Szórakozás hírek - Friss hírek

11:45 Tönkrevágja a turizmus Európa legszebb tavát (Hírstart)
Romlott a Bledi-tó ökológiai állapota.
11:39 Dogman - Kutyák királya (est.hu)
A vézna és alacsony Marcello kutyapanziót működtet egy valaha szebb napokat látott városrészben, mellékállásban pedig drogot árul. Legjobb barátja a durva és erőszakos Simoncino, aki minden balhéba belerántja.
11:33 Agyteszt: hány másodperc alatt találod meg a "T" betűt? (Lájk)
Sasszeműek előnyben. Teszteld le, mennyire vagy jó megfigyelő! Fogj egy stoppert, és mérd le, mennyi idő alatt találod meg az alábbi ábrán rejtőző “T” betűt! 5 másodperc alatt szuper az eredmény, 10 másodperc alatt nagyon jó, 15 másodperc alatt jó. Neked mennyi idő alatt lett meg? A megfejtésért tekerj kicsit le! * * * * * * * * * * * * Megoldás: F
11:25 Schindler listája (est.hu)
A valaha élt legnagyobb hatású filmrendezők listáján előkelő helyet foglal el Steven Spielberg, aki rendkívüli pályafutása során többszörösen bizonyította, hogy minden műfajban képes kiemelkedőt alkotni.
11:23 Pusztító (est.hu)
Nicole Kidman színészként nem ismer lehetetlent, és nála nem létezik olyan, hogy megrettenne egy szerep kihívásaitól. Legújabb filmjében, a Pusztítóban egy súlyos alkoholista, depressziós nyomozót alakít, és a kétórás játékidő alatt legalább két olyan jelenete akad, amire a legtöbb kolleginája kapásból nemet mondott volna.
11:21 Még egy nap élet (est.hu)
Milyen felelőssége van egy háborús riporternek? Segít az áldozatok helyzetén, vagy éppen meghosszabbítja a csatározásokat? A lengyel Ryszard Kapuscinskinek ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kellett feltennie, amikor 1975-ben szinte egyedüli újságíróként került bele az angolai polgárháború kellős közepébe.
11:15 Dühösen szidta a szabálytalanul parkoló mentősöket egy buszsofőr - szerinted igaza van? (Lájk)
Végül is tényleg szabálytalanul parkoltak. Nehezebb a kérdés, mint azt elsőre elintéznénk. Nyilván amikor életmentésről van szó, akkor mind úgy vagyunk vele: kit érdekel, hol parkol le az a mentőautó? De mi van, ha ezzel a mentséggel a kevésbé sürgős esetekben is szabálytalanul parkol a mentősök sofőrje? Nem azért, mert gonosz lenne, vagy visszaéln
11:12 Van, aki haszontalan giccsnek tartja a szerelemlakatokat, más imádja őket (Szeretlek Magyarország)
Na, de honnan ered a használatuk és mióta teszik ki ezeket a szerelmesek? És Magyarországon hol volt az első lakatfal?
11:05 Instant család (est.hu)
Egy végtelenül személyes családi történet egy kommersz hollywoodi vígjáték köntösébe rejtve. Sean Anders rendező 2012-ben döntött úgy a feleségével, hogy örökbe fogadnak három árva testvért. Akkor persze még nem tudta, hogy a történetükből egyszer majd filmet fog készíteni...
11:03 Most egy ezresért elhozhatsz egy moziszéket a Corvinból (NLCafé)
Elég jó ajánlat, ha kell egy moziszék. És kinek ne kellene?
11:03 Bánom is én, ha elítél az utókor (est.hu)
Minden nemzet történelmében vannak olyan korszakok, melyekre nem lehet büszke, de mindenképpen beszélni kell róla, Románia második világháborús szerepvállalása pedig olyan téma, amiről hosszasan lehet.
10:45 You Me At Six (UK) (est.hu)
Új lemezük bemutatójával érkezik Budapestre a You Me At Six. A lejátszási listákon gyakran felbukkanó brit rockzenekar tavaly októberben jelentette meg hatodik, stílusosan VI névre keresztelt nagylemezét, amelyet egy európai turné keretein belül is bemutatnak a nagyközönségnek.
10:41 Bealudt egy újságíró Nadal sajtótájékoztatóján – a teniszbajnok reakciója haláli (Lájk)
A játéka kevésbé unalmas, mint a beszéde. Hiába világelső teniszben Rafael Nadal, hiába verte el az Australian Openen éppen aktuális ellenfelét, a sajtótájékoztatóján mégsem tudott annyira izgalmas lenni, hogy az egyik újságíró ébren maradjon miatta. Van ilyen, bealudt. Csak sajnos a teniszező is kiszúrta az egyik kérdés hallgatása közben. Nem túl
10:39 Gigantikus, bolygóra hasonlító képződmény jelent meg a folyó közepén az amerikai Westbrookban (Hírstart)
Az Amerikai Egyesült Államok északkeleti csücskében, Maine államban valami egészen furcsa történt a helyi folyóval. A Presumpscot közepén ugyanis egy hatalmas, szinte teljesen szabályos kör alakú, bizarr jégdarab tűnt fel, amely föntről nézve olyan, mintha egy bolygó (kétdimenziós változata) lenne.
10:39 Egy 100 méter átmérőjű, kör alakú jégdarab pörög az egyik folyón! (Lájk)
Szinte teljesen szabályos kör. Az Amerikai Egyesült Államokban, Maine államban a Presumpscot folyón képződött egy hatalmas kör alakú jégdarab, ami lassan pörög körbe-körbe. A 100 méter átmérőjű koronghoz hasonló képződmények ritkán jönnek létre, de kialakulásukra teljesen természetes magyarázat van. Hosszan tartó fagyos időjárás és egy lassú folyó
10:27 Pintér Tibor elvitte a Mokkába a barátnőjét. A legújabbat. (Lájk)
„Végre révbe értem.” A TV2 Mokkájában időről-időre beszámolnak a sztárok magánéletéről is (már aki betekintést enged ebbe). Pintér Tibor ad nekik munkát bőven ebből a szempontból, párjai közül volt már ott Ács Beatrixszal, aztán Rubos Friderikával is, most pedig Illyés Jenniferrel. Végre révbe értem. Nekem kell mindig valahol próbálni magyarázni a
10:27 "Nem múlik el a világ..." - Koncert Kiss Anna születésnapjára (est.hu)
50. évadját ünnepli a Kaláka együttes, ennek alkalmából zenésíti meg négy zenekar Kiss Anna, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett író és költő verseit. A koncert nem egy szokásos fellépés lesz, ugyanis különlegességét a közreműködők színessége adja.
10:24 Miskolci gimnazisták videója tarolta le a netet (24.hu)
Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek – We are the world, we are the children.
10:09 Extrém helyszínen játszik a Red Hot Chili Peppers (est.hu)
Nem egy átlagos fellépésnek néz elébe a négy tagot számláló amerikai rockzenekar, akik március 15-én az ókori világ hét csodájának egyik helyszínén, a gízai piramisoknál fognak nagyszabású koncertet adni.
9:45 Olvadó aszfalt, 36 fok éjszaka: ez van most Ausztráliában (Hírstart)
Az országban 1939 óta nem volt ilyen forró a január.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: