Kapás Boglárka

Mini Európa-bajnoksággal felérő ob, víz szerette Milák Kristóf, úttörő Hosszú Katinka – interjú dr. Wladár Sándorral
2024 április 8.   m4sport.hu
Egy mini Eb-vel felérő országos bajnokságot rendeznek a héten a Duna Arénában – véli a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke, dr. Wladár Sándor, aki a kedden kezdődő ob apropóján többek között a nagy visszatérőkről, Hosszú Katinkáról és Milák Kristófról, a búcsúzókról, mint például Kapás Boglárka és a nagy reménységekről is beszélt az m4sport.hu-nak
Kapás Boglárka: Jól sikerült az edzőtábor, izgatottan várom, mire leszek képes az ob-n
2024 április 8.   m4sport.hu
Olimpiai bronzérmes, világbajnok, hétszeres Európa-bajnok és rövid pályás Európa-bajnok úszónk, Telegdy-Kapás Boglárka az M1-nek elárulta, nagyon jól sikerült a felkészülése, s izgatottan várja a kedden rajtoló országos bajnokságot. Férje, Telegdy Ádám is hasonlóan vélekedik: a 28 éves hátúszó úgy érzi, minden körülmény adott, hogy a lehető legjobb
"Nem lesz túlterhelés" – Virth Balázs elárulta, milyen állapotban van Milák Kristóf
2024 április 6.   Infostart
A meleg égövi edzőtáborozás után ismét itthon készülnek a magyar úszóválogatott tagjai a jövő heti, budapesti országos bajnokságra. Virth Balázs tanítványai – köztük Kapás Boglárka és Milák Kristóf is – a március nagy részét Tenerifén töltötték. Az UTE edzője azt mondta az InfoRádióban, hogy Kapás Boglárka és Zombori Gábor is kiemelkedő teljesítmén
A cél a párizsi olimpia -Telegdy-Kapás Boglárka és Telegdy Ádám a felkészülésről mesélt
2024 április 5.   Femcafe
Alig több mint három hónap van hátra a 2024. évi nyári olimpiai játékokig, melyeknek a francia főváros, Párizs ad otthont. Jövő héten kezdődik az Úszó Országos Bajnokság, amely eldöntheti, hogy Telegdy-Kapás Boglárka és Telegdy Ádám ott lesznek-e a párizsi olimpián.
Kapás Boglárka szörnyű pillanatokat élt át a tenerifei edzőtáborban
2024 március 30.   Sportal
Válogatott úszóink egy csoportja az országos bajnokság előtt a Kanári-szigeteken edzőtáborozik. Köztük van a világbajnok Kapás Boglárka is, aki az Instagram-oldalán sok szép pillanatot is megörökített, de a legborzalmasabb videót is megmutatta.
Wladár elárulta, ki léphet az olimpián Milák örökébe
2024 március 26.   Sportal
Közeleg a párizsi olimpia, és a magyar úszósportban még számtalan kérdőjel van, nem tudni, Milák Kristóf végül indul-e vagy sem. Vajon Hosszú Katinka és Kapás Boglárka képes-e szintidőt úszni. És milyen esélyekkel lép rajtkőre a 200 hát fukuokai világbajnoka, Kós Hubert. Ez utóbbit elemezte Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.
"Hiányozni fogsz" - Együtt zokogtunk és nevettünk Kapás Bogival
2024 február 21.   BorsOnline
Örökre beírta magát a magyar úszósport történelemkönyvébe.
Kapás Bogi nyíltan beszélt félelmeiről
2024 február 20.   Magyar Hírlap
A világbajnok úszónőnek sok utolsó versenye lesz, mielőtt év végén visszavonul.
"Végig fogom bőgni ezt az évet" - Kapás Bogi a félelméről beszélt
2024 február 19.   BorsOnline
A világbajnok úszónő komoly bejelentéssel indította az esztendőt.
A kamerák előtt tört el a mécses Kapás Boglárkánál
2024 február 19.   BorsOnline
Az ötödik helyen végzett Kapás Boglárka 400 méter vegyesen a dohai úszó-vb-n.
"Ez egy jó lezárás" – mondta a visszavonulást tervező Kapás Boglárka a dohai világbajnokságon
2024 február 18.   Telex
Az olimpiai bronzérmes úszó ötödik lett 400 méter vegyesen vasárnap, ami szerinte azért is különösen jó, mert 13 éve, az első világbajnokságán is ötödikként ért célba.
Kapás Boglárka ötödik 400 méter vegyesen
2024 február 18.   Demokrata
Az olimpiai bronzérmes magyar úszó a délelőtti előfutamban saját elmondása szerint csaknem elszámolta magát.
Kudarcot vallottak a magyar vegyesváltók a világbajnokságon, de jó hírünk is van
2024 február 18.   Infostart
Holló Balázs és Kapás Boglárka is bejutott a döntőbe 400 méter vegyesen a dohai úszó-világbajnokságon, amelynek vasárnapi zárónapján az előfutamok után az is kiderült, hogy a 4x100 méteres magyar vegyesváltók egyike sem lesz ott a párizsi olimpián.
Úszóink számára is cél: a párizsi olimpia
2024 február 18.   HírTV
A párizsi olimpiára való bejutás esélyeit a fukuokai vb-n és mostani dohai viadalon való szereplés határozza meg, ahogy Kapás Boglárka és Holló Balázs esetében is.
Kapás Boglárka és Holló Balázs döntős 400 méter vegyesen, nem lesznek ott az olimpián a magyar 4x100-as vegyesváltók
2024 február 18.   Sportal
400 méter vegyesen Kapás Boglárka és Holló Balázs is bejutott a döntőbe a dohai úszó-világbajnokságon, amelynek vasárnapi zárónapján az előfutamok után az is kiderült, hogy a 4x100 méteres magyar vegyesváltók egyike sem lesz ott a párizsi olimpián.
400 vegyesen kettőből kettő, 4x100 vegyesen kettőből semmi: Kapás és Holló döntős, de mindkét magyar váltó lemarad az olimpiáról
2024 február 18.   m4sport.hu
Holló Balázs és Kapás Boglárka is bejutott a döntőbe 400 méter vegyesen a dohai úszó-világbajnokságon, amelynek vasárnapi zárónapján az előfutamok után az is kiderült, hogy a 4x100 méteres magyar vegyesváltók egyike sem lesz ott a párizsi olimpián.
Szenzáció: Németh Nándor vb-bronzérmes 100 gyorson!
2024 február 15.   Sportal
Németh Nándor bronzérmet nyert 100 méter gyorson csütörtökön a dohai úszó-világbajnokságon. Kapás Boglárka a hatodik, Sebestyén Dalma a hetedik helyen végzett 200 méter pillangón - adta hírül az Mti.
Márton Richárd hatodik lett, Kapás, Sebestyén és Németh is döntős
2024 február 14.   Sportal
A hatodik helyen végzett Márton Richárd 200 méter pillangón, a dohai úszó-világbajnokságon. Kapás Boglárka, Sebestyén Dalma és Németh Nándor egyaránt döntőbe jutott.
Eddig Rasovszky a legjobb medencésünk is: 800 gyorson 5. – további két 6. hely, valamint három döntőbe jutás a szerdai úszómérleg a vébén
2024 február 14.   m4sport.hu
800 gyorson Rasovszky Kristóf ötödikként, míg 200 gyorson Pádár Nikolett, illetve 200 pillangón Márton Richárd egyaránt hatodikként végzett szerdán a vizes világbajnokságon, amelynek elődöntőiben három magyar úszó, Németh Nándor, Kapás Boglárka és Sebestyén Dalma is kivívta, hogy éremért versenyezhessen csütörtökön.
Kapás Boglárka továbbjutott 200 pillangón a vizes vb-n
2024 február 14.   Sportal
Négy magyar úszó jutott tovább a szerdai előfutamokból a dohai világbajnokságon - számolt be róla az Mti.