Belföldi hírek - Friss hírek

3:18 Boross Péter: az igazi kiszolgáltatottság az IMF-fel szemben volt (Hírstart)
A harminc évvel ezelőtti taxisblokád idején kiszolgáltatott helyzetben volt Magyarország, “az igazi kiszolgáltatottság az IMF-fel szemben volt” – jelentette ki Boross Péter volt kormányfő, az Antall-kormány belügyminisztere a Kossuth rádiónak adott interjújában hétfőn. Boross Péter “A nap kérdése” című műsorban azt is megjegyezte: az IMF (Nemzetköz
3:18 „Elvesztettem a legjobb férjet, a legjobb apát, a lelki társamat, a legjobb barátomat” – Kedvese karjaiban hunyt el a rákkal küzdő Vörös Zoltán (Blikk)
Örökre lehunyta a szemét Vörös Zoltán (†42), aki múlt héten vesztette el a nyirokrákkal vívott kegyetlen harcot. A négygyermekes édesapát egy évvel ezelőtt a Blikk is felkarolta, többször is írtunk a családról.
3:06 Csalhatatlan szimat: tucatnyi bűnözőt juttatott börtönbe Nózi, a hős rendőrkutya – A kolbászban is megérezte a drogot a kis yorkshire terrier (Blikk)
A kolbászban is kiszimatolta aktív éveiben a drogot a yorkshire terrier .
2:48 Taxisblokád - Boross Péter: az igazi kiszolgáltatottság az IMF-fel szemben volt (Hírstart)
A harminc évvel ezelőtti taxisblokád idején kiszolgáltatott helyzetben volt Magyarország, "az igazi kiszolgáltatottság az IMF-fel szemben volt" - jelentette ki Boross Péter volt kormányfő, az Antall-kormány belügyminisztere a Kossuth rádiónak adott interjújában hétfőn.
2:24 Kásler állami kitüntetéseket adott át (Hírstart)
Állami kitüntetéseket és egészségügyi díjakat adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Latorcai Csaba, a tárca közigazgatási államtitkára hétfőn Budapesten.
2:00 Olvasóink szerint a Tatabánya és Esztergom közti út a legveszélyesebb (Hírstart)
Legutóbbi szavazásunkon arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint melyik a legveszélyesebb útszakasz ősszel.
1:42 „Tízezer román lesz itt azonnal” (Hírstart)
Több százan ünnepelték az úzvölgyi katonatemetőben a román hadsereg napját.
1:36 Váratlanul elhunyt a Bundestag alelnöke (Hírstart)
Thomas Oppermann 66 éves volt.
1:22 Jön a metrófelújítás fájdalmas finise (Napi)
November 7-én kezdődik az utolsó szakasza a budapesti metrófelújításnak, másfél évre kiesik a középső rész.
1:18 Ezért mennek félre a banki átutalások (Napi)
Tévesen adják meg a kedvezményezett számlaszámát, félreértik a – bankonként eltérő – devizaátutalási nyomtatvány útmutatását, vagy a nemzetközi tranzakciónál utólag meglepődnek a borsos költségeken. Emellett ritkán a bank is hibázhat. Az MNB tippeket ad arra, hogyan előzhetik meg a bajt az ügyfelek.
1:14 Az egész országban aszályhelyzet van (Napi)
Aszályhelyzetet hirdetett az agrárminiszter a 2020. kárenyhítési évre az ország egész területére.
1:10 Rohamtempóban viszik a cégek a jegybank pénzét (Napi)
Főképp beruházásokra kérik a Növekedési hitelprogram (Nhp) Hajrá! hiteleit a cégek, a szerződött összegek október végéig már meghaladták a 600 milliárd forintot.
1:06 Az orosz koronavírus elleni vakcina a betegek 85%-nál nem okoz mellékhatást (Hírstart)
Újabb részletek láttak napvilágot a „Sputnik V” nére keresztelt koronavírus vakcináról, ami állítólag a betegek 85%-nál nem okoz mellékhatást.
1:06 Ez vár a forintra - új előrejelzés érkezett (Napi)
Úgy tűnik, hogy a súlyos recesszió ellenére, Magyarországon a felfelé ható inflációs trendek nem voltak képesek megtörni. Ennek pedig elsődlegesen a gyenge forint az oka - állapította meg Török Zoltán, a Raiffeisen Bank Zrt. vezető elemzője.
1:02 Ezúttal is változnak az üzemanyagárak (Napi)
A benzin esetében csökkenés várható, a gázolaj esetében nem történik változás.
0:58 Leállás jön a kecskeméti Mercedesnél - valamiről hallgat a cég (Napi)
A baon.hu úgy értesült: december közepétől január közepéig leáll a kecskeméti Mercedes-gyár. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary (MBMH) Kft. megerősítette információkat.
0:54 Hiába „Brüsszelezik” a kormány, a magyar lakosság egyre jobban kedveli az uniót (24.hu)
2009-ben még a magyarok alig harmada ítélte hasznosnak az EU-t.
0:54 Koronavírus: aggasztó kép rajzolódik ki a szennyvízből (Napi)
A legtöbb helyen stagnál, azonban négy nagyobb városban is emelkedést mutatnak a szennyvízből mért koronavírus terjedési értékek.
0:50 Visszavonja a kormány az NGO címkézést (Napi)
Visszavonja a kormány a "külföldről finanszírozott" civil szervezeteket megbélyegző jogszabályt, miután az uniós joggal ellentétes.
0:46 Adózási rémálommá válhat a home office (Napi)
A pandémia miatt a szomszédos országokba ingázók közül sokan tértek át otthoni munkavégzésre, így átmenetileg magyarországi otthonukból látják el a munkájukat. Az ilyen munkavállalók esetében azonban előfordulhat, hogy változik az adóügyi illetőség országa, vagyis a fizikailag itt történt munkavégzésre kifizetett munkabér is Magyarországon lesz adó

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: