Liptai Claudia

Máris kikezdték Liptai Claudia és Horváth Ákos szerelmét
2014 augusztus 31.   nana
Az lehet a végzetük, hogy Clau nagyságrendekkel többet keres, mint a férfi - írja a Bors. Szerintünk viszont a pénz nem lehet akadálya a boldogságnak.
Liptai sokkal többet keres a pasijánál?
2014 augusztus 31.   NLCafe
Amíg Liptai Caludiának milliós fizetés jár a tévétől, addig párja alig keres 100 ezer forintot a szombathelyi színháznál – turkál a pár zsebében a Bors.
Tízszer annyit keres Liptai, mint a pasija
2014 augusztus 31.   BORS Online
Míg Liptai Claudia bármit megvehet magának, addig párja, a szombathelyi Horváth Ákos száz-ezer forintot sem kap havonta színházától. Az ordító különbség vajon nem fog kettejük közé állni?
Liptai az új szerelme nélkül nyaralt
2014 augusztus 30.   Blikk.hu
Budapest - Újdonsült párja, Horváth Ákos (46) nélkül ment nemrég nyaralni kislányával, Pankával Liptai Claudia (41) - számolt be róla egy olvasóriporterünk, akinek természetesen jár a 10 ezer forint.
Liptai Claudia nem először szeretett bele egy kollégájába! Fotókon a szerelmei
2014 augusztus 30.   femina.hu
Nézd meg a férfiakat, akik elrabolták Liptai Claudia szívét!
Jordán Tamás volt Liptai Claudia kerítője
2014 augusztus 30.   nana
A színigazgató hozta össze a TV2 sztárját és Horváth Ákost. Jó ötlet volt, a két művész nagyon boldog egymással.
Liptai Claudia új szerelme Hernádi Judit exe
2014 augusztus 30.   NLCafe
Nemrég posztolt egy képet Liptai Claudia az új szerelméről, aki színész, és korábban korábban Hernádi Judit kedvese volt – írja a Bors.
Jordán hozta össze Liptait új szerelmével
2014 augusztus 30.   Blikk.hu
Budapest – Csütörtökön robbant a szerelembomba! Liptai Claudia (41) és Horváth Ákos (46) színész hivatalosan is egy pár lett.
Hernádi Judit volt párja Liptai új szerelme
2014 augusztus 30.   BORS Online
Egészen bizonyos, hogy szenvedélyes szerelem fűzheti Liptai Claudiát Horváth Ákoshoz – a színész annak idején Hernádi Judit iránt is különösen forró érzelmeket táplált. A múltat azonban a hajdani pár egyik tagja sem boncolgatja.
Hivatalos! Claudia és Ákos egy pár
2014 augusztus 29.   nana
A szerelemtől ragyogó Liptai Claudia hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg párjával, Horváth Ákos színésszel közös képét.
Fotókon Liptai Claudia új szerelme! Ezt lehet tudni a sármos színészről
2014 augusztus 29.   femina.hu
Tudj meg érdekességeket Liptai Claudia új szerelméről, a színész Horváth Ákosról!
Ő Liptai Claudia új pasija!
2014 augusztus 29.   gondola.hu
Hamarosan férjhez megy Liptai Claudia?
2014 augusztus 29.   origo.hu
Még egy napja sincs, hogy Liptai Claudia és Horváth Ákos közös fotóval jelentették be, szerelmesek egymásba, máris az esküvőről beszél mindenki. Egy komment tehet mindenről.
Claudia az első randin tudta: Ákos az igazi
2014 augusztus 29.   Blikk.hu
Budapest — Liptai Claudia (41) megtalálta az igazit! A szerelemtől ragyogó színésznő hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg párjával, Horváth Ákos (46) színésszel közös képét, amelyen meghitt csókot kap az arcára a műsorvezető. Claudia sugárzó tekintete mindent elárul; energikus, és modelleket megszégyenítő formában van.
Vélemény: Újrázás
2014 augusztus 29.   BORS Online
Újra rátalált a boldogság Liptai Claudiára! Újra szerelmes Liptai Claudia! Újra boldogságtól ragyog Liptai Claudia arca! Az ismerősen csengő szalagcímek sokasága után sajnos újra és újra elköveti ugyanazt a hibát a rutinos műsorvezető.
Új szerelem: villámesküvő vár Liptai Claudiára
2014 augusztus 29.   BORS Online
Bombát robbantott Liptai Claudia. Egy közös, idilli fotóval hozta tegnap a nagyérdemű tudomására, hogy rátalált a szerelem Horváth Ákos színművész személyében. Elképzelhető, hogy máris az esküvőjükre készülnek.
Liptai Claudia: Nézzétek, ő a szerelmem!
2014 augusztus 28.   BORS Online
Liptai Claudia nem titkolózik tovább: büszkén felvállalta, hogy újra rátalált a szerelem, méghozzá egyik kollégája, Horváth Ákos színművész személyében.
Ő Liptai Claudia új pasija!
2014 augusztus 28.   Blikk.hu
Boldogságtól ragyog Liptai Claudia azon a fotón, melyet pár órája tett közzé magáról hivatalos Facebook rajongói oldalán a műsorvezetőnő. A ragyogás nem véletlen, Claudia ugyanis egy jóképű férfival szerepel együtt a képen, s a képről sugárzik az intimitás.
Ő lenne Liptai Claudia új pasija?
2014 augusztus 28.   Blikk.hu
Boldogságtól ragyog Liptai Claudia azon a fotón, melyet pár órája tett közzé magáról hivatalos Facebook rajongói oldalán a műsorvezetőnő. A ragyogás nem véletlen, Claudia ugyanis egy jóképű férfival szerepel együtt a képen, s a képről sugárzik az intimitás.
Így sikerült Liptai Claudia és Kern András szexjelenete
2014 augusztus 28.   nana
Szexjelenetük előtt kissé félszegen viselkedett Kern András. Claudia elárulta, hogyan oldja ilyenkor a feszültséget partnere.

Celeb