Marilyn Monroe

Kampány épül arra, amit Marilyn Monroe és Elvis Presley is szívesen csókolgatott
2015 február 27.   hvg.hu
A popkultúra-ikon, a filmsztár és számos tervező múzsája, vagyis a Coca-Cola híres kontúrpalackja 2015-ben ünnepli a 100. születésnapját.
Lazulj ott, ahol anno Marilyn Monroe! Wellnesshotelek, ahová a világsztárok járnak
2015 február 23.   origo.hu
Természetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!
Meztelen álom - 3 + 1 tipp, hogy élmény legyen az ágy
2015 február 10.   origo.hu
Egyetlen csepp parfümbe öltözve aludni igazi luxus – állítólag Marilyn Monroe is illatot viselt pizsama helyett. Ugyanakkor a meztelen alvás pihentető luxusához nemcsak vadító illat, de megfelelő ágyneműhuzat is szükséges.
10 emlék 10 jelenetben – 90 éves lenne Jack Lemmon
2015 február 8.   NLCafe
Mintha valóban viccet csinált volna az életből, már a világra jövetele sem volt éppen átlagos: a kórház liftjében született 1925. február 8-án. Különleges kisugárzásával szó szerint berobbant Hollywood életébe, és már zöldfülűként olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Marilyn Monroe vagy Tony Curtis. 10 felejthetetlen jelenettel emlékezünk a nagy nevettetőre.
Ötven szeretője volt Ronald Reagannek
2015 február 3.   BORS Online
A legújabb életrajzi könyv szerint az egykori amerikai elnöknek több mint ötven nővel volt viszonya, köztük olyan hírességekkel is, mint az ötvenes évek legnagyobb musicalsztárja Doris Day vagy a világhírű Marilyn Monroe.
50 sztárt vitt ágyba Ronald Reagan
2015 február 2.   Blikk.hu
Los Angeles — Több mint ötven filmcsillaggal, köztük Marilyn Monroe-val is folytatott szexuális viszonyt Ronald Reagan (†93).
Ennyit változott a női testideál 3000 év alatt
2015 január 29.   origo.hu
Kleopátra, Marilyn Monroe vagy Angelina Jolie a szebb? A kérdésnek nincs sok értelme, hisz koronként változik, hogy mit tartunk szépnek.
Oroszok vs. Amerikaiak - Harsányi Attila zenés estjei Szegeden
2015 január 23.   szinhaz.hu
A MASZK Egyesület első idei programjaként az Aradi Kamaraszínház két produkcióját hozza el január 26-án a Rongy Kocsmába. Oroszok - Harsányi Attila Viszockij-estje gitáron kísér: Vihula Mihajlo Ajánló az előadás elé: Egy hatlövetű pisztoly, egy golyó, megpörgetni a dobtárat és lőni. Halál vagy dicsőség. A legrizikósabb szerencsejáték. Egészen extrém. Ilyenre csak az oroszok képesek. Az…
Oroszok vs. Amerikaiak - Harsányi Attila zenés estjei Budapesten
2015 január 23.   szinhaz.hu
A MASZK Egyesület első idei programjaként az Aradi Kamaraszínház két produkcióját hozza el január 26-án a Rongy Kocsmába. Oroszok - Harsányi Attila Viszockij-estje gitáron kísér: Vihula Mihajlo Ajánló az előadás elé: Egy hatlövetű pisztoly, egy golyó, megpörgetni a dobtárat és lőni. Halál vagy dicsőség. A legrizikósabb szerencsejáték. Egészen extrém. Ilyenre csak az oroszok képesek. Az…
A siker fokmérője: Marylin Monroe híres mozdulata
2015 január 21.   mno.hu
Az Oscar-díjaknál, a kritikáknál és a kasszasikernél is pontosabban mutatja egy film jelentőségét, hogy más művek milyen gyakran idéznek belőle – derült ki egy amerikai kutatásból. Világsztárok híressé vált pillanatai is górcső alá kerültek.
Marilyn Monroe ismét a Max Factor arca lett
2015 január 21.   Game Channel Online
Idén már 80 éve annak, hogy az egykoron ifjú Max Factor megnyitotta az első hollywoodi make-up stúdió ajtaját azzal a célzattal, hogy teljes egészében új divatot teremtsen, és átalakítsa az akkori sztárvilág legismertebb alakjainak megjelenését. A stúdió egyik mindmáig ismert és alighanem legikonikusabb vendége Norma Jea...
Felélesztik Marilyn Monroe-t
2015 január 12.   hvg.hu
Marilyn Monroe-t egy amerikai kozmetikai cég választotta 2015-ös reklámarcának.
Elhunyt Anita Ekberg
2015 január 11.   szinhaz.hu
Elhunyt Anita Ekberg világhírű svéd színésznő, Fellini Az édes élet című mozijának feledhetetlen Sylviája, egy korszak szexszimbóluma. Az egykori sztárt életének 84. évében érte a halál egy Róma környéki klinikán, ahová karácsony után szállították be több betegség miatt - erősítette meg az olasz sajtóértesüléseket Patrizia Ubaldi, a színésznő ügyvédje. Ubaldi közölte, hogy Anita Ekberg…
Bizarr döntést hoztak! Fél évszázaddal halála után reklámarc lett Marilyn Monroe
2015 január 6.   nana
Már 53 éve nincs közöttünk, mégis Marilyn Monroe lesz a Max Factor reklámarca.
Halála után 53 évvel sminktermékeket reklámoz Marilyn Monroe
2015 január 6.   NLCafe
Továbbra sem múlik a varázsa. Ennyire nem.
Évtizedekkel a halála után kampányarc lett Marilyn Monroe
2015 január 5.   origo.hu
53 évvel a halála után még mindig hihetetlen népszerűségnek örvend a szőke szépség, akit nem véletlenül választott meg arcaként a Max Factor.
Ilyen volt a legendás szexszimbólum a halála előtt: nézd meg élete utolsó fotóját!
2015 január 3.   femina.hu
Marilyn Monroe és más híres emberek utolsó fotói.
Így fogyott csont és bőrré alig 1 év alatt Angelina Jolie
2014 december 25.   NLCafe
Hol van már a Tomb Raider szexi dögje, aki telt idomaival újra divatba hozta a nőiesebb formákat. Angelina Jolie kora Marilyn Monroe-ja, fénye mára azonban jócskán megkopott, holott a látszat épp azt mutatja, hogy minden a legnagyobb rendben.
11 lány, akinek bizony a gyémánt a legjobb barátja
2014 december 19.   ÉVA Magazin
Marilyn Monroe felejthetetlen előadását rengetegen próbálták utánozni. Volt, akinek sikerült. Egyeseknek a valóságban is. 1. Marilyn Monroe Az urak a szőkéket szeretik betétdalát sosem felejtjük el. 2. Shirley Bassey Ez a kevésbé ismert, de nem kevésbé gyémántbarát dal korának nagy slágere volt. Deal of the Day! Nagy kedvezmények a Juta üzleteiben! A feltételekért és a kedvezményre jogosító…
Hírek kávé mellé
2014 december 17.   velvet.hu
Peyton List (itt fent) a Tomorrow People című sorozat egyik szereplője a The Flash-ben kapott szerepet.  A kínai kulturális minisztérium olyan engedélyeztetési vesszőfutáson zavarja át az amerikai sorozatokat, hogy akár fél évbe is beletelne, mire képernyőre kerülhetnének. Bővebben itt.  Neil Jackson (Sleepy Hollow) a TNT Lumen című pilotjában lesz szép ember, Giacomo Gianniotti meg a  Lifetime…

Celeb