Belföldi hírek - Friss hírek

13:27 Titkolják a szombathelyi stadion üzleti tervét, a Transparency beperelte az üzemeltetőt (Hírstart)
A Haladás Sportkomplexum üzleti terve üzleti titok, pedig a szombathelyi közgyűlés meghívójában bárki elolvashatja a fő számokat. Mégis megtagadták a...
13:27 Erős forgalom az utakon (Police)
Erős forgalom az utakon ORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 04. 19., p - 13:18 Az ünnep miatt a szokásosnál erősebb forgalomra számítsanak a közlekedők az autópályákon és a főutakon.
13:21 Nem nagyon volt ura a helyzetnek Marsi Anikó a Tényekben (Hírstart)
Nem először fordult elő, hogy a TV2 híradósának gondot okoztak a szavak és a hangsúlyozás.
13:21 Befejeződött a helyszínelés Vas megyében (Police)
Befejeződött a helyszínelés Vas megyében Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 19., p - 13:10 Zavartalanul halad a forgalom a 86-os számú főúton.
13:18 Ismét razziáztak a Fészekben, hat embert előállított a rendőrség (168 Óra Online)
Néhány napos különbséggel újabb razziát tartott ma a rendőrség az V. kerületi Fészek Kulturális Központban. Vasárnap is kivonultak, és ma reggel is rendőrök lepték el a helyszínt. A razziát a 24.hu vette észre, a rendőrség azóta közleményt adott ki arról, hogy hat embert előállítottak kábítószer birtoklása miatt.
13:15 Videón, ahogy a buliból hazafelé tartó lányok elloptak egy távolsági buszt Sándorfalván (Propeller)
Ahogy azt korábban megírtuk, két hete, buli után hazafelé tartva lopott el egy parkoló csuklós buszt három fiatal lány Sándorfalván. Most előkerült egy videó is, amit a lányok vettek fel, miközben furikáztak a lopott járművel. Az ámokfutásról a délmagyar.hu tette közzé a lányok által rögzített képsorokat. A fiatalok egy az állomáshoz közeli szórako
13:13 Őrizetben (Police)
ŐrizetbenPest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 19., p - 12:59 A Pest megyei nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették az újszülött édesanyját.
13:11 Hat határsértő Röszkénél (Police)
Hat határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 19., p - 11:46 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.
13:09 Mégsem kapnak egyéni számlát a volt magán-nyugdíjpénztári tagok (Szeretlek Magyarország)
Rétvári szerint senkit sem ér kár.
13:09 Újabb razzia volt a Fészeknél (HVG)
Hat embert előállítottak a rendőrök, 19-cel szemben intézkedtek.
13:09 Öt ittas sofőr az elmúlt 24 órában (Police)
Öt ittas sofőr
13:03 Önkéntes Mentorokat keresnek a Sziget Fesztiválra (Lokál)
A Fesztivál Önkéntes Központ tavaly 1000 önkéntessel dolgozott együtt a Szigeten. Idén még több jelentkezőt várunk, így alaposan fel kell készülnünk a fogadásukra. Mentor programunk során olyan középvezetőket képzünk, akik gond nélkül irányítják a rájuk bízott önkéntesek munkáját.
13:03 Erdő Péter: kár hagyni, hogy a kereszténység és az iszlám fogalmával emberek csoportjait fordítsák szembe egymással (Hírstart)
A bíboros nagypénteki szavai szerint attól, hogy valaki magyarnak születik, még nem lesz keresztény. Mondatai nem igazán vágnak egybe Orbán Viktor elméleteivel.
12:57 Forgalomkorlátozás a 7-es számú főútvonalon (Police)
Forgalomkorlátozás a 7-es számú főútvonalon Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 19., p - 12:36 Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Siófok térségében.
12:51 Megvalósult a P&G; küldetése, hogy a legjobb munkahellyé váljon (GazdaságPortál)
Idén áprilisban hatodik alkalommal adták át a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand hazai díjait, a Randstad Awardot, amelyen a Procter&Gamble elnyerte az Fmcg szektor legjobb munkáltatója díjat.   A Randstad Employer Branding kutatás a világ legnagyobb független felmérése a munkáltatói márkákról, ame
12:33 „Politikai pedofil vagy” – kiborultak a kommentelők Szentgyörgyvölgyi Péter óvodai akcióján (HVG)
A fideszes politikus bejelentette, hogy hivatalosan is elkezdődött a kampány, majd elment egy óvodába kampányolni.
12:27 Hiába a figyelmeztetés, a fideszes politikusok képtelenek megállni, hogy gyerekeket használjanak a népszerűsítésükre (Hírstart)
Váratlanul a polgármester Facebook-oldalán látta viszont óvodás gyerekét a szülő. Nincs egyedül.
12:27 Forgalomkorlátozás Vas megyében (Police)
Forgalomkorlátozás Vas megyében Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 19., p - 12:20 A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk Körmend és Nádasd között.
12:24 Ezúttal a Belváros fideszes polgármestere fotózkodott óvodásokkal, amikor a maradék almaszállítmányt adta át nekik (168 Óra Online)
Az ombudsmani figyelmeztetés ellenére a politikusok továbbra is lelkesen használják a gyerekeket kampánycélokra. Egy szülő például nemrég meglepve vette észre, hogy az V. kerületi polgármester, Szentgyörgyvölgyi Péter a gyereke óvodájában járt. A fideszes politikus Facebook-oldalán látta, hogy kint van óvodás gyereke fotója, miközben erről senki ne
12:15 Közúti ellenőrzések a hosszú hétvégén (Police)
Közúti ellenőrzések a hosszú hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 19., p - 11:47 A rendőrség kiemelt feladata a balesetek megelőzése, valamint a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése. A megelőzésre hívja fel a figyelmet az ellenőrzéshez kapcsolódó Borsodi Sörgyár Kft. is.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: