Bochkor Gábor

Így reagált Bochkor durva kijelentésére Lang Györgyi
2015 március 23.   nana
Lang Györgyi a Való Világ és az Éden Hotel szereplőinek beszélgetéseihez hasonlította Bochkor és kollégái alakítását.
Lang Györgyi leminősítette Bochkort
2015 március 23.   BORS Online
Nyílt levélben intézett támadást Bochkor Gábor ellen Lang Györgyi. A Pa-Dö-Dő énekesnőjénél azért ment fel a pumpa, mert Bochkor a Music FM Önindító című műsorában éles kritikát fogalmazott meg a japán Kobajasi Kenicsiro karmesterrel és szakmájával szemben.
Lang Györgyi beszólt Bochkor Gábornak: Az énekesnő nem kertelt, kiosztotta a rádióst
2015 március 22.   origo.hu
"Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek" - írta levelében Györgyi, muitán Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorában egy erőteljes gondolatmenetet fogalmazott meg a japán művészekről, különösen Kobajasi Kenicsiro zeneszerző-karmesterről.
Orvosi műhiba miatt halt meg Bochkor Gábor nagymamája
2015 március 20.   origo.hu
Bochkor Gábor a Music Fm Önindító című műsorában személyes tragédiájáról mesélt.
Felszakadtak Bochkor Gábor sebei
2015 március 20.   NLCafe
Különösen kényes témát boncolgattak Bochkor Gáborék a Music FM Önindító című reggeli műsorában, méghozzá azt, hogyan tusolják el az orvosok a kórházban, ha az ő hibájuk miatt hal meg valaki. Forrás: Nők Lapja Café: Felszakadtak Bochkor Gábor sebei
Bochkor Gábor: Műhiba végzett a nagyimmal
2015 március 20.   BORS Online
A Bochkorék reggeli műsorába betelefonáló boncsegéd szerint a hibázó orvosok gyakran a kórboncnoktól várják a halál okának kozmetikázását. A műsorvezető felháborodva mesélte: az ő nagymamája is gyanús körülmények között hunyt el.
Ismét győzött a magyar gógyi: Bochkor Gábor lendületből nekifut a japán kultúrának és a karmestereknek úgy általában, és kiütéses győzelmet arat
2015 március 19.   444.hu
A műsorvezető alámerülése mindössze két percben. Ha csak egyetlen mélysötét rádiórészletet akarsz ma meghallgatni, ez legyen az.
Megszállott rajongó zaklatta Bochkor Gábort! Nem hiszed el, mit akart tőle
2015 március 13.   femina.hu
Egy megszállott rajongó Bochkor Gábort is megtalálta.
Majdnem váltak
2015 március 12.   Habostorta
Bochkor Gáborék házasságát nagyon megviselte az otthon töltött két év VárkonyiAndrea ma az egyik legnépszerűbb tévés, az egész ország ismeri a nevét, ugyanisestéről estére ő köszönti az embereket a TV2 Tények című műsorában. Andreamégis arra vágyik, amikor már nem ezt fogja csinálni: negyven felett beiratkozottaz egyetemre, és pszichológiát tanul.   ABEST riportere az elmúlt időszaktól kérdezte…
Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyet
2015 március 9.   origo.hu
Egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.
Demcsák Zsuzsa a Bochkor-ügyről: Ilyennek nem szabadna megtörténnie
2015 március 9.   origo.hu
A múlt héten Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, és többek között Demcsák neve is felmerült: a Mokka műsorvezetője először beszélt nyilvánosan az incidensről. A rádiós később bocsánatot kért tőle, azt mondta, nagyon kedveli őt, de úgy érzi, ez a műsorblokk akkor is elhibázott volt.
"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság"
2015 március 6.   origo.hu
Az Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.
Vége az erőszakos poénoknak: felfüggesztette a Music FM Bochkorék műsorblokkját
2015 március 6.   NLCafe
Mától nem viccelődnek azon, hogy a nők vagy buták, vagy szexuális tárgyak, vagy esetleg meg kell őket verni.
A mai játék: nevessünk együtt Bochkorékkal a nők elleni erőszakon
2015 március 5.   NLCafe
Hogyan is indulhatna a nap, ha nem úgy, hogy fejben – persze csak merő szórakozásból – eljátszunk azzal a gondolattal, melyik nő érdemli ki, hogy lefektessék vagy éppen megüssék. Azokról a szőkékről nem is beszélve, akiknek még ennyi sem jár. Aki jól válaszol, az nyer. Most komolyan: hol élünk?
Bochkorék erőszakkal poénkodtak, a kiadó tahóságot emleget
2015 március 5.   origo.hu
A tegnap reggeli Önindító-ban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke. A műsorvezető Demcsák Zsuzsa nevét is felsorolta, akinek a közelmúltban jelent meg könyve a családon belüli erőszakról, és elmondása szerint ő maga is bántalmazó…
Szőke vagy megütnéd? - kérdezték Bochkorék a Music Fm műsorában
2015 március 5.   comment.blog.hu
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy megütnéd? nevűre módosult, amelyben a játékosoknak arról kellett dönteniük, hogy a felsorolt nőket "szőkének" tartják-e, vagy esetleg…
Bochkor Gábor kiakadt Kasza Tibire
2015 március 3.   NLCafe
Kasza Tibi intim témákkal viccelődött, aminek Bochkor Gábor egyáltalán nem örült.
Kasza-Bochkor: párcserés szex?
2015 március 2.   BORS Online
Hatalmával visszaélve a Kasza! című műsorban valósítja meg álmát a TV2 sztárja.
9 év után is dúl a szerelem Várkonyi Andi és Bochkor Gábor között
2015 február 17.   Blikk.hu
Budapest – Házasságkötés nélkül is boldogan él a sztárpár: Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea.
9 év után is dúl a szerelem! Így turbékol Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor
2015 február 17.   femina.hu
Friss fotóján is sugárzik a boldogságtól a két műsorvezető.

Celeb