Liptai Claudia

Bizonytalan Liptai Claudia sorsa a TV2-nél
2016 május 27.   origo.hu
Sorban adja át színházi szerepeit a várandós színésznő, arról azonban egyelőre nincs hír, hogyan döntöttek Liptai Claudia karakterének sorsáról a Jóban Rosszban című sorozatban.
Liptai Claudia a stúdióból megy a szülőszobára?
2016 május 27.   origo.hu
A színháztól elbúcsúzott a színésznő, azonban a tévék képernyőjén még biztosan láthatjuk A Nagy Duett lezárásáig, és könnyen lehet, hogy még tovább.
Nagy a titkolózás Liptai Claudia pótlása körül
2016 május 26.   origo.hu
Terhessége miatt sorra adja át szerepeit a színházakban Liptai Claudia. De mi lesz sorozatszerepével a Jóban Rosszban-ban?
Ők a televíziózás nagyasszonyai: Oprahtól Liptai Claudiáig
2016 május 25.   NLCafe
Pont öt éve, azaz 2011. május 25-én 25 évad után ért véget az USA legnépszerűbb bulvár talkshow-ja, az Oprah Winfrey show. Oprah a férfiak által uralt médiapiacra tört be nőként, és írta át a későbbi televíziós szokásokat, tulajdonképpen Szulák Andreát vagy Liptai Claudiát is neki köszönhetjük. Forrás: Nők Lapja Café: Ők a televíziózás nagyasszonyai: Oprahtól Liptai Claudiáig
Megható pillanatok! Liptai elsírta magát a búcsúztatóján
2016 május 24.   Blikk.hu
Nincs is annál szebb egy nő életében, mint amikor életet adhat egy gyermeknek. Így van ezzel Liptai Claudia is, aki azt sem bánja, hogy egy ideig nem áll majd színpadra, hiszen az anyaságra koncentrál.
Liptai Claudia terhesen is bombaformában van
2016 május 24.   FigyelőNet
A műsorvezető hétről hétre megmutatja magát ragyogó kismamaként. Galéria.
A várandósan ragyogó Liptai Claudia búcsút intett a színpadnak!
2016 május 24.   origo.hu
Az egyik legfontosabb szerepre készül Claudia, hiszen második gyermekét várja a műsorvezető. A színpadtól egy időre búcsút kell mondani a színésznőnek.
"Vérzik a szívem!" Liptai Claudia így búcsúzott az este kollégáitól
2016 május 24.   femina.hu
Liptai Claudia megható üzenettel búcsúzott a Facebookon barátaitól és kollégáitól.
Élő adásban káromkodott Liptai Claudia
2016 május 24.   origo.hu
Liptai Claudia a vasárnapi A Nagy Duett adása alatt végig csúcsformában volt, csak úgy dőltek belőle a poénok. Volt azonban egy pillanat, amikor méregbe gurult, és olyat tett, amit nem szokott, pláne élő adásban.
Liptai Claudia nehéz helyzetbe került
2016 május 24.   NLCafe
Liptai Claudia igazán formában van, a vasárnapi Nagy Duett alatt is csak úgy ontotta a poénokat. Ám volt egy pillanat, amikor nehéz helyzetbe került, majdnem kicsúszott a lába alól a talaj... Forrás: Nők Lapja Café: Liptai Claudia nehéz helyzetbe került
"Úristen, de jól nézel ki!" Liptai Claudia ruháján ámuldoztak a nézők - Fotókkal!
2016 május 23.   femina.hu
Liptai Claudia így vezette A Nagy Duett hetedik adását.
Liptai Claudiának jót tett a terhesség
2016 május 22.   origo.hu
A Nagy Duett műsorvezetője, olyan trükkös outfitben lépett színpadra vasárnap este, hogy kismamapocak ide vagy oda, vékonyabbnak tűnt, mint bármikor.
Magyarázatot várunk Liptai Claudia ruhájára!
2016 május 22.   Blikk.hu
Budapest – Meghökkentő szerelésben állt a Nagy Duett színpadára ma este Liptai Claudia. A műsorvezető egy zárt, fényes hosszú ujjú felsőt és egy citromsárga szoknyát viselt. A sötét garbón egy igencsak feltűnő kitűző (?) pihent, amely leginkább egy áttetsző kanárira hasonlított.
Pokorny Lia ugrik be Liptai Claudia helyett a Pletykafészekbe
2016 május 21.   szinhaz.hu
Neil Simon Pletykafészek című bohózatában május 23-án játszik utoljára Liptai Claudia, Claire Ganz szerepét május 25-től Pokorny Lia veszi át. Liptai Cludia gyereket vár, amihez sok örömet és jó egészséget kíván mind neki, mind családjának a Centrál Színház. A Pletykafészek 2011-től tartó sikersorozata már bővelkedik gyermekáldásban, de mivel ezek eddig az apákat érintették, szerepátvételre…
Pokorny Lia fogja leváltani Liptai Claudiát?
2016 május 21.   Blikk.hu
Budapest - Liptai Claudia terhessége egyre jobban látszik, ami nagyon jól áll neki, de sajnos magával hozza azt az időt is, amikor a színházban a szerepeit már másnak kell játszania.
Hoppá! Pokorny Liára cserélték le a várandós Liptai Claudiát
2016 május 21.   origo.hu
Liptai Claudia várandóssága egyre jobban látszik, ezért eljött az idő, hogy átvegyék a szerepeit a színházban. Neil Simon Pletykafészek című bohózatában Claire Ganzt például május 25-én már Pokorny Lia játssza.
Liptai Claudia szinte sugárzik a boldogától - Fotó!
2016 május 21.   origo.hu
A műsorvezető nem beszél a nyilvánosság előtt a terhességéről, viszont örömmel posztol magáról fotókat a közösségi oldalaira. Egy-egy képen már a gömbölyödő pocakja is látszik!
Rá cserélték le Liptai Claudiát
2016 május 21.   NLCafe
Már megvan, ki veszi át Liptai Claudia szerepeit a Centrál Színházban a színésznő-műsorvezető várandóssága miatt. Forrás: Nők Lapja Café: Rá cserélték le Liptai Claudiát
A TV2-nél már nem a Till-Liptai műsorvezető duó a legmenőbb
2016 május 19.   sg
A Majoros-Ördög páros kapta a TV2-nél a csatorna legújabb Megasztár-klónját.
Mióta Liptai Claudia kisbabát vár, minden lépésére ügyel
2016 május 19.   origo.hu
A Nagy Duett műsorvezetőjére az egész stáb féltő gonddal vigyáz, az egyik benfentes pedig elárulta, Claudia sugárzik a boldogságtól.

Celeb