Dopeman (Pityinger László)

Életfogytiglan Dopeman nagyszüleinek gyilkosaira
2014 október 31.   NLCafe
Életfogytiglant kapott az a két férfi, akik egy nyolcfős rablóbanda tagjaként többek közt Dopeman nagypapájának az életét is kioltották - írja a Bors
Élvezettel öltek Dopeman nagyszüleinek gyilkosai
2014 október 31.   Blikk.hu
Budapest — Először nézhetett szembe Pityinger László Dopeman (40) a nagyszülei kegyetlen gyilkosaival.
Életfogytigalnt kaptak Dopeman nagyapjának gyilkosai
2014 október 30.   nana
Majdnem négy évvel azután, hogy a rapper nagyszüleit brutálisan bántalmazták és kirabolták otthonukban, és a támadás következtében Pityinger nagypapája elhunyt (néhány nappal később pedig a nagymamája is), a bíróság első fokon ítéletet hozott a támadók ügyében, írja a Hír24.
Életfogytiglant kaptak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai!
2014 október 30.   Blikk.hu
Idős emberekre támadt otthonában és ötöt közülük megölt, tucatnyit bántalmazott, megkötözött, kirabolt az a banda, amelynek két tagja életfogytiglant kapott első fokon, nem jogerősen a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön. A banda áldozatai között ott vannak Dopeman nagyszülei is.
Elítélték Dopeman nagyapjának gyilkosait
2014 október 30.   BORS Online
Életfogytiglant kapott első fokon az a két férfi, aki többek között Dopeman nagypapájának életét is kioltotta.
Dopeman üzeni
2014 október 19.   subba.blog.hu
Vetted?
Dopeman pókerből finanszírozná egy hetét
2014 október 15.   storyonline
A rapper fogadott a barátaival: ha sikerül pluszban kiszállnia egy online pókerjátszmából, egy héten át mindenre a vendégük lesz. Ha veszít, a baráti körnek fizet egy hajnalig tartó italozást.
Nagy a tét: egy heti megélhetése függ Dopemannek a pókertől
2014 október 14.   ma.hu
Ha nyer, egy héten keresztül minden kiadását a barátai állják, ha viszont veszít, egy hajnalig tartó italozást kell fizetnie Dopemannek - ez a tétje az online pókerjátszmának, amire csütörtökön kerül sor.
Négy év börtönt is kaphat Dopeman
2014 október 10.   Blikk.hu
Budapest - Pityinger László (40), azaz Dopeman akár négy év letöltendő börtönbüntetésre számíthat!
Subba Records:DopeMan&AFarkasEmber-EzIttADopeManH;áza
2014 szeptember 17.   subba.blog.hu
Nagyba' vannak megint a Pityinger tesók: feltalálták a gengszterháuzt, + az ország legnagyobb kamumellű nőjét is beintézték
Újabb „gengszter” a balliberálisoknál
2014 szeptember 12.   mno.hu
Dopeman után újabb gengszterrapper tűnt fel a baloldali kis pártok kampányában. Zuglóban, az Együtt–PM-es, de az MSZP és a DK által is támogatott polgármesterjelölt, Karácsony Gergely több kampányeseményén megjelent egy Gotti nevű „előadóművész”.
Dalra gyúr Dopeman
2014 szeptember 11.   Blikk.hu
Budapest ― VV Bécivel szeretne indulni A Dal című műsorban Dopeman. A rapper úgy gondolja, hogy van helye a köztévén, annak ellenére, hogy korábban rendőrségi eljárást indítottak ellene, miután Orbán Viktor szobrának hungarocellfejét rugdosta.
Nahát: óriásmellekkel pózolgatott Dopeman - fotóval
2014 szeptember 11.   BORS Online
Megállt az élet Budapest belvárosában, amikor Dopeman mellett feltűnt az ország legnagyobb mellű lánya. A rapper új stílust talált ki.
Nemzeti jelképgyalázással vádolják Dopemant
2014 szeptember 6.   atv
Gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant nemzeti jelkép gyalázása miatt. A rappernek az egyik dala miatt kellett újra megjelennie a rendőrségen, melyben szitokszóval bírálja a mostani hatalmat és többször idézi a himnuszt. Dopeman szerint ő csak a véleményét fejezte ki. További információk a videóban.
A Himnusz-átdolgozás miatt is kihallgatták Dopemant
2014 szeptember 5.   mno.hu
Nemzeti jelkép megsértése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant.
A nemzeti jelkép megsértése miatt hallgatták ki Dopemant
2014 szeptember 5.   mno.hu
Már nemcsak garázdasággal gyanúsítják, de nemzeti jelkép megsértése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant a tavaly szeptemberi kormányellenes tüntetés kapcsán – írta pénteki számában a Népszava.
Dopemant nemzeti jelkép megsértésével is vádolják
2014 szeptember 5.   Bumm.sk
A rapper a rendőrség szerint nemcsak azzal vétett a törvény ellen, hogy a hungarocellből készült Orbán-szobor fejét elrúgta, majd a rendezvény színpadán felmutatta, de azzal is, hogy előadta a Himnuszt átdolgozó, keményen politikusellenes számát. A hatóság szerint ezzel merítette ki a nemzeti jelkép gyalázásának tényállását; miközben - hívta figyelmet fel a lap - a rendőrség ezzel a dallal…
Dopeman a Himnusz miatt is felel
2014 szeptember 5.   Blikk.hu
Már nemcsak garázdasággal gyanúsítják, de nemzeti jelkép megsértése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant a tavaly szeptemberi kormányellenes tüntetés kapcsán - írta a Népszava.
Elővették Dopemant a Himnusz miatt is
2014 szeptember 5.   hirado.hu
A Népszava úgy tudja, a rappert már nemcsak garázdasággal gyanúsítják, hanem nemzeti jelkép megsértésével is.
A Himnusz miatt is előveszik Dopemant - ennyit kaphat
2014 szeptember 5.   atv
Már nemcsak garázdasággal gyanúsítják, de nemzeti jelkép megsértése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki Dopemant a tavaly szeptemberi kormányellenes tüntetés kapcsán - írta pénteki számában a Népszava.

Celeb