Marilyn Monroe

Itt van Pharrell Williams új klipje, a Marilyn Monroe
2014 április 23.   444.hu
Az Orbán-felsős művész forradalmi módon arról énekel, hogy szeret egy lányt. Van a klipben egy csomó modell, és két mondatot mond Ozzy Osbourne lánya is. Aki szereti az ilyesmit, nézze meg, nem fog csalódni. Aki ezenfelül szeret csalódni is, az pláne … Folytatás
Ő a következő Marilyn Monroe
2014 április 23.   vidget.hu
Michelle Williams után a 37 éves Jessica Chastain bújhat az 1962-ben, 30 évesen elhunyt sztár bőrébe. A The Wrap információi szerint Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, A segítség, Mama) lesz Marilyn Monroe a Blonde című életrajzi filmben, melyet Andrew Dominik (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford) rendez, a producer pedig Brad Pitt lesz. A két Oscar-ra jelölt…
Jessica Chastain lesz Marilyn Monroe
2014 április 23.   origo.hu
Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, A segítség) alakítja Marilyn Monroe-t a valószínűleg még idén leforgó Blonde című életrajzi filmben. A Joyce Carol Oates azonos című regényén alapuló filmet Andrew Dominik rendezi, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford és az Ölni kíméletesen alkotója, a producer pedig az említett két film sztárja, Brad Pitt lesz. Dominik korábban Naomi Watts…
Jessica Chastain lesz Marilyn Monroe
2014 április 23.   origo.hu
Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, A segítség) alakítja Marilyn Monroe-t a valószínűleg még idén leforgó Blonde című életrajzi filmben. A Joyce Carol Oates azonos című regényén alapuló filmet Andrew Dominik rendezi, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford és az Ölni kíméletesen alkotója, a producer pedig az említett két film sztárja, Brad Pitt lesz. Dominik korábban Naomi Watts…
Marilyn Monroe-t idézte meg Beyoncé
2014 április 10.   BORS Online
Beyoncé hónapok óta nem vállalt címlapfotózást, ám az Out magazin ajánlatára nem tudott nemet mondani. Jay-Z felesége félmeztelenre vetkőzött, és Marilyn Monroe-t idézte meg.
Félmeztelenül, Marilyn Monroe-ként pózol Beyoncé – fotók
2014 április 9.   NLCafe
Még soha, egy magazin kedvéért sem dobta le a textilt Beyoncé, aki most az Out című, melegeknek szóló magazinban pózol csupasz keblekkel.
Beyoncé levetkőzött és Marilyn Monroe parókát húzott
2014 április 9.   origo.hu
Végre! Beyoncé megszabadult melltartójától, az pedig már csak hab a tortán, hogy ehhez a megjelenéshez egy Marilyn Monroe parókát is húzott.
Így él Elvis és Marilyn Monroe egy lakatlan szigeten – videó
2014 március 31.   NLCafe
Legalábbis egy reklámfilm készítőinek elképzelése szerint...
"Kiléptem a színházi függöny mögül" - Interjú Ruzsik Katával
2014 március 31.   szinhaz.hu
Ruzsik Kata 2010-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán, Gálffi László és Ács János osztályában. Azóta New York-ba költözött, elindult zenészi karrierje, és hamarosan felvételizni fog a legendás színészképzőbe, az Actors Studio-ba. Arról kérdeztük, mi következhet egy nagy váltás után. A Színház.hu új sorozatában olyan fiatalokat kérdez, akik külföldön találtak új otthonra…
Így változott meg a szépségideál
2014 március 28.   NLCafe
A szépség, illetve a szexideálok korról korra változnak. Míg a ’90-es években az anorexiás csontkollekciót igyekezett a világ benyelni a médiákban divatként felvonultatott miniruhákba tuszkolt „gyerektesteken” keresztül, addig a ’40-es, 50-es években szexszimbólumként elhíresült „Marylin Monroe gömbölyded formák” FUN Klub értetlenül állt mindezek előtt.
Ennél egyszerűen nem lehet jobb reklám – egy videón minden halott legenda
2014 március 27.   hvg.hu
Elvis titokban él, sőt Marilyn Monroe, John Lennon, Bruce Lee, a meggyilkolt rapper, 2Pac és a Nirvana öngyilkos frontembere, Kurt Cobain is – derül ki egy holland sör szellemes hirdetéséből.
Így élnek az elhunyt világsztárok
2014 március 26.   origo.hu
Vicces sörreklámot készítettek, amelyben azt követheted nyomon, hogyan él halála után Elvis Presley, Kurt Cobain, John Lennon vagy épp Marilyn Monroe.
Gyilkos kövek, baljós ékszerek
2014 március 11.   NLCafe
Marilyn Monroe óta úgy tudjuk: a lányok legjobb barátai a gyémántok. Vagy mégsem? A história számtalan legendát ismer gyilkos ékszerekről, amelyek szerencsétlenséget hoztak viselőikre.
Nyilvános lehet a bizonyíték: Marilyn hármasban szexelt a Kennedykkel?
2014 március 3.   ma.hu
Pikáns felvétel kerülhet árverésre egy kedden megrendezésre kerülő aukción, az eddigi tulajdonos szerint a videó valódi, és Marilyn Monroe látható rajta, amint a Kennedy fivérekkel hármasban szexel.
Kényes részletek
2014 március 3.   Habostorta
Előkerült Marilyn Monroe és a Kennedyk szexvideója Sosem volt titok, hogy Marilyn Monroe mindkét Kennedy fivértelcsábította, most viszont az is kiderült, hogy néha hármasban is együttvoltak. Ráadásul videóra is vették, a felvétel pedig most előkerült   Marilyn Monroe szerelmi élete és halála körül is sokösszeesküvés-elmélet keringett, és kering még ma is.   Ezen elméletek szinte…
Hármas szex közben filmezték le a szexbombát, eladó a videó
2014 március 2.   BORS Online
A pikáns szexfilmet korábban Marilyn Monroe egykori férje, Joe DiMaggio miatt tartották titokban. Most azonban elárverezik.
Szuperszexi! Miley Cyrus ismét stílust váltott
2014 február 8.   nana
A popsztár érzéki fotói a Vogue márciusi címlapjára készültek. Ezeken az énekes igencsak emlékeztet a nagy filmikonra, Marilyn Monroe-ra és a popdívára, Madonnára.
Ezen a fotón még sugárzik a boldogságtól Marilyn Monroe! - Archív fotókon a híres sztárpárok
2014 február 6.   femina.hu
Nosztalgikus visszatekintés, ami téged is a tavaszra hangol majd!
Liptai Claudia kiköpött Marilyn Monroe
2014 február 4.   origo.hu
Érdekes selfie-t készített magáról a TV2 sztárja, amelyen úgy néz ki, mint a legendás szexszimbólum.
Trükkös fotók: lehetetlen sztárpárok
2014 február 3.   NLCafe
Milyen lett volna, ha Johhny Depp és Marilyn Monroe közös filmben szerepel, vagy ha Robbie Williams játszotta volna Clark Gable helyett az Elfújta a szél férfi főszereplét?

Celeb