Szórakozás hírek - Friss hírek

15:57 Celebekre bízza az egészpályás őszi letámadást a Tv2 (comment:com)
A saját magát piacvezető csatornacsoportként aposztrofáló TV2 a RAM Colosseumban jelentette be, hogy mi az, amivel az _eredeti_ őszt beindítják, mert ugye volt nekik egy _fake_ őszindításuk is, a szeptemberi, az emojikampányos, amivel sikerült elérniük, hogy a szeptemberi hétköznapokra tényleg csak véletlenül kapcsoljanak oda a nézők a TV2-re. De h
15:42 Megmutatta a kisbabáját Instagramon Kulcsár Edina - érzelmes szöveget írt az egyik poszthoz (Szeretlek Magyarország)
Nagyon édesek!
15:42 A Versace is követi a Jimmy Choo-t (Hírstart)
Az 1978-ban alapított Versace divatházat hírek szerint 2 milliárd dollár körüli összegért veszik meg.
15:30 Ezt a buszt úgy nyelte el a dühöngő folyó, mintha csak valami uszadékfa lenne (Player)
Budapest komoly kihívót kapott vízibusz-kategóriában.
14:51 Ingyenes ultrahang-vizsgálatok Budapesten (24.hu)
Hogy a várólistásoknak ne kelljen hónapokig bizonytalanságban élniük.
14:42 A tripla mell lesz a jövő divatja? (Szeretlek Magyarország)
Vajon hogy fogják követni azok, akik akarják?
14:42 Ez a fa jogot kapott, hogy önállóan rendelkezzen önmaga felett (Lájk)
Semmi nem történhet vele, amibe nem adja beleegyezését. Egy Georgia államban éldegélő fehér tölgyfának saját joga van arra, hogy önmaga, illetve az őt körülvevő 2 és fél méternyi föld felett rendelkezzen.  A történet eredője, hogy a helyszínen korábban egy másik fehér tölgyfa állt, ami előtt az 1800-as években a területét birtokló William Henry Jac
14:27 Októberben nyit a megújult Szépművészeti (NLCafé)
A múzeum a hónap végétől a felújított Román csarnokkal és a Leonardo da Vinci és a budapesti lovas című kamaratárlattal várja a közönséget.
14:18 Ismét visszatér Európába a Metallica (est.hu)
A világ legsikeresebb metalzenekara jövő nyáron ismét Európát veszi célba: hazánkhoz legközelebb Bécsben koncerteznek majd 2019. augusztus 16-án, 18-án pedig Prágában örvendeztetik meg a rajongókat.
14:06 Hiába emelik a béreket? Senki sem marad a magyar boltokban (Hírstart)
Júliusban sem sikerült az eladók létszámát emelni a boltokban, pedig a létszámhiány nem enyhült.
14:00 Spanyol Filmhét - Válogatott spanyol filmek az Urániában (est.hu)
Október 16. és október 22. között az Uránia moziban a spanyol filmek széles választékával találhatjuk szemben magunkat a Spanyol Filmhéten.
13:42 A dollármilliomos, 24 éves Justin Bieber házassági szerződést köt 21 éves nejével (Lájk)
Sokáig úgy hírlett, hogy nem írnak szerződést. Amikor valakinek jó sok pénze van és házasodik, gyakran előfordul, hogy idővel kiderül: élete párjának valójában csak a vagyona tetszett meg. Ha elromlik a viszony és válásra kerül sor, a sértett felek kevésbé tehetős tagja előszeretettel igyekszik a lehető legtöbb pénzt kicsikarni gazdag exéből. Ebben
13:24 Nagyon különleges halra bukkantak a tenger mélyén (Player)
Az E/V Nautilus egy felfedezőhajó, amely mintegy tíz éve járja a tengereket és az óceánokat, a fedélzetén pedig egy távirányítású robot áll készenlétben, amely szeret nagyokat merülni.
13:24 Nagyon különleges halra bukkantak a tenger mélyén (Hírstart)
Az E/V Nautilus egy felfedezőhajó, amely mintegy tíz éve járja a tengereket és az óceánokat, a fedélzetén pedig egy távirányítású robot áll készenlétben, amely szeret nagyokat merülni.
12:54 Harmincezer győztes lesz az idei Budapest Maratonon (Hírstart)
Százezer szurkolót várnak az utcákra a hétvégi Budapest Maraton futófesztiválra. A mezőny átszáguld az Alagúton és a Margitszigeten is, 84 országból jönnek résztvevők, és mindenki érmet kap, aki célba ér.
12:48 "Élvezte, hogy hülyét csinálhat a rasszista idiótákból" - John David Washington (est.hu)
Denzel Washington fia, John David a pályafutását a profi futballban kezdte, de nemrég az apja nyomdokain haladva átnyergelt a színészetre, és nem telt el sok idő, hogy az egyik legnagyobb afroamerikai rendezőlegenda, Spike Lee megkínálja őt az igaz történet alapján készült Csuklyások - BlacKkKlansman főszerepével. Londonban beszélgettünk.
12:00 Új repülőjárat indul Budapestről - te kipróbálod majd? (Hírstart)
A Transavia France április 7-től új szezonális járatot indít Budapestről
11:54 A 75 éves önkéntes mindennap heverészik egy kicsit a menhelyi macskákkal (Lájk)
Ő is élvezi, és a bundások is. Egy 75 éves wisconsini férfi a délutáni pihenés fogalmát rendkívül hasznos tevékenységgé forradalmasította: macskák lelkét ápolgatja vele. Terry Lauerman az egyik állatmenhelyet látogatja meg minden délután, immáron féléve, hogy együtt bólintson be az ott gazdira váró cicákkal.  Az egész úgy kezdődött, hogy besétált,
11:33 A kettévágott nyelv óriási előny az ágyban (24.hu)
Állítja a nő, aki a Gyíkemberre akart hasonlítani.
11:27 Laár András a takonyról verselt (NLCafé)
Laár András legújabb versében a kellemetlenül hideg őszi idő okozta felső légúti megbetegedések problémáját járta körbe. Rímekbe szedett egészségfilozófiai fejtegetés következik.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: