Belföldi hírek - Friss hírek

21:33 Úgy néz ki, senki sem akarja megzavarni október 23-án Orbán Viktor beszédét (Hírstart)
A korábbi évekhez képest csendesebb október 23-ára számíthatunk kedden, sok-sok forgalomkorlátozással és útlezárással. Fotó: Mno.hu A szokásos reggeli zászlófelvonás a Kossuth téren ezúttal sem marad el, ahol a hagyományoknak megfelelően Áder János (59) köztársasági elnök, Orbán Viktor (55) miniszterelnök és Kövér László (58) házelnök vesz részt.
21:27 Hat vietnamit és egy Srí Lanka-it próbált áthozni a határon egy moldáv sofőr (444)
Egy rejtekhelyre bezsúfolódva utaztak.
21:24 Származása miatt támadták fiatalkorában a TV2 sztárját (Propeller)
Danis Lídiát a TV2-n futó Bogaras szülők Zsuzsijaként egy nagyon harsány roma anyukát alakít, aki magából kikelve kiabál egy szülővel, amikor lányát, Fatmát nem hívják meg egy szülinapi bulira, mert úgy érzi, hogy a származása miatt igazságtalanság éri. A Blikk interjúja. Fotó: Danis Lídia / Facebook A való életben is ennyire nyíltan konfrontálódi
21:24 Szakértő: Ukrajna semmibe veszi a magyar kisebbségek elleni atrocitásokat (Magyar Idők)
Fedinec Csilla: minden társadalomban van 10 százaléknyi szélsőséges, a probléma akkor kezdődik, amikor az állam tétlensége, vagy éppen ráutaló magatartása miatt az utcára mennek.
21:18 Komoly változások jönnek az adózásban (Propeller)
Csökkenő áfa a vásárlóknak, számos könnyítés a vállalkozóknak és újabb adókedvezmény a családoknak – benyújtotta a kormány az új adócsomagját az Országgyűlésnek, amely 2019-től az élet számos területén hoz majd változást. Fotó: Soós Lajos / MTI Jobb adók Jövőre mintegy 360 milliárd forintot tesznek ki a családoknak járó adó- és járulékkedvezmények
21:09 Kósa Lajos Demeter Márta nemzetbiztonsági felülvizsgálatát kezdeményezi (MaHu)
Ha Demeter Mártáról a vizsgálat megállapítja, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent, akkor ő nem lehet olyan bizottságnak a tagja, amelyik a nemzetbiztonsági megbízhatóságot megköveteli.
21:06 Meszerics Tamás kilép az LMP-ből (HírTV)
Az EU képviselő hétfői hatállyal lép ki, kedden pedig a Facebookon hozza nyilvánosságra a döntést.
20:48 Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből (Propeller)
Kilép az LMP-ből Meszerics Tamás, a párt európai parlamenti képviselője – erősítette meg az Index vasárnapi értesülését az MTI-nek Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője. Fotó: Beliczay László / MTI Az Index szerint Meszerics Tamás levélben tájékoztatta elhatározásáról és annak okáról a párt elnökségét, és azt is közölte: hétfői hatáll
20:33 Nincs kétség: Márki-Zay Péter gyurcsanyizálódik (Hírstart)
Őszintén sajnálom, sőt, röstellem, hogy tegnap nem írtam Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely polgármesteréről, de most mindent bepótolok.
20:15 Kilép az LMP-ből a sorosista EP-képviselő, Meszerics Tamás (888)
Kisebb káosz az LMP háza táján. Nem sokkal az után, hogy Demeter Márta lett az LMP társelnöke, a párt egyetlen EP-képviselője közölte: kilép az LMP-ből. Véletlen? Aligha!
20:15 Illegális migránsokat szállított (Police)
Illegális migránsokat szállított Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 10. 21., v - 19:19 Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.
20:15 Október 21-én már forradalmi volt a hangulat (Híradó)
Vasárnap is folytatódtak az 1956-os megemlékezések.
20:09 Jöhet az egységes Balaton-márka (Infostart)
A vendégforgalom növekedését eredményezheti a következő évek balatoni fejlesztései, amelyre 370 milliárd forint forrás áll rendelkezésre – vélekedett az InfoRádióban a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke. Hoffmann Henrik hozzátette: jövő nyárra elkészülhet a Balaton-márka, amely egységes turisztikai régióként jeleníti meg a külföldi piacokon a Balat
20:03 Tündéri videó készült Szinetár Dóra kisfiáról (Hírstart)
Elképesztően édes videót posztolt kisfiáról Szinetár Dóra! A kis Benjámin teljesen a rajongók szívébe lopta magát imádnivaló kacagásával. Fotó: Szinetár Dóra / Facebook Szinetár Dóra legfrissebb, Instagram-on közzétett videójának tanúsága szerint a kis Benjámin nagyon boldog. Mint ahogy az a felvételen is látható, a színésznő kisgyermeke vígan kac
20:03 Október 23. - A hadtörténeti múzeum egész nap ingyenes programokkal várja a látogatókat (MaHu)
Ingyenes tárlatvezetésekkel, kézműves foglalkozással és kiállított haditechnikai eszközökkel várja a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum október 23-án a látogatókat.
19:57 Kilép az Lmp-ből a párt egyetlen Ep-képviselője, Meszerics Tamás (ATV)
Kilép az LMP-ből Meszerics Tamás, a párt európai parlamenti képviselője - erősítette meg az Index vasárnapi értesülését az MTI-nek Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője.
19:57 A kutya viselkedéséért a gazdája felel (Híradó)
A szakértő szerint üdvözlendő lenne a kutyatartási jogosítvány is.
19:54 Kilép az LMP-ből a párt EP-képviselője (Mandiner)
Meszerics Tamás, az LMP európai parlamenti képviselője kilép pártjából.
19:54 Az Eu erősebb a Fidesznél (24.hu)
A Fidesz-szavazók 76 százaléka szerint szigorúbban kellene ellenőrizni az uniós uniós pénzek felhasználását.
19:45 Kilép az LMP-ből a párt EP-képviselője (Infostart)
Kilép az LMP-ből Meszerics Tamás, a párt európai parlamenti képviselője - erősítette meg az Index vasárnapi értesülését az MTI-nek Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: