Pars Krisztián

Atlétika: Pars úgy véli, ehhez az ő ősereje is kevés lenne
2019 július 8.   She
Pars Krisztián térde továbbra sincs rendben, fáj dobás közben, ezért olimpiai bajnok kalapácsvetőnk orvostól orvosig jár, mert július végén mindenképpen szeretne rajthoz állni az országos bajnokságon – és legfőképpen: szeretné elkerülni az újabb műtétet, mert az akár leküzdhetetlen akadályt jelenthet számára.
Atlétika: kiderült, melyik szer használata miatt tiltották el Pars Krisztiánt
2019 január 7.   She
Napvilágot látott az utolsó információ is, amit az esettel kapcsolatban még nem tudtunk: az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián kokainnal bukott meg tavaly áprilisban egy doppingellenőrzésen.
Atlétika: kiderült, melyik szer használata miatt tiltották el Pars Krisztiánt
2019 január 7.   She
Napvilágot látott az utolsó információ is, amit az esettel kapcsolatban még nem tudtunk: az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián kokainnal bukott meg tavaly áprilisban egy doppingellenőrzésen.
Kokainnal bukott meg Pars Krisztián
2019 január 7.   BorsOnline
Az atlétikai szövetség nevezte meg a drogot.
Atlétika: nem lett súlyosabb, de immár jogerős Pars eltiltása
2018 június 29.   She
A WADA és az IAAF sem keményített be, Pars Krisztián másfél éves eltiltása mostantól jogerős. A londoni kalapácsvető olimpiai bajnok 2019. július 12-ig nem versenyezhet.
Atlétika: ennyi pénztől eshet el Pars, ha klubja megvonja a bérét
2018 április 23.   She
Mint arról beszámoltunk, jövő év júliusáig mindennemű sporttevékenységtől eltiltották az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztiánt, akinek a szervezetében január 13-án, egy szombathelyi ellenőrzésen tiltott szert találtak. Ha a 36 éves sportolótól klubja, a Dobó SE megvonja a fizetését, akkor havi szinten több mint 300 ezer forinttól eshet
Stresszoldóval bukott meg Pars Krisztián
2018 április 11.   Infostart
Doppingvétsége miatt másfél éves eltiltást kapott Pars Krisztián. Az olimpiai bajnok kalapácsvető jövő júliusban térhet vissza. Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője annyit árult el, egy stresszoldó szert szedett a sportoló, akitől a Magyar Atlétikai Szövetség minden támogatást megvont.
Atlétika: „Pontosan ismerjük a szert” – az Antidopping Csoport vezetője a Pars-ügyről
2018 április 10.   She
Mint megírtuk, jövő év júliusáig mindennemű sporttevékenységtől eltiltották az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztiánt. Az esettel kapcsolatban Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője is megszólalt.
Atlétika: Pars megbukott a doppingteszten, jövő júliusig eltiltották
2018 április 10.   She
Jövő év júliusáig mindennemű sporttevékenységtől eltiltották az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztiánt – értesült az SzPress Hírszolgálat.
Atlétikai vb: Pars Krisztián nem jutott döntőbe
2017 augusztus 9.   She
Pars Krisztián 74.08 méteres eredménnyel zárt a férfi kalapácsvetés selejtezőjében, ezzel összesítésben 14. lett, és nem jutott döntőbe a londoni atlétikai vb-n. Így is lesz kiért izgulnunk, Halász Bence ugyanis kvalifikálta magát a fináléba.
Gyulai Memorial: Fajdek nyert, Halász Bence Pars előtt
2017 július 4.   She
A tavalyi évhez hasonlóan ismét kilencedik lett Pars Krisztián férfi kalapácsvetésben a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon Székesfehérváron, ahol a papírformának megfelelően a világranglista-vezető lengyel Pawel Fajdek simán nyert, míg legjobb magyarként Halász Bence a hatodik helyen végzett.
Halász Bence nagyon messzire dobta a kalapácsot
2017 június 27.   Azenpenzem
Halász Bence hatalmas egyéni csúccsal, 78,85 méterrel harmadik lett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának ostravai állomásán, amelyen Pars Krisztián és Gyurátz Réka is a nyolcadik helyen végzett.
Atlétika: Halász Bence egyéni csúcsot ért el Ostravában
2017 június 27.   She
Halász Bence hatalmas egyéni csúccsal, 78.85 méterrel harmadik lett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának ostravai állomásán, amelyen Pars Krisztián és Gyurátz Réka is a nyolcadik helyen végzett.
A trónkövetelő legyőzte Pars Krisztiánt
2017 június 10.   Infostart
Baji Balázs országos csúcsától alig elmaradva, 13.29 másodperccel nyert 110 m gáton a 122. atlétikai magyar bajnokság második napján.
Fehérvári csúcstalálkozó
2017 június 2.   Azenpenzem
Spiriev Attila, a Gyulai István Memo-rial atlétikai Magyar Nagydíj sportigazgatója az esemény tegnapi sajtótájékoztatóján kiváló dramaturgiai érzékkel mutatta be a Székesfehérváron július 3-án és 4-én már biztosan indulókat. Előbb megtudhattuk, hogy férfi-kalapácsvetésben a londoni olimpiai bajnok Pars Krisztiánnak, női súlylökésben pedig a Rióban
Atlétika: összetörték Pars autóját, a sofőr elmenekült – képek
2017 április 27.   She
Összetörték olimpiai bajnok kalapácsvetőnk, Pars Krisztián autóját – írja a nyugat.hu regionális honlap. A sofőr és feltételezett utasa elmenekült a helyszínről.
Atlétika: Pars nem indul a dobó Ek-n, Márton Anita igen
2017 március 6.   She
Az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián nem indul a hétvégi dobó Európa-kupán, a belgrádi fedett Európa-bajnokságon címét megvédő Márton Anita viszont részt vesz a versenyen.
Atlétika: Márton Anita kettős győzelme a téli dobó ob-n
2017 február 25.   She
Márton Anita 18.75 méterrel nyerte meg a súlylökést, Pars Krisztián pedig 74.44 méterrel a kalapácsvetést a Szombathelyen rendezett téli dobó országos bajnokságon szombaton.
Atlétika: Pars nehezen dolgozta fel a riói szereplését
2017 január 17.   She
Pars Krisztián bízik benne, hogy sérülésmentes lesz a következő öt-hat hónapja, és sikerül érmet nyernie a londoni világbajnokságon.
Atlétika: sikkasztás Pars korábbi klubjánál, nyomoz a rendőrség
2016 december 7.   She
A nyugat.hu arról számolt be, hogy sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség Pars Krisztián korábbi klubjának, a szombathelyi Dobó SE-nek korábbi könyvelője ellen.