Bochkor Gábor

Így nyaralnak a celebek: Várkonyi Andreáék is melegebb éghajlatra utaztak
2015 január 29.   origo.hu
Bár a fényképeken nem látszik, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislányukkal együtt utazott melegebb éghajlatra, Thaiföldre. Bangkokban aztán egy másik közismert műsorvezetőbe és párjába botlottak.
A világ másik felén futott össze Kasza és Bochkor
2015 január 23.   Blikk.hu
Bangkok — A világ másik felén futott össze a TV2 két műsorvezetője.
Együtt szelfiztek Kaszáék és Bochkorék Thaiföldön
2015 január 23.   BORS Online
Egy Facebookon posztolt fotó tanúsága szerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea Kasza Tibiék után ment Thaiföldre a szürke Budapestről.
Bochkor Gábor állásinterjúra ment
2015 január 8.   Blikk.hu
Egy profi szakembert hívott fel Bochkor Gábor, hogy megtudja, képes lenne-e megfelelni a legújabb elvárásoknak egy állásinterjún.
Emiatt bajba kerülhet Bochkor Gábor?
2015 január 3.   NLCafe
Néhány hónapja ült vissza a mikrofon mögé Bochkor Gábor, növelve a Music FM hallgatottságát. Romba döntheti mindezt a botrányos szilveszteri buli? – teszi fel a kérdést a Bors.
Bochkor bűnhődhet a szilveszteri botrány miatt
2015 január 3.   BORS Online
Néhány hónapja ült vissza a mikrofon mögé Bochkor Gábor, növelve a Music FM hallgatottságát, presztízsét. A rádió nevével fémjelzett buli botránya most mindezt romba dönti.
Megvan a legnépszerűbb rádió
2015 január 2.   Zene.hu
A közönség szerint a 89.5 Music FM a legnépszerűbb rádió, Bochkor Gábor a legnépszerűbb műsorvezető – derült ki a harmadik alkalommal megrendezett Rádiós Korrektúrán, "a hangok versenyén". A népszerű csatorna a “Portré és közösségek bemutatása” kategóriában is elsőként végzett. [Dátum: 2015.01.02. 13:07]
A vidéki pronyó, a gátlástalan pszichopata és az öreg szpíker
2015 január 1.   origo.hu
2014 sem múlt el konfliktusok nélkül, az év második felében szinte minden hónapra jutott egy rosszindulatú beszólás vagy heves vita. Az egymást kölcsönösen nehezen viselő tévések és rádiósok nem rejtik véka alá, ha valami nem tetszik nekik: közösségi oldalukon vagy élő adásban osztják ki a másikat. Berki Krisztián és Hajdú Péter Puzsér Róberttől kapta meg több ízben a magáét, Bochkor Gábor nem…
Hoppá! Várkonyi Andrea disznót vágott
2014 december 30.   BORS Online
Bochkor Gábor is ott volt, de még a Tankcsapda is. És annyit ettek, amennyit nem kellett volna, de így megy ez ilyenkor.
Díjat kapott Bochkor Gábor és a Music FM is
2014 december 17.   origo.hu
A Rádiós Korrektúra 2014 közönségdíjasa Bochkor Gábor, valamint a 89,5 Music FM lett.
Díjazták a Hír Tv beszámolóját az internetadó elleni tüntetésről
2014 december 17.   hvg.hu
Nagyrészt jobboldali tévéknek és rádióknak adtak át díjakat kedd este a Várkert Bazárban. Nyert a Kossuth rádió több műsora és a Hír Tv, különdíjas az Echo Tv és a Lánchíd Rádió. Bochkor Gábor is kapott egy közönségdíjat.
Bochkor Gábor felismerhetetlen lett
2014 december 11.   Blikk.hu
Budapest - Amíg Várkonyi Andi (40) a Tények stúdiójában közvetíti a világban történt komoly eseményeket, addig Bocsi és lánya otthon hülyéskedik.
Bochkor Gábor felismerhetelen lett
2014 december 11.   Blikk.hu
Budapest - Amíg Várkonyi Andi (40) a Tények stúdiójában közvetíti a világban történt komoly eseményeket, addig Bocsi és lánya otthon hülyéskedik.
Utálja a gyerekeket a fiatal magyar sztár?!
2014 december 11.   nana
István Dani egy rádióbeszélgetés során azt állította, hogy egy boltban köhögő kisgyerektől lett beteg. Bochkor Gábor szerint a fiatal rádiós gyerekgyűlölő.
Bochkor Gábor: Dani gyerekgyűlölő
2014 december 11.   Blikk.hu
Megbetegedett egy bacilusokat ráköhögő gyerektől a Music FM műsorvezetője – állítja István Dani.
Sváby András keményen beszólt Feke Pálnak
2014 december 10.   NLCafe
Feke Pál két héttel ezelőtti beszólása a Rising Star egyik versenyzőjének, Várhegyi Lucas Palmirának, többeknél kiverte a biztosítékot, többek között Bochkor Gábornál is. De a nyilvánosságtól jó ideje visszavonult Sváby András zsebében is kinyílt a bicska.
Bochkor visszavett? Élő adásban békült a rasszistának bélyegzett Fekével
2014 december 6.   nana
Valószínűleg nem tett volna jót a Rising Starnak, ha még sokat rágódik a média Feke rossz mondatán. Ki is békültek Bochkorral.
Bochkor megsajnálta Feke Pált
2014 december 6.   BORS Online
Élő adásban békült ki egymással a rádiós legenda és a Rising Star zsűritagja. Bocsi állítja, megsajnálták Fekét a sajtólavina miatt.
Boros: Bochkor egy műveletlen ember
2014 december 5.   Blikk.hu
Budapest — Műveletlennek nevezte egykori társát Boros Lajos (67)! A rádiós tegnap reggel a Morning Show vendége volt azzal a témával kapcsolatban, hogy Kínában betiltják a szóvicceket.
Így békült ki Bochkor és Feke Pál!
2014 december 5.   Blikk.hu
Budapest – Napok óta tartó botrány után békült ki Bochkor Gábor ás Feke Pál. A rádiós bocsánatot kért a zsűritagtól. Mindent megbeszéltek és végül telefonszámot is cseréltek.

Celeb