Pálinger Katalin

Pálinger Katalin: Nem érzem magam idősnek az anyasághoz
2020 április 11.   BorsOnline
Kisfiúval várandós a 254-szeres válogatott korábbi kézilabdakapus, Pálinger Katalin. Áldott állapotban fokozott óvatossággal vészeli át a vírushelyzetet.
„Téved, aki bármely csapat érdekét keresi a háttérben” – reagált az Mksz elnöksége
2020 április 10.   She
A Magyar Kézilabda-szövetség a Nemzeti Sport szerkesztőségéhez közleményt juttatott el, amelyben az elnökség tagjai beszélnek a 2019–2020-as idény csütörtöki lezárásáról. Nagy László, Pálinger Katalin, Novák András és Kocsis Máté nyilatkozatát változtatás nélkül tesszük közzé.
Női kézi: „Nem volt olyan döntés, amely mindenkinek tökéletes”
2020 április 10.   She
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke szerint szerették volna, ha a pályán dőlnek el a bajnokságok, de nem látták reális esélyét, hogy befejezzék az idényt.
Pálinger Katalin gyermeket vár
2020 április 9.   Infostart
Kirsner Erika a jövőben a női felnőtt válogatottért felelős elnökségi megbízottként is tevékenykedik a Magyar Kézilabda Szövetségben (MKSZ).
Női kézi: Pálinger gyermeket vár, Kirsner is felügyeli a válogatottat
2020 április 9.   She
A Magyar Kézilabda-szövetség csütörtökön felkérte Kirsner Erika elnökségi tagot, hogy dolgozzon a női felnőttválogatottért felelős elnökségi megbízottként.
Női kézi: Pálinger szerint a sértettség beszél Rasmussenből
2020 január 14.   She
A Magyar Kézilabda-szövetség női szakágért felelős alelnöke, Pálinger Katalin szerint az elnökségnek nem volt más választása, mint meneszteni Kim Rasmussent a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, a dán edzőből pedig csak a sértettség beszél.
Megszólalt Pálinger Katalin Kim Rasmussen menesztése után
2020 január 7.   Infostart
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége kedden felmentette tisztségéből Kim Rasmussent, a magyar női válogatott szövetségi kapitányát.
Felmentették tisztségéből Kim Rasmussent, a női kézilabda-válogatott kapitányát
2020 január 7.   Azenpenzem
A Magyar Kézilabda Szövetség elnökség felkérte Pálinger Katalin alelnököt és Novák András operatív igazgatót, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat Danyi Gáborral és Elek Gáborral.
Női kézi-vb: gyorsabbak és erősebbek lettünk, az első hétbe kerülés a cél
2019 november 18.   She
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) sajtótájékoztatóval vezette fel a női válogatott közvetlen világbajnoki felkészülését. Kim Rasmussen szövetségi kapitány nem aggódik amiatt, hogy fiatal átlagéletkorú csapattal vágunk neki a tornának, míg Pálinger Katalin alelnök megerősítette, hogy az olimpiai kvalifikációt érő helyek egyikének az elérése a cél.
Ez lesz a győri menetrend Borkai Zsolt távozása után - érkeznek a nevek
2019 november 7.   Infostart
Akár a korábbi válogatott kézilabdakapus Pálinger Katalin is befutó lehet Győr vezetésére, de az ellenzék is kitalált valamit, ami korábban máshol bevált.
Kézilabda: Nagy László alelnök lett a magyar szövetségben
2019 április 17.   She
Szerdán megtartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda-szövetség, amely megválasztotta tisztségviselőit. A nagy számban megjelenő küldöttek újabb négy évre egyhangú döntéssel bizalmat szavaztak a Kocsis Máté vezette elnökségnek, a férfi szakágért felelős alelnök Nagy László, a női szakág felelőse szintén alelnökként Pálinger Katalin lett
Rasmussen: Sokkal többet kaptam az Eb-től, mint vártam
2018 december 14.   She
Rendkívül elégedetten és büszkén értékelte a mieink Európa-bajnoki szereplését Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki sokkal többet kapott a csapattól, mint arra előzetesen számított. Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke szerint is túlszárnyaltuk a várakozásokat, miközben rámutatott, mely területeken tudnánk még el
Női kézilabda Eb: Meg kell vernünk a horvátokat – Pálinger
2018 december 2.   She
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke szerint a női válogatottnak le kell győznie Horvátország csapatát a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, hétfőn.
Pálinger Katalin: „Én is felelős vagyok a vb-csalódásért”
2017 december 22.   Blikk
Mindössze 15. lett a női kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott, amely a tavalyi Eb-n is csak 12. volt. Pálinger Katalin (39) női szakágért felelős szövetségi alelnök felelősnek érzi magát azért, hogy várakozáson alul szerepelt a csapat a két tornán, de abban bízik, öt-hat év múlva ütőképes együttesünk lesz.
Női kézi: „Erősségünk, hogy sokan hozzá tudnak tenni a sikerhez”
2017 december 15.   She
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) alelnöke látott pozitívumokat a női válogatott játékában a németországi világbajnokságon, de elismerte, hogy ezeket árnyalja a 15. helyezés. A korábbi kapus a Sport Tv Mai helyzet című műsorában felidézte, hogy elsősorban a csapategység fejlődését akarta látni a magyarokon és ezt meg is kapta.
Kemény kritika a Magyar Kézilabda Szövetség alelnökétől
2017 december 3.   Infostart
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke szerint ma este a Svédország elleni csoportmérkőzés sorsdöntő lesz a magyar válogatott számára a németországi női világbajnokságon.
Női kézi: Velük teljesen más lett volna az Eb – Pálinger
2016 december 14.   She
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) alelnöke volt a DIGI Sport Reggeli Start című szerdai műsorának egyik vendége. A 254-szeres magyar válogatott játékos az Európa-bajnokság eddigi mérkőzéseiről, az elvárásokról, valamint a nemzeti csapat és Kim Rasmussen jövőjéről is beszélt.
Női kézi: Tárgyalunk Kim Rasmussennel is – Pálinger
2016 április 10.   She
A román ProSport napilap értesülései szerint a lengyel válogatottat és a román CSM Bucuresti – frissen a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutó – csapatát irányító dán szakember, Kim Rasmussen a legesélyesebb a magyar női kézilabda-válogatott irányítására. Ám ennyire azért nem egyszerű a helyzet.
Női kézi: Én is vállalom a felelősséget a kudarcért – Pálinger
2015 december 16.   She
Németh András a Magyar Kézilabda-szövetség szerdai sajtótájékoztatóján megerősítette: immár nem ő a női válogatott szövetségi kapitánya. A sajtótájékoztatón Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke is beszélt a csapatról és a döntésről. Az NSO Tv felvétele.
Női kézi: Radulovics, Pálinger, Mocsai is búcsúztatja Ferlinget
2015 augusztus 25.   She
Augusztus 28-án 16 órakor búcsúztatják a Dunaújvárosi Sportcsarnokban Ferling Bernadettet, a helyi női kézilabdacsapat korszakos játékosát. A bemutató- és gálamérkőzésre a szervezők fantasztikus időutazást ígérnek az egykori és jelenlegi kedvencekkel: sikeredzők, Bajnokok Ligája-győztesek, válogatottak jönnek össze önfeledt bolondozásra, a nézők szórakoztatására, Ferling köszöntésére –…