítették a németet.
márc. 29
10:11
Argentína: botrány a válogatottnál, Maradona így szúrta hátba Messit? (She)
Gonza Stupenengo egyetlen mondatával óriási botrányt kreált az argentin labdarúgó-válogatott körül. Az informátoraként a FIFA egyik belső emberére hivatkozó argentin újságíró állítja: Diego Maradona hátba szúrta Lionel Messit.
márc. 29
10:27
Légiósok: Guzmics vendégségben járt, és ha már ott volt – kép (She)
Magyarországon végez rehabilitációs munkát Guzmics Richárd – mint arról beszámoltunk, a kínai Jenpien Funde magyar labdarúgója március elején térdszalaghúzódást szenvedett –, aki volt lengyel klubjánál, a Wisla Kraków-nál meglátogatta egykori csapattársait, és megmutatta sérült térdét az egylet orvosainak. Ezt az alkalmat kihasználva a klubvezetők rögvest megkérték egy kis szívességre:…
márc. 29
10:27
Foci-vb 2018: Messi "furcsa" eltiltásával nem bírt el Argentína (Agroinform)
Lionel Messi nélkül ismét csak szenvedett az Albiceleste, amely már nem áll továbbjutó helyen a selejtezőcsoportban.
márc. 29
10:29
Honvéd: a Fradi elleni meccsen az első 500 néző ajándékot kap (She)
Kis túlzással lehetetlen nem észrevenni a labdarúgó NB I-ben második helyen álló Honvéd kampányát, a klub Budapest több pontján is hirdeti a hazai mérkőzéseit. Adódik persze a kérdés, milyen visszhangja van az idehaza csak ritkán tapasztalható kezdeményezésnek.
márc. 29
10:45
Edzősors: Kondás Elemér munkába állt, míg nyártól irány az NB I aspiránsa? (She)
Újra munkába állt Kondás Elemér: a felnőttcsapattól júliusban távozó tréner ideiglenesen a debreceni utánpótlásba segít be.
márc. 29
11:03
Real: Nem zárom ki, hogy egyszer a Barcelonát irányítsam – Raúl (She)
Raúl előbb-utóbb biztosan visszatér a Realhoz, ám azt sem zárja ki, hogy egy nap a Barcelona edzője lesz, mert sok madridival ellentétben nem gyűlöli a katalán klubot.
márc. 29
11:21
Kép: szurkolóval ünnepelt a korábbi Liverpool-játékos (She)
A Newell’s Old Boys csapatkapitánya, Maxi Rodríguez különleges születésnapot ünnepelhetett. A korábban a Liverpoolban, az Atlético Madridban és az Espanyolban is megforduló játékos azonban nem a saját évfordulójáról, hanem egy szurkolóéról emlékezett meg: Tati Rodríguez, a Newell’s legidősebb rajongója nemrégiben ünnepelte a 105. születésnapját. Mi mást mondhatnánk: Isten éltesse sokáig!
márc. 29
11:21
Miami Open: Vért izzadhat Nadal a továbbjutásért (Agroinform)
Szerdán két negyeddöntős derbivel folytatódik a férfi verseny Miamiban, Nadal Sockkal, míg Nisikori Fogninivel meccsel.
márc. 29
11:23
Hátsó füves: ő csak tévét akart látni – sporttörténeti meccs a pethőhenyei kultúrházban (She)
Szájról szájra terjedt a hír Pethőhenyén 1966 nyarán, hogy a kultúrba tévét hoztak. Nem hagyta nyugodni a szenzáció a nyolcéves kisfiút sem, aki addig győzködte az édesanyját, míg végül felkerekedtek, hogy megnézzék a csodát. A füstös helyiségben minden tekintet a készülékre szegeződött, a tömeget futballmeccs ejtette bámulatba: éppen Magyarország verte Brazíliát a világbajnokságon. N. Pál…
márc. 29
11:39
DVTK: aláírt a kameruni, ma pályára léphet a Fradi ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben 11., utolsó előtti helyen álló Diósgyőri VTK bejelentette Patrick Mevoungou érkezését.
márc. 29
11:41
Kajak-kenu: „Magyarország egy külön világ a sportágban” (She)
Magyarország egy külön világ a kajak-kenu sportban – véli a szlovákiai Szabó Attila, világbajnok kajakos.
márc. 29
11:57
Erőemelés: Rónaszéki András maradt a szövetség elnöke (She)
A Magyar Erőemelő-szövetség tisztújító közgyűlése újraválasztotta az elnöki poszton Rónaszéki Andrást. A sportvezető 1996 óta vezeti a szövetséget, és most újabb négy évre kapott bizalmat.
márc. 29
11:59
Barcelona: közleményben reagáltak Messi eltiltására (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona közleményt adott ki, melyben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Lionel Messire kirótt büntetésére reagált.
márc. 29
12:01
Hollandia: Van elképzelésem – Robben tárgyalna a kapitányjelöltekkel (She)
A Bayern Münchenben légióskodó Arjen Robben tevékenyen szeretne részt venni a holland labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányának kiválasztásában.
márc. 29
12:15
Női kézi: fordulat – Tomori mégis hosszabbított Győrben (She)
A korábbi döntést megváltoztatva Tomori Zsuzsanna a következő szezonra is marad a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában, miután a klub egy évvel meghosszabbította a játékos nyáron lejáró szerződést. A győriek Korsós Dorina és Lakatos Rita mellett öt fiatal tehetséggel is megegyeztek a folytatásról, az előbbi két játékost azonban két évre kölcsönadják.
márc. 29
12:15
E-sport: Élet az alapszakasz után (Agroinform)
Hamarosan mindkét régióban lezárul az alapszakasz, így megkezdődhet a rájátszás.
márc. 29
12:17
Dopping: Az élet tenisz nélkül is elviselhető – Sarapova (She)
Doppingeltiltása alatt is sűrű volt a programja Marija Sarapovának, az oroszok teniszsztárjának, aki áprilisban versenyezhet ismét.
márc. 29
12:51
Női kézi BL: hivatalos a budapesti final four időbeosztása (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közzétette a női Bajnokok Ligája május 6-7-i, budapesti négyes döntőjének hivatalos kezdési időpontjait. Ez alapján a mérkőzések mindkét napon 15.15 és 17.45 órakor kezdődnek majd a Papp László Budapest Sportarénában.
márc. 29
12:51
FIFA: Lionel Messi összeesküvés áldozata lett? (Agroinform)
Az argentin szurkolók és a spanyol média egy része konspirációs elméleteket gyártott a FIFA szigorú ítélete kapcsán.
márc. 29
12:53
Utánpótlás: U15-ben tíz pontra nőtt a Puskás Akadémia előnye (She)
Az I. osztályú labdarúgó-bajnokságok közül U15-ben tíz pontra növelte előnyét a Puskás Akadémia, mivel a második helyezett Bp. Honvéd-MFA meglepetésre csupán döntetlent (1–1) ért el az utolsó helyen szerénykedő Illés Akadémia ellen, miközben a felcsúti fiatalok 5–0-ra elintézték a Vasast.
márc. 29
12:55
Videó: összeakadt két futballista cipőfűzője a meccs közben! (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezőzónájában Dél-Korea egy gyors góllal legyőzte a szír válogatottat. A mérkőzés igazi szenzációját azonban nem az eredmény szolgáltatta, hanem az, hogy meccs közben két futballista cipőfűzője összeakadt, ezért állt is a játék rövid ideig. Ilyet sem sűrűn látni futballpályán…
márc. 29
12:57
NB III: 265 millió forintból újul meg a stadion (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában 13. helyen álló Putnok FC „albérletben” Múcsonyban játssza A hazai mérkőzéseit, mert megkezdődtek a felújítási munkálatok a Várady Béla Sportközpontban.
márc. 29
13:27
Barca: Aki Messiéket vádolja, az a Bernabéuban ül – Piqué (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának oszlopos tagja, Gerard Piqué az AS-nek elmondta, hogy a Lionel Messi és Neymar elleni pereskedés mögött a Real Madrid egyik VIP-tagja áll.
