Bódi Bernadett

Női kézi: Néha még meg kell csípnem magam, hogy nem álmodom… – Oftedal
2017 október 8.   She
Csokit, virágot, gyertyát és névre szóló karkötőt kapott ajándékba első Bajnokok Ligája-mérkőzése után Stine Oftedal. A norvégok kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok kézilabdázójának néha még meg kell magát csípnie, hogy nem álmodik-e, és valóban a BL-címvédő Győri Audi ETO KC irányítójaként játszik. Az FC Midtjylland ellen 27–16-ra megnyert mérkőzés után Bódi Bernadett az NSO TV-nek…
Női kézi BL: Hetesekkel is nyertünk volna – Bódi
2017 május 8.   She
Nehezen találták a szavakat a Győri Audi ETO játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligájában aratott győzelemre, de azt mindannyian kiemelték, hogy a siker kulcsa a csapategység volt. Tomori Zsuzsanna elmondta az NSO TV stábjának, mikor kerültek a mérkőzésen holtpontra, illetve melyik volt a legfelemelőbb pillanat a döntőben. Bódi Bernadett lejátszotta magában azt a forgatókönyvet is, ha hetesekre…
Másodszor is legyőzte a horvátokat a női kézilabda-válogatott
2017 március 18.   Alternatív Energia
Bódi Bernadett és Kovács Anna volt a legeredményesebb négy-négy góllal.
Női kézi: négy klasszisával hosszabbított a Győr
2017 január 6.   She
Kari Aalvik Grimsbo után további négy játékossal (Nycke Groot, Yvette Broch, Bódi Bernadett Jana Knedliková) hosszabbított szerződést a Győri Audi ETO kézilabdacsapata.
Női kézi BL: Amióta itt vagyok, ez volt a legjobb meccsem! – Grimsbö
2016 január 9.   She
A Győri Audi ETO KC 22–20-ra legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát a kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első mérkőzésén. Az NSO Tv-nek a parádésan védő Kari Aalvik Grimsbö, valamint Korsós Dorina és Bódi Bernadett értékelt.
Női kézi: együtt szilveszterezett fradista és győri – fotók
2016 január 5.   She
Ellenfelek, de nem ellenségek: a női kézilabda világában gyakori, hogy akik a pályán egymásnak feszülnek, a privát életben remekül kijönnek egymással. Erre szolgál bizonyítékul a budapesti Vicky Barcelona tapasbár szilveszteri galériája: a képek tanúsága szerint az NB I éljátékosai közül többen (például a fradista Nerea Pena, Katarina Tomasevics, a győri Bódi Bernadett, Yvette Broch, Tomori…
Női kézi: Tíz percig furcsa érzéseim voltak – Tomori
2015 augusztus 29.   She
A Győri ETO női kézilabdacsapatáé lett a Szuperkupa, miután 29–24-re legyőzte a bajnoki címvédő Ferencvárost, visszavágva a májusi hazai vereségért. Az NSO Tv-nek Tomori Zsuzsanna, Szekeres Klára és Bódi Bernadett értékelt.
Női kézi: Bódi nélkül, két siófoki szélsővel az osztrákok ellen
2015 május 21.   She
Németh András szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabda-válogatott keretét a júniusi Ausztria elleni világbajnoki selejtezőkre. A párharc győztese jut ki a decemberi dániai világbajnokságra. A magyar csapat május 26-án kezdi meg a felkészülést a június 5-i idegenbeli és a 13-i hazai mérkőzésekre. A szövetség tájékoztatása szerint Bódi Bernadett mandulaműtét előtt áll, ezért…
Videó: átszakadt a Fradi gátja, ez „csak” presztízsmeccs volt
2015 március 11.   She
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata 24–21-re legyőzte a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC-t az NB I alapszakaszának utolsó fordulójában hazai pályán. A mérkőzés után Tomori Zsuzsanna és Bódi Bernadett értékelt az NSO Tv-nek.
Női kézi Eb: A végére elfogytak a tartalékaink - Németh A.
2014 december 19.   She
Bódi Bernadett kiesése és a sok emberhátrány felőrölte a magyar csapat tartalékait a női kézilabda Európa-bajnokság 5. helyéért játszott mérkőzésen Franciaország ellen – vélekedett Németh András szövetségi kapitány a 26–25-re elveszített mérkőzést követően.
Női kézi: sérülés és láz miatt nem játszottak a győri hiányzók
2014 november 13.   She
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság kilencedik fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC hazai környezetben nyolcgólos győzelmet aratott a Dunaújvárosi Kohász ellen. A kisalföldieknél nem szerepelt a mérkőzésen Bognár-Bódi Bernadett és Macarena Aguilar sem.
Női kézi BL: Felejthetetlen érzés, ezt át kell élni! - Bognár-Bódi
2014 május 4.   She
A Győri Audi ETO megvédte címét a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a budapest final four döntőjében 27–21-re legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát. Az élete első BL-győzelmét ünneplő Bognár-Bódi Bernadett nem talált szavakat, Hornyák Ágnes pedig örült, hogy immár a pályán segíthette a győrieket a BL-serleghez.
Videó: „Bosszantsanak csak a magyar szurkolók, így jobban játszunk”
2014 május 4.   She
Kiváló első félideji játékának, és masszív védekezésének köszönhetően a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata 29–26-ra legyőzte a dán Midtjyllandot a Bajnokok Ligája Final Fourjának elődöntőjében, így bejutott a fináléba. Az NSO Tv-nek Heidi Löke, Bognár-Bódi Bernadett és Kovacsics Anikó elmondta, nem foglalkoznak a fáradtsággal, teljes erőbedobással küzdenek a döntőben.
Videó: kéziálom - „Megnőttek a helyek, begyorsultam”
2014 május 3.   She
A dán Midtjylland megszorongatni is alig tudta a Győri Audi ETO KC-t a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének elődöntőjében a Papp László Budapest Sportarénában. A háromgólos magyar győzelem után Heidi Löke, Bognár-Bódi Bernadett, Kovacsics Anikó és Görbicz Anita értékelt az NSO Tv-nek.
Videó: külön kérésre - Bulatovics megy, vb-gólkirály érkezik Győrbe
2014 március 20.   She
Nyolc játékos szerződése jár le a szezon végén a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál. Közülük Herr Orsolya, Bognár-Bódi Bernadett, Hornyák Ágnes, Heidi Löke és Szepesi Ivett még egy évig biztosan a zöld-fehéreknél folytatja, Soós Viktória, Hornyák Dóra, Sirián Szederke és Katarina Bulatovics távozik a klubtól, Raphaälle Tervel pedig abbahagyja a játékot. A csütörtöki sajtótájékoztatón…
Videó: világklasszissal erősödve címet védenének a győri kézisek
2013 augusztus 20.   She
Javában tart a Győri Audi ETO KC felkészülése a kézilabdaszezonra. A Bajnokok Ligája győztes csapat a Kanári-szigeteken járt edzőtáborban, de az alapozás nagyobbik részét Győrben végezte el a csapat. Bódi Bernadett mellett Katarina Bulatovics is csatlakozott a kerethez, így Ambros Martín „lányainak" minden esélyük megvan a címvédéshez a hazai és a nemzetközi szintéren egyaránt.
Sértődésnek szikrája sem volt bennünk - Bognár-Bódi Bernadett
2012 december 22.   Agroinform
Bognár-Bódi Bernadett szerint keveset foglalkoztak az ellenféllel, inkább saját magukkal törődtek a női kézilabda Eb-n.
Női kézi NB I: a „vándorcirkusz” legyőzte a „kis borsot”
2012 október 12.   She
A női kézilabda NB I 5. fordulójának pénteki mérkőzésén a Veszprém 23–19-re győzött Debrecenben, ezzel már nyolc ponttal áll a bajnokságban. A Dunaújváros a 11 gólos Bódi Bernadett remeklésének is köszönhetően nyert a Budapest SE ellen.
Női kézi: Bódi Bernadett a Dunaújvárossal készül
2012 szeptember 28.   She
A Siófok kézilabdacsapatát elhagyó jobbszélső, Bódi Bernadett jelenleg Dunaújvárosban edz, s amennyiben meg tud egyezni a vezetőséggel, akár már a szombati, Vác elleni találkozón pályára léphet új együttesében.
Kézilabda: Ábrahámnak és Bódinak mennie kell Siófokról
2012 szeptember 25.   She
Távozik a Siófok női kézilabdacsapatától a válogatott Bódi Bernadett és Ábrahám Szilvia, akikkel a klubtulajdonos megsértése miatt bontottak szerződést.