Bulvár hírek - Friss hírek

12:45 Ötven fölé emelkedett az Ian-hurrikán halálos áldozatok száma (Life)
Az Ian-hurrikánhoz köthető halálesetek száma Floridában meghaladta az 50-et, Észak-Karolinában szombaton négy halálos áldozatot követelt a trópusi ciklon.
12:45 Csákovics Lajos: A tragikus halálhír az egész stábot mélyen megrázta (BorsOnline)
A tavaly elhunyt Kossuth-díjas rendező, Jankovics Marcell büszke lenne arra, ahogy a terveit követve, a Kecskemétfilm 100 alkotója befejezte a Toldi, a mozifilm, egész estés animációt. Az utolsó simítások végeztével, idén október 20-án mutatják be a kész alkotást. Ebből az alkalomból beszélgettünk a Toldi társrendezőjével, Csákovics Lajossal és a
12:42 Lesújtó hír érkezett: elhunyt a Nemzet Művésze (Ripost)
A hírt barátja jelentette be a Facebook-oldalán elsőként.
12:42 Lebukott Berki Mazsi: nagy luxusban él az özvegy (NLC)
Állítólag nem küzd anyagi gondokkal Berki Krisztián özvegye.
12:30 Pánikroham gyötörte a házassága alatt a magyar színésznőt (Femcafe)
Csősz Bogi nyíltan mesélt arról, hogy milyen volt beilleszkedni egy teljesen másik kultúrába és hogyan élte meg az utat, amíg török feleség lett.
12:30 Intézetbe adják Terry Black lányát: nevelőjét tönkretette Fannyval való viszonya (Blikk)
Tragédia utáni tündérmeseként indult Terry Black nevelt lányának, Rácz Fannynak a története. A kislány alig néhány hónapos volt, amikor az előadóművész 2005-ben magához vette őt, másik örökbefogadott gyermeke, Dani mellé.
12:24 Őszintén vallott karrierjéről és magánéletéről Csepregi Éva: „Attól tartottam, hogy ha élőben látnak, csalódást okozom” (Femcafe)
Éva generációk számára a kedves, mosolygós, szőke lány, aki bármelyikünk személyes ismerőse vagy barátja lehetne. Nincs olyan, aki a hatalmas Neoton repertoárból ne fújna legalább egy szövegrészt kívülről a Don Quijote, a Holnap hajnalig, a Latin szerenád, a Pago,pago, az I love You,a Tini dal, vagy a Marathon felhangzásakor. D.Tóth Kriszta Csepreg
12:18 Párizsi divathét: a Balmain és az egyiptomi Okhtein kollaborációja egészen varázslatos (Glamour)
Az egyiptomi luxus kézitáskamárka, az Okhtein a Párizsi divathéten egy izgalmas együttműködésre lépett a patinás francia divatházzal, a Balmain-nel. Közös öltözéküket a Balmain 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján láthatta először a közönség, melyet a Stade Jean Bouin stadionban tartottak. A divatipar, mely meglehetősen nagy problémával
12:15 Szörnyű tragédia: kigyulladt egy étterem, 17-en haltak meg (Life)
17 ember vesztette életét egy étteremben keletkezett tűzben.
12:12 Fördős Zé vallomása párkapcsolatáról: "Nem vagyok figyelmes" (Blikk)
Fördős Zét ritkán láthatjuk a megszokott konyhai környezeten kívül, most azonban eldobta a fakanalat, és felvette a kesztyűt Rácz Jenő ellen a Tehetség első látásra című műsorban.
12:06 Straub Dezső nem tudja, hogy mennyit keres (NLC)
Annyira motivált az új munkájában a színművész, hogy nem érdekli az anyagi része.
12:00 Videón Opitz Barbi és szerelme - nagy a boldogság (Ripost)
Opitz Barbi bátran mutatja meg szíve választottját.
11:48 A híres magyar DJ felajánlotta, hogy fizetné az egyik kirúgott tanár bérét (Noizz)
A Rádió1 lemezlovasát annyira lesokkolták a pedagógusokkal kapcsolatos hírek, hogy átvállalja egy kirúgott tanár egyhavi bérét, erre buzdít másokat is.
11:48 Esküvőt akar Szilágyi Liliána (NLC)
Kiderült, mivel foglalkozik most az úszónő, és milyen magánéleti tervei vannak.
11:45 Elképesztő összegért árverezték el a legutóbbi James Bond-filmben használt Aston Martin másolatát (Life)
Átszámítva 1,36 milliárd forintért árverezték el a legutóbbi James Bond-filmben használt Aston Martin DB5 egy másolatát szerdán Londonban egy nagyszabású rendezvénysorozat keretében, amelyet Őfelsége ügynökének 60. évfordulója alkalmából tartanak.
11:45 Tragédiába fulladt a reggeli, egy falat kolbászba halt bele a 2 éves kisfiú (BorsOnline)
Reggelizés közben lett váratlanul rosszul az éhes fiúcska. Édesanyja küzdött az életéért, de segítséget nem kapott. Az orvosok már nem tehettek érte semmit.
11:42 Csősz Bogi őszintén vallott arról, hogy miért gyötörte pánikroham (Metropol)
Az egykori luxusfeleség kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy milyen volt beilleszkedni egy teljesen másik kultúrába és hogyan élte meg az utat, amíg török feleség lett.
11:36 „Micsoda rongy emberek vagytok!” – Megszólalt Gyurcsány Ferenc a tanárok kirúgásáról (Blikk)
Gyurcsány Ferenc saját Facebook oldalán egy hosszú irományban foglalta össze, egyébként elég egyszerű véleményét a nemrég kirúgott tanárok ügyével kapcsolatban. Magyarország egykori miniszterelnöke ismét kissé zavarba ejtő módon hangoztatta gondolatait, most nekiugrunk, hogy kibogozzuk!
11:30 „Szégyen vagy!” - beszóltak Puskás Petinek (NLC)
Nagyon berágott Puskás Petire az egyik, stúdióban ülő néző.
11:18 A királyi család csak szigorú szabályok mellett használhat parfümöt (Glamour)
Nem olyan könnyű megfelelni a királyi etikettnek, mint azt elsőre gondolnánk. Ami az öltözködést illeti, számtalan darab van tiltólistán, pedig lehet éppen azok egy nő mindennapi gardróbjának legtermészetesebb alkotóelemei. Nincs ez másképp a szépségápolás esetében sem, a parfümhasználatra is szigorú szabályok vonatkoznak.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: