Belföldi hírek - Friss hírek

9:39 Ötven településen indul el a Tanítsunk Magyarországért! program (Magyar Idők)
A program 2019 szeptemberében indul Borsod, Szabolcs, Hajdú-Bihar és Baranya megyében. A célja pedig a kistelepülésen élő általános iskolások támogatása tanulmányaik sikeres elvégzéséhez
9:39 Még a fideszesek kétharmada is elítéli a „rabszolgatörvényt” (Hírstart)
Felmérést végzett a Republikon Intézet, megvizsgálták a „rabszolgatörvény” társadalmi megítélését. Sokan hallottak róla, és a megkérdezettek túlnyomó része ellenzi azt.
9:39 Elterelte az eladó figyelmét (Police)
Elterelte az eladó figyelmét Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 12., sze - 08:41 A bátaszéki rendőrök kérik a lakosság segítségét.
9:33 Fókuszban a magyar vállalkozások (HírTV)
Palkovics: nagy eredmény a gazdaságfejlesztési stratégia megalkotása.
9:29 Pillanatfelvétel a nyugellátásokról (Lokál)
Megjelent a KSH “Nyugdíjak és egyéb ellátások, 2018” című kiadványa, ennek főbb megállapításai a következők:
9:27 Idén 7 millió forint értékű adomány érkezett a vidéki menhelyen élő kutyáknak (Lokál)
Magyarországon ritkán van példa arra, hogy a vidéki menhelyek komolyabb anyagi támogatásban részesülnek. Nyáron indult el a Cofidis Magyarország Kutyaszemmel programja, mely egyaránt támogatja a gazdás és a menhelyen élő kutyákat, valamint a menhelyeket. Idén a közösségi adományozással együtt több, mint 7 millió forint gyűlt össze a menhelyi kutyák
9:27 Rabszolgatörvény: Jobbikos képviselők lezárták a Pénzügyminisztérium bejáratát (Hírstart)
A Jobbik néhány tagja szerda reggel a lezárta a Pénzügyminisztérium bejáratát. Jakab Péter elmondta, azért választották ezt a tiltakozást, mert szerintük a javaslat valódi kidolgozója a Pénzügyminisztérium.
9:27 Gyors felderítés (Police)
Gyors felderítés Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 12., sze - 08:53 A nagyhalászi rendőrök az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.
9:17 Felpörög az ingatlanpiac (Lokál)
Lélektani, érzelmi és adóügyi okai vannak, hogy sokan még az újév előtt lebonyolítják az ingatlanvásárlást. Az utóbbi esztendők tapasztalatai szerint karácsony és szilveszter között is sok adásvételi szerződést írnak alá, de az sem ritka, hogy szenteste kerül pont az üzlet végére.
9:15 Még nem száguldozik a forint árfolyama (Propeller)
Csekély erősödést ért el a forintárfolyam a főbb devizákkal szemben szerdára virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben. Az euró jegyzése a kedd esti 323,82 forint után szerda reggel háromnegyed nyolckor kissé alacsonyabban, 323,66 forinton állt. A dollárt 285,98 után szintén alacsonyabban, 285,73 forinton jegyezték szerda reggel, a svájci frank
9:15 Palkovics: Nagy eredmény a gazdaságfejlesztési stratégia megalkotása (Lokál)
Az utóbbi fél év nagy eredménye, hogy a kormány megalkotta azt a gazdaságfejlesztési stratégiát, amely kijelöli a következő évek irányát a közlekedés, az energetika, a fenntarthatóság, a vállalkozásfejlesztés, az informatika, a szakképzés és az innováció terén - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Világgazdaságnak.
9:15 A kormánylap megmagyarázza a „rabszolgatörvényt”: a kínaiak 12 órát dolgoznak (HVG)
A túlóra. Ez a címe Gajdics Ottó publicisztikájának, ami a Magyar Időkben jelent meg aznap, amikor minden valószínűség szerint a fideszes többség megszavazza a parlamentben a túlóratörvényt.
9:15 Finn módszerrel az ittas vezetés ellen (Police)
Finn módszerrel az ittas vezetés ellenKomárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 12., sze - 09:05 Oroszlányon ellenőrizték a járművezetőket a rendőrök.
9:09 Országgyűlés: ma szavaznak a közigazgatási bíróságokról és a munka törvénykönyve módosításáról (Mandiner)
A parlament eseménydús nap elé néz, több mint negyven javaslatról döntenek.
9:09 Megszűnt az útlezárás az M7-es autópályán (Police)
Megszűnt az útlezárás az M7-es autópályán Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 12., sze - 09:04 Székesfehérvár térségében újra zavartalanul halad a forgalom a főváros felé vezető oldalon.
9:07 Rakomány közé bújt (Police)
Rakomány közé bújt Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 12., sze - 08:57 Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.
9:05 Garázdaság Budakalászon (Police)
Garázdaság Budakalászon Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 12., sze - 08:56 A szentendrei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 37 éves budakalászi férfit, aki megrongált egy háza előtt parkoló gépkocsit.
9:03 Percek alatt meglopták (Police)
Percek alatt meglopták Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 12., sze - 08:36 Besurranó tolvajok loptak meg egy nagykapornaki idős férfit. Fogadják meg a rendőrség tanácsait a hasonló bűncselekmények elkerülése érdekében!
9:00 Meghökkentő adatok: közel tízmillióba kerül az államnak egy új munkahely (Napi)
Minden eddiginél több támogatást osztott szét az Orbán-kormány egyedi kormánydöntésekkel 2018-ban.
8:57 Népszavazást kezdeményez a Jobbik a túlórákról (HírTV)
A Jobbik bejelentette, hogy népszavazást kezdeményeznek a túlórák ügyében.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: