Bochkor Gábor

Díjat kapott Bochkor Gábor és a Music FM is
2014 december 17.   origo.hu
A Rádiós Korrektúra 2014 közönségdíjasa Bochkor Gábor, valamint a 89,5 Music FM lett.
Díjazták a Hír Tv beszámolóját az internetadó elleni tüntetésről
2014 december 17.   hvg.hu
Nagyrészt jobboldali tévéknek és rádióknak adtak át díjakat kedd este a Várkert Bazárban. Nyert a Kossuth rádió több műsora és a Hír Tv, különdíjas az Echo Tv és a Lánchíd Rádió. Bochkor Gábor is kapott egy közönségdíjat.
Bochkor Gábor felismerhetetlen lett
2014 december 11.   Blikk.hu
Budapest - Amíg Várkonyi Andi (40) a Tények stúdiójában közvetíti a világban történt komoly eseményeket, addig Bocsi és lánya otthon hülyéskedik.
Bochkor Gábor felismerhetelen lett
2014 december 11.   Blikk.hu
Budapest - Amíg Várkonyi Andi (40) a Tények stúdiójában közvetíti a világban történt komoly eseményeket, addig Bocsi és lánya otthon hülyéskedik.
Utálja a gyerekeket a fiatal magyar sztár?!
2014 december 11.   nana
István Dani egy rádióbeszélgetés során azt állította, hogy egy boltban köhögő kisgyerektől lett beteg. Bochkor Gábor szerint a fiatal rádiós gyerekgyűlölő.
Bochkor Gábor: Dani gyerekgyűlölő
2014 december 11.   Blikk.hu
Megbetegedett egy bacilusokat ráköhögő gyerektől a Music FM műsorvezetője – állítja István Dani.
Sváby András keményen beszólt Feke Pálnak
2014 december 10.   NLCafe
Feke Pál két héttel ezelőtti beszólása a Rising Star egyik versenyzőjének, Várhegyi Lucas Palmirának, többeknél kiverte a biztosítékot, többek között Bochkor Gábornál is. De a nyilvánosságtól jó ideje visszavonult Sváby András zsebében is kinyílt a bicska.
Bochkor visszavett? Élő adásban békült a rasszistának bélyegzett Fekével
2014 december 6.   nana
Valószínűleg nem tett volna jót a Rising Starnak, ha még sokat rágódik a média Feke rossz mondatán. Ki is békültek Bochkorral.
Bochkor megsajnálta Feke Pált
2014 december 6.   BORS Online
Élő adásban békült ki egymással a rádiós legenda és a Rising Star zsűritagja. Bocsi állítja, megsajnálták Fekét a sajtólavina miatt.
Boros: Bochkor egy műveletlen ember
2014 december 5.   Blikk.hu
Budapest — Műveletlennek nevezte egykori társát Boros Lajos (67)! A rádiós tegnap reggel a Morning Show vendége volt azzal a témával kapcsolatban, hogy Kínában betiltják a szóvicceket.
Így békült ki Bochkor és Feke Pál!
2014 december 5.   Blikk.hu
Budapest – Napok óta tartó botrány után békült ki Bochkor Gábor ás Feke Pál. A rádiós bocsánatot kért a zsűritagtól. Mindent megbeszéltek és végül telefonszámot is cseréltek.
Boros Lajos műveletlennek tartja Bochkort
2014 december 5.   origo.hu
A Class FM reggeli műsorában Sebestyén Balázsék szójátékokról beszélgettek, élő adásban pedig felhívták Boros Lajost, aki a Bumeráng-ban rengeteg szóviccel fárasztotta a hallgatókat és műsorvezetőtársait. A téma elég gyorsan Bochkor Gáborra terelődött, aki egykori rádiós partnere szerint olyan műveletlen volt, hogy ezeket nem igazán értékelte.
Feke rasszista? - Bochkor Gábor kirúgatná
2014 december 3.   Népszava
"Nem számítottam arra, hogy ebből botrány lesz. Ez szó szerint sokkolt."
Bochkor kirúgatná Fekét a Rising Starból
2014 december 3.   Blikk.hu
Budapest — Nem csitulnak az indulatok a Rising Star vasárnapi adása után. Feke Pál (33) megjegyzése (a műsor zsűritagja azt mondta a Magyarországon született félvér Mirának, hogy nem magyar) sokaknál kiverte a biztosítékot.
Bochkor Gábor teljesen kibukott Feke Pálra
2014 december 3.   NLCafe
Bochkor Gábor kirúgatná a Rising Starban tett kijelentése miatt Feke Pált – írja a Blikk.
Bochkor kirúgatná a rasszista Fekét
2014 december 3.   Blikk.hu
Budapest — Nem csitulnak az indulatok a Rising Star vasárnapi adása után. Feke Pál (33) megjegyzése (a műsor zsűritagja azt mondta a Magyarországon született félvér Mirának, hogy nem magyar) sokaknál kiverte a biztosítékot.
Bochkor szerint Feke Pálnak el kell tűnnie a képernyőről!
2014 december 2.   nana
Nem hisszük, hogy Feke Pál rasszista lenne, de tényleg odafigyelhetne arra, amit élő adásban mond.
Feke Pál ismét kénytelen magyarázkodni
2014 december 2.   origo.hu
Második alkalommal kell magyarázatot adnia Feke Pálnak a Rising Star indulása óta. Először egy női ruhás férfi produkcióján akadt ki, szerinte az előadó megalázta az Edith Piaf-dalt, ezért ordítozva közönségesnek és ízléstelennek nevezte. Vasárnap este pedig a TV2 tehetségkutatójában szúrta oda élő adásban egy színes bőrű versenyzőnek, hogy nem magyar, pedig Magyarországon született, és édesanyja…
Bochkor Gábor: A rasszizmusnak és Feke Pálnak nincs helye a képernyőn
2014 december 1.   origo.hu
A Rising Star vasárnapi adásában az egyik párbajozó Várhegyi Lucas Palmira volt, aki a TV2 tehetségkutatójának élő castingjáról került be a show stúdiójába. Bár nem ő jutott be a legjobb 12 versenyző közé, dicsérő szavakkal illette a zsűri. Feke Pál értékelése azonban nem jól sült el, a mai Önindítóban Bochor Gáborék is hangot adtak nemtetszésüknek.
Vita: egymásnak esett Bochkor Gábor és Havas Henrik
2014 november 27.   NLCafe
Bochkor Gábor és Havas Henrik Hajdú Péter Frizbijében feszült egymásnak. A vita tárgya: a Music FM Önindítójának egyik reggeli adása, melyben Bochkorék a libákról beszélgettek – egészen pontosan arról, hogy mi lenne, ha csak a liba combját amputálnák ahelyett, hogy az egész állatot levágják.

Celeb