Belföldi hírek - Friss hírek

22:57 Kaleta Gábor ügyvédje nem árulhatja, el, miért vonták vissza a volt nagykövet fellebbezését (Hírstart)
Nem árulja el a gyermekpornográfia miatt elítélt, egykori perui nagykövet, Kaleta Gábor ügyvédje, miért vonták vissza a fellebbezésüket, mivel Kaleta nem járult hozzá, hogy a jogász nyilatkozzon az ügyével kapcsolatban - közölte az ügyvéd, Mester Csaba, a hvg.hu-val.
22:51 Dombori 2. strand műholdképeken anno és most (Fadd-Dombori)
A Google Earth képességei lehetőséget adnak arra, hogy korábbi évek műholdképeit is megcsodálhassuk. Fadd-Dombori üdülőtelep központi strandja az elmúlt években változásokon esett át. Nézzük meg, hogy mit láttak ebből a műholdak 2004 és 2018 között.https://youtu.be/XDDHq-1E1WU2004.01.062004.04.232005.11.232011.09.112011.09.272013.10.272016.07.12201
22:45 Rendőrkézen az embercsempész és utasa (Police)
Rendőrkézen az embercsempész és utasa Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 05., sze - 22:29 Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy belga nő ellen, aki egy magát afgán állampolgárnak valló férfit próbált meg Magyarország területére beutaztatni Röszkénél.
22:27 Koronavírus: Sárga besorolású lett Spanyolország (Népszava)
A koronavírus-fertőzés miatt zöldből sárga besorolású lett Spanyolország - az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat a Hivatalos Értesítő szerdai számában jelent meg.
22:09 Koronavírus: felfüggeszti istentiszteleteit a Hit Gyülekezete (Hírstart)
Facebook-oldalukon azt írják, a jelenlegi információk szerint a gyülekezet egyik vidéki összejövetelén tudtán kívül koronavírussal fertőzött személy is részt vehetett.
22:09 Rétvári: A napokban megérkezett a pedagógusok megemelt bére (ATV)
Július 1-től 10 százalékkal emelkedett a pedagógusok bére, az iskolaigazgatók és helyetteseik pedig vezetői pótlékemelésben részesültek. A megemelt bérek augusztus első napjaiban megérkeztek a pedagógusok bankszámláira - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke az MTI-vel.
21:57 Könnyű prédának gondolta az idős csepeli asszonyt az unokázós csaló, de hatalmasat tévedett (ATV)
Unokázós csalókat sikerült elfogniuk a rendőröknek, de most egy kicsit másképp, mint az megszokott. Egy 71 éves csepeli nyugdíjas ugyanis átverte az őt becsapni készülő szélhámosokat. Egyiküket őrizetbe vette a rendőrség, a másikukat még keresik.
21:47 17 koronavírusost találtak Pápán (24.hu)
Az egyik óvodát bezárták.
21:45 Felfüggeszti az istentiszteleteket a Hit Gyülekezete, miután egy koronavírusos hívő is részt vett egy összejövetelen (24.hu)
Németh Sándor egyháza vizsgálatot indított az ügyben.
21:27 Újabb magyar fesztivál húzta le a rolót: erről is a vírus tehet (Hírstart)
Elmaradnak idén a hagyományos nyár végi, ősz eleji rendezvények Szolnokon, köztük a Parti-túra Fesztivál és a világzenei program is - közölte a Tisza-parti város polgármestere szerdán sajtótájékoztatón. Szalay Ferenc elmondta:
21:15 Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat (Hírstart)
Orbán Viktor javaslatára a kormány úgy döntött, egymillió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára.
21:15 Ezért nem látogatja Kóbor János Benkő Lászlót (ATV)
Az Omega billentyűse kórházban fekszik, de zenésztársai és barátai napi szinten tartják vele a kapcsolatot. Kóbor János szerint azonban Benkő nem szeretné, ha rossz állapotban, gyengének látnák őt a szerettei.
21:09 Létrával jött száz illegális menekült a határkerítéshez kedd éjjel, a rendőröket is provokálták (Hírstart)
Erőszakkal próbáltak meg átjutni a határon, a rendőrség feltartóztatta őket.
21:09 Új értelmezést kapott a Mátrix, méghozzá transzneműt (888)
Ennyit a vörös piruláról.
20:57 Koronavírus: felfüggeszti istentiszteleteit a Hit Gyülekezete (ATV)
Facebook-oldalukon azt írják, a jelenlegi információk szerint a gyülekezet egyik vidéki összejövetelén tudtán kívül koronavírussal fertőzött személy is részt vehetett.
20:51 Döntött a magyar tévés legenda: mostantól Ön is megtalálja őt a Facebookon (ATV)
Németh Lajos meteorológus nemrég ünnepelte 70. születésnapját, ebből az alkalomból döntött úgy, hogy regisztrál a közösségi oldalra.
20:39 A fürdőkádban vágott le egy bárányt a muszlim férfi | Videó (+18) (888)
A férfi az egészet levideózta és a Snapchaten küldözgette.
20:39 Szijjártó: Sok erőt, Libanon! (ATV)
A külgazdasági és külügyminiszter telefonon fejezte ki együttérzését libanoni kollégájának, akivel most beszélt először.
20:27 Koronavírus: megugrott a fertőzöttek száma Pápán (ATV)
Áldozó Tamás polgármester sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a tegnapi 9-ről ma délutánra 16-ra nőtt a koronavírus fertőzöttek száma, nem sokkal később pedig már 17-re módosította a számot a Facebookon.
20:15 Létrával jött száz illegális menekült a határkerítéshez kedd éjjel, a rendőröket is provokálták (Szeretlek Magyarország)
Erőszakkal próbáltak meg átjutni a határon, a rendőrség feltartóztatta őket.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: