Belföldi hírek - Friss hírek

18:48 Két párt indulását utasította vissza a Nemzeti Választási Bizottság, pedig már a szavazólapra is kisorsolták őket (168 Óra Online)
Összesen kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra, ennyi lista szerepel majd a szavazólapon.
18:45 A Lokál és a 888 kiadóvezetője szerint ki tudnak gazdálkodni néhány helyreigazítást (HVG)
Két és fél milliárd forint árbevétel mellett ki lehet fizetni évi nagyjából 10 millió forint perköltséget, mondta el Keresztesi Péter, történetesen egy helyreigazítási per során.
18:39 „Kerékpáros Iskola Kupa” és "Ki a mester két keréken?" Heves megyében (Police)
„Kerékpáros Iskola Kupa” és "Ki a mester két keréken?" Heves megyében Heves Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 25., cs - 16:02 Kerékpáros közlekedésbiztonsági vetélkedőn vettek részt az iskolások Egerben.
18:33 Szombaton nyitnak a budapesti strandok (ATV)
Szombaton nyitnak a budapesti strandok, az árak minimálisan emelkednek - közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
18:30 Nógrádban hungarikummá nyilvánítanák a fakanalat (168 Óra Online)
Mert ilyen sincs máshol.
18:29 Forgalomkorlátozás Budapest XII. kerületében (Police)
Forgalomkorlátozás Budapest XII. kerületében Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 04. 25., cs - 18:21 Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. április 27-én Budapest XII. kerületében.
18:27 Torlódásra kell számítani az M0-ás autóúton (Police)
Torlódásra kell számítani az M0-ás autóúton Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 25., cs - 18:05 Négy személygépkocsi ütközött össze.
18:27 Rendőrök helyezték biztonságba a fészekből kiesett kisbaglyot (MaHu)
Egy fészekből kiesett kisbaglyot talált egy férfi a kertjében a Békés megyei Dobozon. A madarat magához vette, majd rendőröktől kért segítséget, akik biztonságba helyezték a fiókát.
18:24 Balázs Péter egyedül indult el, és nyert: újabb két évig ő igazgatja a Szolnoki Szigligeti színházat (168 Óra Online)
Balázs Péter marad a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója, erről csütörtökön döntött a város közgyűlése - közölte a teátrum az MTI-vel.
18:21 Egy katolikus teológus szerint érthetetlenek és abszurdak Semjén Zsolt megállapításai az egyház szerepéről (Hírstart)
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes húsvétkor a Hír TV-ben a keresztény hit lényegéről beszélt, és tett néhány igazán hajmeresztő kijelentést. Azt mondta például, hogy az égő Notre-Dame a nyugati értékvesztés és a francia önbecsülés elvesztésének is szimbóluma, illetve azt, hogy az egyház nem egy emberbaráti egyesület.
18:15 Németh Zsolt: Szoros baráti kapcsolatot ápol Bulgária és Magyarország (Magyar Nemzet)
Magyarország és Bulgária részt vállal a közép-európai Három Tenger Kezdeményezésben, valamint élen jár a térségi infrastruktúra fejlesztésben is.
18:15 A Fidesz sikeresen megakadályozta, hogy a XV. kerületi gyerekek idén elmehessenek nyári táborba (444)
A jelszó: maradjon otthon a szomszéd gyereke is.
18:12 Két szegedi iskolában mérgező az ivóvíz (Propeller)
Csütörtöktől csak palackos vizet ihatnak két szegedi általános iskolában. A laborvizsgálat az ivóvízben a megengedett ólomtartalom többszörösét mutatta ki. A vízszolgáltatást nem szüntették meg, de inni nem lehet a csapokból két szegedi általános iskolában – írja a szegedma.hu. A portál nem hivatalosan úgy értesült, hogy az elöregedett ólomvezeték
18:09 Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője nyilvánosan felvállalta homoszexualitását (Hírstart)
Hosszú interjút adott Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő a Magyar Hangnak. A pénteki számban megjelenő interjú nagy része a homoszexualitással foglalkozik, mivel múlt héten a politikus a melegjogokról vitatkozott Dúró Dórával, a Mi Hazánk képviselőjével a Hír TV-ben.
18:06 Két kirúgott LMP-s miatt népszerűbb a párt (24.hu)
A két volt társelnök ráadásul népszerűbb is, mint a mostani LMP-sek, tehát valószínűleg távozásuk ellenére szavazatokat hoznak az LMP-nek.
18:06 Így hathat egy következő gazdasági világválság a bankszektorra (Napi)
Egy esetleg bekövetkező gazdasági világválság hatásai lényegesen kisebbek lehetnek a magyar pénzügyi szektorra, mint a 2007-2008-as globális krízisé volt - erről beszélt Pleschinger Gyula, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának tagja csütörtökön a 13. Pécsi Pénzügyi Napok csütörtöki nyitónapján.
18:03 Kilenc párt indul az EP-választáson (444)
Csütörtökön a Magyar Munkáspártot és a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot is nyilvántartásba vették.
17:54 Minden harmadik felsőoktatásba jelentkező műszaki vagy informatikai képzést választott (MaHu)
A műszaki és informatikai képzésekre első helyen jelentkezők száma az idén meghaladja a 25 ezret.
17:51 Két pártot nem enged indulni az NVB az EP-választáson (HVG)
A Tea Párt valamiért úgy gondolta, megéri kétezer aláírással megpróbálni átcsúszni a 20 ezres határon, de az Egységes Magyar Nemzeti Néppártnak sem lett meg a húszezer ajánlás. Végül 9 lista lesz a szavazólapokon.
17:51 A magyarok szerint az „ingyen pénz” a legnagyobb előnye az Európai Uniónak (Hírstart)
A magyarok szerint az „ingyen pénz” az egyik legnagyobb előnye az Európai Uniónak, miközben a migrációt tartják a legnagyobb hátránynak – derül ki a Policy Solutions felmérésből. A magyar társadalom és az Unió kapcsolatát vizsgáló kutatás arra is rámutatott: még a kormánypárti szavazók szerint is az EU-s pénzek jelentős részét ellopják. Összességéb

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: