Marilyn Monroe

Marilyn Monroe babapocakos fotói - Így még biztosan nem láthattad a szexszimbólumot
2017 február 16.   femina.hu
Ilyen gyönyörű kismama volt.
Exkluzív! Soha nem látott fotók kerültek elő a terhes Marilyn Monroe-ról
2017 február 16.   origo.hu
Soha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról.
Soha nem látott fotók kerültek elő a várandós Marilyn Monroe-ról
2017 február 16.   hirado.hu
Az apa kilétére is fény derült, ami bizonyára meglepi majd a rajongókat.
Rejtélyes fényképek: soha nem látott fotók kerültek elő a terhes Marilyn Monroe-ról - galéria
2017 február 16.   Blikk.hu
Soha nem látott terhes fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról, amelyek 1960. júliusában, New York egyik utcáján készültek.
Eddig titkolt fotók kerültek elő a terhes Marylin Monroe-ról
2017 február 15.   Blikk.hu
Eddig soha nem látott terhes fotók kerültek elő Marylin Monroe-ról (+36), a tragikusan elhunyt filmsztárról. A felvételek a 34 évesen állapotos díváról 1960. júliusában, New York City egyik utcáján készültek.
Zavar Hollywoodban: Marilyn Monroe és Arthur Miller szerelmének története
2017 február 14.   NLCafe
Ellentétes személyiségek voltak, romantikusan induló kapcsolatukat tragédiák övezték. Marylin Monroe egy évvel azután hunyt el, hogy elvált Arthur Millertől. Forrás: Nők Lapja Café: Zavar Hollywoodban: Marilyn Monroe és Arthur Miller szerelmének története
Ilyen parfümöket használtak a legnagyobb divatikonok
2017 január 28.   NLCafe
Vajon milyen illata volt Marilyn Monroe-nak vagy Audrey Hepburnnek? És Diana hercegnő milyen parfümöt használt az esküvőjén? Rögtön eláruljuk. Forrás: Nők Lapja Café: Ilyen parfümöket használtak a legnagyobb divatikonok
Marilyn Monroe arca helyett egy férfié került a bélyegre
2017 január 27.   FigyelőNet
A fotón szereplő férfi pert fontolgat, ha nem kárpótolják.
Előkerült egy eddig soha nem látott, színes felvétel Marilyn Monroe ikonikus jelenetéről
2017 január 23.   hvg.hu
Néha tényleg érdemes hinni a nagy öregek régi történeteiben. Jules Schulback családja ugyanis évtizedeken keresztül hallgatta a sztorit egy bizonyos Marilyn Monroe-felvételről, amíg aztán egyszer a születésnapi bulikról készült felvételek között fel nem bukkant színesben a metró szellőzőrácsánál kacérkodó színésznő.
Kamaszkorunk legszebb mellei – Kelly LeBrock
2017 január 21.   origo.hu
Cikksorozatunkban sorra vesszük a legendás filmes pucérkodásokat, amelyek meghatározóak voltak szerzőink pszichoszexuális fejlődésében. Kelly LeBrock a nyolcvanas évek egyik híres szexikonja volt, aki kétszer is álomnőként tűnt fel a filmekben. Először Marilyn Monroe-t idézte meg a fellibbenő szoknyájával, majd megszeppent tini srácokkal zuhanyzott együtt. Steven Seagalt fehér rózsával hódította…
Soha nem látott, színes mozgókép került elő Marilyn Monroe híres szoknyalibbentéséről
2017 január 20.   Múlt-kor
Jules Schulback gyermekei, majd unokái évtizedeken át hallgatták, ahogyan a nagypapa azzal henceg, hogy személyesen is ott volt Marilyn Monroe szoknyalibbentős forgatásán, és ami még fontosabb: felvételt is készített róla. A minap az egyik unoka megtalálta a filmtörténeti jelentőségű kincset.
Előkerült egy eddig soha nem látott, színes felvétel Marilyn Monroe ikonikus jelenetéről
2017 január 20.   hvg.hu
Néha tényleg érdemes hinni a nagy öregek régi történeteiben. Jules Schulback családja ugyanis évtizedeken keresztül hallgatta a sztorit egy bizonyos Marilyn Monroe-felvételről, amíg aztán egyszer a születésnapi bulikról készült felvételek között fel nem bukkant színesben a metró szellőzőrácsánál kacérkodó színésznő.
Egy betegség, ami megkeserítette Marilyn Monroe életét is
2017 január 17.   origo.hu
A „zsenik betegségének” is hívott mániás depresszió nem csupán a beteg, hanem a körülötte élők mindennapjait is befolyásolja. A célzott és időben elkezdett kezelés ezért mind a páciens, mind a szerettei szempontjából életmentő lehet, emiatt is fontos, hogy minél hamarabb felismerd ezt a mentális betegséget. Íme, a mániás depresszió 7 legfőbb tünete.
Ritkán látott fotók: Marilyn Monroe ilyen gyönyörű kamaszlány volt - Nézd meg!
2016 december 29.   femina.hu
Marilyn Monroe már kamaszkori fotóin is elbűvölő szépség volt.
Esküvői fotók: Marilyn Monroe ilyen gyönyörű menyasszony volt
2016 december 26.   femina.hu
Marilyn Monroe nem mindennapi, sötétbarna esküvői ruhája is világhírű lett.
Nem Magyarországon, hanem Marilyn Monroe mellett nyugszik majd Gábor Zsazsa
2016 december 20.   origo.hu
Az volt Gábor Zsazsa utolsó kívánsága, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez a vágya lehet, hogy nem fog teljesülni. Valószínűleg Los Angelesben, Marilyn Monroe és a többi híresség mellett fogják eltemetni.
Bonyodalmak Gábor Zsazsa temetése körül
2016 december 20.   NLCafe
Gábor Zsazsa valószínűleg ott nyugszik majd, ahol Marilyn Monroe is, egy Los Angeles-i temetőben. De szó esett Magyarországról is. Még senki sem tud biztosat. Forrás: Nők Lapja Café: Bonyodalmak Gábor Zsazsa temetése körül
Andor Éva bebizonyította, hogy ezerarcú: Marilyn Monroe bőrébe bújt
2016 december 13.   origo.hu
Andor Évát a legtöbben a Tények műsorvezetőjeként ismerhetik, de nem ez az egyetlen arca. A híradósról gyönyörű képeket készítettek: Marilyn Monroe bőrébe bújt! Bár szerényen megjegyezte, hogy a színésznő közelébe sem érhet, az elkészült képek nem ezt mutatják.
Ezeket a parfümöket imádták az ikonikus filmcsillagok
2016 december 2.   NLCafe
Marilyn Monroe nem csak a Chanel No. 5-öt fújta magára szívesen, Vivienne Leigh választásával pedig még egy amerikai elnökfeleség is egyetértett. Forrás: Nők Lapja Café: Ezeket a parfümöket imádták az ikonikus filmcsillagok
Mesterien főzött a szőke bombázó: próbáld ki Marilyn Monroe töltött pulykáját!
2016 november 28.   Mindmegette
A 20. század szexszimbólumának tartott filmsztár folyamatosan harcolt a kilókkal, de imádott főzni és nem átallott hagymát aprítani a gondosan manikűrözött kezével. Erről árulkodik a – nem éppen diétás – pulykatöltelék-receptje is.

Celeb