Marilyn Monroe

Teljes körű rekonstrukció vár a debreceni színházra
2015 október 8.   szinhaz.hu
A jelenlegi társulat 26 tagjának portréjával ellátott bélyeget adott ki a Magyar Posta a debreceni Csokonai Nemzeti Színház 150 éves fennállásának tiszteletére. A kulturális államtitkár pedig bejelentette: kormány-előterjesztés készült a teátrum épületének teljes körű rekonstrukciójára. Nikodém Gabriella, a Bélyegmúzeum igazgatója elmondta: a bélyeg nem csupán a bérmentesítés eszköze, hanem része…
Ha Marilyn Monroe élne, így énekelné Britney Spearst
2015 október 8.   ÉVA Magazin
Egy Youtube-csatornán napjaink legnagyobb popslágereit dolgozzák fel retróstílusban. Csak nemrég akadtunk rá a Postmodern Jukebox nevű Youtube-csatornára, amelyben változatos régi könnyűzenei stílusokban – jazz, swing, bluegrass, francia sanzon etc. – dolgozzák fel Lady Gaga, Britney Spears, Psy, Taylor Swift, Miley Cyrus, Sam Smith, Beyoncé... szóval a 2010-es évek legnagyobb mainstream…
Teljes körű rekonstrukció várhat a Csokonai Színház épületére
2015 október 8.   szinhaz.hu
A jelenlegi társulat 26 tagjának portréjával ellátott bélyeget adott ki a Magyar Posta a debreceni Csokonai Nemzeti Színház 150 éves fewnnállásának tiszteletére. A kulturális államtitkár pedig bejelentette: kormány-előterjesztés készült a teátrum épületének teljes körű rekonstrukciójára. Nikodém Gabriella, a Bélyegmúzeum igazgatója elmondta: a bélyeg nem csupán a bérmentesítés eszköze, hanem…
Ördöngös képek és bélyegkiállítás a debreceni színházban
2015 október 4.   szinhaz.hu
A Csokonai Színház nem csupán Debrecenhez kötődő, a teátrum történetét is felelevenítő előadásokkal teszi ünnepivé százötvenedik évadát. A jubileumi programsorozatban kiállítások is helyet kapnak, az október 7-i díszelőadás apropóján – mely a debreceni kőszínház 1865. október 7-i megnyitóját napra pontosan 150 évvel követi – két tárlat is látogathatóvá válik. A magyar Faust jubileumi előadásához…
4 millió dollárt kaszált külsejével Marilyn Monroe hasonmása
2015 október 3.   origo.hu
A kaliforniai Susan Griffiths Marilyn Monroe hasonmásaként keresi a kenyerét évtizedek óta. Az elképesztő hasonlóságra egykori kollégái hívták fel a figyelmét, ő pedig kiaknázta az ebben rejlő TÉNYLEG fantasztikus lehetőségeket.
Soha nem látott felvételek Marilyn Monroe-ról
2015 szeptember 30.   Bumm.sk
Eddig sosem látott felvételek kerültek elő az 1962-ben tragikus hirtelenséggel 36 évesen meghalt Marilyn Monroe-ról.
Soha nem látott fotók Marilyn Monroe-ról!
2015 szeptember 30.   nana
1962-ben milliók siratták a kor bálványát. Halála előtt nem sokkal készültek Marilyn Monroe-ról ezek a képek.
Soha nem látott felvételek kerültek elő Marilyn Monroe-ról
2015 szeptember 30.   origo.hu
Az 1962-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt díva mai napig tartogat megeleptéseket.
Soha nem látott felvételek Marilyn Monroe-ról
2015 szeptember 30.   Blikk.hu
Los Angeles – Eddig sosem látott felvételek kerültek elő az 1962-ben tragikus hirtelenséggel 36 évesen meghalt Marilyn Monroe-ról.
Pornószínésznők sminkkel és anélkül - Meglepő fotók
2015 szeptember 8.   origo.hu
Egy igazán jó sminkes képes arra, hogy Marilyn Mansonokat Marilyn Monroe-kká változtasson. Melissa Murphy évek óta pornószínésznőket varázsol még szexibbé.
Költöztesd be Marilyn Monroe-t az otthonodba
2015 augusztus 27.   origo.hu
Valami merész, egyedi, meghökkentő dizájnt szeretnél kialakítani otthonodban? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj a pop-art lakberendezési stílussal.
A 10 legjobb idézet Marilyn Monroe-tól
2015 augusztus 20.   origo.hu
Marilyn Monroe, azaz Norma Jeane amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és szexszimbólum. Minden nő példaképe. Ezúttal összeszedtük nektek a 10 legjobb idézetet tőle.
Cserpes Laura Marilyn Monroe babérjaira pályázik
2015 augusztus 7.   origo.hu
Az énekesnő fellibbentette a szoknyáját, és majdnem bugyivillantással örvendeztette meg rajongóit.
5 ok, amiért a szőke nők jobban élvezik az életet!
2015 augusztus 5.   Blikk.hu
Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Kate Hudson vagy Madonna a legjobb példa: a szőke nők mindig az élen haladnak az élet országútján!
Marjai Judit Marilyn Monroe miatt tartja a hűtőben a bugyiját
2015 augusztus 5.   velvet.hu
Nem azért, mert forró.
Sosem látott meztelen fotók Marilyn Monroe-ról!
2015 augusztus 4.   Blikk.hu
A Marilyn Monroe örökre szexszimbólum marad. Nemrég eddig soha nem látott fotók kerültek elő róla, most a legendás „Vörös bársony" sorozatot állítják ki a Limited Runs bolttal közösen - írja a Glamouronline.
60 millió forintért árverezték el Marilyn Monroe sírkövét
2015 augusztus 1.   origo.hu
Marilyn Monroe sírjának régi névtábláját több mint 212 ezer dollárért (60 millió forintért) árverezték el Beverly Hillsben.
Elveszettnek hitt meztelen fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról
2015 július 29.   origo.hu
Az 1949-ben készült, pin-up jellegű fotókért 50 dollárt kapott az akkor még a megélhetésért küzdő díva.
"Azt akarom megmutatni, ami mozgat" - 75 éves lenne Pina Bausch
2015 július 28.   szinhaz.hu
Július 27-én töltötte volna be 75. életévét Pina Bausch, a táncművészetet megújító német koreográfusnő, aki azt vallotta: "nem úgy akarok mozogni, mint egy táncos, azt akarom megmutatni, ami mozgat." "She made you feel thrilled to be human." (The Guardian) "I am less interested in how people move than in what moves them." (Pina Bausch) Pina Bausch pályájáról: A Solingenben született Philippine…
Történelmi videók az interneten
2015 július 26.   inforadio.hu
Az AP hírügynökség több mint egymillió percnyi történelmi eseményeket feldolgozó videót töltött fel a világ egyik legnagyobb videómegosztó oldalára. Egyebek mellett nézhetnek képeket az 1906-os San Francisco-i földrengésről, Pearl Harbor 1941-es bombázásáról, Marilyn Monroe-ról, vagy éppen a berlini fal ledöntéséről.

Celeb