Életmód hírek - Friss hírek

19:27 3 egészséges tésztarecept, ami akár a fogyókúrába is beilleszthető (Ridikül)
Mondhatnánk, hogy az a titok, hogy kevés tésztával, szósz nélkül készülnek, de ennél azért többről van szó, hiszen az sem mindegy, hogy milyen hozzávalókból készítjük a feltétet. Vagyis érdemes megnézni, hogyan készíthetünk egészséges és akár még a fogyókúránkba is beilleszthető tésztákat. Videó!
19:18 Fesztivállal indul a szezon a Velencei-tónál (Hírstart)
A Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál idén öt napon keresztül kínál programokat Agárdon a hosszú hétvégén.
19:12 Ahol a fogorvos a mesék birodalmába varázsolja a gyerekeket (Napidoktor)
A családias légkörben alapított fogászat, amely többek között Ördög Nórát is kezeli, már nem tudta a gyermekfogászata iránti növekvő igényt a rendelőben ellátni, így 2018 elején külön épületben, DentalKópé néven gyermekfogászati rendelőt nyitott. A DentalKópé Magyarországon egyedülállóan működik magánrendelőként, melyben különleges igényű gyermekek
19:06 Ha a te csillagjegyed is ott van ezen a listán, készülj, mert izgalmas dolog fog történni veled (Joy)
Jön a pink telihold, és ez öt csillagjegyre erős hatással lesz!
19:03 Szexi melltartók kivágott ruhákhoz: nem fog ki rajtad a pánt, mert nincs is (Retikül)
Nagyon illúzióromboló tud lenni, amikor egy váll nélküli ruha alól kilóg a melltartó pántja. Sokkal stílusosabb és rendezettebb lehet a megjelenésed, ha mindig az öltözékedhez választasz melltartót.
19:03 Milyen veszélyekkel jár a túl sok alvás? (Női NetCafe)
Nem érdemes túl sokat aludni, mivel egy friss ausztrál kutatás szerint a túl sok alvás épp úgy korai halálhoz vezethet, mint a túlzásba vitt alkoholfogyasztás vagy éppen a dohányzás.
19:00 Állandóan köhögök és kapar a torkom, mi bajom? - Az orvos válaszol (WebBeteg)
Állandóan köszörülnöm kell a torkomat. Szünet nélkül olyan érzésem van, mintha valami folyna le a légcsövemen - válogatás a WEBBeteg Orvos Válaszol rovatának kérdései közül.
18:54 Bezár a Sophie&Ben; Bistro (HVG)
Nem sikerült megállapodniuk a bérleti szerződés feltételeiről.
18:36 Évente majdnem 30 felsős gyerek vet véget az életének (Hírstart)
Mi történt a gyerekekkel 2017-ben Magyarországon? – ezt a kérdést próbálja átfogóan megválaszolni a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány éves jelentése.
18:33 Frissítsük fel az életünket ezzel a 7 egyszerű lépéssel (Ridikül)
Ne halogassuk, mert a „most”-nál sosem lesz jobb alkalom arra, hogy változtassunk az életünkön. Vagyis ahhoz, hogy egy kicsit megújuljunk, egy kicsit felfrissítsük az életünket, sokszor nincs szükség nagy előkészületekre, hiszen éppen az lehet a lényege, hogy ne várjunk, ne halogassuk, hanem ahogy elhatároztuk, máris csináljuk. Mutatunk néhány szup
18:21 Diéta volt, de szocialista módra (NLCafé)
Így diétáztak anyáink a vasfüggöny mögött.
18:06 Na ez már sokk! Kim Kardashian meztelen fotóval reklámozza új parfümjét (Hírstart)
Hova lehet ezt még fokozni?
18:06 Hatékony fegyverek a depresszió ellen (Napidoktor)
A depresszió alattomos ellenség, nem látni előre, hogy közelít, lesből támad és mindent letarol. Hatékony fegyverekre van hát szükség, amit ostrom alatt is bevethetünk. Mit tehetünk a depresszió ellen? The post Hatékony fegyverek a depresszió ellen appeared first on Napidoktor.
18:03 A legfinomabb testolajok, melyektől feszesebb lesz a bőr: elmászó kontúrok és narancsbőr ellen (Retikül)
A természet tiszta ereje magában hordozza a regenerálódás képességét. A natúr testolajok nemcsak táplálják a bőrt, hanem visszaadják elvesztett feszességét.
18:00 Na ez már sokk! Kim Kardashian meztelen fotóval reklámozza új parfümjét (Joy)
Hova lehet ezt még fokozni?
17:48 Ezt a 3 tulajdonságot keresik a pasik a leendő feleségükben (Joy)
Tény, hogy mindenkinek más jön be, azonban van néhány olyan tulajdonság, ami a legtöbb férfi számára elengedhetetlen, ha az ideális feleséget keresik.
17:39 Felesleges dolgok, amikre nem érdemes pénzt költeni (Ridikül)
És hogy honnan tudhatjuk, hogy valami felesleges? Ha nincs rá szükségünk, vagy ha létezik belőle ugyanolyan jó, de olcsóbb termék, akkor valószínűleg nem érdemes pénzt kiadni arra a bizonyos (drágább) dologra. Segítünk abban, hogy hogyan lehet érdemes gondolkodni, hogy könnyebben el tudjuk dönteni a legközelebbi vásárlás előtt, hogy valóban megvegy
17:30 Hat éves a Hotelt Kumánia (Hírstart)
A születésnapon a Kumánia Gyógyfürdő hosszabbított nyitva tartással, egészen éjfélig várja az érdeklődőket.
17:30 Fogorvostan-hallgatók: hatással vagyunk a páciensekre (WebBeteg)
Fülöp Zsanett, végzős fogorvostan-hallgató a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, amely idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. A hallgató államvizsga előtt áll, és a folytatáson gondolkodik, ha minden igaz, a szájsebészet felé veszi az irányt.
17:24 Óriási elefántmadár-tojást "találtak" egy múzeumban, pedig eddig is ott volt (Hírstart)
Másolatnak tartott elefántmadár-tojásról derült ki, hogy valódi, a Buffalói Tudományos Múzeum gyűjteményében lévő lelet teljesen ép.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: