Életmód hírek - Friss hírek

9:15 1,5 millió euró értékű ékszer kollekcióval nyitotta meg márkaképviseletét a Fabergé Budapesten (Igényes férfi)
Összesen mintegy 1,5 millió euró értékű ékszer kollekció bemutatásával nyitotta meg első magyarországi hivatalos márkakereskedését a Fabergé, Európa leghíresebb aranyműves dinasztiája a Párisi udvarban.
9:09 Ide utazzunk, ha októberi forróságra vágyunk (Balatonica)
Napszemcsi, napolaj, szalmakalap, legyező, fürdősort és strandpapucs. Néhány órányi repülés után előkerülhetnek újra a nyári kiegészítők. Emelkedő hőmérsékleti mutatókkal listáztunk turistacélpontokat, ahol az október is tiszta kék éggel és szabadtéri programokkal vár.
8:45 Okosotthon-kisokos kezdőknek: így vágj bele (Hamu és Gyémánt)
Az intelligens otthon előre látja az igényeidet, és képessé tesz arra, hogy finomhangold a környezetedet. Az egészet összerakni nem olyan könnyű, de a megfelelő beállítások valódi kényelmet biztosítanak majd.
8:45 Pásztory Dóri: „Egyetlen kisebbség tagja sem vágyik arra, hogy »ahhoz képest« ismerjék el!” – Érzékenyítés a diszkógömb alatt (WMN)
Már az is nagy visszhangot váltott ki a közönségből, hogy Iván Bence paralimpikon versenyezni fog a Dancing with the Starsban. Pásztory Dóri érintettként és a külföldi szériák érzékenyítő hatásait ismerve megírta, mit gondol erről.
8:45 Négynapos, 34 órás munkahét a Librinél (Igényes férfi)
Öthónapos tesztidőszakkal rövidített munkahétre áll át a Libri-Bookline Zrt., a könyvkereskedelemmel foglalkozó cég október 1-től négynapos, 34 órás munkahetet vezet be.
8:42 Napi horoszkóp október 2.: az Ikrek végre pihenhetnek, a Halak fontos ügyek végére tehetnek pontot (Joy)
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!
8:24 Így tedd gyümölcs-és zöldésgimádóvá a gyereked (Vital)
A francia gyerekek nem válogatósak, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak, mindent megesznek a spenóttól a cékláig és mindezt örömmel teszik.
8:21 Megnéztünk néhány természeti csodát Szlovéniában, és leesett az állunk (Travelo)
A kirándulások közben hamar világossá vált, hogy nincs még egy olyan hely a közelben, amely ennyi kincset tartogatna.
8:18 Még mindig keveset mozognak a magyarok (ridikul.hu)
Sokkal magasabb a vágyott életkor, mint amennyit a jelenlegi statisztikák szerint élünk.
8:18 Apa, miért engem büntetsz anya haláláért? (She)
Flóra korán elvesztette édesanyját egy szerencsétlen autóbalesetben. Egy autós felelőtlenül előzött, és tragédia lett a vége. Ráadásul a lány magát hibáztatta, hiszen aznap ő erősködött, hogy nem akar buszozni az iskolába...
8:18 Ijesztő számok érkeztek a magyarok fittségéről (HáziPatika)
Sem a mozgásra, sem pedig az egészséges táplálkozásra nem fordítunk kellő figyelmet egy frissen publikált tanulmány eredménye szerint.
8:16 "Azért tartok szeretőt, mert otthon nincs elég szex!" (She)
Hogy mi van?! Azért van másik barátnőd, mert nem kapsz elég szexet? Pedig te már a legelején megmondtad, hogy neked ez nagyon fontos... Ezt most komolyan gondolod?
8:15 Leclerc rajtolhat az élről Szingapúrban (Igényes férfi)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az első helyről.
8:14 Egy 50 éves nő találhat új szerelmet, vagy írja le magát? (She)
Utolsókat rúgta a nyár. Nézte a távoli fák zöldjét a teraszról, és hirtelen könny futott a szemébe a tudattól, hogy hamarosan vége. Hideg lesz és szürkeség. Ki fogja bírni?
8:12 Miért kell parasztnak lennem ahhoz, hogy végre lekopj rólam? (She)
- Tündérem! Mazsolám! - ajnározta a férfi. Fanninak a hideg futkározott a hátán. Hiába kérte, hogy fogja vissza az ömlengéseit, és ne becézgesse őt újabbnál újabb kreálmányokkal.
8:06 Ez az őszi vadvirág a hangyák kedvence (24.hu)
A vetővirág a Duna-Tisza közén ritkán virít.
7:45 „Gyakran megállunk tevét fejni, és hozzám fordulnak párkapcsolati tanácsokért” – Tünde élete egy beduin faluban (egy.hu)
Tünde története számomra különösen izgalmas, mert nem muszlimként él az egyik legkonzervatívabbnak tartott muszlim országban, ráadásul ott sem akárhol, hanem egy kis beduin faluban, már 2019 óta. Olasz férjével afféle modern nomádként több helyen laktak már a világban, javarészt mediterrán országokban, így nagy kultúrsokkra nem számítottak a király
7:42 A 41 éves Beyoncé kissé felrázta az előkelő ékszermárka imázsát: csodás luxusékszerek új stílusban (Retikül)
Beyoncé tavaly jelentette be az együttműködését a legendás ékszercéggel, a Tiffany & Co.-val. Ősszel egy igazán figyelemre méltó kampányt készítettek vele, melyben a Tiffany-gyémántként ismert sárga gyémánt is helyet kapott. A cég és az énekesnő közötti együttműködés most folytatódik, és meg is érkezett az újabb izgalmas reklámanyag. Beyoncé az éne
7:42 Fordulat jön a Szűznek, valaki ma rád mosolyog (Metropol)
Ideje lesz, hogy viszonozd is a gesztust.
7:06 Sci-fibe illő világító sávok teszik biztonságossá a közlekedést egy útszakaszon (Infostart)
A fejlesztéssel Ausztráliában találkozhatnak az autóval közlekedők.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: