Belföldi hírek - Friss hírek

10:15 A népességmozgás lesz a fő témája a református konferenciának (Híradó)
A jövő héten Balatonszárszón megrendezésre kerülő konferencián a migráció is téma lesz.
10:12 Végre van díszpolgára Vas megyének: Kásler Miklós (HVG)
Öregbítette a megye hírnevét azzal, hogy oda járt általánosba.
10:08 Az érintett szervek felkészültek az ünnepi rendezvények biztosítására (Lokál)
Az érintett szervek felkészültek az augusztus 20-i ünnepségek biztosítására, a munkát megfelelően koordinálják az operatív törzs segítségével - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.
10:06 Átadták Közép-Európa legmodernebb lovasközpontját Szilvásváradon (Lokál)
A Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontja készült el Szilvásváradon - jelentette ki az agrárminiszter a komplexum szombati átadása alkalmából tartott sajtótájékoztatón.
10:06 A nagy Balaton-felmérés: már nem csak nyáron szeretjük a magyar tengert (Pénzcentrum)
Strandolás és lángos - ez a két dolog jut eszébe a legtöbb embernek a Balatonról. Egy friss Balaton-felméréséből most az is kiderült, hogy a válaszadók 27 százaléka legalább évente egyszer ellátogat pár napra a magyar tengerhez...
10:06 Nyitott autót lopott (Police.hu)
Nyitott autót lopott Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 09:55 A bácsalmási nyomozók és a közterületi állomány rövid időn belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves helyi férfi.
10:00 Fél Budapestet lezárják (HírTV)
A metró használatát javasolja a BKK azoknak, akik a hosszú hétvége alatt a fővárosban közlekednének.
9:58 A motorosok biztonságáért (Police.hu)
A motorosok biztonságáért Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 09:35 Néhány jó tanács a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól.
9:56 Zala megyei összesítő (Police.hu)
Zala megyei összesítő Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 09:32 Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.
9:54 Sebességmérés Zala megyében (Police.hu)
Sebességmérés Zala megyében Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 08:30 A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén tervezett sebességmérés helyszínei.
9:48 Zenei fesztivált rendeznek a Dreher sörgyárban (Hírstart)
Sörkülönlegességek, koncertek és sörgyári túra is várja az érdeklődőket.
9:42 Bezárt a Soros-alapítvány Budapesten (Mandiner)
A Budapest Business Journal arról írt: a pénteki napon bezárt a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) budapesti irodája, hogy Berlinbe költözzenek át.
9:42 Nógrádi György: sokat javult Oroszország és Németország viszonya (Hírstart)
A szakértő Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök szombati találkozójával kapcsolatban elmondta, az utóbbi hónapokban ez volt a második egyeztetés a két vezető között.
9:39 Késésekre kell számítani a szegedi vasútvonalon (Híradó)
Szünetel a közlekedés Petőfiszállás és Csengele között.
9:39 István királlyá koronázása – jelenet a Mandala Dalszínház István, a király című előadásából (szon)
Nyíregyháza - Szent István király napja, a keresztény államalapítás, a magyar állam ezeréves folytonosságának emléknapja.
9:30 Közlekedésbiztonsági tábor Szécsényben (Police.hu)
Közlekedésbiztonsági tábor Szécsényben Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 09:19 Véget ért a rendőrség által, gyermekeknek szervezett rendezvény.
9:30 Az elmúlt 24 órában történt (Police.hu)
Az elmúlt 24 órában történt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 09:17 Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
9:28 Folyamatos a toborzás Nógrád megyében (Police.hu)
Folyamatos a toborzás Nógrád megyében Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 09:09 A rendőrök továbbra is várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.
9:26 Baleset okozóját keresi a rendőrség (Police.hu)
Baleset okozóját keresi a rendőrség Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 19., v - 09:03 A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki balesetet okozott a városban.
9:24 Vajdasági vezető: Legyünk figyelmesek szent királyunk tanítása felé (Mandiner)
„Legyen bennünk bátorság, hogy megvívjuk az ideológiai csatákat, mert csak ez tarthat meg bennünket, magyarokat Európában, ahova Szent István telepített bennünket” – jelentette ki Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke augusztus 20. alkalmából.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: