Kis Gábor

Férfi vízilabda: Kis és Gocics marad Szolnokon, de négyen távoznak
2012 május 9.   She
Mohi Zoltán, az Európa-kupában elődöntős, bajnoki hatodik Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabdacsapatának elnöke elmondta, hogy a csapat magja továbbra is marad a klubnál. Már csak azért is, mert az olimpiai bajnok Kis Gábor, a szerb Európa-bajnok Zsivko Gocics szerződése továbbra is él a klubbal.
Kemény Dénes: Könnyebb lesz nyerni idén
2012 január 4.   Infostart
A győzelem a célja a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a január 16-án kezdődő eindhoveni Európa-bajnokságon - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes. A szövetségi kapitánynak ezúttal a center Kis Gábort és a kapus Nagy Viktort is nélkülöznie kell.
Férfi vízilabda ob I: Kis Gábort műteni kell, 6-8 hetet ki kell hagynia
2011 november 3.   She
Meg kell műteni a Szolnok válogatott vízilabdázójának, Kis Gábornak a kezét, ezért a játékos várhatóan másfél-két hónapot kénytelen kihagyni.
Vízilabda ob I: megsérült Kis Gábor ujja, a Szolnok legyőzte az FTC-t
2011 október 31.   She
A férfi vízilabda ob I hatodik fordulójában a Szolnok 16–7-re legyőzte az FTC-t.
Férfi vízilabda ob I: Péntek éjjelre siralmas állapotban leszek - Kis Gábor
2011 október 28.   She
Az első osztályú férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában pénteken a címvédő Eger a négy forduló után veretlen Szolnokhoz, az egyik trónkövetelőhöz látogat. Az előző szezonban az egriekkel bajnoki aranyérmet nyerő olimpiai bajnok, az immár szolnoki Kis Gábor tudja, milyen nehéz este elé néz.
Férfi vízilabda: Kis Gábor túl a műtéten, Egerben lábadozhat
2011 június 2.   She
A Honvédkórházban megoperálták a porckorongsérvvel küzdő olimpiai bajnok vízilabdázót, Kis Gábort.
Nem utazik Sanghajba a válogatott centere
2011 május 26.   HírTV
Kihagyja az olimpiai kvalifikációs világbajnokságot Kis Gábor. A vízilabda-válogatott első számú centerét jövő kedden porckorongsérvvel műtik meg.
Férfi vízilabda: Kis Gábort kedden műtik, kihagyja a sanghaji vb-t
2011 május 26.   She
A magyar vízilabda-válogatott első számú centerét, Kis Gábort megműtik, így nem vehet részt a csapat nyári munkájában, ennélfogva hiányozni fog a júliusi sanghaji világbajnokságról.
Férfi vízilabda: Birosék maradnak, Bárány váltja Halmost Egerben
2011 május 24.   She
Kis Gábor távozik, további három olimpiai bajnok azonban marad a férfi vízilabda-bajnoki címet idén – történetében először – kiérdemlő ZF-Eger játékosa.
Férfi vízilabda: Kis Gábor és egy szerb világbajnok is Szolnokra igazolt
2011 május 19.   She
Az élvonalbeli vízilabda-bajnokságban ötödik helyezett, ősztől a LEN-kupában induló Szolnoki Főiskola-Közgép csapatánál az évadzáró sajtótájékoztatón nagy bejelentéseket tett a klubvezetőség.
Extázisban játszottunk - Kiss Gergely
2011 május 15.   Agroinform
Kiss Gergely és Kis Gábor, a Vasas illetve az Eger vízilabdázói a 63.hu kamerája előtt értékelték a bajnoki döntőjének első felvonását.
Férfi vízilabda: várat magára az egri olimpiai bajnok visszatérése
2011 május 8.   She
A férfi élvonalbeli vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I középdöntőjének ötödik fordulójában a tervekkel ellentétben még nem erősíti a ZF-Egert Kis Gábor. A porckorongsérv miatt műtét előtt álló pólós finoman már második hete edz, de a játéka még odébb van.
Vízilabda: Kis Gábor szinte biztosan nem lesz ott a világbajnokságon
2011 április 22.   She
Szinte biztosan nem lehet ott a vízilabda-világbajnokságon Kis Gábor, a magyar válogatott olimpiai bajnok centere. A vízilabdázó orvosának szavaival élve „kilencvenkilenc százalék”, hogy nem vehet részt a sportági seregszemlén.
Vízilabda: Kis Gábor szinte biztosan nem lesz a világbajnokságon
2011 április 22.   She
Szinte biztosan nem lehet ott a vízilabda-világbajnokságon Kis Gábor, a magyar válogatott olimpiai bajnok centere. A vízilabdázó szavaival élve „kilencvenkilenc százalék”, hogy nem vehet részt a sportági seregszemlén.
A Vasas jogi lépéseket tervez Kis és Hosnyánszky távozása miatt
2010 június 13.   Metropol
A Vasas megteszi a "szükséges intézkedéseket" Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert válogatott vízilabdázók Egerbe igazolásának ügyében.
Kis és Hosnyánszky: Nem csaptuk be a Vasast
2010 június 13.   Infostart
Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert úgy véli, nem csapta be eddigi klubját, sőt, mindent megtett azért, hogy a Vasasban folytathassa pályafutását. A két olimpiai bajnok vízilabdázó azután szólalt meg, hogy az angyalföldiek pénteken jogi lépéseket helyeztek kilátásba, miután a két játékos csütörtökön Egerbe igazolt.
Olimpiai bajnokokkal erősít az Eger
2010 június 11.   Behaviour
A férfi vízilabda ob I legutóbbi ezüstérmeséhez, az Egerhez igazolt át a bajnok Vasasból az olimpiai aranyérmes Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert.
Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert Egerben folytatja pólós pályafutását
2010 június 10.   Metropol
A férfi vízilabda ob I legutóbbi ezüstérmeséhez, az Egerhez igazolt át a bajnok Vasasból az olimpiai aranyérmes Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert.
Férfi vízilabda: bunyó tört ki a magyar-szerb közös edzésen
2010 január 25.   She
Összetűzés színesítette a magyar és a szerb vízilabda-válogatott közös edzését Szegeden: Kis Gábor és Vanja Udovicsics esett egymásnak.
Miss Balatonnal boldog az olimpiai bajnok pólós
2009 június 25.   BorsOnline
Egy bukaresti tornával készül a római vízilabda-világbajnokságra Kemény Dénes együttese, amelynek egyik erőssége az a Kis Gábor, akinek kedvese a korábbi Miss Balaton címet szerzett dr. Finta Eszter. Bár boldogok, házasságról még nem esett szó köztük.