Szórakozás hírek - Friss hírek

22:06 Klausmann Viktor Mészáros Lőrinc tévéjéhez igazol (Hírstart)
Az egykori Szerencsekerék műsorvezetőjének neve is felbukkan a 24.hu-hoz került dokumentumokban, amik az Echo TV új műsorstruktúráját vázolják.
21:51 A 30-as évek Viszkiséhez képest a mienk amatőr (24.hu)
Vajon miért szeretjük a törvényen kívüli hősöket? Arra keressük a választ, hogy Ambrus Attila lehet-e celeb, fel kell-e háborodni egy John Dillinger után, hogy a Viszkis realityben utazgat Ázsiában.
21:00 Az off-road gördeszkának semmi sem állhatja útját (Player)
Csak azért, mert gördeszkával tolod, még nem jelenti azt, hogy nem mehetsz terepre, de azért nem árt rendesen felkészülni.
20:45 Sűrű ködre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat (NLCafé)
Szombatra is a fél országra figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.
20:36 Klausmann Viktor Mészáros Lőrinc tévéjéhez igazol (Hírstart)
Az egykori Szerencsekerék műsorvezetőjének neve is felbukkan a 24.hu-hoz került dokumentumokban, amik az Echo TV új műsorstruktúráját vázolják.
19:15 Karácsonyi feldolgozással ünnepel Avril Lavigne (est.hu)
Avril Lavigne már egy ideje gőzerővel dolgozik visszatérő nagylemezén, azonban a bennfentes hírek szerint a megjelenésre még bőven várnunk kell: az eredetileg év végére betervezett album a jelenlegi állás szerint leghamarabb 2018 tavaszán láthat majd napvilágot.
18:39 Meghalt Vasadi Péter költő (NLCafé)
91 éves korában elhunyt Vasadi Péter Kossuth- és József Attila-díjas író, költő, esszéista és irodalomkritikus, a nemzet művésze.
18:21 Ahol teljesen természetes, hogy egy cica őrzi a templomot – Ciprus szürreális arca (NLCafé)
Cipruson jártunk, megnéztük, milyen a turistaparadicsom a szezonon kívül. Felfedeztük a falvakat, a hegyeket – tehát a helyeket, ahol nyáron sincsenek turisták. Kiderült: a sziget sokkal de sokkal izgalmasabb, mint azt az utazási prospektusok és a szokásos napos-tengerpartos képek alapján gondoltuk. Megmutatjuk hát az ország bizarr, furcsa, szép va
17:45 Háromnapos közlekedési rémálom kezdődik Budapesten (NLCafé)
Budapestre látogat egy kínai állami delegáció, s mint ilyenkor lenni szokott, lezárják az egész várost. Vasárnaptól szerdáig kell korlátozásokra számítani.
17:30 Láttad már a világ legkisebb elemlámpáját? (Player)
Nem is nagyon láthattad, ugyanis a Bullet 02 olyan kicsi, hogy ha nem a kezedben van, nagy valószínűséggel észre sem veszed.
17:09 Így büntetik újabban a tilosban parkolókat Budapesten – fotó (NLCafé)
Maszkolószalaggal oszt igazságot a szabálytalanul parkoló autósok között egy ismeretlen budapesti.
16:51 Meghalt Komáromy Éva színésznő (NLCafé)
Életének 79-ik évében elhunyt Komáromy Éva, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja. A színésznőt a Miskolci Nemzeti Színház saját halottjának tekinti, temetésről később történik intézkedés.
16:21 Szeretettel várja pucér vendégeit ez az étterem (24.hu)
Naturisták ülnek az asztaloknál Párizsban.
16:12 Nem lehet macskája? Vegyen szőrös robotot! (Hírstart)
A hatás majdnem ugyanaz.
15:57 Újra jár a vonat Pozsony és Győr között (NLCafé)
Csaknem tízéves szünet után, decemberben újra indul a rendszeres vasúti személyszállítás a Pozsony Ligetfalu-Rajka-Győr vonalon.
15:41 Will Ferrellt eléggé megviselte az apjával vívott ádáz csókjelenet (est.hu)
Harmincszor kellett csókot váltania John Lithgow-nak és Will Ferrellnek a Megjött apuci 2. forgatásán, és ez mindkét veterán színészt erősen megviselte. A filmben Lithgow a nagypapát játssza, aki karácsonykor eljön meglátogatni fia (Ferrell) családját, és a reptéren szenvedélyes csókban forrnak össze.
15:39 Éheznek a mártélyi vadaspark állatai (NLCafé)
A gazda börtönben van, a felesége három gyerekkel próbálja meg ellátni a jószágokat. A hatóság szerint vannak hiányosságok, de állatkínzásról nincs szó.
15:39 Meghajlással és vastapssal fogadta a közönség A Viszkist a gálapremieren (est.hu)
Végre egyértelmű: a magyar filmesek mindent tudnak, amit az amerikai kollégáik. A Hollywoodból hazatért Antal Nimród rendező segítségével, a 90-es évek legendás bankrablójáról szóló, akciódús filmben sikerült ezt bebizonyítaniuk. A Viszkis felveszi a versenyt a műfaj legjobbjaival.
15:36 Eltűnt VV Fanni, keresik a rendőrök (Lájk)
A Való Világ 7 cserfes, nagyhajú lányáról hétfő délután óta nem tudni semmit.
15:30 Ezzel a robotkesztyűvel megduplázhatod a kezeid számát (Player)
Nem akarjuk elvitatni az evolúció/jóisten érdemeit, de azért lássuk be, hogy számos olyan terület van, ahol lenne még mit bütykölni rajtunk, embereken. Mi például nagyon szeretnénk törhetetlen csontokat, meg olyan gombot a fejünkre, amivel lehalkíthatjuk a külvilágot, de a praktikusabb szempontoknál maradva plusz két kéz is nagyon jól jönne.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: