Belföldi hírek - Friss hírek

19:44 Tóth Bertalan visszalépett Pécsett egy közgazdász javára (Hírstart)
Az MSZP keddi pécsi programbemutatóján Tóth Bertalan frakcióvezető arra kérte a párt vezetőit, hogy támogassák az eddig függetlenként induló egyetemi tanárt, Mellár Tamást. A hirado.hu értesülései szerint a közgazdász Baranya megye 1. választókerületében indulhat, valamint eldőlt a szigetvári, 4-es kerület sorsa is.
19:42 Kósa szerint akkor is kap pénzt Hódmezővásárhely, ha nem a Fidesz jelöltje nyer (Hírstart)
De mindent kétszer-háromszor ellenőriznek majd.
19:36 Nagyon jó fejek (Magyar Idők)
Téged nem idegesítenek az állandó jajveszékelések, hogy hol vannak a férfiak, meg hogy vissza kell térni a régi értékekhez…, blabla? Amerikának is megvan a maga Biblia-övezete, sőt, ha nem tévedek, a te karakteredet játszó Sarah Jessica Parker is onnan származik, tehát nyilván kívülről tudod ezeket a szövegeket.
19:36 Németh Szilárd elárulta, mit fog tenni, ha megjelenik Szél Bernadett az ülésen (Hírstart)
Kivonul a Fidesz a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről, ha Szél Bernadett nem marad távol - ezt mondta Németh Szilárd a pestisracok.hu-nak.
19:30 Országos figyelmeztetés! Szinte minden megyében él a riasztás (Pénzcentrum)
A további ónos esőzés veszélye miatt az ország nagy részén vannak érvényben elsőfokú figyelmeztetések, riasztások. Kedden délután még leginkább az Alföld déli részén, estétől az északi tájakon várható ónos csapadék...
19:30 Németh Szilárd elárulta, mit fog tenni, ha megjelenik Szél Bernadett az ülésen (ATV)
Kivonul a Fidesz a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről, ha Szél Bernadett nem marad távol - ezt mondta Németh Szilárd a pestisracok.hu-nak.
19:27 Nagy ugrás: még mindig csábító itthon pártot alapítani (Infostart)
Jelentősen emelkedett a pártbejegyzések száma a bíróságokon. A 2014-es választási évben 148 párt volt nyilvántartva, most pedig már 244. Majdnem 200 pedig bejegyezésre vár.
19:26 Nyilvántartásba vette az első jelölőszervezeteket az NVB (Hírstart)
Nyilvántartásba vette az első jelölőszervezeteket az áprilisi országgyűlési választásra keddi ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).
19:24 Nyilvántartásba vette az első jelölőszervezeteket az NVB (Magyar Idők)
Nyilvántartásba vette az első jelölőszervezeteket az áprilisi országgyűlési választásra keddi ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).
19:24 Fidesz: kockázatos lenne Szél Bernadett jelenlétében tárgyalni a „Soros-tervről” (Hírstart)
A kormánypártok nem akarják, hogy Szél Bernadett részt vegyen az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén akkor, amikor a Soros-terv a téma – erősítette meg Németh Szilárd. A Fidesz indoklása szerint „Szél Bernadett és az LMP” Soros György, valamint a bevándorlás szolgálatában áll, így kockázatos lenne Szél Bernadett jelenlétében tárgyaln
19:24 A független jelölt Mellár Tamás mögé állna be az MSZP Pécsen (444)
És a másik baranyai választókörben is egy független jelöltet támogathat a párt.
19:19 Humoros előadást tartott, félig komolyan (teol)
19:18 Brutális állatkínzás: halálra éheztette a vizslát a férfi (ATV)
Se enni, se inni nem adott a kutyájának az a férfi, akinek a bíróság előtt kell felelnie ezért a tettéért. A gazda azzal védekezik, hogy ő csak befogadta az állatot, ráadásul a vizsla szerinte beteg volt. Az állatkínzásért perbe fogott férfi ügyében még nem született ítélet. További részletek a videóban.
19:17 Lengyelország magyar emlékeit mutatja be egy új kötet (teol)
A hiánypótló kiadvány gyakorlatilag egy fotóalbumot és egy útikönyvet egyesít magában.
19:15 Sorra verik át a budapesti bitcoinvásárlókat (NLCafé)
Csúnyán átverte ismerősét egy fiatal férfi, akivel bitocoinváltás ürügyén találkoztak Budapest I. kerületében. A tranzakcióból végül üldözés és verekedés lett, aminek két szabadnapos rendőr vetett véget.
19:15 Fotózás közben zuhant a magyar férfi az óceánba – meghalt (teol)
Épp új életet kezdett volna Írországban, amikor a sors közbeszólt. Egy szerencsétlen lépés, és életét vesztette.
19:15 Több jármű is árokba csúszott kedden délután és kora este (szon)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az útról lesodródott és egy hét méter mély árokba csúszott, majd a tetejére borult egy személygépkocsi kedden délután a Tímárt és Szabolcs községet összekötő úton.
19:12 Egy bő évezred közös történetét mutatja be a Magyar emlékek Lengyelországban kötet (Magyar Idők)
Egy bő évezred magyar és lengyel történetét tárja az olvasók elé számos fotóval illusztrálva a Magyar emlékek Lengyelországban című kötet – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a kiadvány keddi budapesti bemutatóján.
19:12 Semjén: Egy bő évezred közös történetét mutatja be a Magyar emlékek Lengyelországban kötet (Hírstart)
Egy bő évezred magyar és lengyel történetét tárja az olvasók elé számos fotóval illusztrálva a Magyar emlékek Lengyelországban című kötet - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a kiadvány keddi budapesti bemutatóján.
19:09 Újabb elutasított népszavazási kérdések (Infostart)
Megtagadta öt népszavazási kérdés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését kedden a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). A kérdések közül négy a benzin és gázolaj nagy-, illetve kiskereskedelmi árrésének maximalizálásáról szólt, az ötödik pedig Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök szavazati jogának megvonásáról.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: