Kis Gábor

Vízilabda - Kis Gábor lemondta a válogatottságot
2016 augusztus 21.   Alternatív Energia
Pekingben volt tagja az olimpiai bajnok csapatnak, 166-szor szerepelt a magyar válogatottban.
Itt a vége! Visszavonul a magyar vízilabdázó
2016 augusztus 21.   Blikk
Rio de Janiero - A riói olimpia volt pályafutása utolsó ötkarikás játéka Kis Gábor (33) vízilabdázó számára.
Távozik a magyar férfi vízilabda-válogatottból az olimpiai bajnok
2016 augusztus 21.   ATV
Nem szerepel többet a magyar férfi vízilabda-válogatottban az olimpiai bajnok Kis Gábor, aki tagja volt a Rióban ötödik helyen végzett csapatnak.
Rio 2016: olimpiai bajnokunk visszavonult a válogatottól
2016 augusztus 21.   She
Az olimpiai bajnok magyar vízilabdázó, Kis Gábor bejelentette, hogy visszavonul a válogatottól.
Férfi vízilabda: kényszerű csere az olimpiai selejtezős keretben
2016 március 30.   She
Kényszerű csere történt a magyar férfi vízilabda-válogatott keretében: Kis Gábor sérülése miatt nem utazhat el a trieszti olimpiai kvalifikációs tornára, helyére Benedek Tibor szövetségi kapitány Bedő Krisztiánt jelölte, így ő harcolhat centerként (Hárai Balázs mellett) a vasárnap kezdődő viadalon.
Benedek Tibor: Nagyot kell teljesítenünk
2016 január 18.   Infostart
Minden meccs kihívás, edzőnek is, játékosnak is - fogalmazott a grúz-magyar mérkőzés után Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádiónak. Manhercz Krisztián és Kis Gábor is győzelmet vár a horvátok elleni meccsen.
Vízi Eb: „Megkérem a bekket, hogy legyen szíves, engedjen be, de…”
2016 január 17.   She
Kis Gábor, a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa értékelte a 14–3-as, grúzok elleni győzelmet a belgrádi Európa-bajnokságon.
Visszatér egy olimpiai bajnok a vízilabda-válogatottba
2015 december 7.   Infostart
Igent mondott Benedek Tibor szövetségi kapitány hívására, így visszatér a magyar férfi vízilabda-válogatottba Kis Gábor, a Szolnoki Dózsa-Közgép olimpiai bajnok centere.
Vízilabda: Kis Gábor ismét a válogatott rendelkezésére áll
2015 december 7.   She
A Szolnoki Dózsa-Közgép olimpiai bajnok vízilabdázója, az utóbbi időszakban többször is sérüléssel bajlódó Kis Gábor igent mondott Benedek Tibor szövetségi kapitány hívására, és nekivág az Európa-bajnoki felkészülésnek. Erről a honi szövetség honlapja számolt be.
Férfi vízi ob I: sima szolnoki sikerrel indult az elődöntő
2014 április 18.   She
A Szolnok hazai pályán 12–6-ra nyert a Honvéd ellen a férfi vízilabda ob I elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel 1–0-ra vezet az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcban. A mérkőzésen Kis Gábor remekül játszott, mellette Decker Attila védései alapozták meg a szolnoki sikert.
Férfi vízi ob I: a Szolnok 3 góllal volt jobb a Honvédnál, nyert a Szentes
2013 november 6.   She
A Szolnok hazai környezetben 14–11-re legyőzte a Honvédot a férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján. Kis Gábor négy góllal vette ki részét a sikerből.
Varga Dániel utazik, Kis Gábor kihagyja a vébét
2013 július 8.   Agroinform
Kihirdette a barcelonai világbajnokságra utazó keretet Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
Férfi vízi: Kis Gábor is utazik, Lévai Márton is a keretben
2013 június 25.   She
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a kedd délelőtti edzés után közölte azoknak a nevét, akik ott lesznek a hétvégi Szamaricidisz-kupán – tizenöten utazhatnak Görögországba.
Videó: két hónapos hajrával pólóbajnoki döntőben a Szolnok
2013 május 8.   She
A Szolnok hazai pályán 11–8-ra legyőzte a Szegedet a férfi vízilabda ob I elődöntőjének második mérkőzésén, s ezzel bejutott a döntőbe, amelyben az Eger lesz az ellenfele. A mérkőzés után az NSO Tv-nek nyilatkozó Kis Gábor elmondta, két hónapja még nem gondolta volna, hogy döntőt vívhatnak. Decker Attila üzent: Eger, megérkeztünk!
Videó: védekezés, fegyelem - így nyert tornát a Benedek-csapat
2013 február 17.   She
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint gyorsabb volt a játék, ezért született nagyobb különbségű győzelem Románia ellen a kecskeméti Volvo-kupa vasárnapi mérkőzésén. A szövetségi kapitány szerint a taktikai fegyelem egészen kiváló volt. Benedek Tibor mellett Gór-Nagy Miklós, Török Béla és Kis Gábor értékelése.
Videó: olimpiai bajnokunk nem érzi magát első számú centernek
2013 január 30.   She
A magyar férfi vízilabda-válogatott első hivatalos edzésén az NSO Tv-nek Kis Gábor beszélt a keretben betonbiztosnak tűnő helyéről. A héten még nagyobb feladat hárul a centerre, hiszen állandó párja, Hárai Balázs helyett ezentúl fiatalok tehermentesíthetik a kapu előtti darálóban.
Férfi vízilabda: négy olimpiai bajnok Benedek keretében
2013 január 16.   She
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya kihirdette első keretét, amelybe tizenkilenc játékos kapott meghívott. A vlv.hu-n közzétett listán mindössze négy olimpiai bajnok – Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes – nevével találkozhatunk.
A búcsúzó Kemény Dénest a róla elnevezett uszodában köszöntötték
2012 szeptember 23.   Habostorta
Aranysíppal várták Miskolcon Kemény Dénest A legendás edző nem újítja meg december 31-én lejáró szerződését a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztján. A szakember nevét viselő uszodában rendezett ünnepségen Kemény Dénes elmondta: nem volt könnyű meghoznia a döntést, hiszen az elmúlt tizenhat esztendőben rengeteg örömben volt része, sok boldog pillanatot szereztek játékosai,…
London 2012: Nem mindig tudtam uralkodni a könnyeimen - Kis G.
2012 július 5.   She
Kemény Dénes az olimpiai címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a keretszűkítésnél kihagyta a londoni keretből Kis Gábort. A szolnokiak olimpiai bajnoka – aki a klubszezon döntő részét sérülés miatt kihagyta – érhető csalódottsággal fogadta a döntést.
Vízilabda: Baksa, Kis G., Katonás és Vámos nem utazik Londonba
2012 július 3.   She
Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kedd délután, a 17-es keret edzésének elején kihirdette a londoni olimpián részt vevő 13 játékos névsorát. Nem utazik Londonba Baksa László, Kis Gábor, Katonás Gergő és Vámos Márton, de valamennyien részt vesznek a felkészülés utolsó szakaszában – adta hírül a válogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu.