Életmód hírek - Friss hírek

6:42 Bocuse d'Or: Franciaország nyerte a világversenyt, fotókon a magyar csapat menüje (Szeretlek Magyarország)
Az idei legnagyobb változás az volt, hogy a csapatoknak a szokásos tányértéma helyett elviteles menüt kellett készíteniük, három fogást, amelyek közül mindegyikben kötelező alapanyag volt a paradicsom.
6:42 Időzített bomba ma a Bika, de mi is ennek az oka? (Metropol)
Ideje lenne elgondolkodni azon, valójában, mi zavarja?
6:39 Fogászati ellátás a munkahelyen (Szimpatika)
A magyar lakosság fogazatának siralmas állapota hűen tükrözi a száj- és fogápolás kultúráját. A lakosság 60 százalékának hiányos a fogazata.
6:39 Ez derült ki a koronavírus eredetéről (HáziPatika)
Az elmúlt hónapokban több olyan denevér-koronavírusra bukkantak Délkelet-Ázsiában, amely az új koronavírussal áll rokonságban. Közben a kínai kutatók viszont több mint 140 olyan kórokozót azonosítottak a denevérekben, amelyeknek semmi közük a
6:30 Indul a Velencei-tó megmentése? (AQUA)
Megkezdte a Velencei-tó vízpótlásának előkészületet a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. Első lépésként elkezdték leüríteni a Zámolyi-víztározó vizét, amit egyelőre a Pátkai-víztározóba engednek át. A Velencei-tó vízszintje nyáron kritikusan alacsonyra süllyedt, a víz oxigéntartalma lecsökkent, ami komoly halpusztulást okozott. A nagyobb nyilváno
6:30 Rendet akart tenni az iskolaudvaron, eltilthatják a tanári pályától (Startlap)
Diákok és volt tanítványok, civil szervezetek után most a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is kiáll az iskolai verekedés miatt elítélt tanár mellett.
6:24 Napi horoszkóp szeptember 28.: a Szüzek váratlanul jött lehetőséggel élhetnek, a Skorpiók körül beindulhatnak az események (Joy)
Ma sem érdemes a horoszkópodról megfeledkezned, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!
6:15 „Adj egy jelet” – üzenhet nekünk, aki elhunyt? (egy.hu)
Ha valakit elveszítünk, abban talán az a legnehezebb, hogy a kommunikáció minden formája megszűnik. Nem látjuk, nem halljuk, nem érezzük az illatát, nem érzékeljük a jelenlétét. Nem érzékeljük? Ez egy nagy kérdés. A hiányban előbb-utóbb megjelenik a vágy: csak még egyszer lehetne, legalább valamiféle kapcsolat... „Kérlek, küldj egy jelet. Csak egye
6:12 A világ leghíresebb kaviárja végre Magyarországon is elérhető! (Igényes férfi)
Legyen szó kaviárról, prémium bonbonokról, libamáj termékekről vagy a leghíresebb champagne-házak presztízstételeiről, az áruház concierge-szolgáltatása elsősorban olyan gyártók termékeit válogatja össze, amelyeket a lokális fogyasztó egyáltalán nem, vagy csak nagyon körülményesen tudott eddig beszerezni.
6:09 A nemi vágy így változik a korral (HáziPatika)
Az öregedés - sok más egyéb mellett - a libidónkra is hatással van. Cikkünkben részletesen bemutatjuk, az életkor előrehaladtával hogyan változik a nemi vágy.
6:06 Most már tényleg az ősz napjait éljük: erős széllel és sok-sok felhővel folytatódik a hét (Femcafe)
Nemcsak felhősen indul a nap, de a folytatásban sem lesz sok köszönet.
6:00 Káprázatos látvány a szerelem alagútja Ukrajnában (Startlap)
Kijev belvárosában pusztán egy séta is óriási élményt nyújthat, de Ukrajna más városai is bővelkednek kulturális látnivalókban, természeti kincsekben. Lássuk hát, mit érdemes megnézni keleti szomszédainknál, ahova érvényes védettségi igazolvány birtokában szabadon utazhatunk.
5:48 Örömgyilkos áldozatává váltam, aki nem más volt, mint a barátnőm (She)
A te életedben is van olyan személy, aki akarva-akaratlanul is, de folyamatosan mérgezi az életedet, a gondolkodásodat és pusztán a jelenléte miatt feszélyezve érzed magadat?
5:36 Az életmódunknál már csak a társas kapcsolataink fontosabbak – Így lehetünk egészségesebbek idősként is (WMN)
Ki akar örökké élni? – teszi fel a kérdést a híres sláger, amire természetesen az lenne a válasz, hogy (majdnem) mindenki! Ám, ha nem is élünk örökké, az éveink számát azért szeretnénk kitolni annyira, amennyire csak lehetséges. Nem mindegy azonban, milyen életminőségben töltjük agg esztendőinket – ez pedig körülbelül 75 százalékban rajtunk áll.
5:33 Újabb nívós díjat kapott Karikó Katalin (HáziPatika)
Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az idei klinikai fejlesztésekért odaítélt Lasker-díjat - jelentette be a New York-i székhelyű Albert és Mary Lasker Alapítvány.
5:30 Kabát helyett kardigán, ezt válaszd a maihoz hasonló napokra (Cosmopolitan)
A tegnapihoz hasonló időjárás várható ma is, talán egy picit többet fog sütni a nap, de azért ne bízd el magad.
5:18 4 csillagjegy, akinek szeptember utolsó napjai lesznek a legszerencsésebbek az évben (Joy)
Most megtudhatod, hogy a te horoszkópod a listán van-e!
5:18 Mardos a bűntudat, amiért egyenként tépkedtem ki a hajamat (She)
Tizenéves voltam, amikor nem tudtam, miként dolgozhatnék fel egy traumát. Egy olyan sokk ért, ami után egyenként tépkedni kezdtem a hajamat, és nem tudtam ezzel leállni.
5:12 250 millió forintos befektetést kap a mobilos videógyártást forradalmasító magyar startup (Igényes férfi)
A RECnGO az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures magvető programjától kapott 250 millió forintos tőkebefektetéssel fejlesztheti tovább platformját.
5:12 Pikáns lista készült a titokzatos női erogén zónákról (Ripost)
Hiánypótló gyűjteményt készített egy szexszakértő; még annak is okozhat meglepetést, aki azt hiszi, mindent tud a női testről.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: