Belföldi hírek - Friss hírek

16:57 Andy Vajna lefejezte a Bors szerkesztőségét (Sztárklikk)
A Bors főszerkesztői pozícióját Kovács Vince veszi át Szekeres Tamástól, aki közös megegyezéssel távozik a vállalattól. Az új vezető jelenleg a Bors aktuális szerkesztője, több mint 12 éve dolgozik a lapnál, illetve 2007-ig elődjénél, a Színes Bulvár Lapnál. A közlemény szerint a Bors főszerkesztőjének általános helyettese Kövess László eddigi fősz
16:57 A világon senki sem vágyik jobban szakértői kormányra, mint a magyarok (Hírstart)
Itthon 10-ből 9 ember nem hiszi el, hogy a kormány tényleg az országért dolgozik. A Pew Center gigakutatása szerint a magyaroknak mindössze 18 százaléka elkötelezett a képviseleti demokrácia mellett,
16:57 Szabó Bálint: „Nem Botka Lászlónak fogják hívni Szeged polgármesterét” (Híradó)
A szegedi jogvédő szerint elképzelhető, hogy Botka még a 2019-es önkormányzati választások előtt távozik székéből.
16:57 Bűnelkövetővé válhat ön is bármikor - hihetetlenül kell vigyázni (Inforádió)
A mindennapok komoly veszélyforrást jelentő területe a közlekedés. Nem telik el úgy nap, hogy a híradásoknak ne lenne témája egy-egy közlekedési baleset vagy haláleset. E jelenség indokolta a Fővárosi Törvényszék tájékoztatóját a közlekedési bűncselekmények bírói gyakorlatáról.
16:55 Fidesz: ismét beigazolódott, hogy a nyugdíjasok számíthatnak a kormányra (Híradó)
Puskás Imre, a Fidesz szóvivője a kormánypártok nevében üdvözölte Orbán Viktor bejelentését a nyugdíjprémiumról, a nyugdíj-kiegészítésről és a 10 ezer forint értékű Erzsébet utalványról.
16:53 Hány rendőr kell a testbilincs felrakásához? (HVG)
Lebilincselő cikket közöl a police.hu az új magyar légitolonc-kísérő kiképzéséről. Ők azok, akik azért felelnek, hogy a kitoloncoltak, kiutasítottak rendben visszaérkezzenek a kibocsátó országba. Nem ihatnak kávét a repülőn, csak kanállal ehetnek, és mindenre, de mindenre felkészültek.
16:53 Megduplázódott az allergiások száma (Híradó)
Otthonunk levegője jelentősen szennyezettebb lehet, mint a zsúfolt utcáké.
16:51 Mocsokban, állatok között nevelték gyerekeiket a somogyi szülők (NLCafé)
Nem tanították meg őket mosakodni, evőeszközzel enni, illetve a legkisebb testvért beszélni sem.
16:51 A magyarok többsége sem a demokráciában, sem a kormányban nem bízik (HVG)
A Pew Research Center felmérése szerint elég pesszimisták a magyarok, de a többi európai országban sem túl boldogok az emberek attól, ahogy a demokrácia működik.
16:51 Magyar Levente: az ügyvivő a rossz emlékű goodfriendi hagyomány útjára lépett (Híradó)
A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint kéretlen beavatkozás a magyar belpolitikába a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivőjének nyilatkozata.
16:45 Hullanak a fejek a Feneketlen tavi ingatlanbotrány miatt (Hírstart)
Lázár János vizsgálatot indított, és már hullanak is az első fejek a mutyigyanús ingatlanüggyel indult Feneketlen tavi ingatlanberuházás miatt.
16:42 Van még fegyver a CEU kezében (24.hu)
Jönnek a Nobel-díjasok, hogy mit tegyenek értük, de eddig csitítgatták őket. Most viszont egyre nyíltabban derül ki, hogy kampánycélok miatt csuklóztatnak egy egyetemet. Interjú Enyedi Zsolttal, a CEU rektorhelyettesével.
16:39 Most akkor lesz óraátállítás vagy sem? (Sztárklikk)
- Azt szeretnénk, ha többé nem állnánk vissza a téli időszámításra, hanem véglegesen nyáriban maradnánk. Szeretnénk, ha a bizottság jövő kedden napirendre venné az ügyet - mondta a Magyar Nemzetnek Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője. Tavaly novemberben még támogatták az ellenzéki párt javaslatának tárgysorozatba vételét, decemberben pe
16:39 Így néz ki az ünnepi menetrend Kaposváron (Hírstart)
Hétfőn, 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján menetrendváltozásra kell számítani a Kaposvári buszok esetében.
16:39 Új szolgálati gépkocsit kapott az Őrbottyáni Rendőrőrs (Police.hu)
Új szolgálati gépkocsit kapott az Őrbottyáni Rendőrőrs Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 18., sze - 16:35 Öt település adományozta a járművet, amelyet 2017. október 18-án vettek át a Pest megyei rendőrök.
16:37 Továbbra sincs béke a baloldalon: Gréczy perli az MSZP-t (teol)
Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője közleményében perrel fenyegette meg az MSZP szekszárdi alapszervezetét.
16:35 Segítségnyújtás elmulasztása miatt keressük (Police.hu)
Segítségnyújtás elmulasztása miatt keressük Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 18., sze - 15:55 A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.
16:35 Hummels: nem vagyunk élcsapat (teol)
Mats Hummels úgy látja, jelenlegi formája alapján klubja, a Bayern München nem tartozik Európa élcsapatai közé.
16:33 Hány embernek kell megfagynia, hogy legyen elég tűzifa? (Sztárklikk)
A Demokratikus Koalíció azt kérdezi az Orbán-kormánytól, hogy hány embernek kell még megfagynia ahhoz, hogy legyen elég tűzifa? Három éve 137-en, két éve 183-an, az előző télen 203-an fagytak meg, többségében a saját fűtetlen lakásukban.Hány száz magyar embernek kell ahhoz meghalnia, hogy a fideszes luxuspolitikusok észrevegyék a helikoptereikből a
16:33 Generációs délután Pápán (Police.hu)
Generációs délután Pápán Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 18., sze - 11:17 A Pápai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Szociális és Idősügyi Munkacsoportja az idei évben is Generációs délutánnal köszöntötte a Pápai járásban élőket.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: