Fazekas Róbert

Atlétika: Alekna és 10 mp alatti százas sprinterek Budapesten
2011 május 18.   She
Kiváló diszkoszvetőink, Fazekas Róbert és Kővágó Zoltán július 30-án a Puskás-stadionban sorra kerülő Gyulai István-emlékversenyen vághat vissza Virgilijus Aleknának.
Atlétika: sérülés miatt befejeződött Fazekas Róbert szezonja
2010 augusztus 19.   She
Kiújult ágyéksérülése miatt befejeződött az idény Fazekas Róbert számára, így a barcelonai Európa-bajnokságon bronzérmes diszkoszvető nem indul a Németh Pál emlékversenyen.
Bronzérmet szerzett Fazekas Róbert
2010 augusztus 2.   HírTV
Bronzérmet szerzett a 2004-es athéni olimpián doppingvétségért elmarasztalt Fazekas Róbert az atlétikai Európa-bajnokságon.
Atlétikai Eb: Nekem is meglepetés ez az érem - Fazekas Róbert
2010 augusztus 1.   She
Elégedetten és boldogan nyilatkozott Fazekas Róbert az atlétikai Eb diszkoszvető döntője után: a magyar versenyző idei legjobbját dobva bronzérmet szerzett.
Atlétikai Eb: három bronzzal zárt a magyar csapat
2010 augusztus 1.   Metropol
Fazekas Róbert bronzérmet szerzett diszkoszvetésben a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság vasárnapi záró napján. Kálovics Anikó a tizedik, Papp Krisztina a 14. helyen végzett 5000 méteren.
Atlétikai Eb: Fazekas Róbert bronzérmes a diszkoszvetés döntőjében
2010 augusztus 1.   She
Fazekas Róbert megszerezte a magyar küldöttség harmadik érmét a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon: a 3. helyen végzett a diszkoszvetés fináléjában. Az Európa-bajnoki cím a hatalmas második dobásával (68.87) diadalmaskodó Piotr Malachowskié lett, aki 40 centiméterrel előzte meg a háromszor is 68 méter fölött dobó Robert Hartingot.
Atlétikai Eb: Fazekas Róbert bejutott a diszkoszvetés döntőjébe
2010 július 31.   She
Fazekas Róbert döntőbe jutott a barcelonai Európa-bajnokság férfi diszkoszvetésében. A magyar versenyző 64.30-at dobott első kísérletére, s ezzel teljesítette a 63.50 méteres szintet.
Atlétika: Fazekas Róbert ezúttal egy szlovéniai versenyt nyert meg
2010 július 14.   She
Újabb versenyt nyert meg a barcelonai Eb-re készülő Fazekas Róbert. A korábbi Európa-bajnok a szlovéniai Novo Mestóban 65.40 méterrel bizonyult a legjobbnak diszkoszvetésben.
Atlétika: Fazekas Róbert nagyszerű dobással nyert Krétán
2010 július 8.   She
Fazekas Róbert nagyszerű eredménnyel, 66.21 méterrel megnyerte szerdán a férfi diszkoszvetést a görögországi Rethimnóban rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
Fazekas Róbert nagy dobása
2010 július 8.   Metropol
A tavalyi évet sérülés miatt kihagyó, a pekingi olimpián nyolcadik, Eb-győztes (2002) és vb-második (2003) magyar dobó nagyszerű eredménnyel, 66,21 méterrel megnyerte szerdán a férfi diszkoszvetést a görögországi Rethimnóban rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
Atlétika: egyéni idénycsúccsal győzött Fazekas Görögországban
2010 július 8.   She
Fazekas Róbert 2010-es egyéni csúcsát jelentő 66.21 méteres dobással diadalmaskodott a görögországi Vardinojannia atlétikai viadalon. A magyar diszkoszvető az ausztrál Benn Harradine-t (65.83) és az iráni Mohammad Szamimit (65.41) előzte meg.
Atlétika: Annus Adrián lesz a diszkoszvető Fazekas Róbert edzője
2009 szeptember 7.   She
Fazekas Róbert kilenc év után megvált korábbi edzőjétől, Vida Józseftől. Az Európa-bajnok diszkoszvető a jövőben Annus Adriánnal készül.
Atlétika: Fazekast a műtéte után hétfőig kórházban ápolják
2009 július 17.   She
Az Országos Gerincsebészeti klinikán lábadozik Fazekas Róbert diszkoszvető, miután porckorongműtéten esett át.
Fazekas nem indul a vb-n! Miért?
2009 július 6.   Behaviour
Gerincsérve kiújulása miatt nem vesz részt az augusztusi, berlini atlétikai világbajnokságon a diszkoszvető Fazekas Róbert.
Atlétika: Fazekas Róbert sérülés miatt nem indul a vb-n
2009 július 6.   She
Gerincsérve kiújulása miatt nem vesz részt az augusztusi, berlini atlétikai világbajnokságon a diszkoszvető Fazekas Róbert.
Fazekas győzni megy a világbajnokságra
2009 február 20.   Behaviour
Fedett csarnokban készülhet a berlini atlétikai világbajnokságra Fazekas Róbert, aki edzői szerint már most jobb formában van, mint az előző évek hasonló időszakában, ezért a tavaszi versenyeken egyre jobb eredményekre számítanak a diszkoszvetőtől - hangzott el pénteken a szombathelyi Haladás sportcsarnokában tartott sajtótájékoztatón.
Atlétika: Fazekas Róbert álmában sem remélte a 8. helyet
2008 augusztus 19.   She
A diszkoszvető Fazekas Róbert 63,43 méterrel a nyolcadik helyen végzett a pekingi olimpián. A számot a világbajnok észt Gerd Kanter nyerte 68,82 méterrel. Fazekast, aki hétfőn ünnepelte 33. születésnapját, csapattársai tapssal fogadták a vegyes zónában.
Atlétika: Fazekas Róbert a 8. helyen zárta a diszkoszdöntőt
2008 augusztus 19.   She
Fazekas Róbert az utolsó sorozatban sem tudott javítani 63.43-as eredményén, így végül a 8. helyen végzett a férfi diszkoszvetésben a pekingi olimpián.
Atlétika: Fazekas a 8., az élen Kanter az utolsó dobás előtt
2008 augusztus 19.   She
A diszkoszvetők olimpiai döntőjének 5. sorozatában Fazekas Róbert dobása nem sikerült, diszkosza a szektoron kívül landolt, ami azt jelenti, hogy a második sorozatban dobott 63.43 a legjobbja, amivel a nyolcadik helyen áll.
Atlétika: Fazekas a negyedik sorozat után is a nyolcadik
2008 augusztus 19.   She
A diszkoszvetés döntőjének negyedik sorozatát Fazekas Róbert kezdte, és az eddigi legkisebb dobását mutatta be, 60 méter körüli távolságra röptette a szert.