márc. 29
13:29
Női kézi: Győrből és Újvárosból is érkezik játékos Vácra (She)
A Vác női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a jelenleg Dunaújvárosban szereplő 19 esztendős juniorválogatott átlövővel, Hornyák Bernadettel, valamint szintén két évre, de kölcsönbe érkezik a jelenleg Mosonmagyaróváron játszó, de a Győrrel szerződésben álló irányító és átlövőposzton is bevethető 18 éves Lakatos Rita.
márc. 29
13:45
Barca: megsérült a válogatottban a támadó, három hétre kidőlt (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona közölte, hogy Arda Turan várhatóan három hétig nem léphet pályára combsérülés miatt.
márc. 29
13:45
Tipp: Elfogytak a csatárok, jöhet az angol válogatott nagy reménysége (Agroinform)
Nem is kérdés, hogy bőségesen van érték a Tottenham támadójának gólszerzésében. Még most csapjunk le a lehetőségre!
márc. 29
13:47
NFL: nincs több ugrálás! Megvannak a 2017-es szabálymódosítások (She)
Mint ismert, a Phoenixben zajló tulajdonosi egyeztetésen elfogadták a Raiders költözési kérelmét, így Mark Davis csapata Oaklandből Las Vegasba teszi át a székhelyét. Davis azonban elmondta, hogy a 2017, illetve a 2018-as szezonra a gárda szinte még biztosan marad Oaklandben, amíg fel nem épül a Raiders új stadionja, Las Vegas városában. A Raiders váltását 31 tulajdonos támogatta – csak a…
márc. 29
13:49
Dinamo: Kádár brazil védőtársa távozott Kijevből (She)
Danilo Silva és a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának útjai elváltak egymástól. A 30 éves brazil védő – akinek értékét a transfermarkt.de hárommillió euróra teszi – hét évvel ezelőtt igazolt az ukrán futball egyik kirakatcsapatához.
márc. 29
13:51
Női kézi: Végleg elfelejtettem volna kézilabdázni? – Tóth Gabriella (She)
Tóth Gabriella, a magyar kézilabdázás egyik legnagyobb tehetsége nem sokat volt egészséges, s még kevesebbet játszott az utóbbi két évben. Március eleje óta kölcsönben, Kisvárdán próbálja visszanyerni a formáját, miközben már azt is megkérdezte magától: elfelejtett volna kézilabdázni? Szerencsére egyáltalán nem ez a helyzet.
márc. 29
14:03
MK: változott a DVTK–Fradi visszavágójának időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága két Magyar Kupa-negyeddöntős párharc visszavágójának időpontját is megváltoztatta.
márc. 29
14:21
NHL: Kínában terjeszkedne a liga, bemutató meccseket szervez (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vezetőinek nem titkolt célja, hogy meghódítsák a kínai piacot, s első lépésként már idén ősszel bemutató mérkőzéseket rendeznek majd a távol-keleti országban.
márc. 29
14:23
Kép: elképesztően bizarr szobrot kapott C. Ronaldo Madeirán (She)
Szerdán a Real Madrid klasszisának jelenlétében megtörtént, amit már hosszú hónapok óta tervezgettek: megkapta Cristiano Ronaldo nevét Madeira reptere. A portugál egy szobrot is kapott, amely sok mindenre hasonlít, speciel Ronaldóra nem.
márc. 29
14:25
Pjongcsang 2018: az IIHF fizetne az NHL-játékosok után (She)
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kifizetné az észak-amerikai profi ligában (NHL) szereplő játékosok biztosítását és utaztatását, hogy ott lehessenek a jövő évi pjongcsangi téli olimpián.
márc. 29
14:39
Hollandia: történelmi mélyponton a válogatott (She)
Történelmi mélypontra jutott a holland labdarúgó-válogatott, amely a voetbalbelgie.be számításai szerint a következő FIFA-világranglistán (április 6.) a 32. helyre csúszik majd vissza.

Keresés