Marilyn Monroe

Gwyneth Paltrow Monroe bőrébe bújt
2014 november 18.   BORS Online
A színésznő ezúttal nem egy filmszerep, hanem egy fotózás kedvéért öltött szerepet: méghozzá a legendás díváét, Marilyn Monroe-ét.
Elárverezik Marilyn Monroe szerelmes leveleit
2014 november 13.   NLCafe
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt levelezését, amit második és harmadik férjével, Joe DiMaggio baseballjátékossal és Arthur Miller íróval folytatott.
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt leveleit
2014 november 13.   mno.hu
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt levelezését második és harmadik férjével, Joe DiMaggio baseballjátékossal és Arthur Miller íróval.
Elárverezik Marilyn Monroe elveszett szerelmes leveleit
2014 november 12.   origo.hu
Decemberben bocsátják aukcióra Beverly Hillsben a szexszimbólum, Marylin Monroe elveszettnek hitt szerelmes leveleit második és harmadik férjével. A gyűjtemény akár egymillió dollárt is érhet.
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt szerelmes leveleit
2014 november 12.   Múlt-kor
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt levelezését második és harmadik férjével, Joe DiMaggio baseballjátékossal és Arthur Miller íróval.
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt szerelmes leveleit
2014 november 12.   Metropol.hu
Második és harmadik férjével, Joe DiMaggio baseballjátékossal és Arthur Miller íróval váltotta a kalapávcs alá kerülő leveleket.
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt szerelmes leveleit
2014 november 12.   hirado.hu
Elárverezik Marilyn Monroe elveszettnek hitt levelezését második és harmadik férjével, Joe DiMaggio baseballjátékossal és Arthur Miller íróval.
Elárverezik Marilyn Monroe szerelmes leveleit
2014 november 12.   Blikk.hu
Marilyn Monroe szerelmes szavai egymillió dollárt érnek
2014 november 12.   vs.hu
Elveszett archívum címen kerülnek árverésre az egykori szexszimbólum levelei. Vannak köztük Arthur Millernek címzettek is.
Volt-e miniszoknyája és bikinije Marilyn Monroe-nak?
2014 november 5.   nyest.hu
Miért és hogyan változnak a nyelvek? Mi az egyes szavak eredete? Hogyan születnek a nyelvek? Melyik a világ legrégebbi nyelve? Ezek a kérdések sokakat izgatnak. Új sorozatunkban egy olyan ismeretterjesztő könyvvel foglalkozunk, amely e kérdésekre ad közérthető válaszokat.
Megvan az új Marilyn Monroe
2014 október 28.   origo.hu
Kelli Garner fogja játszani Marilyn Monroe-t a Lifetime csatorna életrajzi minisorozatában.
Subba Konteo: Headshot Boys
2014 október 7.   subba.blog.hu
*Abraham Lincolnt a kongresszus 1846-ban választotta meg, John F. Kennedy-t 1946-ban. Lincolnt 1860-ban választották elnökké, Kennedyt 1960-ban. *Mindketten harcoltak az emberi jogokért, és mindkettőjük feleségének volt egy abortusza amíg a Fehérházban voltak.  *Mindkettőjüket pénteken ölték meg, és mindkettőjüket fejbelőtték. *Lincoln titkárnőjének a vezetékneve Kennedy volt, Kennedy…
Marilyn Monroe szerepében tetszeleg John Malkovich
2014 szeptember 23.   hvg.hu
A szőke díváról készült rózsás kép mellett olyan ikonikus fotókat gondolt újra Sandro Miller fényképész és John Malkovich, mint A vándorló anya, a Hitchcock libával, vagy Einstein és Che Guevara híres portréi.
65 éves Twiggy, a divatvilág reformere
2014 szeptember 19.   NLCafe
A hatvanas évek végén, amikor még a Marilyn Monroe által képviselt nőies formákat, telt, buja idomokat istenítették, Mary Quant álmodott egy nagyot, és megalkotta a miniszoknyát. Ehhez pedig olyan modell kellett, aki szöges ellentéte volt az erotika nagyasszonyának. Hatalmas gombszemek, bubifrizura, kisfiús külső, kislányos báj – ő Twiggy, a divatforradalmár, aki vékonyka, „csont és bőr”…
Fotókon a magyar Marilyn Monroe! Jobb, mint az eredeti?
2014 szeptember 15.   femina.hu
Dukai Regina és azok a magyar sztárok, akik a szexszimbólum, Marilyn Monroe bőrébe bújtak.
Dukai Regina irdatlan nagy bugyit villantott
2014 szeptember 14.   origo.hu
A Sztárban sztár szombat esti adásában Dukai Regina Marilyn Monroe bőrébe bújt. Természetesen a klasszikusnak mondható „monroe-s" bugyivillantós jelenet sem maradt ki a produkcióból.
Dukai Regina: "A színpadon nem csábítani szoktam"
2014 szeptember 14.   origo.hu
Úgy érezzük, végre önazonos szerepet kapott a gyönyörű és szexi Dukai Regina, aki Marilyn Monroe-ként fog tündökölni vasárnap este a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Az első adásban Bon Jovi bőrében repkedett, és csak egy hajszál választotta el a kieséstől.
Leszbikus volt?
2014 szeptember 10.   Habostorta
Marilyn Monroe talán nem is a férfiakat szerette Marilyn drámatanára, a németszármazású Natasha Lytess egy 1962-es interjúban döbbenetes titkokat árult elMonroe-ról, a nő vallomása azonban azóta feledésbe merült.   Most a színésznő egy árverésrebocsájtott nadrágjának zsebében talált levél kapcsán kezdtek kutatni azállítólagos kapcsolat után.   A farmerben egy kézzel írt levelettaláltak,…
Botrány! Kiderült Marilyn Monroe újabb leszbikus kalandja
2014 szeptember 9.   origo.hu
Marilyn Monroe egykori szexszimbólum állítólag drámatanárával folytatott leszbikus viszonyt, két évig együtt is éltek.
Kiderült Marilyn Monroe féltve őrzött titka! Botrányos dokumentum került elő
2014 szeptember 9.   femina.hu
Marilyn Monroe újabb szeretője bukkant elő.

Celeb