Életmód hírek - Friss hírek

18:40 Súlyos betegségéről vallott Szilágyi Liliána (NLCafé)
Szilágyi Liliána Eb-ezüstérmes és kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok úszónőről még a közvetlen környezete sem tudta, hogy évek óta súlyos pszichés betegségektől, szorongástól és bulimiától szenved. Minderről saját maga írt weboldalán egy hosszú és kitárulkozó bejegyzésben.
18:39 A zenei ínyencek örömkönnyeket hullathatnak: jön a King Crimson (Hírstart)
A tavalyi amerikai koncertkörút után 2018-ban Európában turnézik a King Crimson. Sokak örömére most Budapest is csatlakozik az eddig bejelentett helyszínekhez, hiszen a zenekar Uncertain Times című turnéjának június 29-i állomása nem más lesz, mint a Müpa hangversenyterme.
18:38 Ingyenes vonatjegyet kapnak a fiatalok (NLCafé)
Eddig még csak terv volt, hogy ingyenes vonatjegyeket adjanak az Európai Unióban élő fiataloknak, ám idén végre valósággá válik az ingyenes utazás. Erre az évre 12 millió eurót szavazott meg az Interrail-programhoz az Európai Parlament.
18:36 Márta, négy gyereket nevelt fel, de 12 éve nem látja őket (NLCafé)
Hihetetlen energia, állandó optimizmus, humor, villámgyors észjárás – ezek a fogalmak ugranak be, ha Mártára gondolok. A négygyermekes nagymama mindent maga csinál otthon. A családja a legfontosabb számára, szilárd támasza a férje, és komoly karriert is magáénak tudhat. A budapesti lakásban látszólag semmi nem utal arra, hogy a ház asszonya nem lát
18:36 Magyar BBQ-siker Ausztriában (HVG)
Két jelentős díjat is begyűjtött a Weissensee-ben rendezett nemzetközi BBQ-versenyen a székesfehérvári/velencei KGB BBQ csapata a múlt hétvégén. Az összetett versenyben bronzérmesek lettek, és ők találtattak a legígéretesebb újonc teamnek.
18:33 A Lufthansa humanoid robotot tesztel (Hírstart)
A mai naptól „Josie Pepper”, a robot válaszol az utasok kérdéseire a Müncheni repülőtér 2-es termináljában.
18:06 Bizonyos élelmiszerek befolyásolhatják a rák terjedését brit rákkutatók szerint (Ridikül)
A spárgában, a szárnyasokban és egyéb élelmiszerekben is megtalálható, aszparagin nevű aminosav csökkentése, illetve blokkolása jelentősen megnehezítette a melldaganatok áttétképződését egereken végzett kísérletekben – számoltak be róla brit kutatók.
18:06 Nagyon csajos az új hajszíntrend: mindenki megfordul utána az utcán (Retikül)
Az extrém hajszínek idén is elsöprő sikert aratnak. A legújabb irányzat az ásványok és drágakövek színpompás fényjátékát veszi alapul.
18:03 Egy magyar szakember elárulta, hogyan óvjuk látásunkat a monitorok korában (Hírstart)
A számítógépet például érdemes pontosan középre, a szemünktől minél messzebb, a képernyő nagyságától függően 50-110 cm távolságra elhelyezni, hogy semmi baja ne essen a látásunknak.
18:03 Különös kisváros nyitja meg kapuit az idén (24.hu)
Hollandia után Amerikában és Ausztráliában is így próbálnak segíteni.
17:57 Ez a ház teljesen olyan, mint egy fejreállított hajó (Player)
Egy nagyon-nagyon dizájnos fejreállított hajó.
17:45 5 tévhit a végleges szőrtelenítésről (Napidoktor)
Lézeres szőrtelenítést otthoni géppel vagy kozmetikában végezzünk? Hónapokig tart, amíg eredményes és fáj? Számos félinformáció és tévhit kering ezzel a modern és hatékony technológiával kapcsolatban. Sánta Jennifer, a Fit-Club Zugló kozmetikusa most elmondja, mi az igazság a lézeres szőrtelenítésről. 1 tévhit: „Megoldjuk otthon!” Többen még mindig
17:42 A zenei ínyencek örömkönnyeket hullathatnak: jön a King Crimson (HVG)
A tavalyi amerikai koncertkörút után 2018-ban Európában turnézik a King Crimson. Sokak örömére most Budapest is csatlakozik az eddig bejelentett helyszínekhez, hiszen a zenekar Uncertain Times című turnéjának június 29-i állomása nem más lesz, mint a Müpa hangversenyterme.
17:39 A gyerekorvosok szerint sem elég a három nap szülői igazolás (Dívány)
Átírják végre azt az egy számot? Nem ártana felnőttként kezelni a szülőket, és hagyni, hogy több napot igazoljanak, ha hiányzik a gyerek a suliból.
17:36 Hogyan fogyjunk 5 kilót 1 perc alatt? Megmutatjuk! (Ridikül)
Nemcsak megfelelő ruhadarabokat kell választani, azokat tudni is kell viselni.
17:30 7 tipp a helyes lázméréshez (WebBeteg)
A testhőmérséklet mérésére ma már számos hőmérő és különböző mérési módszerek közül választhatunk. Emellett a mérési helytől függően is változik a normál hőmérséklet - így a helyes lázméréshez az egészséges állapotban itt mért értékeket is figyelembe kell venni. Cikkünkből többet megtudhat a modern lázmérési módszerekről, illetve arról, mire kell f
17:27 Itt a tudományos magyarázat, hogy miért vagyunk parasztok részegen (Player)
Egy kutatás igazolja, hogy alkohol hatására háttérbe szorul az illem iránti tudatosság.
17:24 Influenzajárvány: 72 kórházban van látogatási tilalom (NLCafé)
Az ország 18 megyéjében és Budapesten van egyes intézményekben látogatási tilalom, mostanra csak Zala megye jelent kivételt a korlátozás alól.
17:09 Gyönyörű madárportrék egy amerikai fotós lencséjén keresztül (Ridikül)
Rupa Sutton különleges kapcsolatot ápol az állatokkal, és amellett, hogy imád a közelükben lenni, szívesen készít róluk gyönyörűbbnél gyönyörűbb fotókat. A madarakról készített sorozata kiemeli a kis szárnyasok egyedi szépségét - lenyűgöző!
17:06 Ezt imádni fogod: az elmúlt évek egyik legnagyobb trendje végre a cipőket is meghódította! (Joy)
Már a cipők világát is meghódította ez a trend!

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: