Tóth Tímea

Szívszorító: mindössze 12 napot élt az egykori válogatott kézilabdázó kisfia
2019 július 21.   Blikk
Mindössze 12 nap. Ennyi adatott meg a volt válogatott kézilabdázó - Tóth Tímea - súlyos betegen született kisfiának. Lacika 12 napot élt, a legjobb orvosi és szülői gondoskodás dacára is örökre az angyalok közé költözött. - írja a Nemzeti Sport.
Szívszorító tragédia, csak 12 napot élt a magyar kézilabdázó kisfia
2019 július 20.   Ripost
Tóth Tímea kisfia súlyos betegen jött a világra. Lacika mindössze 12 napot élt.
Gyász: csupán 12 napot élt Lacika, Tóth Tímea korábbi kézilabdázó kisfia
2019 július 20.   She
A volt válogatott kézilabdázó, Tóth Tímea és Tico Kozma László betegen született kisfia, Lacika tizenkét napot élt, és a legjobb orvosi és szülői gondoskodás dacára is eltávozott közülünk.
Példaképükkel találkoztak a gyerekek
2018 október 4.   BorsOnline
Dupla öröm érte a kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola diákjait, akik példaképükkel, Tóth Tímea egykori válogatott kézilabdázóval találkozhattak. Ráadásul az iskola egy 400 fős mobil-lelátóval gazdagodott, aminek köszönhetően a szülők méltó módon szurkolhatnak a gyerekeiknek. „Egy emberként fogott össze a város, hogy a helyi sportiskoláb
Ez Tóth Timi véleménye a Bajnokok Ligája idei kiírásáról - videó
2017 november 17.   Blikk
Tóth Tímeát, a Sport TV szakértőjét, a Ferencváros és a női kézilabda-válogatott egykori átlövőjét kérdeztük arról, mi a véleménye a Bajnokok Ligája idei kiírásáról.
Női kézi: Tóth Tímea és Kirsner Erika arannyal búcsúzott
2015 május 17.   She
A Vácon megrendezett DVSC II–Göd (26–38) mérkőzésen búcsúzott el aktív játékos-pályafutásától Tóth Tímea és Kirsner Erika. A női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában bajnokként záró gödiek két erősségét a találkozó előtt köszöntötték.
Kézilabda: Tóth Tímea befejezte játékos-pályafutását
2013 január 22.   She
Bejelentette visszavonulását a 155-szörös válogatott átlövő, Tóth Tímea. Az ÉTV-Érdi VSE 32 esztendős játékosa tervei szerint az idény végén hagyott volna fel az aktív játékkal, de térdsérülése keresztülhúzta számításait.
Női kézi EHF-kupa: Tóth Tímea játszhat a Gorodnyicsanka ellen
2012 október 12.   She
Vállalja a játékot a fehérorosz Gorodnyicsanka elleni EHF-kupa-találkozókon Tóth Tímea, az Érd női kézilabdacsapatának 155-szörös válogatott átlövője, akinek a térdét augusztusban műtötték meg.
Női kézilabda: Tóth Tímea megint megszórta a Fradit, de az Érd kikapott
2011 augusztus 11.   She
Egy héten belül másodszor játszott egymással edzőmérkőzést a női kézilabda NB I 2011–2012-es szezonjára készülő Ferencváros és az Érd. A két csapat találkozóján ezúttal is sok gól, és ferencvárosi siker született.
Női kézilabda: Tóth Tímea 14 gólt lőtt, ám az Érd kikapott az FTC-től
2011 augusztus 3.   She
Felkészülési mérkőzésen a Ferencváros női kézilabdacsapata 41–37-re nyert az Érd ellen hazai pályán.
Női kézilabda: Tóth Tímea a góllövőlista élén az alapszakasz után, nincs győri az élbolyban
2011 március 31.   She
Vége ért az alapszakasz a női kézilabda NB I-ben, s egyvalamiben biztosan nem változott a helyzet, ismét Tóth Tímea nevével kezdődik a góllövőlista. Az átlövő lendületét a szezon közbeni csapatcsere sem törte meg. Érdekesség, hogy nincs győri az élbolyban, ellenben három fradista is ott van a top 10-ben.
Videó: pikáns meccs vár az érdi Tóth Tímeára a Ferencváros ellen
2011 január 8.   She
Decemberben távozott Vácról a válogatott átlövő, Tóth Tímea, majd megegyezett a szintén első osztályú Érddel, és csapatával már gőzerővel készül egykori együttese, a Ferencváros elleni találkozóra. Az NSO Tv-nek többek között a váci búcsúról, az érdi tervekről és a zöld-fehérek elleni, ma este hat órakor kezdődő kézilabdameccsről is elmondta a véleményét.
Szakított egymással Marosi és Tóth Tímea
2011 január 7.   BorsOnline
Az új év máris több változást hozott a válogatott kézilabdázó Tóth Tímeának. Csapatváltása után már az érdieknek szerzi a gólokat, s az öttusázó világbajnok Marosi Ádámmal is véget ért a kapcsolata.
Kézilabda: Tóth Tímea hat góllal mutatkozott be új csapatában
2010 december 29.   She
Az ÉTV-Érdi VSE női kézilabdacsapata 29–25-ös vereséget szenvedett a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE elleni felkészülési mérkőzésen, amelyen a hazaiaknál bemutatkozott Tóth Tímea.
Tóth Tímea Érden folytatja pályafutását
2010 december 28.   Infostart
Az ÉTV-Érdi VSE-ben folytatja pályafutását Tóth Tímea, a magyar női kézilabda-válogatott átlövője.
Női kézilabda: Tóth Tímea Érden folytatja pályafutását
2010 december 28.   She
Az ÉTV-Érdi VSE-ben folytatja pályafutását Tóth Tímea, a magyar női kézilabda-válogatott átlövője.
Ajánlatokkal bombázzák Tóth Tímeát
2010 december 26.   Blikk
A karácsonyt csapat nélkül töltötte ugyan, de több ajánlata is van már Tóth Tímeának. A válogatott kézilabdázó és volt együttese a Vác útjai az ünnepek előtt váltak el.
Női kézilabda: Vácon csökkenttették volna Tóth Tímea fizetését
2010 december 23.   She
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Tóth Tímea elhagyja a Vác női kézilabdacsapatát. Az együttes szakvezetője, Németh András a Nemzeti Sportnak elmondta, a pénzhiány miatt csökkenteni akarták az elmúlt időszakban gyengébben teljesítő átlövő fizetését, és ez hozzájárult a szakításhoz.
Tóth Tímea szakított Németh Andrással
2010 december 23.   Behaviour
Tóth Tímea bejelentette, hogy elhagyja a Vác női kézilabda-csapatát, és másik klubot keres magának.
Tóth Tímea elhagyja a váci kézilabdacsapatot
2010 december 22.   Infostart
Tóth Tímea, a magyar női kézilabda-válogatott balátlövője szerdán bejelentette, elhagyja klubját, a SYMA-Váci NKSE-t, s új csapatot keres.