Bochkor Gábor

Az első randin Bochkor lakásán kötött ki Várkonyi Andrea
2017 február 15.   NLCafe
Hallottunk már néhány részletet Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea életéről, de eddig a kapcsolatuk kezdetéről csak elnagyolt történetet meséltek el. Most viszont kiderült, hogyan is zajlott az a bizonyos első randi. Forrás: Nők Lapja Café: Az első randin Bochkor lakásán kötött ki Várkonyi Andrea
Story-gála: Várkonyi Andrea brutális dekoltázst villantott
2017 február 12.   origo.hu
Mióta nem a Tények műsorvezetője, már mély kivágású ruhákat is választhat Várkonyi Andrea. Úgy tűnik, a lehetőséget alaposan ki is használja: a Story-gála egyik látványossága lett Andi dekoltázsa... És hogy mit szólt ehhez Bochkor Gábor, jóváhagyta-e a különleges esélyit, illetve hogy a műsorvezető felgyógyult-e már az autóbalesetéből, a Life.hu riporterének elmondta.
Tippeljen, kivel tud Várkonyi Andrea egy ágyban aludni: eláruljuk, nem Bochkor Gábor az
2017 január 31.   Blikk.hu
Ritka, hogy a komoly műsorvezetők hálószobatitkaikról bármit is elárulnak. Várkonyi Andrea (41) most kezdőzetlenül kibökte, kivel tud egy ágyban aludni.
"Felháborító" - Friderikusz Sándor totál kiborult Csiszár Jenő kinevezésén
2017 január 31.   origo.hu
Csiszár Jenő lesz a milánói főkonzul, ami nagy port kavart az elmúlt napokban. Erről beszélgetett az Önindítóban Friderikusz Sándor, Bochkor Gábor és István Dani. Abban mindannyian egyetértettek, hogy leesett az álluk, amikor meghallották a hírt.
Bochkor Gábor autójában idegen nő utazott!
2017 január 18.   origo.hu
Bochkor Gábor egy idegen nőt furikázott, de nem kell egyből rosszra gondolni. A műsorvezető a közösségi közlekedést szeretné ezzel népszerűsíteni!
Bochkor miatt nem merték felkérni Várkonyi Andreát
2017 január 17.   origo.hu
Várkonyi Andreát nem meglepő módon megkereste a nyuszis magazin, hogy vállal-e szexi fotósorozatot, de a műsorvezető határozottan nemet mondott.
Bochkor beszólt: Boros szarkazmussal válaszolt
2017 január 13.   origo.hu
Bochkor Gábor állításait nem hagyta szó nélkül a rádiós: kemény szarkazmussal reagált Boros Lajos.
Boros Lajos így reagált Bochkor Gábor kíméletlenül őszinte szavaira
2017 január 12.   Blikk.hu
Bochkor Gábor a múlt héten a Lakástalkshow vendége volt, ahol kíméletlen őszinteséggel és szarkazmussal elemezte ki viszonyukat Boros Lajossal. Bár évekig vezették együtt a leghallgatottabb rádióműsort, sosem állították, hogy jó barátok lettek.
Rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra
2017 január 9.   Bumm.sk
A Blikk online oldala néhány nap késéssel ugyan, de lehozta, hogy szilveszterkor rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra. A népszerű rádiós műsorvezetőnél viszont semmi gyanúsat nem találtak, így nem lett rossz vége a tűzijátékos bulinak.
Mit tett Bochkor Gábor? - Rendőrt hívtak a szomszédok a rádiósra
2017 január 9.   Népszava
"Bocsi" szerint a riasztott rendőrök mosolyogtak, amikor kiértek a helyszínre.
Rendőrt hívtak Bochkor Gáborra: Ez volt az oka!
2017 január 9.   origo.hu
Hiába gyönyörű a tűzijáték, sokan nem szeretik a nagy hangja miatt, és azért, mert balesetveszélyes. Bochkor Gábor szilveszterkor igazi fényjátékot csinált, de az egyik szomszédja nem örült a privát tűzijátéknak: rendőröket hívott a rádiósra.
Rendőrt hívtak Bochkor Gábor házához
2017 január 9.   FigyelőNet
Nem tetszett a szomszédoknak, ami szilveszter éjjel a rádiós kertjében történt.
Rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra
2017 január 9.   NLCafe
Rendőrt hívtak a szomszédok Bochkor Gáborra szilveszter éjjelén. A járőrök hét percen belül ki is érkeztek a helyszínre, és ellenőrzést tartottak a műsorvezető kertjében. Forrás: Nők Lapja Café: Rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra
Rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra
2017 január 9.   Blikk.hu
Diósd — Rendőrt hívtak a szomszédok Bochkor Gáborra (52) szilveszter éjjel. A Pest megyei városban sokan megcsodálhatták a rádiós látványos szilveszteri tűzijátékát, de az egyik szomszéd panaszt tett a rendőrségen, és a hatóság meglepően gyorsan a helyszínen volt.
Volt kollégáját, Boros Lajost alázza Bochkor Gábor
2017 január 7.   origo.hu
VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában beszélt – többek között Boros Lajossal való viszonyáról – Bochkor Gábor. Az Önindító műsorvezetője most sem kímélte volt kollégáját.
Borított a divattervező: Belef*nganak a magyar celebek a ruháimba
2017 január 6.   Blikk.hu
Bochkor Gábor és csapata a pénteki Önindítóban kérdezte Náray Tamást egy korábbi Facebook posztjáról, mely a magyar hírességekre irányult és eléggé negatív hangvétele volt.
Náray szerint beleizzadnak és belepukiznak a celebek a ruháiba
2017 január 6.   origo.hu
A pénteki Önindítóban faggatta Bochkor Gábor és csapata Náray Tamást arról a Facebook-posztról, amit még tavaly decemberben tett közzé. Bár az indulatok mára elcsitultak, a véleménye nem változott.
Bochkor Gábor: Borossal soha nem voltunk barátok
2017 január 6.   FigyelőNet
A rádiós hosszú évekig dolgozott együtt Boros Lajossal, de úgy érzi, hogy sikerük csak neki köszönhető.
Ezért nem beszél Bochkor Gábor Boros Lajossal
2017 január 6.   NLCafe
Kendőzetlenül beszélt Boros Lajoshoz fűződő viszonyáról Bochkor Gábor. A népszerű rádiós nem titkolja, hogy már három éve nem beszélt egykori műsorvezetőtársával, aki szerinte mindig odaszúr egyet, amikor róla kérdezik. Forrás: Nők Lapja Café: Ezért nem beszél Bochkor Gábor Boros Lajossal
Bochkor Gábor nélkül nem ment volna semmire Boros Lajos
2017 január 5.   origo.hu
Bochkor úgy érzi, hogy Lajos valamiért neheztel rá, pedig szerinte erre semmi oka nincsen. Ráadásul már régóta, 3 éve nem is beszélnek egymással.

Celeb