Marilyn Monroe

Én öltem meg Marilyn Monroe-t!
2015 április 20.   BORS Online
Azt eddig is tudta a világ, hogy 36 éves korában, drogtúladagolásban halt meg Marilyn Monroe, az azonban mindig is talány volt, vajon véletlen baleset, öngyilkosság vagy merénylet áldozata lett-e Amerika legnagyobb szexszimbóluma.
Marilyn Monroe-ról készült ritka fotókat mutatnak be
2015 április 16.   Blikk.hu
5 szépségtrükk, amit elleshetsz Marilyn Monroe-tól
2015 április 8.   origo.hu
Ő aztán stílusikon volt a javából – Marilyn Monroe több mint fél évszázaddal a halála után is méltán híres a szépségéről. Van mit tanulni tőle minden nőnek – lássuk, melyek voltak a díva titkos szépségtrükkjei!
Zokogjon otthona magányában Paul Walker elvesztésén!
2015 április 7.   origo.hu
A legkérgesebb szívű akcióőrültek is elérzékenyültek, amikor a Halálos iramban 7 végén Vin Diesel a kocsija volánja mögül átmosolygott Paul Walkerre (vagyis az ő digitális mására), és ők ketten szimbolikus autókázásra indultak. A jelenet alatt Wiz Khalifa szívszaggató See You Again című száma szólt, ehhez készült most el egy megható videóklip, ami a fiatalon autóbalesetben elhunyt színésznek állít…
Zokogjon otthona magányában Paul Walker elvesztésén!
2015 április 7.   origo.hu
A legkérgesebb szívű akcióőrültek is elérzékenyültek, amikor a Halálos iramban 7 végén Vin Diesel a kocsija volánja mögül átmosolygott Paul Walkerre (vagyis az ő digitális mására), és ők ketten szimbolikus autókázásra indultak. A jelenet alatt Wiz Khalifa szívszaggató See You Again című száma szólt, ehhez készült most el egy megható videóklip, ami a fiatalon autóbalesetben elhunyt színésznek állít…
Fotó: ha így öltözött fel Marilyn Monroe, még szexisebbnek tűnt, mint általában
2015 április 6.   femina.hu
Képeken Marilyn Monroe és a többi gyönyörű híresség.
A Halálos iramban 7 letarolta a világot
2015 április 6.   origo.hu
Nagy lehet az ünneplés a Universal stúdióban, mert a hétvégén elképesztő számokat produkált a Halálos iramban hetedik része. A 190 millió dolláros költségvetéssel készült megható akcióorgia 143,6 millió dollárt hozott Amerikában, a világ többi országában pedig további 240 milliót gyűjtött be, így összbevétele már most 384 millió dollárnál tart. Vin Diesel csapatának legújabb kalandja számos…
A Halálos iramban 7 letarolta a világot
2015 április 6.   origo.hu
Nagy lehet az ünneplés a Universal stúdióban, mert a hétvégén elképesztő számokat produkált a Halálos iramban hetedik része. A 190 millió dolláros költségvetéssel készült megható akcióorgia 143,6 millió dollárt hozott Amerikában, a világ többi országában pedig további 240 milliót gyűjtött be, így összbevétele már most 384 millió dollárnál tart.Vin Diesel csapatának legújabb kalandja számos…
Ez Marilyn Monroe utolsónak tartott fotósorozata! Ruhát sem viselt, csak egy kendőt
2015 március 18.   femina.hu
Bert Stein híres fotói múlt héten egy árverésen keltek el.
Az öngyilkosságig vezető út: mit is jelent kioltani a saját életet?
2015 március 14.   HáziPatika.com
József Attila és Kleopátra, Adolf Hitler és Marilyn Monroe, Kurt Cobain és most az Indul a bakterház gyerekfőszereplője. Látszólag nem sok fűzi őket össze, mégis, ha az életük nem hasonlított egymásra, a haláluk részben igen. ...
Marilyn Monroe lett Sarka Katából – fotó
2015 március 12.   NLCafe
Sarka Kata teljesen átalakult. Hajdú Péter felesége új frizurát kapott, amiről férjének is van véleménye.
Sarka Kata lett a magyar Marilyn Monroe!
2015 március 12.   Blikk.hu
Budapest - Dögös fehér ruhában és rövid frizurával fotózták Sarka Katát.
Különleges fotók Marilyn Monroe gyermekkorából
2015 március 8.   NLCafe
Marilyn Monroe-nak gyerekkorában egyáltalán nem volt természetes az édesanyja közelsége. Nevelőszülőknél és árvaházban nevelkedett, anyjával csak néha találkozott. Olyan fotókra bukkantunk, melyek egy ilyen különleges alkalmat örökítettek meg: anya és hároméves lánya együtt strandoltak.
Elárverezik Marilyn Monroe utolsó, halála előtt készült képeit
2015 március 6.   origo.hu
A 6 darabos képsorozat, amelyet a szexszimbólum utolsó fotósorozataként tartanak számon, egyetlen darabja 6 ezer dollárba, vagyis körülbelül másfél millió forintba kerül.
Kiderült, hogy mivel fogyózott Marilyn Monroe
2015 március 5.   hvg.hu
Bizarr ételekkel és ételkombinációkkal fogytak és fogynak a sztárok. Most egy amerikai újságírónő kipróbálta a leghíresebbek diétáit, könyvet írt élményeiről, és azt is elárulta, hogy melyik a leghatásosabb.
Ez Marilyn Monroe legutolsó fotósorozata: ruhát sem viselt, csak egy törülközőt
2015 március 4.   femina.hu
Marilyn Monroe utolsó fotóit március 10-én bocsátják árverésre.
Kampány épül arra, amit Marilyn Monroe és Elvis Presley is szívesen csókolgatott
2015 február 27.   hvg.hu
A popkultúra-ikon, a filmsztár és számos tervező múzsája, vagyis a Coca-Cola híres kontúrpalackja 2015-ben ünnepli a 100. születésnapját.
Lazulj ott, ahol anno Marilyn Monroe! Wellnesshotelek, ahová a világsztárok járnak
2015 február 23.   origo.hu
Természetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!
Meztelen álom - 3 + 1 tipp, hogy élmény legyen az ágy
2015 február 10.   origo.hu
Egyetlen csepp parfümbe öltözve aludni igazi luxus – állítólag Marilyn Monroe is illatot viselt pizsama helyett. Ugyanakkor a meztelen alvás pihentető luxusához nemcsak vadító illat, de megfelelő ágyneműhuzat is szükséges.
10 emlék 10 jelenetben – 90 éves lenne Jack Lemmon
2015 február 8.   NLCafe
Mintha valóban viccet csinált volna az életből, már a világra jövetele sem volt éppen átlagos: a kórház liftjében született 1925. február 8-án. Különleges kisugárzásával szó szerint berobbant Hollywood életébe, és már zöldfülűként olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Marilyn Monroe vagy Tony Curtis. 10 felejthetetlen jelenettel emlékezünk a nagy nevettetőre.

Celeb