Belföldi hírek - Friss hírek

20:09 Több ezer lakás távfűtése korszerűsödhet a legújabb Otthon melege pályázattal (hirado.hu)
A pályázatokat szeptember 24-től lehet majd benyújtani.
20:03 Mégsem lett Fidesz elnök a bűncselekményekkel vádolt képviselő (Propeller)
Az utolsó pillanatokban fordult meg Simonka György sorsa, a Fidesz régióigazgatója a tisztújítás előtt egyeztetett a helyi elnökséggel, így mégsem a bűncselekményekkel meggyanúsított parlamenti képviselőt, hanem Herczeg Tamást választották meg a párt megyei elnökének. Több fideszes is ellenérzésekkel fogadta az ősszel meggyanúsított Simonka György
20:03 Dr. Balázsy Péter megyei jegyzőt indítja a Fidesz Szombathelyen (Mandiner)
Információink szerint a döntés egyhangú volt.
20:00 Egy igekötőt direkt lehagyott az ügyészség Czeglédy Csaba ügyében (24.hu)
A bíróságnak küldött indítványban egyszerűsítették a törvény szövegét, hogy úgy tűnjön, mintha folytatni lehetne az eljárást a politikus ellen.
19:54 Kövér László személyesen dobott vissza egy költségvetési módosító javaslatot (Menedzsment Fórum)
Jakab Péter jobbikos politikus Orbán Viktor-szobrot állított volna Felcsúton.
19:48 Mégsem lesz Simonka György Békésben megyei Fidesz-elnök (HVG)
Az utolsó pillanatokban fordult meg Simonka György sorsa, a Fidesz régióigazgatója a tisztújítás előtt egyeztetett a helyi elnökséggel, így mégsem a bűncselekményekkel meggyanúsított parlamenti képviselőt, hanem Herczeg Tamást választották meg a párt megyei elnökének. Azért Simonkának is szorítottak helyet.
19:48 Vége a helyszínelésnek a 81-es főúton (Police)
Vége a helyszínelésnek a 81-es főúton Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 19:37 Kerékteleki közelében újra zavartalan a forgalom.
19:48 A Vas megyei önkormányzat hivatalvezetője lehet a Fidesz polgármester-jelöltje Szombathelyen (168 Óra Online)
Balázsy Péter, a Vas megyei önkormányzat hivatalvezetője lehet a Fidesz polgármester-jelöltje Szombathelyen – mondták az atv.hu-nak megyei fideszesek. A fiatal jegyző pártonkívüli, de jó kapcsolatot ápol fideszes vezető politikusokkal, így Hende Csabával is – írja az atv.hu.
19:45 Bérből és fizetésből él? Iszonyú kevésnek érezheti (Napi)
Az Eurostat közzétette 2018-as statisztikáját arról, hogy egyes termékek árszínvonala országonként miként viszonyul az uniós átlaghoz. Magyarország aránylag olcsó hely addig, amíg nem vesszük figyelembe az átlagbéreket.
19:36 Kormánytisztviselők is oktathatnak a jövőben az NKE-n (Hírstart)
A kormánytisztviselők oktatók és kutatók is lehetnek a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.
19:33 Különösen veszélyes állatfaj az aligátorteknős (MaHu)
Aligátorteknőst találtak szerdán a Zala megyei Pethőhenyén.
19:33 Küzdenek a pusztaszabolcsi fiú felépüléséért (Infostart)
„Betontömb zuhant a kisfiúra” – tudósított hétfőn, az esti órákban egy internetes portál elsőként a balesetről, amelynek híre tizenkét órán belül bejárta az országos médiát.
19:30 Égzendülés, földindulás: para időjárás jön a hétvégén (Pénzcentrum)
A napsütés mellett a hétvégén is országszerte lehetnek záporok, zivatarok. A meleg is mérséklődik kissé, vasárnap mindenhol 30 fok alatt alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Szombaton...
19:30 Lázárt jelöli a Fidesz Hódmezővásárhelyen polgármesternek (ATV)
A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezetének elnöke jelentette be a Promenádnak adott interjújában, hogy Lázár Jánost kérik fel az őszi választásokra, azaz, hogy vállalja a polgármester-jelöltséget.
19:24 Elektromos borotvát lopott (Police)
Elektromos borotvát lopott Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 19:11 A budapesti rendőrök keresik az elkövetőt.
19:24 Lázár Jánost indítaná Márki-Zay Péter ellen a hódmezővásárhelyi Fidesz (168 Óra Online)
Lázár János volt Miniszterelnökséget vezető minisztert, a választókörzet jelenlegi országgyűlési képviselőjét kéri fel városi polgármester-jelöltnek a hódmezővásárhelyi Fidesz – vette észre az Index abban az interjúban, amelyet Havasi Katalin, a kormánypárt városi szervezetének az elnöke adott a Promenád portálnak. A Fidesz jelöltjének a személye a
19:18 Megeredt a nyelve az egykori keresztapának (Hírstart)
Hagyó Miklós, Karl Imre, Csintalan Sándor – néhány volt politikus, aki biztosan nem örül annak, hogy Radnai László, a 90-es évek meghatározó alvilági figurája beszélni kezdett.
19:18 Eltűnés miatt keressük Lólé Boglárkát (Police)
Eltűnés miatt keressük Lólé Boglárkát Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 17:23 A józsefvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
19:18 Lázér Jánost indítaná Márki-Zay Péter ellen a hódmezővásárhelyi Fidesz (168 Óra Online)
Lázár János volt Miniszterelnökséget vezető minisztert, a választókörzet jelenlegi országgyűlési képviselőjét kéri fel városi polgármester-jelöltnek a hódmezővásárhelyi Fidesz – vette észre az Index abban az interjúban, amelyet Havasi Katalin, a kormánypárt városi szervezetének az elnöke adott a Promenád portálnak. A Fidesz jelöltjének a személye a
19:12 Aluljáróban vertek meg egy férfit (Police)
Aluljáróban vertek meg egy férfit Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 17:33 A bűncselekménnyel kapcsolatban két férfit keresnek a budapesti rendőrök.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: