Marilyn Monroe

Ez Marilyn Monroe utolsónak tartott fotósorozata! Ruhát sem viselt, csak egy kendőt
2015 március 18.   femina.hu
Bert Stein híres fotói múlt héten egy árverésen keltek el.
Az öngyilkosságig vezető út: mit is jelent kioltani a saját életet?
2015 március 14.   HáziPatika.com
József Attila és Kleopátra, Adolf Hitler és Marilyn Monroe, Kurt Cobain és most az Indul a bakterház gyerekfőszereplője. Látszólag nem sok fűzi őket össze, mégis, ha az életük nem hasonlított egymásra, a haláluk részben igen. ...
Marilyn Monroe lett Sarka Katából – fotó
2015 március 12.   NLCafe
Sarka Kata teljesen átalakult. Hajdú Péter felesége új frizurát kapott, amiről férjének is van véleménye.
Sarka Kata lett a magyar Marilyn Monroe!
2015 március 12.   Blikk.hu
Budapest - Dögös fehér ruhában és rövid frizurával fotózták Sarka Katát.
Különleges fotók Marilyn Monroe gyermekkorából
2015 március 8.   NLCafe
Marilyn Monroe-nak gyerekkorában egyáltalán nem volt természetes az édesanyja közelsége. Nevelőszülőknél és árvaházban nevelkedett, anyjával csak néha találkozott. Olyan fotókra bukkantunk, melyek egy ilyen különleges alkalmat örökítettek meg: anya és hároméves lánya együtt strandoltak.
Elárverezik Marilyn Monroe utolsó, halála előtt készült képeit
2015 március 6.   origo.hu
A 6 darabos képsorozat, amelyet a szexszimbólum utolsó fotósorozataként tartanak számon, egyetlen darabja 6 ezer dollárba, vagyis körülbelül másfél millió forintba kerül.
Kiderült, hogy mivel fogyózott Marilyn Monroe
2015 március 5.   hvg.hu
Bizarr ételekkel és ételkombinációkkal fogytak és fogynak a sztárok. Most egy amerikai újságírónő kipróbálta a leghíresebbek diétáit, könyvet írt élményeiről, és azt is elárulta, hogy melyik a leghatásosabb.
Ez Marilyn Monroe legutolsó fotósorozata: ruhát sem viselt, csak egy törülközőt
2015 március 4.   femina.hu
Marilyn Monroe utolsó fotóit március 10-én bocsátják árverésre.
Kampány épül arra, amit Marilyn Monroe és Elvis Presley is szívesen csókolgatott
2015 február 27.   hvg.hu
A popkultúra-ikon, a filmsztár és számos tervező múzsája, vagyis a Coca-Cola híres kontúrpalackja 2015-ben ünnepli a 100. születésnapját.
Lazulj ott, ahol anno Marilyn Monroe! Wellnesshotelek, ahová a világsztárok járnak
2015 február 23.   origo.hu
Természetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!
Meztelen álom - 3 + 1 tipp, hogy élmény legyen az ágy
2015 február 10.   origo.hu
Egyetlen csepp parfümbe öltözve aludni igazi luxus – állítólag Marilyn Monroe is illatot viselt pizsama helyett. Ugyanakkor a meztelen alvás pihentető luxusához nemcsak vadító illat, de megfelelő ágyneműhuzat is szükséges.
10 emlék 10 jelenetben – 90 éves lenne Jack Lemmon
2015 február 8.   NLCafe
Mintha valóban viccet csinált volna az életből, már a világra jövetele sem volt éppen átlagos: a kórház liftjében született 1925. február 8-án. Különleges kisugárzásával szó szerint berobbant Hollywood életébe, és már zöldfülűként olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Marilyn Monroe vagy Tony Curtis. 10 felejthetetlen jelenettel emlékezünk a nagy nevettetőre.
Ötven szeretője volt Ronald Reagannek
2015 február 3.   BORS Online
A legújabb életrajzi könyv szerint az egykori amerikai elnöknek több mint ötven nővel volt viszonya, köztük olyan hírességekkel is, mint az ötvenes évek legnagyobb musicalsztárja Doris Day vagy a világhírű Marilyn Monroe.
50 sztárt vitt ágyba Ronald Reagan
2015 február 2.   Blikk.hu
Los Angeles — Több mint ötven filmcsillaggal, köztük Marilyn Monroe-val is folytatott szexuális viszonyt Ronald Reagan (†93).
Ennyit változott a női testideál 3000 év alatt
2015 január 29.   origo.hu
Kleopátra, Marilyn Monroe vagy Angelina Jolie a szebb? A kérdésnek nincs sok értelme, hisz koronként változik, hogy mit tartunk szépnek.
Oroszok vs. Amerikaiak - Harsányi Attila zenés estjei Szegeden
2015 január 23.   szinhaz.hu
A MASZK Egyesület első idei programjaként az Aradi Kamaraszínház két produkcióját hozza el január 26-án a Rongy Kocsmába. Oroszok - Harsányi Attila Viszockij-estje gitáron kísér: Vihula Mihajlo Ajánló az előadás elé: Egy hatlövetű pisztoly, egy golyó, megpörgetni a dobtárat és lőni. Halál vagy dicsőség. A legrizikósabb szerencsejáték. Egészen extrém. Ilyenre csak az oroszok képesek. Az…
Oroszok vs. Amerikaiak - Harsányi Attila zenés estjei Budapesten
2015 január 23.   szinhaz.hu
A MASZK Egyesület első idei programjaként az Aradi Kamaraszínház két produkcióját hozza el január 26-án a Rongy Kocsmába. Oroszok - Harsányi Attila Viszockij-estje gitáron kísér: Vihula Mihajlo Ajánló az előadás elé: Egy hatlövetű pisztoly, egy golyó, megpörgetni a dobtárat és lőni. Halál vagy dicsőség. A legrizikósabb szerencsejáték. Egészen extrém. Ilyenre csak az oroszok képesek. Az…
A siker fokmérője: Marylin Monroe híres mozdulata
2015 január 21.   mno.hu
Az Oscar-díjaknál, a kritikáknál és a kasszasikernél is pontosabban mutatja egy film jelentőségét, hogy más művek milyen gyakran idéznek belőle – derült ki egy amerikai kutatásból. Világsztárok híressé vált pillanatai is górcső alá kerültek.
Marilyn Monroe ismét a Max Factor arca lett
2015 január 21.   Game Channel Online
Idén már 80 éve annak, hogy az egykoron ifjú Max Factor megnyitotta az első hollywoodi make-up stúdió ajtaját azzal a célzattal, hogy teljes egészében új divatot teremtsen, és átalakítsa az akkori sztárvilág legismertebb alakjainak megjelenését. A stúdió egyik mindmáig ismert és alighanem legikonikusabb vendége Norma Jea...
Felélesztik Marilyn Monroe-t
2015 január 12.   hvg.hu
Marilyn Monroe-t egy amerikai kozmetikai cég választotta 2015-ös reklámarcának.

Celeb