Dopeman (Pityinger László)

Mégis kiszabadulhat Dopeman nagyapjának kegyetlen gyilkosa?
2014 november 19.   nana
Idős embereket kínoztak meg kegyetlenül, mielőtt kirabolták őket. Egyikük tényleges életfogytiglant kapott. Vagy mégsem?
Pucér felsőtestével villog Dopeman
2014 november 16.   BORS Online
Nem szégyelli a testét, és nem is kell. Dopeman 40 évesen dobta le a pólóját, hogy megmutassa a Facebookon: alatta még dudorodik ez-az.
Életfogytiglant kaptak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai
2014 október 31.   origo.hu
Dopeman nagyszülei egy kegyetlen rablóbanda támadásába haltak bele. A rapper most ott volt a tárgyaláson, ahol a nyolcfős banda két tagja - a román származású G. Victort és K. Gy. Florint - életfogytiglant kapott és végleges hatállyal kiutasították őket Magyarországról.
Életfogytiglan Dopeman nagyszüleinek gyilkosaira
2014 október 31.   NLCafe
Életfogytiglant kapott az a két férfi, akik egy nyolctagú rablóbanda vezéreiként többek közt Dopeman nagyszüleinek az életét is kioltották – írja a Bors
Élvezettel öltek Dopeman nagyszüleinek gyilkosai
2014 október 31.   Blikk.hu
Budapest — Először nézhetett szembe Pityinger László Dopeman (40) a nagyszülei kegyetlen gyilkosaival.
Dopeman: patkányok ölték meg a nagyapámat
2014 október 31.   BORS Online
Életfogytiglant kapott az a két férfi, akik egy nyolcfős rablóbanda tagjaként többek közt Dopeman nagypapájának az életét is kioltotta. A rapper elégedetlen a bíróság döntésével.
Életfogytigalnt kaptak Dopeman nagyapjának gyilkosai
2014 október 30.   nana
Majdnem négy évvel azután, hogy a rapper nagyszüleit brutálisan bántalmazták és kirabolták otthonukban, és a támadás következtében Pityinger nagypapája elhunyt (néhány nappal később pedig a nagymamája is), a bíróság első fokon ítéletet hozott a támadók ügyében, írja a Hír24.
Életfogytiglant kaptak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai!
2014 október 30.   Blikk.hu
Idős emberekre támadt otthonában és ötöt közülük megölt, tucatnyit bántalmazott, megkötözött, kirabolt az a banda, amelynek két tagja életfogytiglant kapott első fokon, nem jogerősen a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön. A banda áldozatai között ott vannak Dopeman nagyszülei is.
Elítélték Dopeman nagyapjának gyilkosait
2014 október 30.   BORS Online
Életfogytiglant kapott első fokon az a két férfi, aki többek között Dopeman nagypapájának életét is kioltotta.
Dopeman üzeni
2014 október 19.   subba.blog.hu
Vetted?
Dopeman pókerből finanszírozná egy hetét
2014 október 15.   storyonline
A rapper fogadott a barátaival: ha sikerül pluszban kiszállnia egy online pókerjátszmából, egy héten át mindenre a vendégük lesz. Ha veszít, a baráti körnek fizet egy hajnalig tartó italozást.
Nagy a tét: egy heti megélhetése függ Dopemannek a pókertől
2014 október 14.   ma.hu
Ha nyer, egy héten keresztül minden kiadását a barátai állják, ha viszont veszít, egy hajnalig tartó italozást kell fizetnie Dopemannek - ez a tétje az online pókerjátszmának, amire csütörtökön kerül sor.
Négy év börtönt is kaphat Dopeman
2014 október 10.   Blikk.hu
Budapest - Pityinger László (40), azaz Dopeman akár négy év letöltendő börtönbüntetésre számíthat!
Subba Records:DopeMan&AFarkasEmber-EzIttADopeManH;áza
2014 szeptember 17.   subba.blog.hu
Nagyba' vannak megint a Pityinger tesók: feltalálták a gengszterháuzt, + az ország legnagyobb kamumellű nőjét is beintézték
Újabb „gengszter” a balliberálisoknál
2014 szeptember 12.   mno.hu
Dopeman után újabb gengszterrapper tűnt fel a baloldali kis pártok kampányában. Zuglóban, az Együtt–PM-es, de az MSZP és a DK által is támogatott polgármesterjelölt, Karácsony Gergely több kampányeseményén megjelent egy Gotti nevű „előadóművész”.
Dalra gyúr Dopeman
2014 szeptember 11.   Blikk.hu
Budapest ― VV Bécivel szeretne indulni A Dal című műsorban Dopeman. A rapper úgy gondolja, hogy van helye a köztévén, annak ellenére, hogy korábban rendőrségi eljárást indítottak ellene, miután Orbán Viktor szobrának hungarocellfejét rugdosta.
Nahát: óriásmellekkel pózolgatott Dopeman - fotóval
2014 szeptember 11.   BORS Online
Megállt az élet Budapest belvárosában, amikor Dopeman mellett feltűnt az ország legnagyobb mellű lánya. A rapper új stílust talált ki.
Nemzeti jelképgyalázással vádolják Dopemant
2014 szeptember 6.   atv
Gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant nemzeti jelkép gyalázása miatt. A rappernek az egyik dala miatt kellett újra megjelennie a rendőrségen, melyben szitokszóval bírálja a mostani hatalmat és többször idézi a himnuszt. Dopeman szerint ő csak a véleményét fejezte ki. További információk a videóban.
A Himnusz-átdolgozás miatt is kihallgatták Dopemant
2014 szeptember 5.   mno.hu
Nemzeti jelkép megsértése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant.
A nemzeti jelkép megsértése miatt hallgatták ki Dopemant
2014 szeptember 5.   mno.hu
Már nemcsak garázdasággal gyanúsítják, de nemzeti jelkép megsértése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant a tavaly szeptemberi kormányellenes tüntetés kapcsán – írta pénteki számában a Népszava.

Celeb