Szórakozás hírek - Friss hírek

15:15 Netflix: 6 kihagyhatatlan új film és sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (Mafab)
Ezen a héten sem maradnak izgalmas új filmek és sorozatok nélkül a Netflix előfizetői. A legnagyobb streaming szolgáltató hat újdonsággal is készül a következő napokban, köztük többek közt a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége utolsó évadjának első epizódjaival.
14:21 Streaming tipp: Ezt a 7 új sorozatot és évadot vétek lenne kihagyni júliusban (Mafab)
Július közepe van és már megint jönnek a jobbnál-jobb sorozat ajánlások! Érkezik például Natalie Portman új sorozata a Nő a tóban, de Seth Rogenék egyik legdurvább agymenésének folytatása is befut(ott): Virsliparty: Utápia.
13:27 Új a Netlixen: Erre a 2023-as horrorfilmre kaptak rá a magyar nézők az utóbbi napokban (Mafab)
Samuel Bodin 2023-ban megjelent A félelem fészke egyszer már meghódította a magyarországi mozikat, ha pedig lemaradtál volna róla, most otthonról is bepótolhatod a Netflixen.
12:33 Szélhámosból lett legendás sportolót alakít Timothée Chalamet az új életrajzi filmben, sztárrendező a fedélzeten (Mafab)
.
12:12 Kvíz: Felismered a híres festményt egyetlen részletéből? (SzMo)
Magyar és külföldi festőművészek csodálatos műveinek egy-egy részletét mutatjuk. Felismered a festményt?
11:39 Már augusztusban a Netflixen: Végre előzetest kapott az új Terminator-sorozat, és piszkosul jól néz ki (Mafab)
Idén augusztusban érkezik a Netflixre a Terminator Zero, amelyhez frissen meg is érkezett az előzetes.
10:57 Előzetest kapott Kate Winslet 2. világháborús filmje, a Lee, melyben a színésznő egy haditudósító fotóst alakít (Mafab)
.
10:03 Játssz és Nyerj: 25 páros mozijegy keresi a gazdáját a Deadpool & Rozsomák vetítésére! (Mafab)
Ahogy már megszokhattátok, a Mafab.hu legaktívabb tagjai egész évben a mi kontónkra láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Már csak napok kérdése, és jön a mozikba a nyár legnagyobb filmje, a Deadpool & Rozsomák. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 25(!) darab 2 főre szóló
9:15 Napokon belül a SkyShowtime-on: Erre a sikerfilmre több mint 160 ezer jegyet adtak el itthon 2023-ban, már a héten streamelheted (Mafab)
A SkyShowtime július 20-án a Kacsalábon című animációs vígjátékkal bővíti kínálatát.
8:27 Mától a Netflixen: Minden idők egyik legsikeresebb filmje megérkezett a platformra (Mafab)
Mától elérhető a Netflixen James Cameron sikerfilmje, a Titanic.
8:24 Harminc évig halottnak hittek egy modellt, majd egy Puerto Ricó-i idősotthonból került elő (SzMo)
Patricia Kopta állítólag egy európai turistahajóval érkezett a karibi országba. Egy tavalyi DNS-teszt után derült ki, hogy évtizedek óta keresik.
7:39 Armie Hammert teljesen eltörölték Hollywoodban, most hosszú interjúban beszélt a jelenlegi életéről (Mafab)
Armie Hammer (Halál a Níluson, Szólíts a neveden) Bill Maher podcastjében beszélt a visszaéléseket és a kannibalizmust is magukba foglaló vádak utáni életéről, és háláját fejezte ki, hogy a botrány személyes fejlődéshez vezetett.
6:51 Charlize Theron elmondta a véleményét az új Mad Max-filmről, a Furiosáról (Mafab)
Charlize Theron (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) megnézte a Furiosa: Történet a Mad Maxbőlt, és el is mondta a véleményét.
5:57 Hang nélkül: Első nap: Történet nélkül (Mafab)
Szükség volt erre a filmre? A Quiet Place előzményfilm sajnos meglepően üresnek hat. Nem egy akció vagy horror, nem színesíti a mitológiáját a világnak, nem mutat új vagy meglepő pillanatot egy földönkívüli invázióról. Ehelyett egy visszafogott, személyes drámát taglal egy nem konvencionális főszereplővel. Egy olyan sztori ez, ami a franchise szörn
5:03 Különleges ügyosztály: A valós szörnyek köztünk élnek (Mafab)
A Különleges ügyosztály (Law & Order: Special Victims Unit) 1999-ben debütált, és azóta is megérintette a szívünket. A sorozat különleges hangulatát a mélyen kibontott történetek és a drámai csattanók adták, amelyek a régebbi részekre különösen jellemzőek voltak. Minden egyes epizód a maga nemében mestermű volt, amely nemcsak a bűntények megoldásár
4:15 Night School: Amerikai filmes tisztelgés a giallo műfaj felé (Mafab)
Anno a 80-as és a 90-es évek évek elején rengeteg úgynevezett narrátoros videókazettás filmélményhez volt szerencsém még gyerek- és tinédzserkoromban, és egyszerűen imádtam őket. Persze mai ésszel szinte már-már felfoghatatlan, hogy mit lehetett annyira szeretni a narrátoros filmeken, hisz az esetek nagyon nagy százalékában nem képviseltek túlzotta

2024. július 15. hétfő

tegnap
22:09
Már holnap a Netflixen: A legbrutálisabb és legbonyolultabb gyilkosságok a dokusorozat legújabb évadában (Mafab)
.
tegnap
16:45
Kis híján ezt a Marvel-karaktert alakította Robert Downey Jr. Vasember helyett (Mafab)
Robert Downey Jr. akár a Marvel egyik főgonosza is lehetett volna.
tegnap
16:00
"Csontig bement a lánc" – élőben közvetítette egy magyar férfi a TikTokon, ahogy megvágja magát láncfűfésszel (SzMo)
Jó ötletnek tűnt, hogy a láncfűrészével kezd el játszani. Az eszköz azonban nem játék: hatalmas sebet ejtett a férfi mellkasán, mindezt élőben közvetítve a TikTokon.
tegnap
15:48
Élő adásban fűrészelte szét magát az ismert influenszer, Turbó Titán (SzMo)
Jó ötletnek tűnt, hogy a láncfűrészével kezd el játszani. Az eszköz azonban nem játék: hatalmas sebet ejtett a férfi mellkasán, mindezt élőben közvetítve a TikTokon.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: