Marilyn Monroe

Marilyn Monroe-t idézte meg Beyoncé
2014 április 10.   BORS Online
Beyoncé hónapok óta nem vállalt címlapfotózást, ám az Out magazin ajánlatára nem tudott nemet mondani. Jay-Z felesége félmeztelenre vetkőzött, és Marilyn Monroe-t idézte meg.
Félmeztelenül, Marilyn Monroe-ként pózol Beyoncé – fotók
2014 április 9.   NLCafe
Még soha, egy magazin kedvéért sem dobta le a textilt Beyoncé, aki most az Out című, melegeknek szóló magazinban pózol csupasz keblekkel.
Beyoncé levetkőzött és Marilyn Monroe parókát húzott
2014 április 9.   origo.hu
Végre! Beyoncé megszabadult melltartójától, az pedig már csak hab a tortán, hogy ehhez a megjelenéshez egy Marilyn Monroe parókát is húzott.
Így él Elvis és Marilyn Monroe egy lakatlan szigeten – videó
2014 március 31.   NLCafe
Legalábbis egy reklámfilm készítőinek elképzelése szerint...
"Kiléptem a színházi függöny mögül" - Interjú Ruzsik Katával
2014 március 31.   szinhaz.hu
Ruzsik Kata 2010-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán, Gálffi László és Ács János osztályában. Azóta New York-ba költözött, elindult zenészi karrierje, és hamarosan felvételizni fog a legendás színészképzőbe, az Actors Studio-ba. Arról kérdeztük, mi következhet egy nagy váltás után. A Színház.hu új sorozatában olyan fiatalokat kérdez, akik külföldön találtak új otthonra…
Így változott meg a szépségideál
2014 március 28.   NLCafe
A szépség, illetve a szexideálok korról korra változnak. Míg a ’90-es években az anorexiás csontkollekciót igyekezett a világ benyelni a médiákban divatként felvonultatott miniruhákba tuszkolt „gyerektesteken” keresztül, addig a ’40-es, 50-es években szexszimbólumként elhíresült „Marylin Monroe gömbölyded formák” FUN Klub értetlenül állt mindezek előtt.
Ennél egyszerűen nem lehet jobb reklám – egy videón minden halott legenda
2014 március 27.   hvg.hu
Elvis titokban él, sőt Marilyn Monroe, John Lennon, Bruce Lee, a meggyilkolt rapper, 2Pac és a Nirvana öngyilkos frontembere, Kurt Cobain is – derül ki egy holland sör szellemes hirdetéséből.
Így élnek az elhunyt világsztárok
2014 március 26.   origo.hu
Vicces sörreklámot készítettek, amelyben azt követheted nyomon, hogyan él halála után Elvis Presley, Kurt Cobain, John Lennon vagy épp Marilyn Monroe.
Gyilkos kövek, baljós ékszerek
2014 március 11.   NLCafe
Marilyn Monroe óta úgy tudjuk: a lányok legjobb barátai a gyémántok. Vagy mégsem? A história számtalan legendát ismer gyilkos ékszerekről, amelyek szerencsétlenséget hoztak viselőikre.
Nyilvános lehet a bizonyíték: Marilyn hármasban szexelt a Kennedykkel?
2014 március 3.   ma.hu
Pikáns felvétel kerülhet árverésre egy kedden megrendezésre kerülő aukción, az eddigi tulajdonos szerint a videó valódi, és Marilyn Monroe látható rajta, amint a Kennedy fivérekkel hármasban szexel.
Kényes részletek
2014 március 3.   Habostorta
Előkerült Marilyn Monroe és a Kennedyk szexvideója Sosem volt titok, hogy Marilyn Monroe mindkét Kennedy fivértelcsábította, most viszont az is kiderült, hogy néha hármasban is együttvoltak. Ráadásul videóra is vették, a felvétel pedig most előkerült   Marilyn Monroe szerelmi élete és halála körül is sokösszeesküvés-elmélet keringett, és kering még ma is.   Ezen elméletek szinte…
Hármas szex közben filmezték le a szexbombát, eladó a videó
2014 március 2.   BORS Online
A pikáns szexfilmet korábban Marilyn Monroe egykori férje, Joe DiMaggio miatt tartották titokban. Most azonban elárverezik.
Szuperszexi! Miley Cyrus ismét stílust váltott
2014 február 8.   nana
A popsztár érzéki fotói a Vogue márciusi címlapjára készültek. Ezeken az énekes igencsak emlékeztet a nagy filmikonra, Marilyn Monroe-ra és a popdívára, Madonnára.
Ezen a fotón még sugárzik a boldogságtól Marilyn Monroe! - Archív fotókon a híres sztárpárok
2014 február 6.   femina.hu
Nosztalgikus visszatekintés, ami téged is a tavaszra hangol majd!
Liptai Claudia kiköpött Marilyn Monroe
2014 február 4.   origo.hu
Érdekes selfie-t készített magáról a TV2 sztárja, amelyen úgy néz ki, mint a legendás szexszimbólum.
Trükkös fotók: lehetetlen sztárpárok
2014 február 3.   NLCafe
Milyen lett volna, ha Johhny Depp és Marilyn Monroe közös filmben szerepel, vagy ha Robbie Williams játszotta volna Clark Gable helyett az Elfújta a szél férfi főszereplét?
Liptai Claudia mint Marilyn Monroe?
2014 február 3.   NLCafe
A színész-műsorvezető érdekes fotómontázst osztott meg Facebook-oldalán. Claudiát a klasszikus Andy Warhol-féle Monroe-képhez hasonló módon fotózták le a Médiabálon.
A jógától lett gyönyörű Marilyn Monroe teste
2014 január 25.   origo.hu
Marilyn Monroe külsejét férfiak milliói imádták, tökéletes testét pedig mi, nők is mindig irigykedve szemléljük a színésznőről készült fotókon. Eszméletlenül karcsú derék, tökéletes combok, feszes test - a szőke ikon mindig is adott magára, testét pedig többek között a rendszeres jógagyakorlással tartotta karban. Csináld utána!
Ilyen izgalmas fotók még soha nem készültek Tolvai Reniről!
2014 január 21.   nana
Marilyn Monroe stílusát idéző, nagyon izgalmas fotósorozat látott napvilágot Tolvai Reniről.
Tolvai Reni, mint Marilyn Monroe
2013 december 24.   vidget.hu
Az énekesnő legújabb dala kedvéért változott szexistennővé. Bár a hasonlóság nem tudatos, de valószínűleg mindenkinek Monroe jut eszébe a képek láttán.

Celeb