Életmód hírek - Friss hírek

5:30 Megpróbáltuk, de nekünk csak a szeretői viszony jutott (She)
Elsőként tisztázzuk, hogy szeretői viszony nem csak akkor alakulhat ki két ember között, ha valamelyik félnek párja van. Az én esetemben sem ez történt, megismerkedésünkkor ugyanis mindketten facérok voltunk.
5:30 Figyelmeztetés nélkül öl ez a betegség (Vital)
A magas vérnyomás olyan extra terhet ró a szívre és az erekre, amely gyengítheti és rombolhatja azokat.
5:24 Újabb probléma, amit a koronavírus-fertőzés okozhat (HáziPatika)
A gyógyulást követően akár egy évig is számolhatnak ezzel a páciensek.
5:21 Ártalmas-e a tüsszentés visszatartása? (WebBeteg)
Mindenki került már olyan helyzetbe, amikor a tüsszentés kínosnak, illetlennek, vagy rosszul időzítettnek tűnhetett. Akár egy zsúfolt helyen, vagy beszélgetés közben, akár állásinterjún, színházban, étteremben és még sorolhatnánk.
5:12 Te félembernek érzed magad, ha nincs párod? (She)
Hol volt, hol nem volt, egyszer régen, nagyon régen egyetlen, nagy gömb testben élt férfi és nő, négy karral és négy lábbal, megbonthatatlan egységben, ők alkották együtt az androgün névre hallgató lényt, ami olyan tökéletes volt és olyan harmóniában élt önmagával, hogy még az istenek is megirigyelték. Féltékenységükben – meg azért is, mert az andr
5:03 A sportember, aki az élet minden területén bajnokká vált – 145 éve született Hajós Alfréd (Hamu és Gyémánt)
Kétszeres olimpiai bajnok úszó, magyar válogatott futballista, legendás épületek megálmodója. Hajós Alfréd számos, egymástól teljesen eltérő területen hagyott kitörölhetetlen nyomot maga után, az alábbi cikkben pedig a születésének 145. évfordulója alkalmából a valaha élt egyik legnagyobb magyar sportemberre emlékezünk.
4:57 Az ok, ami miatt ne kérd só nélkül a mekis sült krumplit (Nosalty)
Sokan azért kérik só nélkül a sült krumplit a mekiben, hogy tutira friss, meleg körethez jussanak. Egy mekis alkalmazott azonban egy sokkal jobb módszert fed fel a friss sült krumpli megkaparintására.
4:48 Tényleg bélrákot okozhat a székrekedés? (HáziPatika)
Nem kell mindig egyből a legrosszabbra gondolni.
4:45 Ez lenne a legbizarrabb cipőtrend? A híres nők máris imádják és megvan rá az okuk (Joy)
Újra egy megosztó darab került a figyelem középpontjába.
4:33 A top 10 legabszurdabb szexjelenet a Fehér Lótusz 2. évadából, amit csak nagyon nehezen tudunk feldolgozni (Joy)
Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük.
4:30 Milyen fény csökkentheti a stresszt? (Vital)
Egészen elképesztő az a kutatási adat, mely szerint egy átlagember idejének több mint 90%-át zárt térben tölti anélkül, hogy napfény érné. Az emberi szervezetnek sokkal nagyobb szüksége van a természetes fényre, mint gondolnánk.
4:21 Vintage Rolex frissen a gyárból – Tudor Black Bay Pro (Kronometer)
Nem egy embernek a Tudor egyenlő a Black Bay kollekcióval. Ez jól példázza, mekkora siker lett a 2012-ben bemutatott kollekció. Látszólagos célja az volt, hogy a márkát minél messzebb terelje…
4:21 Videóüzenettel köszöntötte David Backham a 102 éves rajongóját (ridikul.hu)
Egyre jobban tetszik a briteknek, hogy a sztárfocista milyen kedves a rajongóival. Az ismert angol játékos videóval köszöntette a 102 éves Mona Hurry-t, aki megkönnyezte a bensőséges beszélgetést. A második világháborús veterán bátorsága és élete lenyűgözte a Backhamet, aki ennek hangot is adott és ajándékkal is kedveskedett az idős hölgynek.
3:18 Hólyaghurut: súlyos bajt okozhat kezeletlenül (x) (HáziPatika)
A hólyaghurut nem válogat.
3:18 Meglepő Barbie-babát készített a Mattel (Infostart)
A korábban túlszexualizált, vékony babáiról ismert gyártó korzettet viselő, gerincferdüléses babát dob piacra.
0:51 Aranyérmes lett a Balaton Gin (Balatonica)
Birs, szőlő, bodza és levendula egyetlen kortyolásban: mi lehet az? Hát persze, hogy az EKF itala, a Somló hegyi Balaton Gin! A hazai ízeket egyesítő párlat folytatja sikerszériáját: most épp a rangos londoni World Gin Awards-on kapott aranyérmet. Érdemes addig rendelni, amíg van belőle készleten!
0:47 A hét idézete az újrakezdésről (Balatonica)
Sokunk örömére egyre több balatoni fürdőhelyre költözött ki strandkönyvtár, azaz használt könyvek ingyenes csere-beréje. A régi kiadványok gyakran a nyaralókban felejtett, elárvult gyűjtemények kipakolásából valók, és időnként igazi gyöngyszemekre is találni közöttük. A hét idézetét pontosan ilyen felfedezésnek köszönhetjük.
0:43 Munkát keresel a Balcsinál? Itt kíváncsiak rád! (Balatonica)
2023 tavaszán megnyílik a balatonakarattyai volt MÁV-üdülő helyén felépített MNB Oktatási és Konferencia Központ, a BOKK. Fontos bejelentés a tóparton állást keresőknek, hogy február 2-án toborzó napot tartanak az intézmény vezetői, ahol az év egészére keresnek megbízható új munkaerőt. Részletekért görgess lejjebb!
0:39 Tesztelték a vízimentők csodaeszközét (Balatonica)
A vízimentős hírekben többnyire nem sok jóra számíthatunk, de legújabb híradásuk kivételesen egy szenzációs tudományos áttörésről szól. SIkeresen teszteltek egy olyan hangradaros kézieszközt, amellyel másodpercek alatt be lehet mérni, akár 4000 négyzetméteres körzetben, hogy pontosan hol van a víz alá merült emberi test. Most mégis a mi segítségünk
0:35 Magyar zenészek húzzák sikersorozatokban (Balatonica)
Vég nélkül faljuk az amerikai sorozatokat, mondván, hogy a magyarok úgysem tudnának ilyen profi munkát végezni. Talán felülbíráljuk ezt a sommás véleményt, ha tudomásunkra jut, hogy a sorozatokban hallható eredeti zenék jelentős részét magyarországi stúdiókban veszik fel, magyar zenészekkel. Voltaképp hogy is zajlik ez a gyakorlatban?

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: