Életmód hírek - Friss hírek

6:09 Pólóból sál készítése (Ez a lényeg)
Van úgy, hogy egy póló a tökéletes alapanyag, és tökéletes szín ellenére is hánykolódik a rendszerben, hát legyen sál! A folyamathoz egy olló kell és öt perc.
6:09 3 tévhit a masszázsmedencékről (Startlap)
A masszázsmedencék a luxus kikapcsolódás szinonimái, és bár egyre több helyen találkozhatunk velük, még mindig sok téves elképzelés fűződik hozzájuk. Nézzük mik a leggyakoribb tévedések ezzel a forró vizes hidroterápiás eszközzel kapcsolatban.
6:09 Elmúlt 40? Így védheti meg a szívét (HáziPatika)
Soha nincs késő ahhoz, hogy változtassunk a szokásainkon és olyan életmódra térjünk át, amellyel csökkenthetjük a betegségek kockázatát. Ha korán elkezdünk vigyázni a szívünkre, akkor nagyon sokáig szolgálhat minket, de ha a 40-es éveinkben lesz
6:03 Napi horoszkóp április 11.: az Ikreknek váratlan fordulat forgatja fel az életét, a Vízöntők bizarr helyzetben találják magukat (Joy)
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!
5:59 Éjszakai grillezésnél erre szüksége lesz (Spa Trend Online)
Ahogy egyre korábban sötétedik, óhatatlanul is könnyű belefutni egy éjszakába nyúló grillezésbe. Ilyenkor létfontosságú a megfelelő világítás, mert az étel láthatja kárát a szürkületnek. Ebben segít a Q-Lite.
5:57 Olykor még az orvosok sem tudják megállapítani, hogy ki lesz képes kigyógyulni a fertőzésből (Hírstart)
Egy koronavírus-osztályra átirányított szemészorvos nyilatkozott az RTL Híradónak, aki elmondta, a helyzet siralmas, ugyanis olykor még az orvosok sem tudják megállapítani, hogy egyes betegek miért gyógyulnak meg, míg másoknak nem sikerül.
5:57 3 tévhit a masszázsmedencékről (Spa Trend Online)
A masszázsmedencék a luxus kikapcsolódás szinonimái, és bár egyre több helyen találkozhatunk velük, még mindig sok téves elképzelés fűződik hozzájuk. Nézzük mik a leggyakoribb tévedések ezzel a forró vizes hidroterápiás eszközzel kapcsolatban.
5:51 „Sokszor az orvosok sem tudják, hogy az egyik beteg miért épül fel, a másik miért nem” (Hírstart)
Erről beszélt egy intenzív osztályon dolgozó szemészorvos.
5:51 Szeresd aki vagy – Milyen az arcformád? (Startlap)
Születésünktől fogva van néhány adottság, amivel nincs mit kezdeni – örülni kell neki. Ilyen a bőrünk színe, a magasságunk, a habitusunk és az ízlésünk. Alapvetően ezek a dolgok, nem változnak sokat. Van néhány olyan terület, amivel már enyhe alakítás vagy nagyon sok munkával, ha a jellemünkről van szó, vagy nagyon sok pénzzel, hogyha az alakunkról
5:51 Új szerelem várhat ma rád! (Metropol)
A tavasz életteli, felszabadító erejét kihasználva most meglévő kapcsolatát felvirágoztathatja a Bika, vagy ha magányos, új szerelmet találhat. Ehhez nem is kell messzire mennie...
5:39 Közel 300 szervezet vesz részt az ország megtisztításában (Szimpatika)
Összesen mintegy 2,4 milliárd forint támogatással teheti tisztábbá az ország egy-egy szegletét, előzheti meg a további illegális hulladéklerakást a Tisztítsuk meg az országot! pályázat eddigi 285 nyertese - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára.
5:39 Pajzsmirigyzavarokat okozhatnak a goitrogén élelmiszerek (Napidoktor)
A legtöbb ember számára mára már egyértelművé vált, miszerint a táplálkozás jelentősen befolyásolja egészségünket, és vannak olyan élelmiszerek, melyek túlzott fogyasztása hozzájárul bizonyos betegségek kialakulásához. Ilyenek például az ún. goitrogén ételek, melyek akár pajzsmirigyzavarokat is okozhatnak. A témában dr. Bérh  zy Judit, a Budai Endo
5:39 Menekülnöm kellett volna, amikor megtudtam, hogy a pasim pornófüggő (18+) (She)
Fiatal voltam, a húszas éveim elején, amikor találkoztam Balázzsal. Hosszú, átbeszélgetett randevúk, szenvedélyes csókok elváláskor, minden a lehető legjobban alakult, egészen addig, amíg sor nem került az első intim együttlétre.
5:33 Koronavírus: enyhe fertőzésből is lehet nagy gond (HáziPatika)
Még az enyhe tünetekkel járó COVID-19 is okozhat hosszan tartó problémákat egy svéd tanulmány szerint.
5:21 Úgy érzed átok ül rajtad? Akkor a fengsuj lesz a megoldás! (Joy)
Úgy érzed magad, mint akin átok ül? Nem jönnek össze a dolgok és otthon sem érzed túl jól magad? Sokat segíthet, ha újragondolod az otthonod berendezését, ugyanis némely tárgy többet árthat, mint gondolnád!
5:15 Az EURO 2020 magyar meccseit teltház előtt rendezik (Nap Mint Nap)
Nap Mint Nap - Online Magazin A labdarúgást szeretők számára nagyon örömteli hírt jelentett be nemrégiben az európai labdarúgó szövetség, az UEFA. Eszerint az Európa-bajnokság mérkőzéseit júniusban és júliusban már nézők előtt rendezhetik meg. A magyar szövetség is közzétette az UEFA bejelentését, hangsúlyozva ebben, hogy a budapesti helyszínen ráa
5:15 A netes párkeresés pofonegyszerű, ha ismered a fő fortélyokat (Női NetCafe)
A netes társkeresés roppant egyszerű, gyors és kényelmes. Az otthonunkból, pár kattintással kereshetjük a reményeink szerint mindent elsöprő nagy szerelmet.
5:15 Borzalmas gyermekkor, tíz öngyilkossági kísérlet: József Attilát sosem szabad elfelejteni (She)
József Attila nevét mindenki ismeri, aki életében olvasott már magyar verset. Ő az, akit nem lehet kikerülni, munkásságával bizony gyakran feszegette a határokat. 116 éve született a tragikus sorsú költő, akiről most összegyűjtöttünk pár érdekességet, amiket nem valószínű, hogy tudtál róla.
5:09 A Nat Geo ma bemutatja a hazánkról szóló filmjét (24.hu)
A hazánkról készült epizódot harminc országban vetítik le.
5:09 Mindent elsöprő vagy nyugodt, biztonságos szerelemre vágysz? (She)
Szerelem... Mindent elsöprő, lángoló, szenvedélyes – ezek a jelzők jutnak eszünkbe erről az érzésről, ami a legcsodálatosabb dolog a világon – ahogy mondani szokták. De nem minden szerelem ugyanolyan, és nem biztos, hogy mindegyikre rá lehet sütni ezeket a jelzőket. A szerelemnek több fajtája van...

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: