Dopeman (Pityinger László)

Elintézték a Misztert, a spártait, a Pitbullt, a Tűzben edzett rapfenomént
2015 június 18.   444.hu
FankaDeli, Dopeman, Curtis, Killakikitt és a teljes magyar rapszakma nem tudta leteperni, erre jön egy ízeltlábú, és kifekteti.
Demcsák Zsuzsa: Kényelemből hogy lehet megélni? – a hét aranyköpései
2015 június 14.   BORS Online
Hírességeink ezen a héten sem fukarkodtak a bölcsebbnél bölcsebb mondásokkal. Fluor Tomi rémálmairól beszélt, Dopeman a pokol kulcsát emlegette, Demcsák Zsuzsa pedig feltette a nagy kérdést.
Selyemzsinórt a paralimpiai bizottság elnökének!
2015 június 7.   origo.hu
Újabb konzultációk tervéről beszélt Orbán Viktor és Lázár János, miközben dübörög a bevándorlóellenes kampány. Bíróság elé állt Biszku Béla és az Orbán-szobor rugdosásával vádolt Dopeman is, bár a rapper csak passzolni akarta a szobor fejét. Selyemzsinórt küldtek a paralimpiai bizottság elnökének, a halálbüntetés pedig már a miniszterelnök szerint sem téma. Ez történt a héten.
Demcsák Zsuzsa is kommentálta az Alekosz-ügyet: "Évi 1860 interjú elkészítése mellett is a hiba, az hiba"
2015 június 6.   origo.hu
A hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók.  A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd  Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. Kárász Róbert előbb pénteken, majd…
Subba records: Dopeman feat Ügyésznő - Bazdmed! (Vádirat remix)
2015 június 6.   subba.blog.hu
:DDDD jóój, ahogyan Bírónő szeppenten olvassa a Dopey szöveget, AWWWW!
Kárász Róbert: "Lehet, hogy én nem voltam kellően kényeztetően udvarias Alekosszal, de a büdös életbe nem tudnék oda eljutni, ahova Sebestyén Balázs és csapata"
2015 június 6.   origo.hu
A hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók.  A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd  Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. Kárász Róbert előbb pénteken, majd…
Sebestyén Balázs Demcsákék Alekosz-interjújáról: "Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát"
2015 június 6.   origo.hu
Hatalmas port kavart Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd  Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot.
Ahogy az ügyész Dopeman-szövegeket olvas fel a bíróságon, az olyan, mintha a Jancsó-filmek tértek volna vissza
2015 június 6.   444.hu
"Bazdmeg a Orbánt, bazdmeg a kormányt", kezdődik a vádirat. És utána sem lesz egyszerűbb a helyzet.
Az egész egy bohóctréfa - Dopeman a bíróságon
2015 június 3.   Klubrádió
Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt áll ma a Budai Központi Kerületi Bíróság elé a Dopeman előadói néven ismert Pityinger László. Dopeman a vád szerint az Együtt PM és a Szolidaritás Egyesület 2013 szeptemberi, fővárosi demonstrációján többször belerúgott az Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló, az eset előtt már darabokra tépett papírmasé szobor fejébe. A rapper ellen…
Tagadta bűnösségét az Orbán-szobor ledöntése kapcsán megvádolt Pityinger László
2015 június 3.   ProfitLine
Tagadta bűnösségét az Orbán-szobor ledöntése kapcsán garázdasággal megvádolt Pityinger László a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött elsőfokú büntetőper szerdai tárgyalásán.
Dopeman vudu-szertartást vezetett a hungarocell Orbán-fej rugdosásakor?
2015 június 3.   Bumm.sk
Tagadta bűnösségét az Orbán-szobor ledöntése kapcsán garázdasággal megvádolt Pityinger László a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött elsőfokú büntetőper június 3-i tárgyalásán.
Bazmegeléssel indult Dopeman pere
2015 június 3.   BORS Online
Nem káromkodtak még annyit nyilvános tárgyaláson, mint Dopeman kedden indult perén. A rappernek ma már alig vannak fellépései, félmillió forinttal tartozik az adóhatóságnak.
Tagadta bűnösségét Dopeman
2015 június 3.   ma.hu
Pityinger Lászlót garázdasággal vádolják az Orbán-szobor ledöntése kapcsán.
"Ez egy poén volt" - Tagadta bűnösségét Dopeman
2015 június 3.   Népszava
A tanúk mind Pityinger László ellen vallottak.
Dopeman azt mondta, nem bűnös
2015 június 3.   origo.hu
Pillanat szülte fricska volt, hogy lábbal odébb gurította Orbán Viktor szobrának letört hungarocell fejét Pityinger László, Dopeman. A rapper szerdai bírósági tárgyalásán azt is mondta, hogy nem követett el garázdaságot.
Tagadta bűnösségét Dopeman
2015 június 3.   hirado.hu
Pityinger Lászlót garázdasággal vádolják az Orbán-szobor ledöntése kapcsán.
"Poén volt" – Dopeman bíróság elé állt az Orbán-szobor ledöntése miatt
2015 június 3.   hvg.hu
A bíróság további bizonyítást rendelt el és szeptemberre napolta az Orbán-szobor ledöntése kapcsán Pityinger László – művésznevén Dopeman – ellen garázdaság vádjával induló büntetőpert. Az énekes tagadta bűnösségét.
"Ez egy poén volt" - Dopeman vallott az Orbán-szobor ledöntéséről
2015 június 3.   Népszava
A tanúk mind Pityinger László ellen vallottak.
Dopeman sörrel ünnepelte tárgyalása végét
2015 június 3.   Blikk.hu
Budapest - Garázdaság bűntette miatt áll a bíróság előtt Pityinger László, azaz Dopeman.
A feljelentőket a hungarocell Orbán-szoborfej megrugdosása úgy megbotránkoztatta, hogy 56-ot és a francia forradalmat vizionálták
2015 június 3.   444.hu
Megvolt Dopeman büntetőperének első tárgyalási napja. Azért került bíróság elé, mert megrúgta egy hungarocell Orbán-szobor letört fejét. Volt, aki szerint Orbán a nemzet egységének megtestesítője, ezért nem lehet bántani.

Celeb