Marilyn Monroe

4 ok, amiért minden nőnek kötelező maszturbálnia
2016 április 27.   origo.hu
Hagyjuk a gyémántokat: a nők legjobb barátai nem a Marilyn Monroe által megénekelt drágakövek, hanem az önkielégítés. Íme 4 dolog, ami miatt minden hölgy napirendjébe fel kell, hogy kerüljön a maszturbálás is.
Fürdés közben kapta le a fotós! A gyönyörű színésznőt így még sohasem láthattuk
2016 április 21.   femina.hu
Kacéran pózol kádjában a gyönyörű Marilyn Monroe.
Elárverezik Marilyn Monroe személyes holmijait
2016 április 15.   origo.hu
A világhírű színésznő és szexszimbólum filmekben viselt jelmezei, ruhái és ékszerei kerülnek kalapács alá egy Beverly Hills-i aukciósházban.
Kalapács alá kerülnek Marilyn Monroe legendás filmes kosztümjei
2016 április 14.   Múlt-kor
Marilyn Monroe híres filmes kosztümjeire, egyebek között a Van, aki forrón szereti című filmben viselt ruháira licitálhatnak az érdeklődők ősszel egy aukción, amelyen a hollywoodi legenda emléktárgyainak legnagyobb magángyűjteményét árverezik el.
Katalin hercegné úgy járt, mint Marilyn Monroe
2016 április 11.   Blikk.hu
Új-Delhi - Vilmos herceg és Katalin hercegné jelenleg Indiában tartózkodik, ahol számos kalandban volt részük.
„Színházi gyerek vagyok, nem papírszerző” - Interjú Lőrinczy Attilával
2016 április 6.   szinhaz.hu
90 évvel a budapesti bemutatót követően, közel 7 hónapos munkafolyamat eredményeként Kálmán Imre kevéssé ismert operettje, A chicagói hercegnő Lőrinczy Attila átiratában, saját szövegeivel szólal meg az április 22-i premieren. A Budapesti Operettszínház vezető dramaturgjával Spilák Klára beszélgetett. Az utóbbi néhány évben olyan előadások szövegének gondozása, újraírása fűződik Lőrinczy Attila…
Nézd meg, mennyit változott a női testideál 3000 év alatt
2016 április 5.   origo.hu
Kleopátra, Marilyn Monroe vagy Angelina Jolie a szebb? A kérdésnek nincs sok értelme, hisz koronként változik, hogy mit tartunk szépnek. Egy videó most bemutatja, hogy miként változott a nőideál az utóbbi évezredekben.
Sosem látott fotók kerültek elő a 20 éves Marilyn Monroe-ról
2016 április 5.   origo.hu
A gyönyörű színésznő ezeken a felvételeken még nem volt ismert személyiség. 1946-ben álnéven utazott Malibuba, ahol a tengerparton készített róla pár képet akkori szerelme, André de Dienes.
Ebben a gyönyörű házban élt Marilyn Monroe - És itt is halt meg 36 éves korában
2016 április 3.   femina.hu
Mennyit fizettek Marilyn Monroe házáért 2010-ben?
Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorából
2016 március 19.   origo.hu
Greta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést!
18 millót kapott egy rajongó Marilyn Monroe fotóiért
2016 február 25.   origo.hu
Elárverezték a néhai hollywoodi színésznő fényképeit, amelyeket egy James Collins nevű rajongó készített róla New Yorkban.
Ilyen lenne Marilyn Monroe, ha ma élne
2016 február 24.   origo.hu
Daniel Sachon fotós a mai korba helyezte az ikonikus istennőt. Elképzelte, hogy milyen lenne Monroe, ha a mostani világ hóbortjainak megszállottja lenne.
Kivel vacsoráznának együtt legszívesebben a gyerekek? Te mit gondolsz?
2016 február 19.   ÉVA Magazin
Egy reklámfilmből kiderül, mit válaszolnak erre a kérdésre a gyerekek. Egész mást, mint a felnőttek. Bárkit választhattak, még a Pókembert vagy Kolumbusz Kristófot is. Ők azonban... „Kivel vacsoráznál együtt a legszívesebben?” – ezt a kérdést tették fel egy csomó felnőttnek és gyereknek a Masterfoods egy Ausztráliában forgatott reklámjában. Bárkit választhattak, olyanokat is, akik már nem élnek…
Kiderült! Mániás depressziós volt Marilyn Monroe
2016 február 16.   Blikk.hu
Los Angeles – Súlyos pszichés zavarral küzdött Marylin Monroe (†36) - derült ki egy most megjelenő könyvből, mely a már eltávozott hírességek mentális állapotát boncolgatja.
Így készült Marilyn Monroe híres szoknyalibbenős jelenete – fotók
2016 február 16.   NLCafe
Az ikonikus jelenetet 1955-ben forgatták a Hétévi vágyakozás című filmhez. Soha nem láttam még erről werkfotókat, elképesztő, ahogy több ezer ember várta, hogy Marilyn szoknyája fellebbenjen. Forrás: Nők Lapja Café: Így készült Marilyn Monroe híres szoknyalibbenős jelenete – fotók
Az ikon
2016 február 16.   Habostorta
Ingadozó, bizonytalan, meggondolatlan. Claudia Kalb szerint így írható le röviden Marilyn Monroe viselkedése. Marilyn Monroemindenidők egyik leghíresebb és leggyönyörűbb színésznője volt. Neve ma márfogalommá nőtte ki magát, és a mai napig lányok ezrei szeretnék, ha acsodálatos színésznőre hasonlíthatna. Nem volt olyan ember, aki ne fordultvolna meg utána.   Titkokkal teli élete, hódításai, és…
Súlyos mentális betegségtől szenvedett Marilyn Monroe?
2016 február 16.   origo.hu
Ingadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb.
7+1 dolog, amit nem tudtál Marilyn Monroe-ról
2016 február 15.   NLCafe
Marilyn Monroe amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és szexszimbólum. A halhatatlan díva, akinek volt magyar szerelme is. Forrás: Nők Lapja Café: 7+1 dolog, amit nem tudtál Marilyn Monroe-ról
A mellei is világítanak Marilyn Monroe hasonmásának - fotók 18+
2016 február 14.   BORS Online
Elképesztően dögös képeket posztol magáról a díva kiköpött mása, csak Courtney mellei mindehhez akkorák, hogy nem mindig férnek el a fotón.
Az a fehér ruha! Sosem látott képek Marilyn Monroe-ról
2016 február 9.   origo.hu
Elárverezik azokat a képeket, amelyeket egy rajongója készített minden idők egyik leghíresebb szexszimbólumáról.

Celeb